MALTEPE SPOR SALONU

blog yazısı ekle !

MALTEPE SPOR SALONU

Makalede amaçlanan Maltepe Spor Salonu üzerine okurlara bilgiler sunarak bu konu hakkında bilinmek istenilenleri aktarmaktır. Maltepe başkent Ankara ilinin önde gelen bir semtidir. Bu semtte bulunan insan kalabalığı da daha çok değişkenlik göstererek insanların buraya çeşitli nedenlerle gelip geçtikleri geçici nüfus yoğunlukları arasına giren yerler arasında yerini almaktadır. İşte bu açıdan da bu yerlerin iyice bilinerek değerlendirilmesi ve kritiğe tabi tutulması gerekli olmaktadır. Bu nedenle de bu yazıda Maltepe ilindeki spor salonu hakkında bilgilerin sunulması gerekli görülmüştür.



Cat Sports

Beştepe

Fitness üyelik ücretleri:

  • 1 aylık : 2750 TL
  • 3 aylık : 5200 TL
  • 6 aylık :9250 TL
  • Yılık :17.000 TL
  • Günlük :500 T
Boks
  • Aylık :8500 10 saat
devamını oku...
Adres: Beştepe Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi 61 / A Çakıroğlu Plaza Beştepe - Ankara

G Training Vip

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No:40 Bahçelievler - Ankara

Deniz Spor Kulübü - Pilates Studio

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Sıcak, samimi ve aile ortamında rahat bir şekilde antrenman yapabilmeniz için, özenle seçtiğimiz hoca ve öğrenci kadromuzla sizlerede eğitim vermek istiyoruz. Alanında Uzman Kadrosu İle Vucut geliştirme, Fitness, Mma, Kickboks, Muaythai, Pilates, Aletli Pilates (Reformer),, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle hedefinize ulaşacaksınız. Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.devamını oku... Adres: Maltepe Mah. Şehit Gönenç Cad. 16 / B Maltepe - Ankara

Deniz Spor Kulübü

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Sıcak, samimi ve aile ortamında rahat bir şekilde antrenman yapabilmeniz için, özenle seçtiğimiz hoca ve öğrenci kadromuzla sizlerede eğitim vermek istiyoruz. Alanında Uzman Kadrosu ile Mma, Kickboks, Muaythai, Aletli Pilates (Reformer), v.b, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle hedefinize ulaşacaksınız. Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Şehit Gönenç Caddesi No:16/A (Eski maltepe pazarı karşısı) Çankaya-Ankara


Bilindiği üzere spor insanları hem sağlıklı tutan hem de insanları daima zinde tutarak her yeni güne mutlu çıkmalarını sağlayan bir aktivite ve fiziksel idmandır. Böyle olunca da insanlar hem vücutlarının sağlıklı kalabilmesi için hem de insanları daha sağlıklı görünmesini sağlaması için bu alana yani spor alanına yönelmektedirler. Bu nedenle de spor salonları sanat etkinlikleri kadar önde gelen sosyal aktivite mekânları arasında yerini alarak vatandaşlara hizmet vermek amacıyla açılmışlardır. Gerek devlet eliyle açılan mekânlar olduğu gibi gerekse özel girişimcilerin açmış oldukları mekânlarla bu alana büyük miktarda yatırımlar yapılarak insanların hem sosyalleşmelerine zemin hazırlanmakta hem de insanların sağlıklarını formda tutabilmek için kendilerini yetiştirebilecekleri yerleri teşvik etmek amacıyla ayakta tutulmaktadırlar.

Maltepe semtinde açılan Maltepe spor salonu içerisinde birden çok branşın bulunduğu bir alanda konumlandırılmış olup her yaş grubundan insanın yoğun katılım sağlayarak hizmetini sürdüren bir spor salonudur. Yakın bir zamanda da yeni projeler kapsamında hem yeni spor branşların eğitiminin verilmesi amaçlanmakta hem de buradaki tribünün genişletilerek daha da büyütülmesi amaç edinilmektedir.

Basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, tenis, boks, tekvando, güreş gibi spor dallarında vatandaşlara eğitim veren ve vermeye devam eden Maltepe spor salonu yaptığı dallardaki ilerlemeleriyle de karşımıza çıkmaktadır. Bu branşlarda eğitim veren teorisyenlerin alanında kendilerini yetiştirmiş hocalardan seçilerek alanıyla ilgili bölüm mezunu olmaları da söz konusudur. Maltepe semtinde genişçe bir alana konumlanmış olan bu spor salonu her yaş grubundan yaşlı genç insanların buluştuğu sosyal aktivite mekânları arasında yerini almaya devam etmektedir.