ABİDİNPAŞA CROSSFİT

blog yazısı ekle !

ABİDİNPAŞA CROSSFİT

Crossfit günümüzde pek de bilinen spor dallarından biri değildir. Ülkemizde yavaş yavaş gelişim göstermekte olan bu spor dalı kişilerin tercihine göre daha çok dayanıklılık, esneklik ve güç kazanımı için seçilmektedir. Öte yandan bu saydıklarımız bu spor dalının kişiye sağladığı başlıca özelliklerden biridir.



Diva Pilates

Cebeci

devamını oku... Adres: Cebeci Mahallesi Evren Sokak No:32/B-C Cebeci-Ankara


Crossfit sporunu düzenli olarak yapan kişilere birçok şey kazandırmaktadır. Bu doğrultuda bu spor dalının genel özelliklerine inecek olursak atletizmin hareketlerini kapsadığını söyleyebiliriz. Bundan dolayı diğer tüm spor dalları gibi bu spor dalı da düzenli bir şekilde yapıldığı zaman kişnin bedenini forma sokar ve onun toplum içerisinde daha dinç, sağlıklı görünmesini sağlar. Bu spor dalı çerçevesinde kişi temel olarak şunları yapar; koşmak, pedal çevirmek, nefes nefese bırakan ve kalori harcatan, zindelik sağlayıcı egzersiz çalışmaları yapılır.

Abidinpaşa crossfit salonları müşterisinin tam olarak neye ihtiyacı olduğunu belirlemek için uzman kadro ile çalışmaktadır. Uzman kadro ile çalışması bu salonların işini ve müşterisini ciddiye aldığının en büyük kanıtıdır.