ETLİK CROSSFİT

blog yazısı ekle !

ETLİK CROSSFİT

Crossfit, dayanıklılık ve esneklik gibi kişinin fizyolojik olarak gelişiminde oldukça önemli bir spor dalı olma konumu taşımaktadır. Bu spor dalının getirileri kişide dayanaklık ve esneklik yarattığı için kişi gündelik işlerinde çok daha rahat ve hafif bir şekilde ilerlemektedir. Bu da kişi üzerinde çok daha büyük bir etkinlik yaratmaktadır. Sonuç olarak istenen başarı yakalanmaktadır.



Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

First Step Pilates Studio

Keçiören

devamını oku... Adres: Şefkat Mahallesi Dr. Besim Ömer Caddesi No:49/B Keçiören-Ankara

Red Deluxe Personal Coaching - Keçiören

Keçiören

devamını oku... Adres: Şenlik Mahallesi Şehit Tayfun Sümer Sokak No:15/3 Gazino Keçiören-Ankara

Buff Gym

Yenimahalle

Buff Gym ; 2018 yılından bu yana ilk spor salonumuz, 600 m2 alan, 2 katlı spor salonunda, deneyimli ve güler yüzlü ekibi, profesyonel ekipmanı ile misafirlerine sağlıklı, hijyenik ve eğlenceli spor yapmanın keyfini sunuyor. Fitness, cardio, body building, pilates, zumba ve daha fazlası için Buff Gym sporda değişmeyen adresi olarak hizmetlerine devam ediyor.

Deneyimli uzman antrenörlerimizin kişiye özel olarak hazırladığı Buff Gym spor programı eşliğinde bilinçli ve amacınıza yönelik çalışmanızı gerçekleştirip, grup derslerine katılıp eğlenceli vakit geçirebilir günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.devamını oku...
Adres: Yukarı Yahyalar Mahallesi İvedik Caddesi 962. Sokak No:8/11-2 Yenimahalle-Ankara


Bu spor dalı belli atletizm hareketlerini kapsadığı için ilgili kişi bu spor dalına başlamadan önce muhakkak ısınma hareketleri denilen asıl spora geçmeden önce belli birtakım hareketleri ilgili uzman eşliğinde yapmalıdır. Bu şekilde kişi bu spora başlamadan daha hazırlıklı bir hale gelmiş olur. Bu da onun üzerinde iyi bir etki yaratmış olacaktır.

Etlik crossfit salonları müşterisine 7/24 hizmet vermektedir. Uygun fiyatta en kaliteli hizmetten faydalanmak istiyorsanız bu spor merkezini tercih etmeniz uygun olacaktır.

İlgili Videolar