BALGAT CROSSFİT

blog yazısı ekle !

BALGAT CROSSFİT

Crossfit vücut üzerinde belli bir kondisyonu sağlamak amacıyla yapılmaktadır. Bu spor dalının temel olarak başlıca özellikleri dayanıklılık, esneklik, güç kazanımı üzerinedir. Günümüzde ülkemizde yaygın olarak bilinmese de her geçen gün spor salonlarında yayılım göstermeye başlamış bir spor dalı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.



Fit GYM

Çukurambar

devamını oku... Adres: Söğütözü Mahallesi Söğütözü Caddesi 2 D Blok No:10 Koç Kuleleri Çukurambar - Ankara

Sports House

Çukurambar

"Kaliteli bir yaşam, sağlıklı bir omurgadan başlar." düşüncesiyle açmış bulunduğumuz stüdyomuzda; kadın-erkek farklı yaş gruplarındaki sedanter bireylere ve profesyonel sporculara; Pilates, Fonksiyonel Egzersiz, Düzeltici Egzersiz, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Masaj Terapi gibi birçok alanda Grup ve PT seanslarını; alanında uzman eğitmen, akademisyen, antrenör, fizyoterapist ve masör kadrosuyla egzersiz ve tedavi hizmeti vermekteyiz.

Bireye özgü egzersiz programı hazırlayabilmek için öncesinde Sports House olarak yapmış olduğumuz Antropometrik Ölçümler ve Dinamik Statik Postür Analizi sayesinde neye ihtiyacı olduğunu tespit ederek; Skolyoz, HiperKifoz ve HiperLordoz vb. gibi duruş bozukluğu ve diğer sağlık problemlerinin varsa düzeltilmesi, yoksa ölçüm sonuçlarına göre bireyinde istekleri göz önünde bulundurularak sürecin planlaması yapılmaktadır.

Aynı zamanda bilginin paylaşıldıkça çoğalan bir dinamiğe sahip olduğunu düşünerek; uzun süredir spor sektörüne ait alt branşlarda antrenör gelişimlerine yönelik Sports House bünyemizde, Spor Bilim Uzmanı olarak eğitimler vermeye de devam ediyoruz.

Sports House ailesi olarak sizleri; Kızılırmak Mah. Ufuk Üniversitesi Cad. Farilya İş Merkezi No: 8/58 Kat:15'de spor yapmayı bir yaşam tarzı haline getiren ailemize katılmaya davet ediyoruz.

"Unutmayın; önemli olan hareket etmek değil, doğru hareket etmektir." Hepinize şimdiden enerji olsun.devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi Farilya İş Merkezi No:8/58 15.Kat Çankaya - Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Big Town Academy

Cevizlidere

devamını oku... Adres: Cevizlidere Mahallesi 1243 Sokak No:10/B Cevizlidere-Ankara


Daha çok atletizm hareketleriyle ilgili bir spor dalıdır crossfit. Böylece bu sporu düzenli yapan kişinin vücudunu forma sokar. Bu spor ile birlikte koşmak, pedal çevirmek gibi sizi nefes nefese bırakacak, kalori harcatan ve zindelik sağlayıcı egzersizler çalışmaları yapılır. Böylelikle bu sporu yapan kişinin kasları sıkılaşır ve estetik bir görünüm alır. Bu spor aynı zamanda kişinin zinde kalmasını sağlar. Böylelikle kişi yaşının ileri dönemlerinde sağlıksal açıdan daha iyi bir hayat sürer.

Balgat crossfit salonları müşterisine uzman kadrosuyla size hizmetlerini en ekonomik ve en iyi şekilde sunmaktadır.


İlgili Videolar