TUNALI BODY BUILDING – VÜCUT GELİŞTİRME

blog yazısı ekle !

TUNALI BODY BUILDING – VÜCUT GELİŞTİRME

Vücut geliştirmeye yönelik günümüzde ortaya atılan farklı spekülatif yorumlar bulunmaktadır. Her ne kadar bunların çoğunluğu kişinin formal olarak kendi vücudunu ön plana çıkarmasına yönelik olsa da bugün bu spor dalı geçmiş senelere oranla çok daha fazla dikkate alınmaktadır. Bu spor dalı sizin beslenmenizi belli bir dengeye sokar ve böylece sindirim sisteminiz de belli bir düzeye gelir. Böylelikle vücudunuz zamanla form almaya başlar.



MZ Sport Club

Çankaya

devamını oku... Adres: İlkbahar Mahallesi Galip Erdem Caddesi 576.Sokak No:12 Çankaya-Ankara

ATC Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Kavaklıdere Mahallesi Tunus Caddesi No:6 Köprülü Apartmanı No:13 Kat:4 Tunalı-Ankara

Over Gym

Tunalı

Ankara Tunalı'da bulunan personal training salonumuzda, alanında uzman eğitmen kadromuz ile sizlere kaliteli eğitim vermeye devam ediyoruz.
-Otopark
-Kişiye özel antrenman programı
-Kişisel Antrenör
-Hocalarla sürekli iletişim
-Temiz ortam
-Beslenme desteği
devamını oku...
Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi No:50/D Tunalı-Ankara


Body building – vücut geliştirme Antik dönemlerden bu yana oldukça popüler bir spor dalı haline gelmiştir. Öyle ki bugün Roma-Yunan herhangi bir heykel formuna baktığımız onlarda vücut geliştirmeye yönelik birçok unsurun bulunduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Nitekim vücut geliştirme ağırlık kaldırma, kalori alımı ve diğer uygulamalarla kas sisteminin düzenli bir şekilde çalışmasını sağlar

Tunalı body building – vücut geliştirme salonları müşterilerine uzman kadrosuyla 7/24 hizmet sağlamaktadır. Her nereden geliyorsanız bütçenize uygun spor dallarına yönelik uygun çalışmalar bu çatı altında toplanmıştır.