ORAN YOGA

blog yazısı ekle !

ORAN YOGA

Yoga kişinin kondisyonunu ekstra arttırır. Kişi bu şekilde gündelik yaşamında çok daha rahat bir şekilde hareket ederek kendi çalışma alanında keyifli vakitler geçirebilir. Hatta bu durum kişinin en yoğun günlerinde bile aktif olarak mevcut olur. Bildiğiniz üzere insanların gün içerisinde en çok yakındıkları şey çalışmalarındaki yoğunluk. Şayet kişi bu yoğunluk ve yoğunluğa bağlı stresten uzaklaşmak istiyorsa yogayı tercih etmeli.

Pathoja Pilates

İncek

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi 3602. Sokak Sinpaş İncek Life Sitesi 8/13 Çankaya - Ankara

More Pilates Studio

Yıldız

devamını oku... Adres: Yıldızevler Mahallesi Sukarno Caddesi 46/B Çankaya - Ankara

Ece Haspolatlı Fizyoterapist Pilates Salonu

Çankaya

devamını oku... Adres: Oran Mahallesi Turan Güneş Bulvarı Park Oran Ofis Kat:7 No:18 Çankaya - Ankara

İncex Arena Spor Kulübü

İncek

İncex Arena olarak 2017 Mart ayından itibaren İncek' te hizmet vermekteyiz. Amacımız alanında uluslararası tecrübeli Milli Takım Antrenör kadromuzla üyelerimize kaliteli, doğru ve kendilerini amaçlarına en hızlı şekilde ulaştıracak verimli bir hizmet vermektir.

Hayalinizde hep sahip olmayı düşlediğiniz vücuda ulaşabilmeniz için büyük bir fırsat sunuyoruz. Antrenman yaparken ve hedeflerinize ulaşırken eğlenerek spor yapmak isteyenleri bekliyoruz.
devamını oku...
Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı mah.2873 cad. No:3BB4 Anchor iş merkezi Çankaya Ankara

Sevda Altuntaş Yoga

Dikmen

devamını oku... Adres: Dikmen

Deniz Pilates Oran

Oran

devamını oku... Adres: Oran Mahallesi Turan Güneş Bulvarı Park Oran Ofis Kat:7 No:18 Oran-Ankara


Bu spor dalı alanında uzman eğitmenler eşliğinde yapılmalıdır. Bu eğitmenler sayesinde bu sporu yapan ilgili kişiler yapmakta oldukları bu spor dalını uzun bir süre devam ettirirler. Bu sayede vücutları belli bir hareket mekanizmasına alıştığı için kişilerin daha rahat bir hayat yaşaması muhtemeldir. Bu spor dalıyla ilgilenen kişilerin tek yapması gereken şey kendilerine, beklentilerine uygun bir spor salonu ile anlaşmak.

Oran yoga salonları yoga yapmak isteyen herkese açıktır. Burada yoga konusunda uzman kadroyla birlikte hizmet verilen salonları ziyaret ederek yeniden doğuşa bir adım daha yaklaşın.