BALGAT SPOR SALONU

blog yazısı ekle !

BALGAT SPOR SALONU

AnkaraSporMerkezleri.com'a Özel İndirimler

Ankyra Wolt Sports Club - Balgat - Tel: 0 (532) 512 95 19 - AnkaraSporMerkezleri.com'a Özel İndirim Oranını Sorunuz !


BALGAT SPOR SALONU, FİTNESS, PİLATES, VÜCUT GELİŞTİRME

Balgat ve civarında spor salonu arıyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz. Balgat, çukurambar, 100. yıl, dikmen, cevizlidere, ayrancı, sögütözü civarındaki fitness, pilates, vücut geliştirme spor salonları için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.


Sadece 6 dakika Ayakta Dikilerek spor yapmak ve zayıflamak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.


Sports House

Çukurambar

"Kaliteli bir yaşam, sağlıklı bir omurgadan başlar." düşüncesiyle açmış bulunduğumuz stüdyomuzda; kadın-erkek farklı yaş gruplarındaki sedanter bireylere ve profesyonel sporculara; Pilates, Fonksiyonel Egzersiz, Düzeltici Egzersiz, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Masaj Terapi gibi birçok alanda Grup ve PT seanslarını; alanında uzman eğitmen, akademisyen, antrenör, fizyoterapist ve masör kadrosuyla egzersiz ve tedavi hizmeti vermekteyiz.

Bireye özgü egzersiz programı hazırlayabilmek için öncesinde Sports House olarak yapmış olduğumuz Antropometrik Ölçümler ve Dinamik Statik Postür Analizi sayesinde neye ihtiyacı olduğunu tespit ederek; Skolyoz, HiperKifoz ve HiperLordoz vb. gibi duruş bozukluğu ve diğer sağlık problemlerinin varsa düzeltilmesi, yoksa ölçüm sonuçlarına göre bireyinde istekleri göz önünde bulundurularak sürecin planlaması yapılmaktadır.

Aynı zamanda bilginin paylaşıldıkça çoğalan bir dinamiğe sahip olduğunu düşünerek; uzun süredir spor sektörüne ait alt branşlarda antrenör gelişimlerine yönelik Sports House bünyemizde, Spor Bilim Uzmanı olarak eğitimler vermeye de devam ediyoruz.

Sports House ailesi olarak sizleri; Kızılırmak Mah. Ufuk Üniversitesi Cad. Farilya İş Merkezi No: 8/58 Kat:15'de spor yapmayı bir yaşam tarzı haline getiren ailemize katılmaya davet ediyoruz.

"Unutmayın; önemli olan hareket etmek değil, doğru hareket etmektir." Hepinize şimdiden enerji olsun.devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi Farilya İş Merkezi No:8/58 15.Kat Çankaya - Ankara

Wox Academy

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi 1445. Sokak No:2/16 (Paragon Tower Teras Katı) Çankaya - Ankara

Fit GYM

Çukurambar

devamını oku... Adres: Söğütözü Mahallesi Söğütözü Caddesi 2 D Blok No:10 Koç Kuleleri Çukurambar - Ankara

Tower Pilates - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: Via Tower Söğütözü Mahallesi Nergiz Sokak 7/A 25.Kat No:7 Çukurambar-Ankara

Sportif Yaşam Kulübü Çukurambar

Çukurambar

SPORTİF YAŞAM KULÜBÜ - ÇUKURAMBAR

Çukurambar' da, kendini her zaman yenileyerek trendleri belirleyen, genç ve dinamik sağlıklı yaşam merkezi…

Profesyonel eğitmenlerin danışmanlığıyla hazırlanan ve koçluğuyla takip edilen, kişiye özel programlar; etkili, enerjik, eğlenceli aktif grup dersleri; ve modern ekipmanlar ile hedeflenen amaca, sağlıklı, zinde ve keyifli ulaşmayı sağlayan Sportif Yaşam Kulübü; 2006 Nisan ayından bugüne, Ankara' daki fitness endüstrisinin yönünü çizmektedir.

İlk tesisi 2006 Kasım ayında projelendirip, 2007 Ocağında faaliyete başlatan Sportif Yaşam Kulübü, artan talep karşında ikinci şubesini, Ankara'nın en prestijli lokasyonu olan Çayyolu' nda faaliyete geçirmiştir.

Kişiye özel hazırlanan zengin terapi çeşitlerinin, en uygun sistem ve cihazlarla, uzman terapistlerin güveniyle sunulduğu; hedefe ulaşmayı sağlayan, huzurlu bir bedensel ve zihinsel SPA (Çayyolu) yenilenme merkezinde kendinizi tekrar yenileyip yaşamın tüm stresinden kendinizi biraz olsun uzaklaştırabilirsiniz. .

Kulüp ruhunu farklı, ayrıcalıklı ve özel aktivitelerle yaşatan, alternatiflerle zenginleştirilmiş eğlence ve organizasyonları güvenle sunan, kurumsal ve misafir odaklı bir hizmet anlayışıyla, keyifli ve eğlenceli bir kulüp.

Aileler spor yaparken, çocukların güvenli ve sevgi dolu bir ortamda, spor, sanat, eğlenceli partiler ve eğitici-öğretici oyunlarla hoşça vakit geçirecekleri bir çocuk kulübü sizin için düşünülmüş hoş bir ayrıntı.

Doğru ve eksiksiz bilgilendirme ile, potansiyel üyeleri kurumsal anlayışla yönlendiren, cesaretlendiren ve heveslendiren ancak zorlamayan üyelik hizmetleri yönetimi olarak, sizi en yakın şubemize davet ediyoru

FITNESS - CARDIO

Her seviyede kullanıcıya hitap eden son teknoloji fitness-cardio ekipmanlarıyla sporunuzu yaparken, kendi beğendiğiniz müziği dinler, en sevdiğiniz TV programlarını da kaçırmassınız.

GYM-ZONE

Spor için tatlı kaçamak...
Yoğun iş temposu arasında spor yapmaya ne dersiniz? Kısıtlı zamanı olanlar, hızlı ve etkili sporu GYM-ZONE'da tekrar keşfedin.

AEROBIC 3E! DURMA HAREKETE SEN DE KATIL!

Grup dersleri; artık daha etkili, daha enerjik ve daha eğlenceli...
Sportif Yaşam Kulübü Ankara'da ilk defa 3E konseptini üyeleriyle buluşturuyor. Kendi dalında profesyonel ve uzman eğitmenlerle, her zevke ve seviyeye hitap eden grup dersleri artık daha Etkili, daha Enerjik ve daha Eğlenceli...

- pilates
- yoga
- spinning
- pilates matwork miniball
- fitball
- total body
-kangoojumps

SERBEST AĞIRLIK (free weight zone)

Artık kendi gücünüzü gösterebilirsiniz...
Kas ve kemik dokunuzu güçlendirebileceğiniz; vücudun her kas grubuna yönelik, ağırlıklarla yapılan, direnç eğzersizleri için tasarlanmış bir serbest ağırlık bölümü.

PERSONAL TRAINING

Yalnızca ''size özel'' eğitmen!

Spordan, beslenmenize, hayat tarzınızdan, yaşam planlarınıza kadar herşeyi beraber belirleyeceğiniz, kendi dalında uzman sertifikalı, kişisel fitness danışmanları Sportif Yaşam Kulübünde...

HAVUZ

Sportif Yaşam Kulübünde size özel bir havuz...
8x22 uzunluğunda 1,80 derinliğinde hijyenik, özel ısıtmalı ve size özel dinlenme alanıyla, yüzerken suyun enerjisini tekrar hissedin.

SAUNA

Sıcağın rahatlatıcı etkisi...
Sıcak sauna taşlarının üzerine döktüğünüz su sayesinde oluşan sıcak hava dalgası cildinizdeki gözenekleri açar, cildinizin tekrar canlanmasına yardımcı olur.

BUHAR ODASI

Buharın eşsiz gücü...
Gün boyunca yorulan vücudunuzu dinlendirmek ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlamak için, size özel dizayn edilmiş buhar odasında ihtiyaç duyduğunuz nemi tekrar kazansın.

SOYUNMA ODALARI

Ev rahatlığı...
En küçük detayların düşünülerek hazırlandığı, geniş iç hacimli dolapları, hijyenik duşları ve ferah ortamıyla evinizde yaşadığınız konforu Sportif Yaşam Kulübü'nde tekrar yaşayın...

ÇOÇUK KULÜBÜ

Siz spor yaparken çocuğunuza biz bakalım:)
Uzman eğitmenler eşliğinde, çocuklarınız hem eğlenip öğrenecekler hem de diğer arkadaşlarıyla keyifli oyunlar oynayıp onlarla arkadaş olacaklar.

Kullanım Saatleri:
Hafta içi: 14:00 - 22:00
Hafta sonu: 10:00-18:00
Çarşamba KAPALI

devamını oku...
Adres: Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Bagi's Plaza 43/1 Çukurambar-Ankara

ME Pilates

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi Şehit Temel Kuğuoğlu Caddesi No:2/A Çankaya - Ankara

Big Town Academy

Cevizlidere

devamını oku... Adres: Cevizlidere Mahallesi 1243 Sokak No:10/B Cevizlidere-Ankara

HK Pilates Salonu

Çukurambar

devamını oku... Adres: 1427. Cad. 1522 Sok. Merkez Sahil Sitesi A Blok Gökhan Apt. No: 10-A 100. Yıl-Ankara

Elit Sporcular Spor Kulübü

Balgat

ELİT SPORCULAR SPOR KULÜBÜ, TÜM BRANŞ ANTRENÖRLERİMİZ LİSANS VE ÜZERİ EĞİTİME SAHİP, KENDİ ALANLARINDA MİLLİ SPORCU OLMUŞ, MİLLİ TAKIMLARDA ANTRENÖRLÜK YAPMIŞ VE MİLLİ SPORCULAR YETİŞTİRMİŞ ANTRENÖRLERDİR. KULÜBÜMÜZ ÇAĞDAŞ VE EVRENSEL ÖLÇÜTLERDE SPOR BİLİMİNİ TAKİP EDEREK 20 YILI AŞKIN SÜREDİR FALİYETLERİNE DEVAM ETMEKTEDİR.

1 – Çocuk Karate-DO ; Japonya kökenli bir savunma ve dövüş yönetimi olarak gelişmiş olan Karate sporunda, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine destek, küçük yaşta disiplin , özgüven ve saygı alanlarında ilerlemelerine katkı sunmayı hedefleyen bir spordur. Kulübümüz bünyesinde 22 yıldır faal olan Karate-do branşımızda çok sayıda madalya kazanmış sporcular yetiştirdik.

2- Çocuk Taekwondo ; Fiziksel dövüş yeteneklerinden daha fazlasını öğretmeyi hedefleyen, en sistematik ve bilimsel Kore dövüş sanatıdır. Bedeni ve zihni eğitip, ruhu ve yaşamı doğru yönde geliştirmeyi hedefleyen bir dövüş sanatıdır. Taekwondo Olimpiyatlara akredite bir spor branşıdır, kulübümüz bünyesinde 10 yılı aşkın süredir faal olarak devam etmektedir.

3- Çocuk Cimnastiği ; Hemen hemen tüm sporların temelini oluşturan jimnastik, 3 yaşında itibaren başlanılabilen, çocukların, ruhsal ve fiziki gelişimlerine çok faydalı olimpik bir spor branşıdır. Çocuklarda erken yaşta başlanıldığında, ruhsal gelişim ve disiplin kazanımları yanında, postür, denge, motor becerilerin gelişimine yönelik çok faydalı olduğu birçok akademik çalışmada ispatlanmıştır.

4- Pilates , Reformer ; Aletli pilates, bir takım aparat ve ekipmanlar kullanılarak yapılan pilatesin genel adıdır. Bu aparatları kullanarak 500'den fazla hareket yapılabilmekte ve pilatesten en iyi sonuçları en kısa sürede alınabilmektedir. Gün boyu bilgisayar başında çalışan, hareketsiz ve sağlıksız bir tarzına hapsolmuş bireylerin en hızlı form tuttuğu günümüzün en popüler spor branşlarından birisidir. Mental ve fiziksel gelişim , nefes kontrolü, esneklik, bel ve boyun fıtığına yakalanma riskini azaltma, yine bel ve boyun fıtığı rehabilitasyonu gibi sayısız faydaları bulunmaktadır.

5- Yetişkin KİCKBOKS VE MUAYTHAİ ; Yumruk, tekme, diz ve dirseklerin kullanıldığı, günümüzün en popüler savunma ve atak sporlarının başında gelmektedir, günlük hayatın stresini atmak için çok ideal bir spor disiplinidir. El ve ayak koordinasyonunu geliştirirken form tutmanıza yardımcı olur. Bir yandan sıkılaşıp stres atarken diğer yandan öz savunma becerisi kazanılan çok eğlenceli bir disiplindir.



devamını oku...
Adres: Oğuzlar Mahallesi Osmanlı Caddesi No:12/B Balgat-Ankara

Life Concept Pilates Stüdyo

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kale Ofis Kızılırmak Mahallesi Mevlana Bulvarı No:150 B Blok Kat:4 No:14 Çankaya - Ankara

G Training Vip

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No:40 Bahçelievler - Ankara

B Fit Cevizlidere

Cevizlidere

B-Fit Cevizlidere Ankara

Zayıflama
Pilates
Bayanlara Özel Spor Salonu
Zumba
Oryantal
Masaj
Çocuk Cimnastiği
MagicBall
Aerodans
Diyetisyen
Welness

b-fit'te hangi saatlerde spor yapabilirim?

b-fit merkezlerinde, haftanın 6 günü (Pazar günü hariç), çalışma saatleri içerisinde her yarım saatte bir başlayan seanslara katılabilirsiniz. Seanslar tam saatlerde ve yarım saatlerde başlamaktadır. Resmi tatil günlerinde merkezlerimiz kapalı olabilir; bilgisini merkezimizden alabilirsiniz.

Çalışma Saatlerimiz:

- Kış Dönemi (15 Eylül - 14 Haziran) Hafta içi: 08:00 - 21:00 (son giriş 20:15), Cumartesi: 09:00 - 18:00 (son giriş 17:15), Pazar: Kapalı

- Yaz Dönemi (14 Eylül - 15 Haziran) Hafta içi: 08:00 - 21:00 (son giriş 20:15), Cumartesi: 09:00 - 13:00 (son giriş 12:15) Pazar: Kapalı

b-fit merkezlerinde üye olmadan deneme yapabilir miyim?

Evet, web sayfamızdan deneme kuponu doldurarak veya merkezimizden randevu alarak ücretsiz deneme fırsatından yararlanabilirsiniz.

b-fit benim için uygun mu?

"Ben spor yapmaktan hoşlanmıyorum" mu diyorsunuz?
- Sadece kadınlar için olan bir spor merkezi bulamıyor musunuz?
- Kilonuzdan memnun değil misiniz?
- Vaktiniz mi yok?
- Bütçenizin spor yapmayauygun olmadığıı mı düşünüyorsunuz?
- Zaman zaman kendinizi mutsuz ya da depresif mi hissediyorsunuz?
- Vücudunuzun bazı bölgelerinde fazlalık olduğunu mu düşünüyorsunuz?
- Kendinizi sağlıksız ya da şişman mı hissediyorsunuz?
- Spor yapmak için yaşlı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
- Tek başınıza spor yapmaktan hoşlanmıyor musunuz?
- Spor aletleri gözünüzü mü korkutuyor?
- Sporun sizi çok kaslı göstereceğini mi düşünüyorsunuz?
- Kendiniz için haftada 3 gün sadece 30 dakikaayırabilir misiniz?

Yukarıdaki sorulardan en az 1 tanesine yanıtınız "EVET" ise b-fit sizin için uygundur




devamını oku...
Adres: Cevizlidere Mah. Cevizlidere Cad. No:62/B Cevizldiere-Ankara

BTSK Pilates Stüdyosu

Emek

devamını oku... Adres: Kırım Caddesi No:80 Emek - Ankara

Genesis Pilates

Öveçler

devamını oku... Adres: 1334 Sokak No:8/4 Aşağı Öveçler Mahallesi Çankaya - Ankara


Günde 10 dakikada karın bölgenizi inceltin, simitlerden kurtulun. Aşağıdaki videoyu izleyerek başlayabilirsiniz.



Fitness, pilates, vücut geliştirme ve spor hayatımızın merkezi haline gelmeli. Artık iş hayatından kendinize vakit ayırmanız çok daha önemli bir durum haline gelmekte. Fitness, pilates, vücut geliştirme bu konuda size büyük bir yardım sağlayacak. Sporun hem vücut için hem de zihin için büyük önem kazanması bu konuda herkesin duyarlı olmasına neden olmakta. Sağlıklı bir yaşam için her gün Fitness, pilates, vücut geliştirme, spor yapmayı öneren uzmanların etkisi de bu konuda oldukça fazla.

Fitness, pilates, vücut geliştirme, spor salonları bu konuda düzeni sağlaması açısından oldukça önemli. Spor salonunda bulunan aletler enerji yakımı açısından çok daha avantajlıdır. Ayrıca bölgesel zayıflama isteyenler için bu aletler çok daha iyi enerji sağlamaktadır. Fitness, pilates, vücut geliştirme, spor aletleri dışında spor salonlarının bir diğer avantajı beslenme ve spor uzmanları ile program sağlamasıdır. Spor yapan kişinin amacına ulaşması için kendi vücut ağırlığı ve diğer durumları göz önünde bulundurulması gereklidir. Uzmanlar sayesinde size uygun programla sizde bu yola başlayabilirsiniz.

Balgat Fitness, pilates, vücut geliştirme spor salonları bu konuda en iyi hizmeti vermek için pek çok mekanı sizlere sunmakta. Fitness, pilates, vücut geliştirme spor salonları artık Balgat' ta da oldukça yoğun olarak bulunmakta. Bu durum özellikle fiyatların uygun olmasını da sağlamakta. Düşük fiyatlı spor salonları içerisinden de seçim yapabilir bu sayede çok daha fazla bütçenize destek olabilirsiniz.

Ankara'nın Balgat gibi her semti artık sizin için spor salonları ile spora davet etmekte. Üstelik kampanya ve indirimli fiyatları ile. Sizde sporun yararlarından faydalanmak için bir adım atabilirsiniz. Her geçen gün sağlıksız beslenmenin arttığı ve obezitenin arttığı ülkemizde sporun önemi de her geçen gün artmakta. Fitness, pilates, vücut geliştirme, spor yaparak hem vücudunuzu hem de zihninizi dinç bir hale getirebilirsiniz. Hayatınızda kendinize vakit ayırmanız yaşamınızı mutlu hale getirmek için bir adımdır. Bu adımı sizde hızlı bir şekilde atın ve mutlu olmak için sizde bu kararı hızlı bir şekilde verin. Fitness, pilates, vücut geliştirme, spor yaparak sağlıklı yaşayın.