BİSİKLETÇİLERİN BULUŞMA NOKTASI FRANSA

blog yazısı ekle !

BİSİKLETÇİLERİN BULUŞMA NOKTASI FRANSA

Çok fazla bisiklet rotasına sahip olan ve her yıl bisiklet severlerin bir arada toplandığı Fransa'da düzenlenen bisiklet turu, 1903 yılından beri devam etmektedir. Fransa'nın ünlü isimleri arasında yer alan Lance Armstrong üst üste 7 defa şampiyon olarak rekor kırmış ve ardından sporu bırakmıştır. Ancak 2012 yılında doping aldığı yönünde çıkan haberle şampiyonluğunun geri alınması Armstrong'un daha fazla ünlenmesine sebep olmuştur.



ParSport Club

Gölbaşı

Neden Biz ?

Randevu sistemi ile stüdyomuzda size özel hizmet, kişisel antrenör eşliğinde kişiye özel antrenman, kişiye özel beslenme programı ile kilo verme, 20 dakikalık ems antrenmanı ile 4 saatlik spor etkisi, uzman antrenörler eşliğinde, birebir reformerpilates, ems, personaltrainer, fitness, fonksiyonel antrenman, kişiye özel antrenman programları ve daha fazlası. Hijyen standartlarının en üst düzeyde olan stüdyomuzda antrenman keyfi, avrupa,dünya şampiyonalarında derece alan milli güreşçi survivor 2019 türkiye-yunanistan finalisti ve üçüncüsü Okay Köksal' ın gözetiminde kişiye özel antrenman programları, personal traning, ems, fitness, ıso 9001 kalite yönetim sertifikası onaylı konsept

Kısaca; SPOR ve BESLENME İLE İLGİLİ EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN Sizleri ParSport Club 'a Bekliyoruz

SPORUN HAKİMİ

PARSPORT CLUB

ParsportClup spor merkezi bölümümüz, modern ekipmanlar ve uzman antrenörler eşliğinde spor yapmak isteyenler için ideal bir seçenek sunmaktadır. Spor merkezimizde, fitness ekipmanları, ağırlık antrenmanı alanları, kardiyo ekipmanları ve aerobik salonları gibi birçok imkan mevcuttur. Tüm ekipmanlarımız son teknolojiye uygun olarak tasarlanmış ve düzenli olarak bakımları yapılmaktadır. Bu sayede, spor yaparken en yüksek verimliliği elde etmenizi sağlıyoruz. Uzman antrenörlerimiz, spor yapmak isteyenler için özel antrenman programları hazırlayarak, spor performansınızı artırmaya yardımcı oluyorlar. Ayrıca, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacınız olan beslenme danışmanlığı ve diyet programları da sunuyoruz.

Spor merkezimiz, tüm yaş gruplarına hitap etmektedir. Yaşam kalitenizi artırmak ve formda kalmanız için, her seviyede sporcu için uygun bir egzersiz programı hazırlayabiliriz. Ayrıca, düzenlediğimiz spor etkinlikleri ile de sizleri motive ediyoruz.

ParsportClup tesisimizde, sağlıklı bir yaşam için ihtiyaç duyacağınız tüm imkanlar mevcuttur. Spor yapmak isteyenler için modern ekipmanlar, uzman antrenörler, özel diyet programları ve daha birçok seçenek sunuyoruz. Siz de sağlıklı bir yaşam için bizi tercih edebilir, kendinizi formda hissetmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Spor tesisimiz açık ve kapalı spor alanları ile hizmetinizdedir.

MİSYON & VİZYON

PARSPORT CLUB olarak Misyonumuz;
Spor, eğitim ve kültür sanat ile iç içe bir ortamda, bilimsel yöntemlerle eğitilmiş, çağdaş, üreten, sorgulayan ve potansiyelini ortaya çıkartan bireyler yetiştirmektir.

PARSPORT CLUB olarak Vizyonumuz ise;
Uygun tesis, ekipman, sistem ve personele sahip olarak;
Faaliyet gösterilen tüm branşlarda sporcularımızın olimpik hedef doğrultusunda ulusal ve uluslararası alanda maksimum başarıyı ortaya koyabilecekleri, sporu yaşam biçimi haline getirmiş bireylerin sportif yaşam hedeflerine ulaşabilecekleri, ve tüm paydaşların aidiyet duygusu hissederek bir parçasını oluşturabilecekleri ortamları yaratmak ve sürdürülebilir bir yapıda ANKARA'nın Lider Spor Kulübü olmaktır.

DEĞERLERİMİZ

Kurumumuzun temel taşı olan, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, tutarlılığımızı sağlayan ve misyonumuzun gerçekleşmesini mümkün kılan değerlerimiz şunlardır;

Etik ve Ahlak

İyi niyet, dürüstlük ve tarafsızlık çerçevesi içerisinde davranırız. Taahhüt ettiğimiz işi yapar, sözümüzü tutarız. Doping'in her türlüsüne karşıyız ve sporcularımızın bu konuda bilinçlendirilmesini sağlarız. İş ile ilgili bilgilerin ve kişisel verilerin gizliliğine saygı gösteririz. Evrensel değerlere saygı gösteririz. Herkese adil davranır ve adil kültürü kurum kültürünün ayrılmaz parçası kabul ederiz.

Saygı ve Güven

İnsana, doğaya, çevreye ve tüm canlılara layık oldukları ilgiyi ve saygıyı gösteririz. Hareketlerimizin başkalarını nasıl etkileyeceğini her zaman göz önünde bulundururuz. Farklılıklara saygı duyarız; ırk, etnik köken, yaş, cinsiyet, din veya siyasi görüş sebebiyle ayrım yapmayız. Güler yüzü ve selamımızı hiç kimseden esirgemeyiz. Güven duygusunun planda tutarız.

Samimiyet, Açıklık ve Yenilikçilik

Doğruyu ve en uygunu bulmak için sorgulamaktan vazgeçmeyiz, doğru bildiklerimizi söylemekten çekinmeyiz, açıkça paylaşırız, dolaylı anlatım yerine doğrudan aktarmayı tercih ederiz, açık ve samimi şekilde görüş ve düşüncelerini paylaşanların görüşlerine saygı gösteririz.
merakla öğrenir, heyecanla öğretir, açıkça paylaşır, cesaretle değiştirir ve ilerleriz, yeniliklere açık oluruz.

EMS Antrenmanı Nedir?

EMS antrenmanları, yani Türkçesiyle elektriksel kas uyarımı antrenmanları günümüz insanlarının en önemli sorunu olan egzersiz yapmama sorununa çare oluyor. Bunun sonucu olarak da ortaya hareketsizlikten çıkabilecek pek çok hastalık ve risk engellenmiş oluyor

EMS ile tam vücut egzersizlerinde, her kasılmada kas liflerinin %90'ından fazlası aynı anda harekete geçer. Genel ağırlık egzersizlerine oranla daha derindeki kaslar da uyarılır. Bu da, intra ve interselüler koordinasyonu arttırır. Bu sebepten, vücuda ve kas yapısına olan etkisi, genel ağırlık egzersizlerinden çok daha hızlıdır.

Kaslar çalışırken, bölgesel kan dokusu yoğun şekilde uyarılır. Artan kan akışıyla birlikte cilt yapısı olumlu yönde etkilenir, beden kuvveti artar ve selülitli bölgeler etkin bir şekilde tedavi edilebilir. Egzersizden sonra kendinizi rahat ve tazelenmiş hissedersiniz. EMS antrenmanları ile fiziksel performansınız da gelişir, daha esnek, daha sağlıklı hisseder ve daha az yorulursunuz. Genel ağırlık egzersizleriyle karşılaştırıldığında, EMS çok daha kısa bir sürede daha etkili bir egzersiz tecrübesi sunar. Hızlı bir şekilde kilo verme, yağ yakma ve sıkılaşmak için ideal çözümlerden biridir.


Ems Antrenmanı Nasıl Yapılır?

EMS (ElectroMuscleStimulation)- Elektriksel kas uyarımı) antrenmanları özel bir giysi giyilerek uzmanların Antrenörlerin gözetiminde ve programa göre yapılır. Klasik egzersizler sırasında beynimiz, kaslarımızın harekete geçmesini sağlamak için ilgili kaslara elektrik sinyalleri gönderir. EMS antrenmanlarında ise sporu yaparken giydiğimiz ve vücudumuza bağlı olan özel giysimiz, beynimizin kaslara gönderdiği elektriksel sinyallere ek olarak dışarıdan yine düşük frekanslı ve yoğun elektriksel titreşimler gönderir. Bu uyarılar egzersiz sırasında kasılan kaslarımızın ve bunlara bağlı olarak az çalışan, erişilmesi güç olan kaslarımızı bile harekete geçirerek çalışmasını sağlar.


Diğer Antrenmanlardan Temel Farkı Nedir?

Bu yöntemle kaslar az efor harcayıp daha yüksek bir performans ile çalışma yaparlar. EMS antrenmanları, normalde çok uzun antrenmanlar sonucunda ( 4 saatlik bir çalışma ile) elde edilebilecek performansı 20 ile 25 dakika arası bir seansta gerçekleştirebilir. Genel olarak haftada bir kez 20 dakikalık EMS seansı ile tembelliğinizi üzerinizden atıp siz de spor yapmanın ve kaslarınızın keyfine varabilirsiniz.


EMS'nin Faydaları Nelerdir?

Haftada bir kere (programınıza göre) yapacağınız 20 dakikalık kısa antrenmanlarla sağlıklı, diri ve canlı bir vücut yapısına sahip olabilirsiniz. Yine göbeğinizdeki yağlanmalar, belinizdeki fazlalıklar, istenmeyen selülitlerden size özel verilecek EMS antrenmanı ile kurtulabilir, kısa sürede istenen seviyede amacınıza ulaşırken, kişisel zamanınızdan tasarruf edip, spor yapmanın vücudunuz ve psikolojiniz üzerindeki diğer rahatlatıcı etkilerden sonuna kadar faydalanmanın keyfine varabilirsiniz. Spor yapmayan kişilerin düzenli spor yapmasını sağlaması ve bunun doğal bir getirisi olarak kendinizi daha dinç ve zinde hissetmeniz EMS antrenmanlarının doğal bir yararıdır.


Olumsuz Yönleri Var mıdır?

Bu alanda yapılan resmi çalışmalar, fiziksel olarak spor ve fitness yapabilecek sağlıklı kişilerde herhangi bir zararlı etkisinin olmadığını göstermiştir. Aksine pek çok faydası bulunmaktadır. Aklınıza antrenman sırasında kaslara verilen düşük frekanslı elektrik akımının zararlı olup olmayacağı sorusu gelebilir. Akım düşük frekanslı olduğu için sadece iskelet kaslarını harekete geçirir. Ancak EMS antrenmanı yapabilmeniz için uzman bir eğitmenin gözetiminde olmanız ve belirli sağlık şartlarını taşımanız gerekir.

Spor, yalnız beden iktidarının bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve zekâ, ahlâk da bu işe yardım eder.Ben Sporcunun Zeki ,Çevik ,aynı zamanda Ahlaklısını Severim. M.Kemal ATATÜRK

devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Move'n More Personal Training

Eryaman

Move'n More'da bildiğinin çok ötesinde bir personal Training deneyimini sunuyoruz size. Diyetisyen, Fizyoterapist ve Uzman Antrenörler eşliğinde Fitness, Ems, Fonksiyonel Antrenman ve Reformer Pilates alanlarında birebir ve düet çalışmalar yapıyoruz. Rutin ölçümlerin dışında gerçekleştirdiğimiz Gen Testi ile 5 gen yapınıza bakıyor, antrenman ve beslenme programını gen testi sonucuna göre oluşturuyor ve %100 sonuç almanızı hedefliyoruz. İçeri girdiğiniz andan itibaren enerjinizi yükseltecek mimari tasarımı ile her ayrıntıyı sizin için tasarladık.


ERYAMAN'DA Bilim, eğlence ve sporu bir araya getiren özel üyeler kulübü olan Move'da yapılan Workshoplar ve outdoor etkinliklerle kendinizi özel hissedeceksiniz.
devamını oku...
Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Malazgirt 1071.Cadde Göksu Hill Tower No:18 Eryaman - Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara


Bu sene 102.si düzenlenecek olan Tour de France, 4-26 Temmuz tarihlerinde düzenlenecektir. Bu yarışın rotasında bisiklet sürebilmek için yarışa katılma şartı aranmamaktadır. İsteyen herkes sırt çantası ve çadırı ile birlikte hayalini kurduğu bisiklet turunu gerçekleştirebilir ve gruplar ile birlikte ülkeyi gezebilir. Fransa'yı gezerken şehir turunu tercih edebileceğiniz gibi doğa ile baş başa kalmayı da seçebilirsiniz.

Fransa ile İspanya'nın sınırında yer alan Pireneler, hem bisiklet sürmek hem de yürüyüş yapmak için en fazla tercih edilen yerlerden. Sporseverler bisiklete binerken hem eşsiz güzellikteki dağları izleyebilir hem de temiz havanın keyfini çıkartabilir ve son olarak da gölün serin sularına kendini bırakabilir.

Fransa'da çok fazla dikkat çekmese de bisiklet turu için oldukça ideal şehirlerden biri olan Grenoble, hem şehir içinde ve hem de şehrin çevresindeki dağlarda birçok bisiklet rotasına sahiptir. Grenoble'de bisiklet turuna çıkmak için en uygun zaman bu aylardır.

Canal Du Midi, kısa mesafede bisiklet rotası düşünenler için en ideal yerlerdendir ve bu bölge Fransa'nın güneyinde yer almaktadır.

Baharda ve yaz aylarında oldukça canlı olan Fransa, bisiklet turunun yanı sıra tatil ve eğlencenin tadını çıkartmak isteyenler için de birçok alternatif sunmaktadır. Bunun için düzenlenen birçok farklı festival ile eğlencenin doruklarına çıkabilirsiniz. Müzik festivalleri, uluslararası ekstrem sporlar festivali ve uluslararası antika fuarı bunlardan sadece bir kaçıdır. Siz de macera ve eğlenceyi bir arada yaşamak istiyorsanız eğer Fransa'nın muhteşem güzelliği eşliğinde hem bisiklet turuna katılabilir hem de gönlünüzce eğlenebileceğiniz bir tatil geçirebilirsiniz.