ÇANKAYA SPOR SALONU

blog yazısı ekle !

ÇANKAYA SPOR SALONU

ÇANKAYA CİVARINDAKİ SPOR SALONLARI - pilates reformer, fitness, crossfit, EMS, savunma sanatları, spor okulları

Bu yazıda Çankaya spor salonları hakkında ayrıntılı bilgiler sunulacaktır. Çankaya, Ankara'nın önde gelen ilçesi olmasının yanı sıra birçok sosyal ve kültürel faaliyetlerin de yapılabilmesine olanak tanıyan bir yerdir.

AŞAĞIDA ÇANKAYA CİVARINDAKİ SPOR SALONLARI LİSTELENMİŞTİR

BAZI SALONLAR SİTEMİZE ÖZEL İNDİRİM VERMEKTEDİR.

SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ

Filenin Sultanları Voleybol Okulları - Dikmen

Dikmen

Filenin Sultanları Voleybol Okulları - Ankara Voleybol - Dikmen Voleybol Okulu

Dönüp ona bir bakın!

Son nefesinize kadar en büyük hazineniz olacak pırıl pırıl çocuğunuza.

Kentleşmenin neredeyse yeşil alan bırakmadığı, betonarmelerle kuşatılmış şehrin park ve oyun sahalarını daralttığı günümüzde, çocuğunuz, eğitiminden arta kalmış kişisel gelişimini kazanacağı zaman dilimleri olan hafta sonlarında ne yapıyor gözlemliyor musunuz?

Ya bilgisayarının başında oyun oynuyor ya da televizyondaki programları takip ediyor.

Bu da sizi tüm paylaşımlarını arkadaşlarıyla internet üzerinden gerçekleştirmeye başlamış, sosyal yaşamı ev sınırları içine sıkışmış ve dolayısıyla giderek hareketsizliğe gömülmüş çocuğunuzun geleceği ile ilgili endişeye sürüklüyor.

Şimdi endişelerinizi arkanızda bırakıp acil bir önlem alın ve sağlıklı, başarılı bir birey olmanın temel dinamiklerinden biri olan sporun, çocuğunuzun yaşamında, varlığını yalnızca beden eğitimi derslerinde sürdürüyor olmasına göz yummayın!

Filenin Sultanları Voleybol Okulları şimdi çocuklarınızı müthiş bir fırsatla voleybol ile tanıştırmaya çağırıyor!

Filenin Sultanları Voleybol Okullarında 5-17 Yaş Grubundaki Çocuklara Voleybol Kursu

Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi Spor Salonunda yer alan Filenin Sultanları Voleybol Okulları, 5-17 yaş grubundaki kız-erkek öğrencilerine voleybol branşlarında; bu branşlara yönelik spor eğitimlerini ve bu branşlarda spor yapan çocuklara kendilerini geliştirebilecekleri spor hizmetleri vermektedir.

Çalışma programları ise Filenin Sultanları Voleybol Okulları Antrenörlük ve pedagojik formasyon eğitimi almış antrenörler tarafından uygulanmaktadır. Her sporcunun eğitimi yakından takip edilmekte, bu gelişim düzenli aralıklarla kendisine ve ailesine rapor edilmektedir.

Filenin Sultanları Voleybol Okulları Amaç ve Hedef Kitlesi:

5-17 yaş arası spor yapan gençlerin daha bilinçli spor yapmalarını sağlamak ve tüm kulüplere hazır başarılı, disiplinli, bilinçli altyapı sporcuları yetiştirmek.

5-17 yaş arası spor yapmayan gençleri spora başlatarak, kendilerine, ailelerine ve ülkesine yararlı sağlıklı bireyler haline getirmek.
Filenin Sultanları Voleybol Okulları'nda amaç dostluğu, disiplini, spor yapmanın zevkini, paylaşmayı ve rekabeti zaman içinde çocuklarımıza öğretmektir. Uzman eğitmen, idareci ve antrenörlerle, voleybol ve yaz spor kampında verilecek sosyal ve sportif eğitimler, öğrencilerin daha sağlıklı bireyler olmaları için destek olacaktır.

Filenin Sultanları Voleybol Okulları'nda öğrencilerin tüm fiziksel özellikleri akademisyenler ve uzmanlar tarafından test edilecek ve çıkacak sonuçlara göre fiziki performanslarını arttırmak, gelişim süreçlerini hızlandırmak amaçlı antrenman programları ve beslenme programları çıkartılacaktır. Bunun sonrasında ise, tecrübeli antrenörlerden oluşan teknik kadro ile, voleybol seviyelerini çok üst seviyelere çıkarma imkanı bulacaklardır.

Filenin Sultanları Voleybol Okulları Hizmetleri:


• Videolu Eğitim
• Lisanslı sporcu olma imkanı
• Her Oyuncuya 1 Top
• 8-10 Oyuncuya 1 Antrenör
• Antropometrik ve Motorik Testler


Filenin Sultanları Voleybol Okulu

Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi Spor Salonu
(Dikmen Caddesi Emniyet Genel Müdürlüğü Karşısı )


devamını oku...
Adres: Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi - (Dikmen polisevi kavşağı Shell benzinlik Arkası.) Selimiye caddesi 23/B Dikmen-Ankara

Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Ece Haspolatlı Fizyoterapist Pilates Salonu

Çankaya

devamını oku... Adres: Oran Mahallesi Turan Güneş Bulvarı Park Oran Ofis Kat:7 No:18 Çankaya - Ankara

Fizyoumut Pilates

Çankaya

devamını oku... Adres: Turan Güneş Bulvarı Akçam Plaza 100/7 Kat:1 Çankaya - Ankara

Atakule Spor Akademisi

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve futbol branşlarında hizmet vermekteyiz.

Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız.

Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz.

Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz.

Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.
devamını oku...
Adres: Çankaya

More Pilates Studio

Yıldız

devamını oku... Adres: Yıldızevler Mahallesi Sukarno Caddesi 46/B Çankaya - Ankara

Atakule Spor Kulübü Esat

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve branşlarında hizmet vermekteyiz. Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız.

Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz. Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz. Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır.

Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.
devamını oku...
Adres: Tunalı Caddesi No:2 Çankaya - Ankara

Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları - Dikmen

Dikmen

Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları



Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları önce iyi insan sonra iyi sporcu yetiştirmeyi hedeflemektedir. Amacımız ve Hedef Kitlemiz : 5-17 yaş arası spor yapan gençlerin daha bilinçli spor yapmalarını sağlamak ve tüm kulüplere hazır başarılı, disiplinli, bilinçli altyapı sporcuları yetiştirmek.5-17 yaş arası spor yapmayan gençleri de Hidayet Türkoğlu önderliğinde spora başlatarak, kendilerine, ailelerine ve ülkesine yararlı sağlıklı bireyler haline getirmek. Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okullarında amaç dostluğu, disiplini, spor yapmanın zevkini, paylaşmayı ve rekabeti zaman içinde çocuklarımıza öğretmektir. Uzman eğitmen, idareci ve antrenörlerimizle, Basketbol ve yaz spor kampında verilecek sosyal ve sportif eğitimler, çocuklarımızın daha sağlıklı bireyler olmaları için destek olacaktır.

Hidayet Türkoğlu Basketbol Okullarında çocuklarımızın tüm fiziksel özellikleri akademisyenler ve uzmanlar tarafından test edilecek ve çıkacak sonuçlara göre hem fiziki performanslarını arttırmak, gelişim süreçlerini hızlandırmak amaçlı antrenman programları ve beslenme programları çıkartılacaktır. Bunun sonrasında ise, tecrübeli antrenörlerden oluşan teknik kadromuz ile, basketbol seviyelerini çok üst seviyelere çıkarma imkanı bulacaklardır. Hidayet Türkoğlu basketbol Okulları yine Türkiye'de ilk defa yetenek seçimi ve performans testleri için Sporttech ekibiyle ortak çalışmaktadır. Yapılacak görsel eğitimler ile de basketbol bilgileri en üst seviyeye çıkartılacaktır...Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları'nda diğer bir amaç ise çocuklarımızın sporcu gibi disiplinli bir hayat yaşamaları için onlara verilecek, beslenme, davranış ve genel kültür dersleridir. Bu konularla ilgili detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirdiğimiz HİDAYET TÜRKOĞLU BASKETBOL OKULUMUZ 4 Aralık 2010 tarihinde başlamıştır. Çalışma programımız Ankara Sorumlumuz Ozan BİLGİLİ tarafından hazırlanmış olup, Ozan BİLGİLİ'nin yakın gözetiminde antrenörlük ve pedagojik formasyon eğitimi almış antrenörlerle uygulanmaktadır. Her sporcunun eğitimi yakından takip edilmekte, bu gelişim düzenli aralıklarla kendisine ve ailesine rapor edilmektedir.

Ozan BİLGİLİ – Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları Ankara Sorumlusu Eğitim:·
Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu – Antrenörlük Eğitimi Bölümü·
Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü – Antrenman ve Hareket Bilimi

Kariyer:·
Efes Pilsen Basketbol Okulları· Tofaş Basketbol Okulları – Kurucu Ortağı·
Five Star Basketball Camp (USA) - Antrenör·
Atılım Üniversitesi – Spor Koordinatörü·
Üniversite Sporları Federasyonu – Organizasyon Kurulu Üyesi·
Üniversite Sporları Federasyonu – İl Temsilcisi Yrd.·
Çankaya Üniversitesi - Antrenör·
Gazi Üniversitesi – Antrenör·
Mülkiye Spor Kulübü – Antrenör·
Ankaragücü SK – Antrenör·
TED Ankara Kolejliler – Antrenör·
Ankara Basketbol Kulübü – Basketbol Şube Sorumlusu

Hizmetlerimiz:·
Spor Psikoloğu
Videolu Eğitim
Lisanslı sporcu olma imkanı
Erkek ve Kız takımlarVeliler için Kafeterya Wireless Internet
Her Oyuncuya 1 Top· 8-10 Oyuncuya 1 Antrenör
Antropometrik ve Motorik Testler
Sürekli Sıcak Su

5-17 Yaş arası Kız Erkek tüm çocuklara açıktır
devamını oku...
Adres: Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi - (Dikmen polisevi kavşağı Shell benzinlik Arkası.) Selimiye caddesi 23/B Dikmen-Ankara

Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulu - Oran

Oran

devamını oku... Adres: Hayri Çeçen Sokak No:4 Çankaya - Ankara

MZ Sport Club

Çankaya

devamını oku... Adres: İlkbahar Mahallesi Galip Erdem Caddesi 576.Sokak No:12 Çankaya-Ankara

Step Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Barbaros Mahallesi Guniz Sokak No:33/2 Tunalı - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

Anadolubeyi Spor Kulübü, Oran semtinde hizmet veren köklü bir spor kulübüdür. Kulüp, spor severlere geniş bir yelpazede hizmetler sunarak, sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralamaktadır.

Basketbol Kursu

Anadolubeyi Spor Kulübü, basketbol tutkunlarına yönelik profesyonel basketbol kursları düzenlemektedir.

Uzman antrenörler eşliğinde gerçekleşen bu kurslar sayesinde sporcular, basketboldaki becerilerini geliştirme fırsatı bulmaktadırlar.

Cimnastik Kursu

Kulüp bünyesinde bulunan cimnastik kursları, çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir yaş aralığında hizmet vermektedir.

Esneklik ve dengeyi artırmaya yönelik olarak yapılan çalışmalar, katılımcılara fiziksel ve zihinsel olarak fayda sağlamaktadır.

Futbol Okulları

Anadolubeyi Spor Kulübü, futbol tutkunlarına yönelik çeşitli seviyelerde futbol okulları düzenlemektedir.

Çocuklar ve gençler için düzenlenen bu okullar, futbolun temel becerilerini geliştirmeye ve takım ruhunu pekiştirmeye yöneliktir.

Kapalı Spor Salonu Kiralama

Kulüp, spor yapmak isteyenler için modern ve donanımlı bir kapalı spor salonuna sahiptir.
Bireysel antrenmanlar ya da grup dersleri için kullanılan salon, sporculara konforlu bir ortam sunmaktadır.

Kış Kampı

Anadolubeyi Spor Kulübü, kış aylarında spor yapmaya devam etmek isteyenler için kış kampı imkanı sağlamaktadır.

Karlı ve soğuk günlerde dahi spor yapabilme imkanı sunan kamp, sporculara keyifli bir deneyim yaşatmaktadır.

Yaz Okulları

Yaz aylarında boş vakitlerini sporla değerlendirmek isteyenler için yaz okulları düzenleyen kulüp, farklı spor dallarında eğitimler vermektedir.

Profesyonel antrenörler eşliğinde gerçekleşen yaz okulları, katılımcılara keyifli ve verimli bir yaz tatili yaşatmaktadır.

Anadolubeyi Spor Kulübü, geniş bir spor yelpazesi sunarak spor yapmayı sevenlere farklı seçenekler sunmaktadır.

Profesyonel antrenörler eşliğinde gerçekleşen etkinlikler, sporcuların becerilerini geliştirme konusunda destek olmaktadır.

Spor yapmayı seven herkesi Anadolubeyi Spor Kulübü'nün kapılarını aralamaya davet ediyoruz.
devamını oku...
Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

New Body Pilates Studio

Çankaya

devamını oku... Adres: Cidde Caddesi Sancak Mahallesi 31/A Çankaya-Ankara

Over Gym

Tunalı

Ankara Tunalı'da bulunan personal training salonumuzda, alanında uzman eğitmen kadromuz ile sizlere kaliteli eğitim vermeye devam ediyoruz.
-Otopark
-Kişiye özel antrenman programı
-Kişisel Antrenör
-Hocalarla sürekli iletişim
-Temiz ortam
-Beslenme desteği
devamını oku...
Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi No:50/D Tunalı-Ankara

Lets Fit Yıldız

Yıldız

Lets Fit - Yıldız Ankara

AQ8 Kablosuz EMS Sistemi kontrollü kas kasılmaları sağlayan orta-düşük frekanslı bir elektrik iletim sistemidir. Hedefinize bağlı olarak (zayıflama, sıkılaşma, selülitlerin giderilmesi ya da tedavi amaçlı) frekans, derinlik, yoğunluk algılama, gevşeme ya da kasılma süreleri gibi teknik parametreleri kendinize göre uyarlayabilme olanağı sağlar.

EMS yüksek performanslı bir spor sistemidir. Bu sistem düşük ve orta frekanslı akımlarla vücuttaki kas gruplarının uyarılmasını sağlar. Antrenman süresince bireyler, daha az efor harcayarak daha yüksek performansla çalışırlar. AQ8 Wireless Multiuser EMS Teknolojisi ile kaslar saniyede 5 ila 100 aralığında kasılarak çok uzun zamanda yapılacak antrenman performansı 20 dakikalık kısa bir seansta gerçekleştirilir.

Tüm vücudu ideal bir şekilde antrenmana tabii tutmak için, özellikle yapılan her bir kas grubunu statik ve dinamik olarak içte ya da dışta olacak şekilde çalıştıran bir sistemdir.devamını oku...
Adres: İlkbahar Mahallesi Konrad Adenauer Caddesi No:56/A Yıldız-Ankara

Sevda Altuntaş Yoga

Dikmen

devamını oku... Adres: Dikmen

Home Pilates

Çankaya

devamını oku... Adres: Birlik Mahallesi 435. Cadde 458. Sokak 24/9 Çankaya-Ankara

Sihirli Çember Pilates Stüdyosu

Çankaya

Fizyoterapist eşliğinde.

devamını oku...
Adres: Yıldızevler Mahallesi Rabindranath Tagore Caddesi No:11 D:5 Çankaya - Ankara

Bella Pilates Stüdyo

Birlik Mahallesi

Bella Pilates

Uzman eğitmenlerden oluşan ekibi ile butik ve tam donanımlı stüdyomuzda bireysel ve grup pilates eğitimlerini sertifikalı eğitmenlerimizle birlikte veriyoruz. Her öğrencinin anatomik yapısı ve ihtiyaçları farklı olduğu için her öğrencimize özel ders planlaması yapıyoruz. skolyoz belfıtığı osteoporoz ve kifoz gibi sağlık problemleri konusunda bilinçlendirilip kaslarınızı güçlendırerek bu rahatsızlıklardan kurtulabılırsınız. Pilatesin yanı sıra Yoga ve Reiki dersleri ile pek çok farklı aktivite gerçekleştiriyoruz.
devamını oku...
Adres: Birlik Mahallesi 448 cad No:85/1 Çankaya - Ankara

Boost Pilates

Çankaya

devamını oku... Adres: Sinpaş Altınoran Kule 2023 Kat:34 No:229 Çankaya - Ankara


SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ


Gerek belediye tarafından yapılmış olsun gerekse özel olarak yapılmış olsun hemen hemen her yaş grubunun geldiği bu yerler sıklıkla insanların ilgi odağı haline geliveren yerler arasında yerini almaktadır. Bu nedenle de bu yerlerin sıklıkla genişletilmesi belediye komisyonu tarafından da bir misyon haline getirilerek amaçlanmıştır.

Başlıca sportif branşların yapılmasına zemin hazırlayan bu yerler insanlara birtakım yenilikleri de aktararak onların hem ömür boyu sağlıklı bir yaşam sürmelerine yol açmakta hem de onların zinde bir şekilde hayat sürdürmelerine yardım etmektedir. İşte bu açıdan Çankaya Spor Salonu birçok organizasyonların da yapılmasına elverişli olarak halka sunulan yerlerin başında gelmektedir.

İldeki etkinlikler ele alındığında bu faaliyetlerin sıklıkla değiştirilerek ele alınması ve bu nedenle de bunların insanlarla buluşturulmaya dönük ilerletilmesi de son derece mümkün hale gelivermektedir. İşte bu açıdan bu yerlerin teşvik edilmesine yönelik olarak belediye tarafından hızla harekete geçilmiş ve insanların kendilerini yenilemeleri aynı zamanda sağlıklı bir hayat sürdürebilmeleri sağlanmaya çalışılmıştır.

Bu etkinliklerin yanı sıra Çankaya Spor Salonu çeşitli kültürel ve kurumsal etkinliklerin de yapılmasına müsait alanların başında gelmektedir. Örneğin, seçim mitingleri, mezuniyet törenleri, düğün ve nişan merasimleri, milli bayram kutlamaları bunların başında gelmektedir.

Özellikle de mezuniyet törenleri ve milli bayram kutlamalarının da yapılmasına zemin hazırlayan Çankaya Spor Salonu ile hem açık alanda hem de kapalı alanda olmak üzere çeşitli etkinliklerin halkla buluşturulması son derece mümkün olarak karşımızda durmaktadır. Başlıca yapılan branşların başında futbol, basketbol, voleybol, tenis gelmektedir. Bunların yanı sıra savunma sanatlarından boks, güreş, tekvando gibi sporların da yapılabilmesine olanak tanıyan bu yerlerle insanlar adeta hem sağlıklarını formda tutmakta hem de sosyal bir etkinlikte bulunmuş olmaktadırlar.