KONUTKENT BAYANLARA ÖZEL SPOR MERKEZLERİ

blog yazısı ekle !

KONUTKENT BAYANLARA ÖZEL SPOR MERKEZLERİ

Kimi bayanlar spor yaparken kendilerini rahat hissetmek isterler. Öyle ki kimi zaman o spor merkezlerinin kendilerine aitmiş hislerine kapılmak isterler. Zira bu tip kişiler ancak bu şekilde yapmak istedikleri sporları rahatlıkla yaparlar. Bundan ötürü günümüzde bayanlara özel olarak açılan spor merkezlerinin sayısı giderek artmaktadır. Bu tür spor merkezlerinde işleyiş oldukça önemli olduğu için bu spor merkezlerinde uzman kadro diğer spor merkezlerine göre daha da arttırılmıştır.



Bee Gym

İncek

devamını oku... Adres: Kızılcaşar Mahallesi 1209. Sokak 3/A Avlu Sitesi Gölbaşı - Ankara

Kulüp 150 Karate ve Savunma Sanatları

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2400.Sokak No:5 Çayyolu-Ankara

Ncm Personal Training

Yaşamkent

Neden NCM PERSONAL TRAİNİNG ?"NCM SİZİ GÜÇLÜ,SAĞLIKLI,SPORCU YAPAR "

NCM alanında uzman eğitmen kadrosu ile tamamen ihtiyaçlarınız doğrultusunda size özel hazırlanan programlar dahilinde "POSTÜR ANALİZİ,EKLEM HAREKET AÇIKLIĞI,DURUŞ BOZUKLUĞU VE KASSAL KUVVET " testleri ile sizleri sağlıklı bir bedene sahip olmak ile birlikte aynı zamanda branşa yönelik eğzersizler ile verimli,yetenekli sporcular yetiştirmektedir.

Sizde bilinçli ve güvenli sporu hayatınızın bir parçası haline getirmek istiyorsanız sizide NCM PERSONAL TRAİNİNG'e bir kahve içmeye bekleriz.devamını oku...
Adres: Konutkent Mahallesi 2983 Cadde No:72/A Yaşamkent-Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

DÜNYAYI TİTRETEN GENÇ KADIN ŞAMPİYON HOCAMIZ BUSE YAVUZ İLE ANLAŞTIK.
TEAKWONDO BRANŞIMIZDA
ŞU ANA KADAR
4 Avrupa şampiyonluğu
1 Avrupa 3. Lüğü
1 Dünya 2. Liği
1 Dünya 3. Lüğü
Bir çok TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU bulunuyor. HEDEFİ EN AZ KENDİ GİBİ VE
DAHA BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK.devamını oku...
Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Non Stop Sports Center

Çayyolu

Non Stop Sports Center - Çayyolu'ndaki Komple Spor Salonu

Non Stop Sports Center, Çayyolu semtinde yer alan bir spor salonudur. Çeşitli hizmetleri ve geniş donanımıyla sporculara birçok seçenek sunmaktadır. İster pilates, boxing, cardio, gym fitness, dans, aikido, zumba, yoga gibi bireysel egzersizlere odaklanın, isterseniz de grup pilates dersleri alarak sosyal bir ortamda spor yapın.

Pilates - Vücudunuzu Dengelerken Güçlenin

Pilates, vücudu dengeleyen, kasları güçlendiren ve esneklik sağlayan bir egzersiz metodudur. Non Stop Sports Center, uzman eğitmenler eşliğinde pilates dersleri sunarak vücudunuzun ihtiyaçlarına uygun programlar oluşturur.

Boxing - Kuvvetinizi ve Dayanıklılığınızı Artırın

Non Stop Sports Center'da, boks salonunda eğitmenler rehberliğinde boks yapabilir, kuvvetinizi artırabilir ve dayanıklılığınızı geliştirebilirsiniz.

Cardio - Kardiyovasküler Fitness ile Enerji Yakın

Cardio ekipmanlarının bulunduğu geniş spor salonunda, kalp atışlarını hızlandıran egzersizler yapabilir, enerji yakabilir ve formda kalabilirsiniz.

Gym Fitness - Vücudunuzun Tüm Kaslarını Çalıştırın

Non Stop Sports Center'da gym fitness alanında bulunan profesyonel aletler ve serbest ağırlıklar ile vücudunuzun tüm kas gruplarını çalıştırabilir ve güçlenebilirsiniz.

Dans - Ritmin Sesiyle Egzersiz Yapın

Dans stüdyosunda dans eğitmenleri eşliğinde ritimli müzikler eşliğinde dans edebilir ve hem eğlenebilir hem de formda kalabilirsiniz.

Aikido - Kendinizi Savunmayı Öğrenin

Non Stop Sports Center'da uzman aikido eğitmenlerinin rehberliğinde kendinizi savunmayı öğrenebilir ve disiplinli bir şekilde çalışarak bedeninizi güçlendirebilirsiniz.

Zumba - Latin Ritimleriyle Eğlenceli Egzersiz

Non Stop Sports Center'da zumba dersleri, latin ritimleri eşliğinde keyifli bir şekilde dans ve egzersiz yapmanızı sağlar.

Yoga - Bedeninizi ve Zihninizin Eşsiz Uyumunu Bulun

Yoga stüdyosunda uzman eğitmenler eşliğinde yoga yaparak bedeninizi esnetebilir, stresi azaltabilir, zihninizi sakinleştirebilir ve içsel huzuru bulabilirsiniz.

Grup Pilates Dersleri - Motivasyonu Artırın

Non Stop Sports Center, grup pilates dersleri ile motivasyonu yüksek bir ortamda egzersiz yapmanızı sağlar. Uzman eğitmenler eşliğinde grup içinde çalışarak daha keyifli bir pilates deneyimi yaşayabilirsiniz.

Non Stop Sports Center ile Sağlıklı ve Aktif Bir Yaşama Adım Atın

Non Stop Sports Center, Çayyolu semtindeki kompakt spor salonudur. Zengin hizmetleri ve donanımlı mekanıyla her türlü spor faaliyetinizi gerçekleştirebileceğiniz bir ortamdır. Pilates, boxing, cardio, gym fitness, dans, aikido, zumba, yoga gibi çeşitli hizmetler sunan bu salon, sağlıklı ve aktif bir yaşam için ideal bir seçenektir. Hemen Non Stop Sports Center'ın kapılarını açın ve spor yapmanın keyfini çıkarın!
devamını oku...
Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2400 Sokak No:5 Çankaya - Ankara

Pathoja Pilates

İncek

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi 3602. Sokak Sinpaş İncek Life Sitesi 8/13 Çankaya - Ankara

Base Life Club

Çayyolu

NEDEN BASE LİFE CLUB ?

"Yaşam'a Renkli ve Enerjik Bir Dokunuş"

Dünya standartlarında fitness, SPA/Wellness ve eğlence konseptini tasarım ve en son teknolojiyle bir araya getiren yeni nesil yaşam kulübü Base Life Club, modern mimarisi ve 12.500 metrekare kullanım alanı ile üyelerine en üst seviyede hizmet sunmaktadır.

Dünyanın en başarılı spor kulüplerinin tercih ettiği spor ekipmanlarının olduğu fitness alanı ve bünyesinde barındırdığı SPA merkezi ile TÜSİAV tarafından yılın tesisi seçilmiş, başarısı tescillenmiş bir kulüptür.

Base Life Club'ın dev bünyesinde; konforlu soyunma odaları, profesyonel sporcuların tercih ettiği son teknoloji ekipmanlarla donatılmış ferah cardio & fitness alanı, profesyonel üye gelişim takip sistemi, eşsiz özelliklerle donatılmış yarı olimpik kapalı ve açık havuzu, plaj voleybolu, NBA standartlarında basketbol alanı, dünyadaki en güncel grup aktivitelerinin sunulduğu stüdyolar, Ankara'da ilk ve tek Army Fit kafesi, açık havada spor yapma imkanı sunan, özel zemine sahip açık alanları, pilates allegro stüdyosu, profesyonel tırmanma duvarı, özel boks ringi, müsabaka ölçülerinde squash ve tenis kortları, kinesis stüdyosu, günü yakalayan Day Spa'sı, buhar odaları, kıpırtıları eriten jakuzileri, farklı bir deneyim sunan mağara duşları, stres ayıklayıcı saunaları, kar suları akıtan kar çeşmeleri, tüm stresinizi atacağınız dinlenme odaları size sunulan hizmetlerden ve alanlardan bazıları...

Sizi de bu deneyimi yaşamaya Base Life Club'a davet ediyoruz.

devamını oku...
Adres: Angora Caddesi No:209 Beysupark Çayyolu-Ankara

Jack Gym Personal Coaching

Çayyolu

2017 den beri Çayyolu park caddesinde the jack gym olarak pilates fitness ve boks ana branşlarında hizmet vermekteyiz. Sadece Pt olarak çalışmaktayız.

Jack Gym olarak tecrübeli deneyimli, alanında başarılı eğitmenlerimizle insanların hayatına dokunmakta ve mutlak değişim anlayışıyla öğrencilerimizle birlikte başarıya ulaşmaya çalışıyoruz.devamını oku...
Adres: Alacaatlı Mahallesi Park Caddesi 3350. Cadde No:C-3/2 Çankaya - Ankara

Grenada Life Personal Training Beauty

Ümitköy

Grenada Life Personal Training Beauty - Ümitköy Pilates

Grenada Life Personal Training and Beauty Center kişiye özel programları uzman eğitmenler ile hazırlayan butik bir spor ve güzellik merkezidir.

Grenada Life'ın rahat, huzurlu ve misafirperver ortamında spor, güzellik, beslenme ve zindelik bir arada sunularak, üyelerin yaşam alışkanlıklarını sağlıklı yönde değiştirecek kalıcı alışkanlıkları kazanmaları hedeflenmektedir.

Kişiye özel antrenman, güzellik ve beslenme programları üyelerin yaşam alışkanlıklarına, koşullarına, yaşlarına ve beklentilerine göre hazırlanmaktadır ve izlenmektedir böylelikle üyelerin bu programları düzenli uygulamaları ve en çok yararı elde etmeleri güvence altına alınmaktadır.

Grenada Life Personal Training & Beauty Merkezimizde Pilates, Fitness, Core Training, Functional Training, Cardio, Stretching gibi özel programlar konusunda uzman ekipler ile takip edilmektedir. Kişiye özel postür analizleri, yağ ve kas analizleri, fitness testleri, kaliper ölçümleri ile dayanıklılık, kuvvet ve esnekliğin gelişiminin kontrolü, fiziksel rahatsızlıkların sağlık yönünde desteklenmesi ve yaşlılık öncesi sürece hazırlama konularında hizmet vermekteyiz.

Grenada Life Personal Training & Beauty Merkezimizde spor sonrası kişiye özel cilt, vücut bakımı hizmetleri ile üyelerimiz kendilerini yenilenmiş, rahatlamış hissetmeleri ve kulübümüzde keyifli zaman geçirmeleri saglanmaktadır.

Uzman diyetisyenlerimiz tarafından üyelerimize günlük yaşamda uygulanabilen, kendilerini daha sağlıklı ve zinde hissetmelerini sağlayan beslenme programları hazırlanmaktadır.

GRENADA LIFE PERSONAL TRAINING

Uzman eğitmenlerden alınan ölçüm sonuçlarına göre kuvvet, dayanıklılık, esneklik ve postür düzenlenmesine yönelik fitness, cardio ve pilates programlarının kişiye özel olarak birleştirilmesi ve diyetisyenler tarafindan hazırlanan özel beslenme programlari ile bu kişiye özel programların desteklenmesidir.

Bu programlar uzman eğitmenlerden oluşan ekip çalışması ile bütünlük kazanıyor. Ekibin yaptığı haftalık özel toplantılarla üyelerin gelişimleri yakından takip ediliyor. Altı sekiz haftalık programlar sonunda testlerin tekrar uygulanması ile programların verimlilikleri değerlendiriliyor ve üyemizin ihtiyaçlarına yönelik yeni programlar hazırlanıyor.

PERSONAL TRAINER bütün bunların aksamadan yapılması için kişilerin motivasyonunu en yüksek seviyede tutar, ayrıca kişilerin beklentileri doğrultusunda yaşam kalitelerini yükseltecek alışkanlıklar kazandırır. Böylece hedeflenen sonuca ulaşmak kaçınılmazdır.

GRENADA LIFE PERSONAL TRAINING SİSTEMİ ile bilimsel kişiye özel egzersiz programları ve her zaman yanınızda olan eğitmeninizle, günden güne vücudunuzun nasıl sağlıklı şekillendiğini yaşayarak görerek ve eğitmeniniz ile karşılıklı geri bildirim vererek sonuçları gördükçe mutlu olacaksınız.

Yaşam kalitesini arttırmak için hayatın içine sağlıklı yaşam amaçlı sporu katmanın gerekli olduğunu hepimiz biliyoruz. Fakat bunu yaparken bilinçli ve bilimsel yaklaşmak da akıllıca bir yaklaşımdır. Sağlık amaçlı spora başlarken veya fiziksel uygunluğun ve zindeliğin arttırılması istenirken profesyonel yardım almak hem yapılan egzersizin kalitesini arttıran hem de ulaşılmak istenen hedefe yönelik önemli bir çalışma olacaktır.

PİLATES

  • Uzun süre bilgisayar karşısında oturuyor musunuz?
  • Esnekliğinizi artırmak mı istiyorsunuz?
  • Eski bir rahatsızlığınızdan dolayı ağrılarınız mı var?
  • Sıkı ve düz karın mı istiyorsunuz?
  • Sırt ağrılarından mı şikayetçisiniz?
  • Duruş bozukluğunuz mu var?
  • Vücudunuz kadar zihninizide de rahatlatmak ve zindelik mi kazanmak istiyorsunuz?
  • Eğlenceli bir egzersiz programı mı uygulamak istiyorsunuz?
Hollywood'un en parlak yıldızlarının güzelliklerini borçlu olduğu 'Pilates' yöntemini tüm Pilates Ekipmanları ile Grenada Life' ta uygulayın.

10 seans sonunda kendinizi iyi hissedecek, farkı hissetmeye ve vücudunuzu tanımaya başlayacaksınız.

20 seans sonunda yeni bir vücuda sahip olmaya başlayacak, farkı görecek ve fiziksel uygunluk düzeyini arttıracaksınız.

30 seans sonunda tamamen yenilenmiş bir vücuda, özellikle de sağlıklı, sıkı karın ve sırt kaslarına sahip olacaksınız.

BESLENME

Grenada Life Personal Training and Beauty Merkezinden bir ilk daha...

Kişiye özel postür analizleri, egzersiz konsültasyonları, fitness değerlendirmeleri ve beslenme programları ile hedefinizi en iyi şekilde belirleyerek, sağlıklı ve hızlı adımlar ile sonuca beraber ulaşırız.

Kilo vermede dikkat edilmesi gereken önemli husus kiloların kalıcı olarak verilmesidir. Yoksa sürekli olarak kilo alıp veren bir vücut çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalabilir.

Vücudumuz alınan ve verilen kilolara kolayca uyum sağlayan ve onları korumaya alan bir programa sahiptir. Böylece diyet yapılmaya başlanıldığından itibaren organizmamız eski kiloyu korumak için bir mücadeleye girer. Birdenbire çok düşük kalorili diyetler uygulanırsa organizmayı bu duruma karşı çıkar ve bazal metabolizmayı uyarır. Yavaş çalışmaya başlayan metabolizma ise kilo verme sürecini yavaşlatır. Bu nedenle günlük kalori miktarı birdenbire değil yavaş yavaş azaltılır.

Diyet ''kişiye özel'' olmalıdır. Çünkü her bedenin ihtiyacı, alması gereken protein, vitamin ve karbonhidratlar farklıdır. Bu nedenle bir diyetisyen kontrolünde bilinçli olarak kilo verilmesi gerekir.

Fazla kiloların birden çok nedeni vardır. Örneğin hormon bozuklukları, troid bezinin az çalışması, şeker hastalığı, kan şekeri düşüklüğü gibi sorunlar fazla kilo sebebi olabilir. Öncelikli olarak bu durumların araştırılması ve uygun şekilde doktor gözeriminde ele alınması gerekir.

Kilo verme, ciddi anlamda kararlılık ve iç disiplin isteyen bir süreçtir. Bu disiplin ve kararlılık sağlanamazsa kilo verme durumu güçleşir.

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsak yapabileceğimiz en doğru şey kişiye özel uygulanacak uygun bir egzersiz programıyla diyeti desteklemek olacaktır.

Aşırı yoğun bir egzersiz ve bununla birlikte aşırı kısıtlanmış bir diyet yapılabilecek yanlışlar arasındadır. Bu durum kilo koruma sürecini oldukça zorlaştırır. Herkesin kendi yaşam standartlarına uygun bir şekilde düzenli egzersiz yapması gerekir.

Zayıflama sürecinde, düzenli ve kişiye özel bir diyetle birlikte düzenli bir egzersizin, en basitinden yürüyüşün yapılması gerekir. Bu yüzden haftada 3 kez en azından yarım saatlik yürüyüşlerle diyetin desteklenmesi önemlidir.

Düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme bütünü kas gücünü, dayanıklılığı, koordinasyonu artırıp, kardiyovasküler uyumu sağlar, şişmanlık riskini azaltır, daha mutlu ve stressiz bireyler yaratır.

Doğru kilo kaybı yağ kaybıdır; bunun için vücudun kas kitlesini artırmalı ve metabolik faaliyeti yükselterek yağ yakımını hızlandırmalısınız. Bunun en temel yolu da diyet programları için her zaman söylediğimiz kişiye özel ilkesinin spor programları için de uygulanmasından geçmektedir. Kendi vücudunuza, yaşam şartlarınıza ve isteğinize uygun bir spor seçip o sporu yapmayı sürdürmelisiniz.

GRENADA LIFE'TAN SİZE ÖZEL BİR BESLENME PAKETİ...
devamını oku...
Adres: Ümit Mahallesi 2481. Sokak Kafkas Sitesi No: 22 Çankaya - Ankara

Quads Team

Çayyolu

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi 3028. Cadde 16-B/10 Kule Evo Çayyolu-Ankara

Pilates Chi Coffee and Healthy Food

Ümitköy

15 Yıllık deneyimli eğitmenler eşliğinde;
Aletli Pilates , Functional Training, Medical Pilates, Hamile Pilatesi,Animal Flow, Boks dersleri yapıp, Cafe kısmında egzersiz öncesi ya da sonrası kahve çeşitlerimizi, sağlıklı sandviç ve tatlılarımızla güne başlayıp günü bitirebilirsiniz.
devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1986. Cadde No:2 Müstakil Ümitköy - Ankara

Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

The Beats Pilates Personal Training

Çayyolu

The Beats Pilates
Neden Pilates?
Spor Salonunda, Vücut bilinci olmadan yapacağınız hareketlerle, kuvvetli kaslarınızı daha çok kuvvetlendirebilirsiniz ancak zayıf kasları çalıştıramazsınız. Pilates'in amacı zayıf kasları da güçlendirerek tüm vücut bilincini ve dengesini arttırmaktır. Bu sebeple Pilates' in sonuçlarını çok daha kısa sürede görecek, etkisini daha uzun süre hissedeceksiniz.

Hizmetler
  • Aletli Pilates (reformer, cadillac, barrel, chair)
  • Fitness / Functional Training
  • Vücut Kompozisyonu Analizi
  • Profesyonel Spor Koçluğu
  • Beslenme Danışmanlığı
  • Sağlıklı Yaşam Koçluğu
  • Postür Analizi 10 seansta farklı hissedecek 20 seansta farkı görecek ve 30 seanta tümüyle yepyeni bir vücuda sahip olacaksınız. J.H. Pilates

The Beats Pilates
Bizim öncelikli amacımız bireylerin hem ruhsal hem de fiziksel sağlığını spor ile iyileştirmektir. Birlikte antrenman yaptığımız kişilerin daha mutlu, daha güçlü ve daha huzurlu olmalarını sağlamak bizim başlıca hedefimizdir. Aldığımız akademik eğitimin bize vermiş olduğu pozitif bakış açısını sporla en iyi şekilde birleştirerek, bireysel ve toplumsal yaşam standartlarını arttırmak adına bilimin ışığında ilerliyoruz. İnovatif yöntemler ile tecrübelerimizi de arkamıza alarak geliştirdiğimiz içeriği tamamen özgün, bize ait olan sistemleri kullanarak bizimle çalışmak isteyen bireylere bu teknikleri birebir uyguluyor ve hedeflerine en doğru zamanda ulaşmalarını sağlıyoruz.
Dilediğiniz vücuda ve sağlığa kavuşmanız amacıyla, size özel hazırlanan programlar ile yağ yakımı, fit vücut, sakatlıklar ve hastalıklardan sonra rehabilitasyon, sportif danışmanlık, nlp (yaşam koçluğu), beslenme, profesyonel sporcular için kuvvet ve kondisyon antrenmanları, pilates, fonksiyonel antrenmanlar, crossfit antrenmanları ve vip antrenman alanlarında hizmetlerimizi sizlere sunuyoruz. Kalite, enerji ve yüksek motivasyonu bir arada bulunduran ekibimizle kendi vücudunuzun en iyisini yaratın!

Ahmet Batuğ SÖZEN (Kurucu-Eğitmen)

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU, SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ (2009)

EĞİTİM VE SEMİNER
-2016: Türkiye Cimnastik Federasyonu, 1. Kademe Pilates Eğitmenliği
-2016(İtalya): Rimini Wellnessn Fuarı
-2016: Balanced Body Workshop(Taha Erpulat)
-2015: Ankara Üniversitesi – 'ANKÜSEM' Bireysel Antrenör (Personal Trainer) Eğitimi
-2014-2015: Anadolu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Pedagojik Formasyon Eğitimi
-2012-2014:Pilates System REFORMER & CADILLAC LEVEL 1-2-3
-2012: LESS MILLS Semineri: Body Combat, Core Trainning, Sh'bam, Bady Balance (Thomas Cerbonescchi, Vanessa Vassallo)
-2011: AFAA, ACE/ACSM 'Studio Cycling' Speciality Certificate (Lawrence Biscontini)
-2011: AFAA, ACE/ACSM 'International Bosu Pt & Cardio Trainnig' Certificate (David Weck)
-2009: G.S.G.M. 1.Kademe 'Yüzme Antrenörlüğü'
-2009: G.S.G.M. 1. Kademe 'Vücut Geliştirme ve Fitness Antrenörlüğü
-2008: 10. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi
-2008: (ABD) Amerikan Lifeguard Association 'Swimming Pool Operator'
-2008: (ABD) National Life Saving and Aquatics 'Lifeguard'
devamını oku...
Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, Alacaatlı Caddesi, 2873. sokak. Anchor İş Merkezi, 3A No:8, Çayyolu-Ankara

İncex Arena Spor Kulübü

İncek

İncex Arena olarak 2017 Mart ayından itibaren İncek' te hizmet vermekteyiz. Amacımız alanında uluslararası tecrübeli Milli Takım Antrenör kadromuzla üyelerimize kaliteli, doğru ve kendilerini amaçlarına en hızlı şekilde ulaştıracak verimli bir hizmet vermektir.

Hayalinizde hep sahip olmayı düşlediğiniz vücuda ulaşabilmeniz için büyük bir fırsat sunuyoruz. Antrenman yaparken ve hedeflerinize ulaşırken eğlenerek spor yapmak isteyenleri bekliyoruz.
devamını oku...
Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı mah.2873 cad. No:3BB4 Anchor iş merkezi Çankaya Ankara

Emirhan Dursun Personal Training

Çayyolu

İsmim Emirhan

1. ve 2. kademe sertifikalı antrenörüm. Bartın Üniversitesi Besyo ve ayrıca SBÜ ortopedi mezunuyum. 5 yılı aşkın süredir çeşitli spor komplekslerinde kişiye özel ders hizmeti vermekteyim.

Şu anda Çayyolu bölgesinde hizmet vermekteyim. Sistemlerimiz tamamen kişiye özel olup kişinin istediği vücut şekli, hayat tarzı, sağlık sorunları vb. Sistemler dahilinde antrenman ve beslenme programı hazırlanıp kişiyi sıkmadan belirli zamanlarda değişimini sağlıyoruz. Bu hizmette kişinin memnuniyetini sağlamak ve birebir ilişkilerimizi güçlendirmek öncelikli amaçlarımız arasındadır.
devamını oku...
Adres: Alacaatlı Mahallesi Park Caddesi No:2/C-3 (Beştepe Koleji Karşısı) Çankaya-Ankara

Seven Pilates Premium

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2815 Sokak No:14 Çayyolu-Ankara

Force Crossbox

Bilkent

Force crossbox olarak bireysel antrenman hizmetleri veren bir atletik performans salonuyuz.

5 yıldır hizmet vermekteyiz. Bünyemizde aletli pilates,boks-kick boks- atletik performans (sedanter ve profesyonel sporcular) - olimpik halter - movement- diyetisyen ve daha vücudunuz için ihtiyacınız oldugunu dusundugumuz bir cok sistem mevcuttur.

Sürecimiz ise şu şekilde,
Sizlerle randevulaşıyoruz ve ücretsiz olarak analiz günümüz için spor eşyalarınızla beraber davet ediyoruz. Geldiğiniz zaman Detaylı olarak analizlerinizi yapıyoruz. Hem bizim için yol haritası çıkmış oluyor. Size de hepsini ilgili antrenörümüz açıklıyor. Sonrasında başlamak isterseniz sizi planlamaya alıp başlatıyoruz. İstemezseniz ise testlerinizi almış ve tanışmış oluyoruz.devamını oku...
Adres: Üniversiteler Mah. 1598. Cad. Bilkent Plaza A3 Blok No:5 Ankuva İş Merkezi Yanı Bilkent - Ankara

Apollofiz Fizyoterapi ve Spor Merkezi

Konutkent

devamını oku... Adres: 2983. Cad. No:55 Konutkent - Ankara

Gorilbey Gym

Yaşamkent

Kendine zaman ayır. Gorilbey Gym olarak kadın, erkek ve çocuk üyelerimizi fitness, pilates, boks ve dövüş sporlarıyla enerji dolu bir kadromuzla sizleri bekliyoruz. Birebir eğitim farkını hissedeceğiniz kısa sürede istediğiniz hedef ve yaşam kalitesine ulaşabileceğiniz butik pt salonuyuz.devamını oku... Adres: Yaşamkent Mahallesi 3036. Cadde No:56 Yaşamkent-Ankara

Yiğit Gürsoy BodyWell Pilates

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Yaşamkent Mahallesi, 3207. Caddesi, No: 51 Yaşamkent ANKARA


Fitness, crossfit, jimnastik gibi spor dallarını temel alan bu spor merkezleri spor yapacak olan kişinin kendi kondisyonuna bağlı şekilde yola başlamaktadır. Daha sonra ise kişinin vücudunun verdiği tepkimeye göre bu durum değişmektedir.

Konutkent bayanlara özel spor salonları iş hayatına girdiği günden bu yana bayan müşterileri tarafından oldukça ilgi gören bir merkez halini almıştır.