KÜÇÜKESAT BAYANLARA ÖZEL SPOR MERKEZLERİ

blog yazısı ekle !

KÜÇÜKESAT BAYANLARA ÖZEL SPOR MERKEZLERİ

Bayanlara özel olarak spor salonlarının her geçen gün artış göstermekte olduğunu gözlemlemekteyiz. Zira karma spor salonlarında bayanlara özel olarak yapılmakta olan spor kolları yeterince rağbet görmediğinden ötürü ilgili firmalar sadece bayanların kendilerine uygun olarak yapabilecekleri spor dallarını aktifleştirmeye yönelmişlerdir.



New Body Pilates Studio

Çankaya

devamını oku... Adres: Cidde Caddesi Sancak Mahallesi 31/A Çankaya-Ankara

Atakule Spor Akademisi

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve futbol branşlarında hizmet vermekteyiz.

Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız.

Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz.

Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz.

Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.
devamını oku...
Adres: Çankaya

MZ Sport Club

Çankaya

devamını oku... Adres: İlkbahar Mahallesi Galip Erdem Caddesi 576.Sokak No:12 Çankaya-Ankara

Atakule Spor Kulübü Esat

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve branşlarında hizmet vermekteyiz. Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız.

Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz. Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz. Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır.

Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.
devamını oku...
Adres: Tunalı Caddesi No:2 Çankaya - Ankara

Step Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Barbaros Mahallesi Guniz Sokak No:33/2 Tunalı - Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara

ATC Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Kavaklıdere Mahallesi Tunus Caddesi No:6 Köprülü Apartmanı No:13 Kat:4 Tunalı-Ankara

Over Gym

Tunalı

Ankara Tunalı'da bulunan personal training salonumuzda, alanında uzman eğitmen kadromuz ile sizlere kaliteli eğitim vermeye devam ediyoruz.
-Otopark
-Kişiye özel antrenman programı
-Kişisel Antrenör
-Hocalarla sürekli iletişim
-Temiz ortam
-Beslenme desteği
devamını oku...
Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi No:50/D Tunalı-Ankara

CSR Sports Center

Birlik Mahallesi

CSR Sports Center - Birlik Mahallesi

*Taekwando*
Pzt-Çar-Cum:17:00-18:00

*Boks/Kickboks*
Pzt-Çar-Cum:20:00-21:00

ÖZEL TAEKWANDO VE BOKS/KICK BOKS DERSLERI VERILIR.

Taekwando Aylık: :600 TL
Boks/Kick Boks Aylık :300 TL

1 AYLIK : 500 TL
3 AYLIK : 1200 TL
6 AYLIK : 2000 TL
YILLIK: 3000 TL
GÜNLÜK : 70 TL
devamını oku...
Adres: Birlik Mahallesi 450 cadde 65/12 (eski 9. cadde) Birlik-Ankara


Günümüzde fitness, crossfit, vücut geliştirme, cimnastik gibi spor dallarını aynı anda müşterisine sunan bayanlara özel spor merkezleri uzman kadrosuyla ve yüksek teknolojili çalışma aletleriyle hizmette sınır tanımamaktadır.

Küçükesat bayanlara özel spor merkez salonları yukarıda bahsetmiş olduklarımız çerçevesinde yapılan spor eğitiminin çok daha iyi bir sonuç vereceğine inanan spor merkezi kadrosunu her geçen gün daha da güçlendirmektedir. Sadece bayan müşteriler için özel olarak açılmış olan bu salonlarında bir sporcunun arayıp da bulamayacağı hiçbir şey yoktur. Spora dair hemen her şey elinizin altındadır.