BATIKENT BAYANLARA ÖZEL SPOR MERKEZLERİ

blog yazısı ekle !

BATIKENT BAYANLARA ÖZEL SPOR MERKEZLERİ

BATIKENT CİVARINDAKİ KADINLARA ÖZEL SPOR SALONLARI - fitness, pilates reformer, yoga, savunma sporları ve spor okulları

Kimi bayanlar spor yaparken kendilerini rahat hissetmek isterler. Zira ancak bu şekilde yapmak istedikleri sporları rahatlıkla yapabilirler. Bundan ötürü günümüzde bayanlara özel olarak açılan spor merkezlerinin sayısı giderek artmaktadır. Bu tür spor merkezlerinde işleyiş oldukça önemli olduğu için bu spor merkezlerinde uzman kadro diğer spor merkezlerine göre daha da arttırılmıştır.

AŞAĞIDA BATIKENT CİVARINDAKİ KADINLARA ÖZEL SPOR SALONLARI LİSTELENMİŞTİR

BAZI SALONLAR SİTEMİZE ÖZEL İNDİRİM VERMEKTEDİR.

SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ

Heda Pilates

Yenimahalle

Heda Pilates Stüdyo , 12 yıllık deneyimi ile sadece hanımlara özel hizmet vermektedir . Alanında uzman ve başarılı kadrosuyla hedefinize ulaşmanızı sağlar . Fıtık, omurga eğrilikleri , eklem sorunları gibi sağlık problemlerinin minimalise edilmesinden , kilo alma ve kilo vermeye kadar her türlü ihtiyaca göre egzersiz planlaması yapılır . Sağlıklı ve fit vücutlara ulaşmak bizimle birlikte çok kolay . Heda Pilates Stüdyomuzda reformer ve mat pilates dersleri, hamile pilatesi ,diyetisyen ve psikolog hizmetlerimiz bulunmaktadır . Beden ve ruh olarak bütünsel iyiliğiniz için aradığınız her şey stüdyomuzda . Temiz, ferah ve hijyenik koşullarda kendinizi bizimle ödüllendirin.devamını oku... Adres: Demetlale Mahallesi 407. Cadde No: 4 / B Yenimahalle - Ankara

Fizyo Bee Sağlıklı Yaşam Merkezi

Eryaman

Reformer PilatesReformer diye adlandırdığımız hareketlerin daha dirençli ve doğru postürde yapılmasını sağlayan bir cihazdır. Dinamik egzersiz sağlan reformer aynı zamanda dengeyi arttırmaktadır.

Schroth Metod
Omurga eğriliği yani skolyozun kişiye özel hazırlanan içinde nefes egzersizler torakolumbar silindirin kuvvetlendirilmesi amaçlayan 3 boyutlu egzersizler bütünüdür.

Manuel Terapi
Dizilim bozuklukları, mobilitenin azalması, artmış trigger point hassasiyetlerini, bel, diz, boyun, omuz, dirsek gibi eklem problemleri, yumuşak doku yaralanmalarında kullanılan bütüncül bir yaklaşımdır.

Egzersiz Danışmanlığı
Herkesin yapması gereken egzersizler birbirinden farklıdır bunlara bir de rahatsızlıklar eklendiğinde hangi egzersizi yapıp yapmamız gerektiği karmaşa yaratmaktadır, egzersizler kişiye özel olmalı mutlaka değerlendirmeden sonra verilmelidir.

Myofasyal Gevşetme
Dokularda zamanla yanlış egzersiz, postür bozuklukları ve hastalıklara bağlı yapışıklılıklar meydana gelir ve bunlar zaman içinde biz farketmeden oluşur son noktada bize ağrı olarak geri döner. Bu yapışıklıkların nedeni bazen bir hastalık bazen bir travma bazen de yanlış postüre bağlı olarak oluşabilir, fizyoterapist tarafından tespit edilen bu dokular manuel tekniklerle gevşetilir ve dokunun dolanımını arttırılır.

Kinesiotaping
İyileşme sürecini olumlu yönde etkileyen taping yöntemi, dokularda dolanımı arttırır ve hücre metabolizmasını uyarır.

Postür Analizi
Yerçekimi, travmalar, duygu durumumuz,tekrarlayan hareketler, yediklerimiz, içtiklerimiz hepsi duruşumuzu yani postürümüzü etkiler. Analiz her yönden yapılmalıdır hem kinetik hem de doku durumu birlikte değerlendirilmelidir.

Klinik Pilates
Bel problemleri , boyun problemleri , kalça problemleri diz problemleri ve sırt ağrılarında postürü düzeltmek, kas dengesizliklerini ortadan kaldırmak, esnekliği arttırmak amacı ile yoğunlukla medikal egzersizleriiçeren pilates türüdür.

Osteopati
vücudu bütüncül olarak değerlendiren dokuların birbirine olan bağlantısına dayanarak yapılan analiz sonucu iç organların eklemlerin, kemiklerin ve yumuşak dokuların değerlendirildiği bunun sonucunda hareket kısıtlılığının azaltılması, dolanımın artırılmasını ve dokunun iyileşmesini uyaran bir yöntemdir.

Hypervolt ve Kupa
Dokulardaki yapışıklıkları çözer.devamını oku...
Adres: Göksu Mahallesi Ertuğrul Bey Caddesi Meydan Eryaman Sitesi No:2/2 D:3 Eryaman-Ankara

Krav Maga Ankara

Eryaman

Şehit Osman Avcı Mahallesi 1071 malazgırt cad goksu prestij konutları no:37
Eryaman Etimesgut Ankara Defans Savunma Akademisi) Eryaman - Ankara

Yetkili ve iyi çalıştırıcılarımız sayesinde çocuklarınızı için Krav Maga kinds büyükler için Kravmaga, Aikido ,Judo, Bjj , combat jiujutsu ,Muaytai ,kickboks ,boks ,karate , taekwondo gibi savunma sanatlarını kapsar.

Kravmaga kişisel savunma Akademisi olarak, her biri kendi alanında profesyonelleşmiş ve akademik uzman kadromuzla, sizin için özel hazırlanmış programlarımızı, uygulamaların bilimsel yönünü de koruyarak ve bu amaca yönelik en alt seviyeden en üst seviyeye kadar sporsal akitivitelerde bulunmak, sporun ve sağlığın ön planda tutulmasına ve geniş kitlelere yayılmasına olanak sağlamak ve sporun bir yaşam stili haline gelmesini sağlamak, başlıca amaçlarımızdandır.

Yaptıklarımız

Her yaş grubuna hizmet veren Kravmaga kişisel savunma Akademisi olarak Vip (bire bir dersler) ile sizlere spor yapma alışkanlığını kazandırmak, çocukların girişimciliğini, sosyallleşmelerini ve vücut yapılanmasını desteklemek ve her bir üyemizin kendi yaşamları ve çevreleriyle ilgili farkındalıklarının ve yaşam kalitelerinin artmasına hizmet etmeyi kendisine misyon edinmiştir.

Yaşam ve fitness üzerine uzman çalıştırıcılarımız ile hizmet veriyoruz. Gruplarımız her yaş grubuna uygundur.

Çocuk Kulübü

Çocuklarınız spor ile iç içe büyüdüğünde; sağlıklı gelişim gösterirler. İleri de kötü alışkanlıklardan uzak durur ve sporun disiplini ile daha düzenli bir hayat kurmaya meyilli hale gelir. Çocuk kulübünde Judo Aikido ve Krav Maga Kinds üzerine 4 ile 15 yaş arası gruplarımız vardır.

Savunma Sanatları
kurslarımız konusunda uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Kravmaga, Aikido,Judo Brazilian Jıu-jutsu ve combat jiujutsu üzerine kurslarımız vardır.devamını oku...
Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

Fuff Pilates Stüdyosu

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 274. Sokak 1/A 109 Wings Ankara Yenimahalle - Ankara

18 Boutique Pilates

Yenimahalle

Yenimahalle'nin en prestijli ve deneyimli stüdyosu olan 18 boutique pilates ile sevenlerle buluşuyoruz!

Kadınlara özel pilates stüdyomuzda ücretsiz deneme dersleri için bizi arayın! Aletli pilatesin muhteşem etkilerini kısa sürede hissedebileceğiniz deneyimli eğitmen kadrosuyla en etkili,disiplinli,en keyifli,en eğlenceli ve enerji verici egzersizlerle yaşam kalitenizi arttırmak için sizleri bekliyoruz.. Randevu ve detaylı bilgi için bize hemen ulaşın!
devamını oku...
Adres: Çamlıca Mahallesi Bağdat Caddesi No:83 Faras Ofis Kat:2 No:110 Yenimahalle - Ankara

Via Fizyo

Etimesgut

devamını oku... Adres: Ahi Mesut Mahallesi Ahi Mesut Bulvarı Menekşe Meydan Plaza No:63/11 Etimesgut - Ankara

PilateSystem Eryaman

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi 2651. Cadde No:2-A Eryaman-Ankara

Self Control Pilates

Eryaman

devamını oku... Adres: Altay Mah. Arya Nüans Plaza 1408. Cad. No:37 Daire:74 Eryaman / Ankara

HK Pilates Yenimahalle

Yenimahalle

HK Pilates 2.şubemiz ile Yenimahalle Wings Ankara'da sizlerleyiz. Grup Aletli pilates ve bire bir aletli pilates ,hamile pilatesi,klinik pilates dersi vermekteyiz. Beden eğitimi öğretmenliğini derece ile bitirmiş , alanında 10 yıldır uzman ve 2. Kademe antrenörlerden ders alabilirsiniz . Ücretsiz deneme derslerimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.devamını oku... Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 274. Sokak Wings Ankara B Blok No: 1B/130 Yenimahalle - Ankara

Fizyo Akay Pilates

Eryaman

Merhaba ben Fizyoterapist Gülsüm Akay. FizyoAkay Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi ve Pilates Stüdyosunun sahibiyim. Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesinden mezun oldum.

Klinik pilates, reformer pilates,hamile pilatesi,manuel terapi,bel ve boyun ağrıları, kırık rehabilitasyonu,kadın sağlığı(idrar kaçırma,vajinismus) alanlarında hizmet vermekteyim.


Danışmanlık merkezim Eryaman Yeşilova mahallesinde yer almaktadır.


Bireysel veya grup pilates derslerini tercih edebilirsiniz.devamını oku...
Adres: Yeşilolva Mahallesi 4017. Cadde No: 18 Çağ Dora Plaza Kat: 4 Daire: 12 Eryaman - Ankara

Sacrum Fizyoterapi Pilates

Eryaman

Sacrum Fizyoterapi Pilates: Eryaman'ın En İyi Pilates Stüdyosu

Eryaman, Ankara'nın en gözde semtlerinden biridir ve burada sağlıklı yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçenek sunar: Sacrum Fizyoterapi Pilates. Bu benzersiz pilates stüdyosu, modern ve holistik yaklaşımlarıyla dikkat çekiyor. Eryaman'da sağlık ve dinlenme arayışında olanların ilk durağı olan Sacrum Fizyoterapi Pilates, yalnızca bir spor merkezi değil, aynı zamanda tam bir sağlık ve iyileşme alanıdır.

Sacrum Fizyoterapi Pilates'in Sunduğu Hizmetlerin Çeşitliliği

Sacrum Fizyoterapi Pilates, aletli pilates başta olmak üzere, hamile pilatesi, klinik pilates, yoga, Hatha yoga, interval çalışmaları, manuel terapi gibi pek çok alanda uzmanlık sunar. Ayrıca, bel ve boyun fıtığı rehabilitasyonu, diz protez rehabilitasyonu, evde fizik tedavi gibi spesifik sağlık hizmetlerinin yanı sıra diyetisyen desteği ve kişisel antrenman hizmetleri de Eryaman Sacrum Fizyoterapi Pilates'in portföyündedir.

Aletli Pilatesin Önemi

Aletli pilates, Sacrum Fizyoterapi Pilates'in en öne çıkan hizmetlerinden biridir. Vücuda tam uyum sağlayan ekipmanlar ve alanında uzman fizyoterapistler eşliğinde yapılan aletli pilates seansları, bireylere sağlık, esneklik ve güç kazandırır. Eryaman semtinin sakinleri bu hizmeti kullanarak, bedensel ve zihinsel rahatlığa kavuşuyor.

Eryaman'da Kadınlara Özel Spor Merkezi

Sacrum Fizyoterapi Pilates, Eryaman'da kadınlara özel bir spor merkezi olarak da öne çıkar. Gizlilik ve rahatlık ön planda tutularak tasarlanmış bu özel alanda, kadınlar kendi fiziksel ve zihinsel sağlıklarını ön planda tutarak çalışabilirler. Bu özellik, Eryaman'ın kadın sakinleri arasında Sacrum Fizyoterapi Pilates'i popüler bir nokta haline getiriyor.

Sağlıkta Bütüncül Yaklaşım: Fizyoterapi ve Daha Fazlası

Sacrum Fizyoterapi Pilates'in en önemli özelliklerinden biri, sağlık ve iyileşmeyi bütüncül bir perspektifle ele almasıdır. Fizyoterapi danışmanlığından, fonksiyonel antremanlara, nörolojik ve ortopedik rehabilitasyondan, tıbbi masaja kadar çeşitli hizmetler sunarak her yaştan ve her ihtiyaca sahip bireylere çözümler üretmektedir. Bu yaklaşım, Eryaman'daki Sacrum Fizyoterapi Pilates'i sıradan bir pilates stüdyosundan çok daha fazlası haline getiriyor.

Neden Sacrum Fizyoterapi Pilates?

Bireyselleştirilmiş Programlar: Her bireyin ihtiyacına ve hedeflerine uygun hazırlanan kişisel programlar.
Uzman Kadro: Alanında uzman fizyoterapistler ve eğitmenler eşliğinde sağlık ve fitness hedeflerinize ulaşın.
Modern Ekipmanlar: Son teknoloji pilates aletleri ile donatılmış, hijyen ve konforun ön planda tutulduğu bir stüdyo.
Eşsiz Konum: Eryaman'ın kalbinde kolayca ulaşılabilir bir konum.

Eryaman Sacrum Fizyoterapi Pilates ile tanışmak, sağlıklı yaşam yolculuğuna çıkmak isteyen herkes için mükemmel bir fırsattır. Sağlığınıza yatırım yapmak ve pilatesin eşsiz faydalarından yararlanmak istiyorsanız, daha fazla beklemeyin. Bu özel ve yetenekli ekiple tanışın ve sağlık yolculuğunuzda yeni bir sayfa açın. Eryaman'ın bu özel mekanı, sağlık ve iyilik hali arayışınızda size eşlik etmek için burada.

devamını oku...
Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi 1071.Cadde Malazgirt Caddesi No:47 B / 19 Relax Emlak Sitesi Eryaman - Ankara

Ess Pilates

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Çamlıca Mahallesi Bağdat Caddesi No:82 Kat:3 Daire:208 Yenimahalle - Ankara

Air Beam Pilates Stüdyosu

Demetevler

devamını oku... Adres: Demetevler 404.Cadde 10/F Demetevler-Ankara

Flexfit Pilates

Eryaman

b-fit Sistemi Nedir?
b-fit, sadece kadınlara yönelik, 30 dakikalık istasyon çalışmaları yapmanızı sağlayan bir egzersiz sistemidir.b-fit istasyon çalışmaları kendi itme - çekme gücünüzle çalışan hidrolik ekipmanlar ve üzerinde kardiyo yapılan platformlardan oluşur.
Daha önce hiç spor yapmamış kadınları bile doğru ve etkili bir egzersize yönlendiren bu çalışma, hem formda kalmanızı hem de kardiyovasküler sisteminizi geliştirerek sağlıklı bir yaşam sürmenizi sağlar.
b-fit sistemi interval egzersize dayanır. İnterval antrenman vücudu durdurmadan farklı sürelerde farklı kaslara yüklenmeler veren bir egzersiz çeşididir. Nabzın inişli çıkışlı bir ivmelenme izlediği bu sistemde ideal nabız aralığına ulaşılarak yağ yakımı konusunda başarılı sonuçlar elde edilir. 9 adet kendi itme ve çekme gücü ile çalışan hidrolik fitness ekipmanları ile vücudun temel kasları çalıştırılarak kuvvet kazanımı sağlanırken 9 adet ara istasyonda nabzı yükselten kardiyo egzersizler yapılır. 30 saniyelik sürelerde değişen istasyonlar arasında yapılan egzersiz programı ile hem kuvvette artış hem de kardiyovasküler sistemde güçlenme meydana gelir. Böylece minimum zamanda maksimum sonuç alınır.

Uzmanlara göre haftada en az üç kere 30 dakikalık sporun faydaları saymakla bitmiyor. Fiziksel Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Nadya Swedan, 30 dakikalıkaerobik ve kas geliştirici sporun yararlarını şöyle sıralamaktadır:
kasların şeklinin ve kuvvetinin gelişmesi/artması
dayanıklılık artışı
yorgunluk azalması
performans yüksekliği
kemik yoğunluğunun korunması
kas ve eklem sakatlanmalarının önlenmesi
duruşun gelişmesi
kan dolaşımının kolaylaşması
Tüm bunların yanı sıra erken ölüm riskini azaltmak, diyabet, yüksek tansiyon ve bağırsak kanseri riskini azaltmak, kronik kalp hastalığı riskini azaltmak, ideal kilonuzu korumak, sağlıklı kemiklere, kaslara ve eklemlere sahip olmak, depresyon ve endişeyi azaltmak, genel olarak daha iyi bir psikolojik yapıya sahip olmak yer alıyor.

Bizi takip et

Ankara Etimesgut Elvankent b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezidevamını oku...
Adres: Eryaman Mahallesi 262 Sokak No:6/11 Akcenter Avm Eryaman-Ankara

Batı Fit Slimming Studio

Batıkent

-''İstediğim görünüme kaç ayda, kaç yılda ulaşırım?''
-''Zorlu ve tempolu egzersizlere alışabilir miyim?''
-''Spora ayıracak vaktim var mı?''
-''Diyet yapmak zorunda mıyım?''
-''Bunların hepsini yapsam bile bölgesel incelme sağlayabilir miyim?"
Bu sorularla boğuşmanıza artık gerek yokdevamını oku...
Adres: Turgut Özal Mahallesi 2167 Sokak No:3/B Akkent Twins Trade Kat:15 Ofis No:144 Batıkent-Ankara

Rise Up Pilates

Yenimahalle

Rise up Pilates Yenimahalle de Onkoloji hastanesi karşısında Bulvar effect residance içerisinde bulunan sadece kadınlara özel hizmet veren bir salondur.

Alanında uzman antrenörleri ile kişilerin vucüt analizi yapılarak kişiye özel program oluşturulur. Üyelere her ay ölçüm yapılarak sıkılaşma oranları gözlemlenir.

Rise Up Pilates Ücretsiz deneme dersi için iletişime geçebilirsiniz.devamını oku...
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Vatan Caddesi No:93/136 Bulvar Efect Yenimahalle-Ankara

Vision Fit Body Ems ve Pilates Stüdyo

Yenimahalle

Elektriksel kas simülasyonu anlamına gelen EMS, son zamanların en popüler sporlarından… Şimdiye kadar alışılagelmiş spor modellerini kullananlar ilk başta EMS'yi benimseyemese de geçmişi sporculara dayanan EMS, kısa zamanda kendisini kanıtlamayı başardı. Aslında EMS hakkında çok fazla bilgi olmadığı için bu konudaki soru işaretleri de doğal olarak artıyor. Ancak deneyenler biliyor ki EMS antrenmanı, anlatıldığından çok daha iyi.

Aklınızda kalan tüm sorulara cevap bulabileceğiniz, aynı zamanda da EMS ile ilgili yanlış bilinen gerçekler konusunda bilgi alacağınız yazımızda, EMS'nin aslında ne olduğu hakkında da sizi aydınlatmak istedik.

Hayat hızla akıp giderken saatler süren antrenmanlara her geçen gün daha az vakit ayırabiliyor ve zamanla fark etmeden spordan kopup gidiyoruz. Ancak EMS ile bunu tekrar daha güçlü bir şekilde yakalamak mümkün. Öncelikle gelelim EMS hakkında yanlış bilinen gerçeklere.

EMS zararlıdır!

EMS, uzun yıllar boyunca sağlık sektörünün fizik tedavi alanında kullanılmış ve hala da kullanılmaya devam eden bir sistemdir. Motor sinirlerin uyarılması neticesinde kas kasılmalarının arttığı bu sistemle kanıtlanmış ve sağlık sektöründe etkin bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Medical Fitness tedavilerinde de kullanılan bu sistem, ayarlanabilir ve ölçümlenebilir akımlar sayesinde kişiye uygun olarak verilmektedir. Ancak kalp rahatsızlığı yaşayan kişilerin doktor raporu ile EMS antrenmanına başlaması gerekmektedir.

Gerçek Sporcular EMS yapmaz!

EMS, hayatı kolaylaştıran antrenman çeşidi olduğu için saatlerce ter akıtarak spor yapan kimsenin EMS ile ilgilenmeyeceği düşünülse de tarih bunu da yalanlamaktadır. 1960'lı yıllarda Rus atletler EMS sistemini oldukça yoğun olarak kullanmış ve kas kütlelerini artırmayı başarabilmişlerdir. Şu anda da bazı üniversitelerin Spor Bilimlerinde EMS sisteminin öncü ve yenilikçi teknolojisi kullanılmaktadır.

20 dakikada 3000 kalori vermek gerçek olamaz!

Kulağa, gerçek olamayacak kadar inanılmaz gelse de kilo, yaş ve farklı faktörler doğrultusunda ortalama 3000 kalori yaktırmaktadır. Alışılagelmiş antrenmanlarla 4 saatte aldığınız verimi EMS sayesinde 20 dakikada alabilmek mucize gibi ama gerçek.

EMS'de Sonuç Almak İçin Sadece Birkaç Ay Yeterli!

EMS antrenmanı ile sonuç çok çabuk görüldüğü için böyle bir yanlış fikir oluşabilir ancak durum göründüğünden biraz farklı. Amaç kilo vermek, sıkılaşmak, sağlıklı bir yaşam sürdürmek, disiplin kazanmak, selülitlerden kurtulmak, anatomik yapının düzgün olmasını sağlamak ve kas hacmini artırmaksa EMS antrenmanlarında mutlaka bir disiplin olmalıdır. Haftada iki gün 20 dakika ayırarak tüm bunları sağlamak sizin elinizde. Ancak amaç sadece zayıflamak ve normal hayata devam etmekse EMS sizin istediğiniz sonucu 3 ayda verir; zayıflar, sıkılaşır, kas hacminizi artırır ve selülitlerinizden kurtulursunuz. Ama devamı gelmediği sürece bunların tekrarlama ihtimalini de artırırsınız.

Ergenler bu sporu yapamaz!

EMS sisteminde antrenman yapmak isteyen ergenler 15-16 yaşından itibaren çalışma yapmaya başlayabilirler. 15-16 yaştan 80-85 yaşa kadar EMS Antrenmanı yapılabilir. Ancak istisnai durumlarda doktor raporu mutlaka gerekmektedir. Ergenlik çağına girmiş genç kız ve erkek çocukları da, sağlıkla ilgili aksi bir durum söz konusu değilse, EMS sistemi ile antrenman yapabilirler. Özellikle okula giden ve sınava hazırlanan genç çocuklar, zamandan da tasarruf edecekleri için EMS antrenmanına yönelmektedirler.

Tüm bu bilgiler ışığında söylemeliyiz ki EMS sistemi, alışkanlıklarınızın dışına çıkıp farklı bir açıdan vücudunuza bakmanız için sizi teşvik eder. EMS sayesinde hayal ettiğiniz vücuda çok daha kısa sürede ulaşabilir, alışılagelmiş antrenmanlarla yıllar süren çalışmalar neticesinde alacağınız sonucu sadece 3-6 ay arasında alabilirsiniz.


devamını oku...
Adres: Mehmet Akif Ersoy mahallesi 313.cadde Bulvar Effect 7/G Yenimahalle-Ankara

SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ

Fitness, crossfit, jimnastik gibi spor dallarını temel alan bu spor merkezleri spor yapacak olan kişinin kendi kondisyonuna bağlı şekilde yola başlamaktadır. Daha sonra ise kişinin vücudunun verdiği tepkimeye göre bu durum değişmektedir.

Batıkent bayanlara özel spor salonları iş hayatına girdiği günden bu yana bayan müşterileri tarafından oldukça ilgi gören bir merkez halini almıştır.