MAMAK PERSONAL TRAINING

blog yazısı ekle !

MAMAK PERSONAL TRAINING

Personal training, diğer bilinen yaygın adıyla kişiyle bireysel olarak özel ilgilenen uzman kişiler. Bu alanda yetişmiş kişiler kendileri tarafından hizmet almak isteyenlere özel olarak günlük yaşamlarından tutun da onların kişisel yaşamlarına kadar her türlü yardımı yapmaktadırlar. Bu kişiler sadece müşterilerinin gündelik yaşam döngüsünü düzene sokmakla kalmaz aynı zamanda onların spor yaşantısına da farklı bir renk getirir.



Only Pilates Studio

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Mahallesi Atatürk Bulvarı Atahan İş Hanı No:117/32 Kat:8 Kızılay-Ankara

Diva Pilates

Cebeci

devamını oku... Adres: Cebeci Mahallesi Evren Sokak No:32/B-C Cebeci-Ankara


Personal training hizmeti alan bir kişinin muhakkak herhangi bir spor dalıyla da yakından ilgili olması gerekmektedir. Şayet kişinin ilgilendiği herhangi bir spor dalı yoksa o vakit uzman personal training kişiyi belli testlere tabi tutarak onun ilgi alanlarına yönelik bir spor dalıyla ilgilenmesini sağlamaktadır.

Mamak personal training spor salonları müşterisine hem kaliteli hizmet vermek hem de uzmanlar eşliğindeki ilgili spor dallarında onların cebini yakmayacak derecede standartlara uygun olarak ücretler uygulamaktadır. Hizmet kalitesinde daima müşterisinin önceliğini düşünen bu kurum her geçen gün hem uzman kadrosunu yenileyip, çalışmalarına yenilik getirmektedir.