MALTEPE BAYANLARA ÖZEL SPOR MERKEZLERİ

blog yazısı ekle !

MALTEPE BAYANLARA ÖZEL SPOR MERKEZLERİ

Bazı spor dalları vardır ki o sporları sadece bayanlar yapabilmektedir, aynı şekilde bazı spor dalları vardır ki onları sadece erkekler yapabilir. Dolayısıyla bazı spor dallarının yapımında iki bölünme olur. Bu yüzden bazı spor işletmecileri sadece bayanlara özel spor salon merkezleri açmıştır. Bu merkezlerde bayanlar kendilerine has spor dallarını yaparken aynı zamanda kendilerini daha rahat hissetmektedirlerdir.



Cat Sports

Beştepe

Fitness üyelik ücretleri:

  • 1 aylık : 2750 TL
  • 3 aylık : 5200 TL
  • 6 aylık :9250 TL
  • Yılık :17.000 TL
  • Günlük :500 T
Boks
  • Aylık :8500 10 saat
devamını oku...
Adres: Beştepe Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi 61 / A Çakıroğlu Plaza Beştepe - Ankara

G Training Vip

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No:40 Bahçelievler - Ankara

Deniz Spor Kulübü

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Sıcak, samimi ve aile ortamında rahat bir şekilde antrenman yapabilmeniz için, özenle seçtiğimiz hoca ve öğrenci kadromuzla sizlerede eğitim vermek istiyoruz. Alanında Uzman Kadrosu ile Mma, Kickboks, Muaythai, Aletli Pilates (Reformer), v.b, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle hedefinize ulaşacaksınız. Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Şehit Gönenç Caddesi No:16/A (Eski maltepe pazarı karşısı) Çankaya-Ankara

Deniz Spor Kulübü - Pilates Studio

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Sıcak, samimi ve aile ortamında rahat bir şekilde antrenman yapabilmeniz için, özenle seçtiğimiz hoca ve öğrenci kadromuzla sizlerede eğitim vermek istiyoruz. Alanında Uzman Kadrosu İle Vucut geliştirme, Fitness, Mma, Kickboks, Muaythai, Pilates, Aletli Pilates (Reformer),, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle hedefinize ulaşacaksınız. Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.devamını oku... Adres: Maltepe Mah. Şehit Gönenç Cad. 16 / B Maltepe - Ankara


Fitness olsun, crossfit olsun bu spor dalları hem bayanlar hem de baylar tarafından rahatlıkla yapılmaktadır. Her ne kadar bu spor dallarını günümüzde erkekler de yapabiliyor olsa da şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki bu spor dalları daha çok erkekler tarafından tercih edildiği bu spor dallarını bayanlara özel spor merkezlerinde görmek daha mümkündür.

Maltepe bayanlara özel spor salonları iş hayatına girdiği günden bu yana bayan müşterileri tarafından oldukça ilgi gören bir merkez halini almıştır.