ANKARA ETLİK SPOR SALONU

blog yazısı ekle !

ANKARA ETLİK SPOR SALONU

Ankara Etlik Spor Salonu sağlıklı kalmanı ve fit olmanız için yıllardır uzman bir ekibi ile çalışmaktadır. Zayıflamak istiyorsunuz ve bunu başaramıyorsunuz. Her gün yemenizden kısıyorsunuz. Aç kalıyorsunuz ve acı çekiyorsunuz. Bunu bu şekilde yapmanız hem size zarar verecek hem de sizi çok acı çektirecek bir yöntemdir. Sizin sağlıklı bir şekilde zayıflayabilmeniz için her gün spor yapmanız gerekmektedir. Spor birçok hastalığı iğleştiren bir güçtür. Kan dolaşımını düzene sokar, nefes alış verişlerinizi kontrol altında tutarak sizi birçok hastalıktan korur.



Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Ess Pilates

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Çamlıca Mahallesi Bağdat Caddesi No:82 Kat:3 Daire:208 Yenimahalle - Ankara

Level Up Fitness Center

Keçiören

Level Up 2015 yılında Mustafa Yaman ve Samet Çetin ortaklığında LEVEL UP FITNESS CENTER adıyla Tepebaşı Mahallesi Çığ Sokak No:62 Keçiören Ankara adresinde kurulmuştur. Profesyonel işletmecilik anlayışıyla en iyi ve en sağlıklı şekilde hizmet vermek için profesyonel ekipmanlar ve uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Sağlıklı yaşam, sağlıklı spor için sürekli yenilikler ve araştırmalar yaparak hizmet kalitesini en yüksek seviyeye taşıyoruz. Aileler çocuklarını çocuk kulübüne getirip onlar spor yaparken çocukların da eğlenerek veya ödevlerini yaparak ebeveynlerini bekleyebilirler. Spor sonrası Teras Cafe'de dinlenmek, kısacası yaşam seviyenizi yükseltmek için gerekli hizmeti vermeye hazırız.







devamını oku...
Adres: Tepebaşı Mahallesi Çiğ Sokak No: 62 Keçiören-Ankara

Buff Gym

Yenimahalle

Buff Gym ; 2018 yılından bu yana ilk spor salonumuz, 600 m2 alan, 2 katlı spor salonunda, deneyimli ve güler yüzlü ekibi, profesyonel ekipmanı ile misafirlerine sağlıklı, hijyenik ve eğlenceli spor yapmanın keyfini sunuyor. Fitness, cardio, body building, pilates, zumba ve daha fazlası için Buff Gym sporda değişmeyen adresi olarak hizmetlerine devam ediyor.

Deneyimli uzman antrenörlerimizin kişiye özel olarak hazırladığı Buff Gym spor programı eşliğinde bilinçli ve amacınıza yönelik çalışmanızı gerçekleştirip, grup derslerine katılıp eğlenceli vakit geçirebilir günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.devamını oku...
Adres: Yukarı Yahyalar Mahallesi İvedik Caddesi 962. Sokak No:8/11-2 Yenimahalle-Ankara

Vision Fit Body Ems ve Pilates Stüdyo

Yenimahalle

Elektriksel kas simülasyonu anlamına gelen EMS, son zamanların en popüler sporlarından… Şimdiye kadar alışılagelmiş spor modellerini kullananlar ilk başta EMS'yi benimseyemese de geçmişi sporculara dayanan EMS, kısa zamanda kendisini kanıtlamayı başardı. Aslında EMS hakkında çok fazla bilgi olmadığı için bu konudaki soru işaretleri de doğal olarak artıyor. Ancak deneyenler biliyor ki EMS antrenmanı, anlatıldığından çok daha iyi.

Aklınızda kalan tüm sorulara cevap bulabileceğiniz, aynı zamanda da EMS ile ilgili yanlış bilinen gerçekler konusunda bilgi alacağınız yazımızda, EMS'nin aslında ne olduğu hakkında da sizi aydınlatmak istedik.

Hayat hızla akıp giderken saatler süren antrenmanlara her geçen gün daha az vakit ayırabiliyor ve zamanla fark etmeden spordan kopup gidiyoruz. Ancak EMS ile bunu tekrar daha güçlü bir şekilde yakalamak mümkün. Öncelikle gelelim EMS hakkında yanlış bilinen gerçeklere.

EMS zararlıdır!

EMS, uzun yıllar boyunca sağlık sektörünün fizik tedavi alanında kullanılmış ve hala da kullanılmaya devam eden bir sistemdir. Motor sinirlerin uyarılması neticesinde kas kasılmalarının arttığı bu sistemle kanıtlanmış ve sağlık sektöründe etkin bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Medical Fitness tedavilerinde de kullanılan bu sistem, ayarlanabilir ve ölçümlenebilir akımlar sayesinde kişiye uygun olarak verilmektedir. Ancak kalp rahatsızlığı yaşayan kişilerin doktor raporu ile EMS antrenmanına başlaması gerekmektedir.

Gerçek Sporcular EMS yapmaz!

EMS, hayatı kolaylaştıran antrenman çeşidi olduğu için saatlerce ter akıtarak spor yapan kimsenin EMS ile ilgilenmeyeceği düşünülse de tarih bunu da yalanlamaktadır. 1960'lı yıllarda Rus atletler EMS sistemini oldukça yoğun olarak kullanmış ve kas kütlelerini artırmayı başarabilmişlerdir. Şu anda da bazı üniversitelerin Spor Bilimlerinde EMS sisteminin öncü ve yenilikçi teknolojisi kullanılmaktadır.

20 dakikada 3000 kalori vermek gerçek olamaz!

Kulağa, gerçek olamayacak kadar inanılmaz gelse de kilo, yaş ve farklı faktörler doğrultusunda ortalama 3000 kalori yaktırmaktadır. Alışılagelmiş antrenmanlarla 4 saatte aldığınız verimi EMS sayesinde 20 dakikada alabilmek mucize gibi ama gerçek.

EMS'de Sonuç Almak İçin Sadece Birkaç Ay Yeterli!

EMS antrenmanı ile sonuç çok çabuk görüldüğü için böyle bir yanlış fikir oluşabilir ancak durum göründüğünden biraz farklı. Amaç kilo vermek, sıkılaşmak, sağlıklı bir yaşam sürdürmek, disiplin kazanmak, selülitlerden kurtulmak, anatomik yapının düzgün olmasını sağlamak ve kas hacmini artırmaksa EMS antrenmanlarında mutlaka bir disiplin olmalıdır. Haftada iki gün 20 dakika ayırarak tüm bunları sağlamak sizin elinizde. Ancak amaç sadece zayıflamak ve normal hayata devam etmekse EMS sizin istediğiniz sonucu 3 ayda verir; zayıflar, sıkılaşır, kas hacminizi artırır ve selülitlerinizden kurtulursunuz. Ama devamı gelmediği sürece bunların tekrarlama ihtimalini de artırırsınız.

Ergenler bu sporu yapamaz!

EMS sisteminde antrenman yapmak isteyen ergenler 15-16 yaşından itibaren çalışma yapmaya başlayabilirler. 15-16 yaştan 80-85 yaşa kadar EMS Antrenmanı yapılabilir. Ancak istisnai durumlarda doktor raporu mutlaka gerekmektedir. Ergenlik çağına girmiş genç kız ve erkek çocukları da, sağlıkla ilgili aksi bir durum söz konusu değilse, EMS sistemi ile antrenman yapabilirler. Özellikle okula giden ve sınava hazırlanan genç çocuklar, zamandan da tasarruf edecekleri için EMS antrenmanına yönelmektedirler.

Tüm bu bilgiler ışığında söylemeliyiz ki EMS sistemi, alışkanlıklarınızın dışına çıkıp farklı bir açıdan vücudunuza bakmanız için sizi teşvik eder. EMS sayesinde hayal ettiğiniz vücuda çok daha kısa sürede ulaşabilir, alışılagelmiş antrenmanlarla yıllar süren çalışmalar neticesinde alacağınız sonucu sadece 3-6 ay arasında alabilirsiniz.


devamını oku...
Adres: Mehmet Akif Ersoy mahallesi 313.cadde Bulvar Effect 7/G Yenimahalle-Ankara


Bunu başarabilmeniz için Ankara Etlik Spor Salonu sizin hizmetinizdedir. Yıllardan beri bu işte uzmanlaşarak sizi belli bir sporda hem geliştirecek hem de siz bu şekilde zayıflayacaksınız. Daha sağlıklı bir gün geçireceksiniz. Spor her zaman yaşamımızda olması gereken bir şeydir. Sporsuz bir yaşam olduğunda şuan karşımıza bir zarar çıkmasa bile ileride çıkacaktır. Bacaklarda sorun kalpte sorun gibi bir dolu sorun çıkmaktadır. Spor yapan insanlar kaç yaşına gelirse gelsin sağlıklı yaşamaktadır. Ankara Etlik Spor Salonlarına gidin ve bunun farkını yaşayın.

Etlik Spor Salonu sizin her sıkıntınıza derman olacaktır. Zamanınız size çok kalıyor ve evde sıkılıyorsunuz. Ya da işte vaktinizi çok harcıyorsunuz asosyal bir yaşam sürmek istemiyorsunuz. Bunun için hemen Etlik Spor salonuna kayıt olun ve her boş vaktinizde gidin eğlenerek vakit geçirin. Güzel vakit geçirmek yaz, kış her zaman sosyal olabilmek için iyi bir fırsat. İstediğiniz bir spor dalını seçin ve bu spor dalında uzmanlaşın. Dışarıdaki dünyanızdan daha farklı bir amacınız olsun.

Aklınızda birçok sıkıntı varsa bile bir an yaptığınız sporu düşünerek mutlu olun keyfinizi çıkartın. Dışarıdaki tüm stresinizi atın. Ankara Etlik Spor Salonu her semtte bunuyordur. Siz size en yakın olanına giderek yorulmayın. Etlik Spor Salonları her yere kurulmuştur. Sağlıklı bir gün, bir yıl ya da tüm yaşam geçirmek için hemen gidin ve zaman kaybetmeyin. Güzel zamanlarınızı burada harcayın. Voleybol, tenis, futbol, masa tenisi gibi birçok spor dallarından istediğinizi seçin ve hemen başlayın.