ÜMİTKÖY AÇIK HAVUZ – YÜZME

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY AÇIK HAVUZ – YÜZME

Yüzme kursları veyahut aktiviteleri yaz ayları için oldukça önemli bir şeydir. Ancak bazı kişiler vardır ki bu aktiviteyi sadece yaz aylarında yapmak istemezler aksine bunu kış aylarına da taşımak isterler. Dolayısıyla ilgili spor merkezlerine taleplerde bulunarak kış ayları için de kapalı havuz önerisinde bulunurlar. Ancak yaz ayları için elbette önemli olan açık havuz sistemidir. Böylelikle açık havuz sistemiyle beraber kişiler rahatlıkla suyun tadını çıkarıp, günün yorgunluğunu üzerlerinden atmış olurlar.



Base Life Club

Çayyolu

NEDEN BASE LİFE CLUB ?

"Yaşam'a Renkli ve Enerjik Bir Dokunuş"

Dünya standartlarında fitness, SPA/Wellness ve eğlence konseptini tasarım ve en son teknolojiyle bir araya getiren yeni nesil yaşam kulübü Base Life Club, modern mimarisi ve 12.500 metrekare kullanım alanı ile üyelerine en üst seviyede hizmet sunmaktadır.

Dünyanın en başarılı spor kulüplerinin tercih ettiği spor ekipmanlarının olduğu fitness alanı ve bünyesinde barındırdığı SPA merkezi ile TÜSİAV tarafından yılın tesisi seçilmiş, başarısı tescillenmiş bir kulüptür.

Base Life Club'ın dev bünyesinde; konforlu soyunma odaları, profesyonel sporcuların tercih ettiği son teknoloji ekipmanlarla donatılmış ferah cardio & fitness alanı, profesyonel üye gelişim takip sistemi, eşsiz özelliklerle donatılmış yarı olimpik kapalı ve açık havuzu, plaj voleybolu, NBA standartlarında basketbol alanı, dünyadaki en güncel grup aktivitelerinin sunulduğu stüdyolar, Ankara'da ilk ve tek Army Fit kafesi, açık havada spor yapma imkanı sunan, özel zemine sahip açık alanları, pilates allegro stüdyosu, profesyonel tırmanma duvarı, özel boks ringi, müsabaka ölçülerinde squash ve tenis kortları, kinesis stüdyosu, günü yakalayan Day Spa'sı, buhar odaları, kıpırtıları eriten jakuzileri, farklı bir deneyim sunan mağara duşları, stres ayıklayıcı saunaları, kar suları akıtan kar çeşmeleri, tüm stresinizi atacağınız dinlenme odaları size sunulan hizmetlerden ve alanlardan bazıları...

Sizi de bu deneyimi yaşamaya Base Life Club'a davet ediyoruz.

devamını oku...
Adres: Angora Caddesi No:209 Beysupark Çayyolu-Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

DÜNYAYI TİTRETEN GENÇ KADIN ŞAMPİYON HOCAMIZ BUSE YAVUZ İLE ANLAŞTIK.
TEAKWONDO BRANŞIMIZDA
ŞU ANA KADAR
4 Avrupa şampiyonluğu
1 Avrupa 3. Lüğü
1 Dünya 2. Liği
1 Dünya 3. Lüğü
Bir çok TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU bulunuyor. HEDEFİ EN AZ KENDİ GİBİ VE
DAHA BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK.devamını oku...
Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Başkent Yüzme Spor Kulübü Çayyolu

Çayyolu

Başkent Yüzme Spor Kulübü olarak Yüzme sporunun; insanın fiziksel ve psikolojik yönüne pozitiflik kattığı inancından yola çıkarak topluma faydalı bireyler yetiştirmek için varız.

Profesyonel kadromuzla ilkeli, sorumlu ve akılcı yaklaşımlarla başkentimizi yüzme sporunun merkezi yapmak istiyoruz.

Ankara Çayyolu bölgesinde faaliyet gösteren Başkent Yüzme Spor Kulübü olarak hizmetlerimiz;

Temel Yüzme Eğitimleri
Teknik Yüzme Eğitimleri
Müsabık Yüzücü Eğitimleri ( Lisanslı Sporcu Olma Şansı)
Yetişkin Bay/Bayan Yüzme Eğitimleri
Su İçinde Fizik Tedavi Programları(Skolyoz, Kifoz, Bel Fıtığı, Boyun Fıtığı…)

Eğitim Bölgelerimiz;
Çayyolu-Yenimahalle-Eryaman-Söğütözü

Detaylı Bilgi; 0538 762 40 54
devamını oku...
Adres: Gordion AVM Karşısı Çankaya - Ankara

All Time Fitness Club

Yaşamkent

Yaşamkent'te 7000 m2 üzerine kurulu şehrin gürültüsünden uzak, keyifli ve huzurlu sporun adresi All Time Fitness Club.

Toplam 7000 m2 alan üzerine kurulu olan tesis içerisinde açık kapalı yüzme havuzu, geniş ve havadar fitness alanı, 4 adet grup egzersiz stüdyosu, boks ringi, masa tenisi, açık hava basketbol ve voleybol sahası, turk hamamı, sauna, Fin hamamindan oluşan SPA bölümü, aletli pilates stüdyosu, havuz manzaralı Cafe restoran bölümü bulunmaktadır.

Ankara'nin en deneyimli ve uzman eğitmenleri tarafından hazırlanan kişiye özel programlar, yaz aylarında açık havada kışın studyolarda yapılan grup egzersizleri, spor sonrasi dinlenme ve keyifli zaman geçirmek için zengin menüye sahip Cafe restoran bölümüyle sadece spor yapılan bir tesis değil aynı zamanda bir yaşam kulübü.

Yazın yeşillikler arasında yarı olimpik yüzme havuzunda otel konforunda bir dinlenme ve rahatlık sizleri bekliyor.devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3253 Cadde No:4 Crystal Towers E Blok Yaşamkent-Ankara

Sportif Yaşam Kulübü Çayyolu

Çayyolu

SPORTİF YAŞAM KULÜBÜ - ÜMİTKÖY

Ankara' nın en yeni yerleşim merkezi Çayyolu'nda, kendini her zaman yenileyerek trendleri belirleyen, genç ve dinamik sağlıklı yaşam merkezi…

Profesyonel eğitmenlerin danışmanlığıyla hazırlanan ve koçluğuyla takip edilen, kişiye özel programlar; etkili, enerjik, eğlenceli aktif grup dersleri; ve modern ekipmanlar ile hedeflenen amaca, sağlıklı, zinde ve keyifli ulaşmayı sağlayan Sportif Yaşam Kulübü; 2006 Nisan ayından bugüne, Ankara' daki fitness endüstrisinin yönünü çizmektedir.

İlk projesini Nisan 2006 tarihinde faaliyete sokan Sportif Yaşam Kulübü, artan talep karşında İkinci şubesini, Ankara' nın en prestijli lokasyonu olan Çayyolu' nda faaliyete geçirmiştir.

Kişiye özel hazırlanan zengin terapi çeşitlerinin, en uygun sistem ve cihazlarla, uzman terapistlerin güveniyle sunulduğu; hedefe ulaşmayı sağlayan, huzurlu bir bedensel ve zihinsel SPA (Çayyolu) yenilenme merkezinde kendinizi tekrar yenileyip yaşamın tüm stresinden kendinizi biraz olsun uzaklaştırabilirsiniz.

Koruyucu ve tedavi edici tıbba eşit öncelik veren, ileri klinik araştırmalara, en son tıbbi bilgilere ve teknolojilere dayalı, bedensel dengeyi ve sağlığı önceleyen, sağlıklı beslenme yaklaşımıyla, yaptığınız spor daha etkili ve daha bilinçli.

Kulüp ruhunu farklı, ayrıcalıklı ve özel aktivitelerle yaşatan, alternatiflerle zenginleştirilmiş eğlence ve organizasyonları güvenle sunan, kurumsal ve misafir odaklı bir hizmet anlayışıyla, keyifli ve eğlenceli bir kulüp.

Aileler spor yaparken, çocukların güvenli ve sevgi dolu bir ortamda, spor, sanat, eğlenceli partiler ve eğitici-öğretici oyunlarla hoşça vakit geçirecekleri bir çocuk kulübü sizin için düşünülmüş hoş bir ayrıntı.

Doğru ve eksiksiz bilgilendirme ile, potansiyel üyeleri kurumsal anlayışla yönlendiren, cesaretlendiren ve heveslendiren ancak zorlamayan üyelik hizmetleri yönetimi olarak, sizi en yakın şubemize davet ediyoruz…

FITNESS - CARDIO

Her seviyede kullanıcıya hitap eden son teknoloji fitness-cardio ekipmanlarıyla sporunuzu yaparken, kendi beğendiğiniz müziği dinler, en sevdiğiniz TV programlarını da kaçırmassınız.

GYM-ZONE

Spor için tatlı kaçamak...
Yoğun iş temposu arasında spor yapmaya ne dersiniz? Kısıtlı zamanı olanlar, hızlı ve etkili sporu GYM-ZONE'da tekrar keşfedin.

AEROBIC 3E

Grup dersleri; artık daha etkili, daha enerjik ve daha eğlenceli...
Sportif Yaşam Kulübü Ankara'da ilk defa 3E konseptini üyeleriyle buluşturuyor. Kendi dalında profesyonel ve uzman eğitmenlerle, her zevke ve seviyeye hitap eden grup dersleri artık daha Etkili, daha Enerjik ve daha Eğlenceli...

- pilates
- yoğa
- spinning
- pilates matwork miniball
- fitball
- total body

SERBEST AĞIRLIK

Artık kendi gücünüzü gösterebilirsiniz...
Kas ve kemik dokunuzu güçlendirebileceğiniz; vücudun her kas grubuna yönelik, ağırlıklarla yapılan, direnç eğzersizleri için tasarlanmış bir serbest ağırlık bölümü.

PERSONAL TRAINING

Artık hayatınızda, size özel bir fitness eğitmeni var...
Spordan, beslenmenize, hayat tarzınızdan, yaşam planlarınıza kadar herşeyi beraber belirleyeceğiniz, kendi dalında uzman sertifikalı, kişisel fitness danışmanları Sportif Yaşam Kulübünde...

HAVUZ

Sportif Yaşam Kulübünde size özel bir havuz...
8x22 uzunluğunda 1,80 derinliğinde hijyenik, özel ısıtmalı ve size özel dinlenme alanıyla, yüzerken suyun enerjisini tekrar hissedin.

SAUNA

Sıcağın rahatlatıcı etkisi...
Sıcak sauna taşlarının üzerine döktüğünüz su sayesinde oluşan sıcak hava dalgası cildinizdeki gözenekleri açar, cildinizin tekrar canlanmasına yardımcı olur.

BUHAR ODASI

Buharın eşsiz gücü...
Gün boyunca yorulan vücudunuzu dinlendirmek ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlamak için, size özel dizayn edilmiş buhar odasında ihtiyaç duyduğunuz nemi tekrar kazansın.

SOYUNMA ODALARI

Ev rahatlığı...
En küçük detayların düşünülerek hazırlandığı, geniş iç hacimli dolapları, hijyenik duşları ve ferah ortamıyla evinizde yaşadığınız konforu Sportif Yaşam Kulübü'nde tekrar yaşayın...

ÇOÇUK KULÜBÜ

Siz spor yapın, çocuğunuza biz bakalım...
Uzman eğitmenler eşliğinde, çocuklarınız hem eğlenip öğrenecekler hem de diğer arkadaşlarıyla keyifli oyunlar oynayıp onlarla arkadaş olacaklar.

Kullanım Saatleri
Haftaiçi:
14:00-22:00
Haftasonu: 10:00-18:00



devamını oku...
Adres: Eskişehir Yolu Prestij Konutları No:364/1 Çayyolu-Konutkent-Ümitköy-Ankara

PT Emrecan

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2873. Sokak No:3 B-1 Çayyolu-Ankara


Her ne kadar yüzme denilince kulağa sanki bu herhangi bir sporun eğlence dlaıymış gibi gelebilir. Esasında bu spor dalı hem eğlenceli hem de kişinin sağlığı açısından oldukça önemlidir. Günümüzde hemen hemen her spor salonunda muhakkak temel olarak bir yüzme salonu da bulunmaktadır. Bu noktada ilgili sporcuların bu alanda iyi araştırma yapıp kendilerine uygun spor salonlarını bulmaları gerekmektedir.

Bugün uzman kadrosuyla müşterisine 7/24 hizmet veren Ümitköy açık havuz – yüzme salonları ilgili aradığınız her şey burada. Kendiniz için iyi bir yerin araştırmasına girmenize gerek yok. Her şey burada!