KIZILAY BAYANLARA ÖZEL SPOR MERKEZLERİ

blog yazısı ekle !

KIZILAY BAYANLARA ÖZEL SPOR MERKEZLERİ

KIZILAY KADINLARA ÖZEL SPOR SALONLARI - PİLATES, FİTNESS, YOGA

BU SALONLAR SİTEMİZE ÖZEL İNDİRİM VERMEKTEDİR.
SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ

Only Pilates Studio

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Mahallesi Atatürk Bulvarı Atahan İş Hanı No:117/32 Kat:8 Kızılay-Ankara

ME Pilates

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi Şehit Temel Kuğuoğlu Caddesi No:2/A Çankaya - Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara

Deniz Spor Kulübü

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Sıcak, samimi ve aile ortamında rahat bir şekilde antrenman yapabilmeniz için, özenle seçtiğimiz hoca ve öğrenci kadromuzla sizlerede eğitim vermek istiyoruz. Alanında Uzman Kadrosu ile Mma, Kickboks, Muaythai, Aletli Pilates (Reformer), v.b, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle hedefinize ulaşacaksınız. Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Şehit Gönenç Caddesi No:16/A (Eski maltepe pazarı karşısı) Çankaya-Ankara

Deniz Spor Kulübü - Pilates Studio

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Sıcak, samimi ve aile ortamında rahat bir şekilde antrenman yapabilmeniz için, özenle seçtiğimiz hoca ve öğrenci kadromuzla sizlerede eğitim vermek istiyoruz. Alanında Uzman Kadrosu İle Vucut geliştirme, Fitness, Mma, Kickboks, Muaythai, Pilates, Aletli Pilates (Reformer),, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle hedefinize ulaşacaksınız. Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.devamını oku... Adres: Maltepe Mah. Şehit Gönenç Cad. 16 / B Maltepe - Ankara

Diva Pilates

Cebeci

devamını oku... Adres: Cebeci Mahallesi Evren Sokak No:32/B-C Cebeci-Ankara


Kızılay bayanlara özel spor salonları açıldıkları günden bu yana spor dallarına ilişkin (pilates reformer, fitness, yoga vb sporlar) her açıdan en iyi şekilde hizmet vermektedir. Bugün dünyadaki diğer spor salonları ile eşit düzeyde hizmet vermekte olan bu salonları denemenizde fayda var.


Teknolojinin gelişmesiyle kalkınan ülkelerde her geçen gün dünyaca tanınan spor dallarına ilişkin bilgi ve deneyim artmaktadır. Buna bağlı olarak spor salonlarında da belli oranlarda artış gözlenmektedir. Bu artışa bağlı olarak spor dallarında kategorilenmeler ve ayrımlar meydana gelmektedir. Bu kategori ve ayrımları oluşturan şeyler ise spor dallarının temelinde yatan yapım şekilleridir.

Fitness, crossfit, yoga, pilates gibi spor dallarının alt kategorileri vardır. Her ne kadar çoğu spor salonu bu alt kategorileri belli bir düzen içerisinde sunmasa da spor salonlarını bay, bayan olarak ayırdığımızda bu çalışmalara yönelik unsurları daha yakında görmüş oluruz.