ÇUKURAMBAR POWERPLATE

blog yazısı ekle !

ÇUKURAMBAR POWERPLATE

Whole Body Vibration denilen bir mekanik sisteme bağlı olarak yapılan bu spor dalı günümüzde oldukça yaygınlık göstermektedir. Bugün dünyanın hemen her yerinde bu spor dalıyla ilgilenen uzmanlar yetiştirilmektedir. Bilhassa medya üzerinde de çıkan haberler doğrultusunda bilinmesi açısında da oldukça gelişme gösteren bu spor dalına ilgi oldukça fazlalaşmıştır. Whole Body Vibration denilen bu mekanik aletle vücudunuzdaki titreşimler 6 misli arttırıyor. Bu da kişinin kaslarının düzenli çalışmasını sağlamaktadır. Zira gün içerisinde ne kadar hareket edersek edelim tüm kaslarımız ne yazık ki aynı oranda çalışmazlar. Nitekim bu aletin en önemli özelliği kasları 30 ila 50 Hertz frekansa kadar çıkarmasıdır.



Tower Pilates - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: Via Tower Söğütözü Mahallesi Nergiz Sokak 7/A 25.Kat No:7 Çukurambar-Ankara

G Training Vip

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No:40 Bahçelievler - Ankara


Bu spor dalını esasında çoğunlukla gün içerisinde hareketsiz kalan kişiler için tavsiye etmekteyiz. Yürümek gün içerisinde yapabileceğimiz en temel spordur. Şayet bu bile bazen yeterli değilken muhakkak bir spor dalında işlerlik göstermek büyük önem taşımaktadır.

Çukurambar power plate salonları müşterilerine hem dünya kalitesinde hizmet vermektehem de bu spora bağlı olarak bünyesinde bulundurduğu uzman kadro ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.