KÜÇÜKESAT CİMNASTİK (JİMNASTİK)

blog yazısı ekle !

KÜÇÜKESAT CİMNASTİK (JİMNASTİK)

Cimnastik küçük yaşlarda başlanması daha uygun olan bir spor dalıdır. Zira bu spor dalına göre kişinin fizyolojik olarak bu spor dalına karşı belli bir uygunluk sağlaması gerekmektedir. Diyelim ki oldukça ileri bir yaştasınız fakat bu spor dalını da yapmak istiyorsunuz o vakit kilonuz ve boyunuza göre belli bir orantıya sahip olmanız gerekmektedir. Yani, bu spor dalını yapmak isteyen hemen herkes yapacak diye bir kaide bulunmamaktadır.

Atakule Spor Kulübü Esat

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve branşlarında hizmet vermekteyiz. Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız.

Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz. Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz. Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır.

Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.
devamını oku...
Adres: Tunalı Caddesi No:2 Çankaya - Ankara

Atakule Spor Akademisi

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve futbol branşlarında hizmet vermekteyiz.

Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız.

Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz.

Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz.

Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.
devamını oku...
Adres: Çankaya


Cimnastik içerisinde atletizm hareketlerinin bulunduğu bir spor dalıdır. Bu spor dalı içerisinde atletizm hareketleri barındırdığı için bu spor dalını tercih edeceklerinin muhakkak uzmanlar tarafından belirtilen bir kiloya sahip olmaları gerekmektedir. Aksi halde bu spor dalı kişinin belli bir yerinin kırılmasına neden olabilir. Bu da pek iyi bir sonuç doğurmayacaktır.

Küçükesat cimnastik salonları açıldığı günden bu yana spor adına en iyi hizmeti kendi kurumlarında uzman kadrosuyla beraber kesintisiz olarak vermektedir. Cimnastik konusunda tercihinizi buradan yana kullanın.