DİKMEN CİMNASTİK (JİMNASTİK)

blog yazısı ekle !

DİKMEN CİMNASTİK (JİMNASTİK)

Genellikle kişilerin çocuk yaştan itibaren bu spor dalını yapmaya başlamalarının daha sağlıklı olacağına inanılır. Zira bu şekilde ilgili kişiler ilerleyen yıllarda bir anda bu spor dalıyla uğraşmaya başladıklarında bedenleri bu spor dalının hareketlerini kabul etmeyebilir. Bu da kişinin üzerinde hem psikolojik hem de fizyolojik sıkıntılar doğurabilir.



Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Atakule Spor Akademisi

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve futbol branşlarında hizmet vermekteyiz.

Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız.

Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz.

Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz.

Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.
devamını oku...
Adres: Çankaya

Atakule Spor Kulübü Esat

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve branşlarında hizmet vermekteyiz. Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız.

Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz. Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz. Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır.

Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.
devamını oku...
Adres: Tunalı Caddesi No:2 Çankaya - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

Anadolubeyi Spor Kulübü, Oran semtinde hizmet veren köklü bir spor kulübüdür. Kulüp, spor severlere geniş bir yelpazede hizmetler sunarak, sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralamaktadır.

Basketbol Kursu

Anadolubeyi Spor Kulübü, basketbol tutkunlarına yönelik profesyonel basketbol kursları düzenlemektedir.

Uzman antrenörler eşliğinde gerçekleşen bu kurslar sayesinde sporcular, basketboldaki becerilerini geliştirme fırsatı bulmaktadırlar.

Cimnastik Kursu

Kulüp bünyesinde bulunan cimnastik kursları, çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir yaş aralığında hizmet vermektedir.

Esneklik ve dengeyi artırmaya yönelik olarak yapılan çalışmalar, katılımcılara fiziksel ve zihinsel olarak fayda sağlamaktadır.

Futbol Okulları

Anadolubeyi Spor Kulübü, futbol tutkunlarına yönelik çeşitli seviyelerde futbol okulları düzenlemektedir.

Çocuklar ve gençler için düzenlenen bu okullar, futbolun temel becerilerini geliştirmeye ve takım ruhunu pekiştirmeye yöneliktir.

Kapalı Spor Salonu Kiralama

Kulüp, spor yapmak isteyenler için modern ve donanımlı bir kapalı spor salonuna sahiptir.
Bireysel antrenmanlar ya da grup dersleri için kullanılan salon, sporculara konforlu bir ortam sunmaktadır.

Kış Kampı

Anadolubeyi Spor Kulübü, kış aylarında spor yapmaya devam etmek isteyenler için kış kampı imkanı sağlamaktadır.

Karlı ve soğuk günlerde dahi spor yapabilme imkanı sunan kamp, sporculara keyifli bir deneyim yaşatmaktadır.

Yaz Okulları

Yaz aylarında boş vakitlerini sporla değerlendirmek isteyenler için yaz okulları düzenleyen kulüp, farklı spor dallarında eğitimler vermektedir.

Profesyonel antrenörler eşliğinde gerçekleşen yaz okulları, katılımcılara keyifli ve verimli bir yaz tatili yaşatmaktadır.

Anadolubeyi Spor Kulübü, geniş bir spor yelpazesi sunarak spor yapmayı sevenlere farklı seçenekler sunmaktadır.

Profesyonel antrenörler eşliğinde gerçekleşen etkinlikler, sporcuların becerilerini geliştirme konusunda destek olmaktadır.

Spor yapmayı seven herkesi Anadolubeyi Spor Kulübü'nün kapılarını aralamaya davet ediyoruz.
devamını oku...
Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Elit Sporcular Spor Kulübü

Balgat

ELİT SPORCULAR SPOR KULÜBÜ, TÜM BRANŞ ANTRENÖRLERİMİZ LİSANS VE ÜZERİ EĞİTİME SAHİP, KENDİ ALANLARINDA MİLLİ SPORCU OLMUŞ, MİLLİ TAKIMLARDA ANTRENÖRLÜK YAPMIŞ VE MİLLİ SPORCULAR YETİŞTİRMİŞ ANTRENÖRLERDİR. KULÜBÜMÜZ ÇAĞDAŞ VE EVRENSEL ÖLÇÜTLERDE SPOR BİLİMİNİ TAKİP EDEREK 20 YILI AŞKIN SÜREDİR FALİYETLERİNE DEVAM ETMEKTEDİR.

1 – Çocuk Karate-DO ; Japonya kökenli bir savunma ve dövüş yönetimi olarak gelişmiş olan Karate sporunda, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine destek, küçük yaşta disiplin , özgüven ve saygı alanlarında ilerlemelerine katkı sunmayı hedefleyen bir spordur. Kulübümüz bünyesinde 22 yıldır faal olan Karate-do branşımızda çok sayıda madalya kazanmış sporcular yetiştirdik.

2- Çocuk Taekwondo ; Fiziksel dövüş yeteneklerinden daha fazlasını öğretmeyi hedefleyen, en sistematik ve bilimsel Kore dövüş sanatıdır. Bedeni ve zihni eğitip, ruhu ve yaşamı doğru yönde geliştirmeyi hedefleyen bir dövüş sanatıdır. Taekwondo Olimpiyatlara akredite bir spor branşıdır, kulübümüz bünyesinde 10 yılı aşkın süredir faal olarak devam etmektedir.

3- Çocuk Cimnastiği ; Hemen hemen tüm sporların temelini oluşturan jimnastik, 3 yaşında itibaren başlanılabilen, çocukların, ruhsal ve fiziki gelişimlerine çok faydalı olimpik bir spor branşıdır. Çocuklarda erken yaşta başlanıldığında, ruhsal gelişim ve disiplin kazanımları yanında, postür, denge, motor becerilerin gelişimine yönelik çok faydalı olduğu birçok akademik çalışmada ispatlanmıştır.

4- Pilates , Reformer ; Aletli pilates, bir takım aparat ve ekipmanlar kullanılarak yapılan pilatesin genel adıdır. Bu aparatları kullanarak 500'den fazla hareket yapılabilmekte ve pilatesten en iyi sonuçları en kısa sürede alınabilmektedir. Gün boyu bilgisayar başında çalışan, hareketsiz ve sağlıksız bir tarzına hapsolmuş bireylerin en hızlı form tuttuğu günümüzün en popüler spor branşlarından birisidir. Mental ve fiziksel gelişim , nefes kontrolü, esneklik, bel ve boyun fıtığına yakalanma riskini azaltma, yine bel ve boyun fıtığı rehabilitasyonu gibi sayısız faydaları bulunmaktadır.

5- Yetişkin KİCKBOKS VE MUAYTHAİ ; Yumruk, tekme, diz ve dirseklerin kullanıldığı, günümüzün en popüler savunma ve atak sporlarının başında gelmektedir, günlük hayatın stresini atmak için çok ideal bir spor disiplinidir. El ve ayak koordinasyonunu geliştirirken form tutmanıza yardımcı olur. Bir yandan sıkılaşıp stres atarken diğer yandan öz savunma becerisi kazanılan çok eğlenceli bir disiplindir.



devamını oku...
Adres: Oğuzlar Mahallesi Osmanlı Caddesi No:12/B Balgat-Ankara


Barparalel, barfiks, halka ve kulplu beygir, ürdeş olmayan çubuklar, barfiks, denge kalası gibi temel hareketler yer alan bu spor dalı günümüzde popülerliğini korumakta. Bu spor dalıyla kişi formunu her yaşta dinç tutabilir. Belli bir zaman sonra vücudunda esneklik kazanabilir. Dolayısıyla kişi her türlü fizyolojik sıkıntılarını bu spor dalıyla rahatlıkla çözümleyebilir.

Dikmen cimnastik salonları bugün bu spor dalıyla ilgilenen tüm sporculara uzman ve alanında profesyonel ekibiyle beraber hizmet vermektedir. 7/24 hizmet vermekte olan bu spor salonları müşterisinin arayıp da bulamadığı tüm hizmeti onun ayaklarına getirmektedir.