TUNALI OKÇULUK KURSU

blog yazısı ekle !

TUNALI OKÇULUK KURSU

Okçuluk sporu günümüzde popüler spor dallarından biridir. Bu sporun temelinde oku hedeflenen yere göndermek yatmaktadır. Her yaştan olan insan grubunun katılım gösterip etkin bir şekilde yer alabileceği bu spor dalı altında her geçen yıl uzman kişiler gelişip ilgili kişilere eğitim vermektedir. Bu spor dalı altında yeri geldiğinde yurt dışından donanımlı ekipmanlar getirilerek spor alanın hizmet gerekli donanımlara sahip olmaktadır.





Bu spor dalını temel olarak açıklayacak olursak kullanılan yay türlerinin çeşit çeşit olduğunu söyleyebiliriz. Yay çeşitleri ise olimpik yay, makaralı yaydır. Bu yaylar çeşidine göre fiber, ahşap, karbon veya çelikten imal edilmektedir. Oklarda 3 tane tüy bulunmaktadır. Bu oklar 60 ila 71 cm uzunluğunda, ağırlıkları ise 20 ila 28 gram arasında olmalıdır.

Tunalı okçuluk kursu salonları müşterisine verdiği hizmet kalitesinde sınır tanımamaktadır. Yeri geldiğinde yurt dışından sağladığı ekipmanla diğer okçuluk kurslarından bir adım önde olan bu salonlar müşterisinin hem cebini yakmayacak şekilde hem de en iyi hizmet kalitesine göre hizmetlerini sunmaktadır.