ANKARA GYM

blog yazısı ekle !

ANKARA GYM

Şehrin göbeğinde yer alan Ankara GYM; şık ve ferah ortamları, teknolojik spor malzemeleri ve müşterilerini en iyi şekilde ağırlama gibi hizmet anlayışına da sahiptir. Kapıdan içeri ilk adımı attığınızda güler yüzlü ekip ile karşılanıp samimi bir iletişim sayesinde Ankara GYM hakkında bilgi, spor branşları, uygulanan yöntemler, uzman eğitmen kadrosu gibi konularda bilgi akışı sağlanmaktadır. Gym Ankara, modern ve gelişmiş seçeneklere sahip olması nedeni ile Ankara'nın çeşitli semtlerinde şubeleri bulunmaktadır.

Spor, sağlıklı bir beden ile beraber ruhun sağlığı için de yapılır. Bunlardan başka spor, sosyal etkinlik ya da vücuda form kazandırmak amacı ile yapılır. İşte Ankara GYM de spor faaliyetlerinden pilates, fitness, zumba, kardiyo gibi seçenekleri bulabileceğiniz kalitenin adresi haline gelmiştir. Fazla kilolardan kurtulmak, fit vücut, vücut geliştirme ile bedenin ihtiyacı olan sağlıklı ve güzel görüntüyü kazandır arık çok kolay. Bütün bunları yaparken ve diğer derslerde de başarıyı ve etkinliği garanti ederek belirlediğiniz hedefe kısa sürede ulaşacaksınız.

Tower Pilates - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: Via Tower Söğütözü Mahallesi Nergiz Sokak 7/A 25.Kat No:7 Çukurambar-Ankara

Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulu - İncek

İncek

devamını oku... Adres: Iğdır Caddesi No:13 Çankaya - Ankara

Wox Academy

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi 1445. Sokak No:2/16 (Paragon Tower Teras Katı) Çankaya - Ankara

MZ Sport Club

Çankaya

devamını oku... Adres: İlkbahar Mahallesi Galip Erdem Caddesi 576.Sokak No:12 Çankaya-Ankara

Filenin Sultanları Voleybol Okulları - Bilkent

Bilkent

devamını oku... Adres: Üniversiteler Mahallesi İhsan Doğramacı Bulvarı No:3 Sport İnternational Bilkent-Ankara

Akademi Spor Uğur Öneş

Demetevler

2013 Yılı itibari ile vücut geliştirme ve fitness kulübü olarak hizmetteyiz. Vücut geliştirme kategori ve sıkletlerinde 90 bölge, 17 Türkiye derecesi yaptık ve devam ediyoruz. İç Anadolu bölgesinin en donanımlı ekipman ve antrenör sistemine sahip narrow space gym konsepti ile kısa sürede (1 saat), 3 saatlik ders eforlarını bireysel antrenörlük sistemi ile sizlere hızlı, kesin, etkili sonuçlar sağlıyoruz.devamını oku... Adres: 357. Cadde No: 25/G Demetevler - Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Krav Maga Ankara

Eryaman

Şehit Osman Avcı Mahallesi 1071 malazgırt cad goksu prestij konutları no:37
Eryaman Etimesgut Ankara Defans Savunma Akademisi) Eryaman - Ankara

Yetkili ve iyi çalıştırıcılarımız sayesinde çocuklarınızı için Krav Maga kinds büyükler için Kravmaga, Aikido ,Judo, Bjj , combat jiujutsu ,Muaytai ,kickboks ,boks ,karate , taekwondo gibi savunma sanatlarını kapsar.

Kravmaga kişisel savunma Akademisi olarak, her biri kendi alanında profesyonelleşmiş ve akademik uzman kadromuzla, sizin için özel hazırlanmış programlarımızı, uygulamaların bilimsel yönünü de koruyarak ve bu amaca yönelik en alt seviyeden en üst seviyeye kadar sporsal akitivitelerde bulunmak, sporun ve sağlığın ön planda tutulmasına ve geniş kitlelere yayılmasına olanak sağlamak ve sporun bir yaşam stili haline gelmesini sağlamak, başlıca amaçlarımızdandır.

Yaptıklarımız

Her yaş grubuna hizmet veren Kravmaga kişisel savunma Akademisi olarak Vip (bire bir dersler) ile sizlere spor yapma alışkanlığını kazandırmak, çocukların girişimciliğini, sosyallleşmelerini ve vücut yapılanmasını desteklemek ve her bir üyemizin kendi yaşamları ve çevreleriyle ilgili farkındalıklarının ve yaşam kalitelerinin artmasına hizmet etmeyi kendisine misyon edinmiştir.

Yaşam ve fitness üzerine uzman çalıştırıcılarımız ile hizmet veriyoruz. Gruplarımız her yaş grubuna uygundur.

Çocuk Kulübü

Çocuklarınız spor ile iç içe büyüdüğünde; sağlıklı gelişim gösterirler. İleri de kötü alışkanlıklardan uzak durur ve sporun disiplini ile daha düzenli bir hayat kurmaya meyilli hale gelir. Çocuk kulübünde Judo Aikido ve Krav Maga Kinds üzerine 4 ile 15 yaş arası gruplarımız vardır.

Savunma Sanatları
kurslarımız konusunda uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Kravmaga, Aikido,Judo Brazilian Jıu-jutsu ve combat jiujutsu üzerine kurslarımız vardır.devamını oku...
Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

Fizyo Bee Sağlıklı Yaşam Merkezi

Eryaman

Reformer PilatesReformer diye adlandırdığımız hareketlerin daha dirençli ve doğru postürde yapılmasını sağlayan bir cihazdır. Dinamik egzersiz sağlan reformer aynı zamanda dengeyi arttırmaktadır.

Schroth Metod
Omurga eğriliği yani skolyozun kişiye özel hazırlanan içinde nefes egzersizler torakolumbar silindirin kuvvetlendirilmesi amaçlayan 3 boyutlu egzersizler bütünüdür.

Manuel Terapi
Dizilim bozuklukları, mobilitenin azalması, artmış trigger point hassasiyetlerini, bel, diz, boyun, omuz, dirsek gibi eklem problemleri, yumuşak doku yaralanmalarında kullanılan bütüncül bir yaklaşımdır.

Egzersiz Danışmanlığı
Herkesin yapması gereken egzersizler birbirinden farklıdır bunlara bir de rahatsızlıklar eklendiğinde hangi egzersizi yapıp yapmamız gerektiği karmaşa yaratmaktadır, egzersizler kişiye özel olmalı mutlaka değerlendirmeden sonra verilmelidir.

Myofasyal Gevşetme
Dokularda zamanla yanlış egzersiz, postür bozuklukları ve hastalıklara bağlı yapışıklılıklar meydana gelir ve bunlar zaman içinde biz farketmeden oluşur son noktada bize ağrı olarak geri döner. Bu yapışıklıkların nedeni bazen bir hastalık bazen bir travma bazen de yanlış postüre bağlı olarak oluşabilir, fizyoterapist tarafından tespit edilen bu dokular manuel tekniklerle gevşetilir ve dokunun dolanımını arttırılır.

Kinesiotaping
İyileşme sürecini olumlu yönde etkileyen taping yöntemi, dokularda dolanımı arttırır ve hücre metabolizmasını uyarır.

Postür Analizi
Yerçekimi, travmalar, duygu durumumuz,tekrarlayan hareketler, yediklerimiz, içtiklerimiz hepsi duruşumuzu yani postürümüzü etkiler. Analiz her yönden yapılmalıdır hem kinetik hem de doku durumu birlikte değerlendirilmelidir.

Klinik Pilates
Bel problemleri , boyun problemleri , kalça problemleri diz problemleri ve sırt ağrılarında postürü düzeltmek, kas dengesizliklerini ortadan kaldırmak, esnekliği arttırmak amacı ile yoğunlukla medikal egzersizleriiçeren pilates türüdür.

Osteopati
vücudu bütüncül olarak değerlendiren dokuların birbirine olan bağlantısına dayanarak yapılan analiz sonucu iç organların eklemlerin, kemiklerin ve yumuşak dokuların değerlendirildiği bunun sonucunda hareket kısıtlılığının azaltılması, dolanımın artırılmasını ve dokunun iyileşmesini uyaran bir yöntemdir.

Hypervolt ve Kupa
Dokulardaki yapışıklıkları çözer.devamını oku...
Adres: Göksu Mahallesi Ertuğrul Bey Caddesi Meydan Eryaman Sitesi No:2/2 D:3 Eryaman-Ankara

Fuff Pilates Stüdyosu

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 274. Sokak 1/A 109 Wings Ankara Yenimahalle - Ankara

Meydan Basketbol Akademisi

Çayyolu

devamını oku... Adres: Koru Mahallesi 2628. Sokak 75. Yıl Anadolu Lisesi Spor Salonu Çayyolu-Ankara

Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulu - Oran

Oran

devamını oku... Adres: Hayri Çeçen Sokak No:4 Çankaya - Ankara

Atakule Spor Akademisi

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve futbol branşlarında hizmet vermekteyiz.

Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız.

Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz.

Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz.

Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.
devamını oku...
Adres: Çankaya

Move'n More Personal Training

Eryaman

Move'n More'da bildiğinin çok ötesinde bir personal Training deneyimini sunuyoruz size. Diyetisyen, Fizyoterapist ve Uzman Antrenörler eşliğinde Fitness, Ems, Fonksiyonel Antrenman ve Reformer Pilates alanlarında birebir ve düet çalışmalar yapıyoruz. Rutin ölçümlerin dışında gerçekleştirdiğimiz Gen Testi ile 5 gen yapınıza bakıyor, antrenman ve beslenme programını gen testi sonucuna göre oluşturuyor ve %100 sonuç almanızı hedefliyoruz. İçeri girdiğiniz andan itibaren enerjinizi yükseltecek mimari tasarımı ile her ayrıntıyı sizin için tasarladık.


ERYAMAN'DA Bilim, eğlence ve sporu bir araya getiren özel üyeler kulübü olan Move'da yapılan Workshoplar ve outdoor etkinliklerle kendinizi özel hissedeceksiniz.
devamını oku...
Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Malazgirt 1071.Cadde Göksu Hill Tower No:18 Eryaman - Ankara

İkra Spor Kulübü - Çakırlar

Batıkent

BATIKENT İKRA 2 SPOR KULÜBÜ ÇAKIRLAR ŞUBE
BRANŞ ÜCRETLERİ : 3-6-12 AYLIK VE AİLE ÜYELİK ÜCRETLERİ İÇİN - 05468410033

Batıkent STEP - PİLATES - ZUMBA : 500 TL Özel İNDİRİM Avantajıyla - 500 TL

Batıkent TAEKWONDO : 500 TL Özel İNDİRİM Avantajıyla - 500 TL

Batıkent CİMNASTİK : 500 TL Özel İNDİRİM Avantajıyla - 500 TL

Batıkent KİCK BOKS : 500 TL Özel İNDİRİM Avantajıyla - 500 TL

Batıkent BAYANLARA ÖZEL KİCK BOKS : 500 TL Özel İNDİRİM Avantajıyla - 500 TL

Batıkent MİNİKLER KİCK BOKS : 500 TL Özel İNDİRİM Avantajıyla - 500 TL

Batıkent BOKS : 500 TL Özel İNDİRİM Avantajıyla - 500 TL

İkra Spor Kulübü - Batıkent ankara Spor Salonuİkra Spor Kulubu Ankara Batıkent semtinde faaliyet gösteren ve TeknikDirektör Abdullah Keleş hoca tarafından faaliyetlerine devam eden bir spor salonudur. Özellikle Batıkent' te #REFORMER #ALETLİPİLATES #KİCKBOKS #TAEKWONDO #PİLATES #STEP #AEROBİK #ZUMBA #BOKS #BAYANLARAÖZELKİCKBOKS #MİNİKLEREÖZELKİCKBOKS #CİMNASTİK #PT #Kursları ve #ÖZELDERS başta olmak üzere hem sizin hem çocuklarınız için profesyonel spor hocaları ( MİLLİ TAKIM ANTRENÖRLERİ VE MİLLİ SPORCULARI ) eşliğinde spor yapma şansınız olur. Batıkent İkra Spor Kulübü' nde bayanlara özel ve çocuklara özel programlarda bulabilirsiniz. Ankara Batıkent ve çevresinde bir spor salonu arıyorsanız tam aradığınız özelliklerde bir spor kulübü.

http://ikrasporkulubu.com/

Batıkent ZUMBA - PİLATES
PAZARTESİ - ÇARŞAMBA - CUMA : 19:00 - 20:00
PAZARTESİ - ÇARŞAMBA - CUMA : 20:00 - 21:00

Batıkent BAYANLARA ÖZEL KİCK BOKS
SALI - PERŞEMBE - CUMARTESİ : 18:30 - 20:00

Batıkent KİCK BOKS
PAZARTESİ - ÇARŞAMBA - CUMA : 20:00 - 21:30

Batıkent MİNİKLER KİCK BOKS
CARSAMBA - CUMA :18:45 -19:45
CUMARTESİ - PAZAR : 13:30 - 14:30

Batıkent BOKS
SALI - PERŞEMBE - CUMARTESİ : 20:30 - 22:00

Batıkent TAEKWONDO
CUMARTESİ - PAZAR : 10:00 - 11:30 ( 1 . GRUP )
CUMARTESİ - PAZAR : 11:30 - 12:30 ( 2 . GRUP )

Batıkent CİMNASTİK
CUMARTESİ - PAZAR : 11:00 - 12:00 (1.GRUP )
CUMARTESİ - PAZAR : 12:00 - 13:00 (2.GRUP)
Abdullah KELEŞ Milli Takım Antrenörü 5. KADEME TEKNİK DİREKTÖR 6.DAN Kick Boks - Taekwondo - Boks - Wushu eğitmeni Kick Boks ve muay thai hakemİ
Çalıştırdığı yerler : KARA HARP OKULU, İKRA SPOR KULÜBÜ, FLAŞ SPOR KULÜBÜ, YENİMAHALLE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ

Hatice KELEŞ MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ - MİLLİ SPORCU 5. KADEME TEKNİK DİREKTÖR 5 DAN Bayan Kick Boks Eğitmeni - Taekwondo eğitmeni step - aerobic - pilates eğitmeni
Çalıştırdığı yerler : KARA HARP OKULU, İKRA SPOR KULÜBÜ, FLAŞ SPOR KULÜBÜ, YENİMAHALLE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ, SAYE KOLEJİ
devamını oku...
Adres: Yeni Batı Mahallesi 2349.Sokak Genel İş 11 Sitesi Batıkent - Ankara

Khai Pilates Stüdyo

Bağlıca

devamını oku... Adres: Eski Bağlar Caddesi Astoria Life Sitesi G Blok Villa No:1 Bağlıca-Ankara

Step Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Barbaros Mahallesi Guniz Sokak No:33/2 Tunalı - Ankara

Pilates Chi Coffee and Healthy Food

Ümitköy

15 Yıllık deneyimli eğitmenler eşliğinde;
Aletli Pilates , Functional Training, Medical Pilates, Hamile Pilatesi,Animal Flow, Boks dersleri yapıp, Cafe kısmında egzersiz öncesi ya da sonrası kahve çeşitlerimizi, sağlıklı sandviç ve tatlılarımızla güne başlayıp günü bitirebilirsiniz.
devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1986. Cadde No:2 Müstakil Ümitköy - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

Anadolubeyi Spor Kulübü, Oran semtinde hizmet veren köklü bir spor kulübüdür. Kulüp, spor severlere geniş bir yelpazede hizmetler sunarak, sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralamaktadır.

Basketbol Kursu

Anadolubeyi Spor Kulübü, basketbol tutkunlarına yönelik profesyonel basketbol kursları düzenlemektedir.

Uzman antrenörler eşliğinde gerçekleşen bu kurslar sayesinde sporcular, basketboldaki becerilerini geliştirme fırsatı bulmaktadırlar.

Cimnastik Kursu

Kulüp bünyesinde bulunan cimnastik kursları, çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir yaş aralığında hizmet vermektedir.

Esneklik ve dengeyi artırmaya yönelik olarak yapılan çalışmalar, katılımcılara fiziksel ve zihinsel olarak fayda sağlamaktadır.

Futbol Okulları

Anadolubeyi Spor Kulübü, futbol tutkunlarına yönelik çeşitli seviyelerde futbol okulları düzenlemektedir.

Çocuklar ve gençler için düzenlenen bu okullar, futbolun temel becerilerini geliştirmeye ve takım ruhunu pekiştirmeye yöneliktir.

Kapalı Spor Salonu Kiralama

Kulüp, spor yapmak isteyenler için modern ve donanımlı bir kapalı spor salonuna sahiptir.
Bireysel antrenmanlar ya da grup dersleri için kullanılan salon, sporculara konforlu bir ortam sunmaktadır.

Kış Kampı

Anadolubeyi Spor Kulübü, kış aylarında spor yapmaya devam etmek isteyenler için kış kampı imkanı sağlamaktadır.

Karlı ve soğuk günlerde dahi spor yapabilme imkanı sunan kamp, sporculara keyifli bir deneyim yaşatmaktadır.

Yaz Okulları

Yaz aylarında boş vakitlerini sporla değerlendirmek isteyenler için yaz okulları düzenleyen kulüp, farklı spor dallarında eğitimler vermektedir.

Profesyonel antrenörler eşliğinde gerçekleşen yaz okulları, katılımcılara keyifli ve verimli bir yaz tatili yaşatmaktadır.

Anadolubeyi Spor Kulübü, geniş bir spor yelpazesi sunarak spor yapmayı sevenlere farklı seçenekler sunmaktadır.

Profesyonel antrenörler eşliğinde gerçekleşen etkinlikler, sporcuların becerilerini geliştirme konusunda destek olmaktadır.

Spor yapmayı seven herkesi Anadolubeyi Spor Kulübü'nün kapılarını aralamaya davet ediyoruz.
devamını oku...
Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Tower Pilates - Ümitköy

Ümitköy

devamını oku... Adres: Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı 5387. Cadde Beytepe Ümitköy-Ankara


Günümüzde spor artık çok bilinçli bir şekilde yapılmaktadır. Öyle ki spor yapan kitlenin küçük yaşlara kadar inmesi bu durumun en güzel örneğidir. Aynı zamanda Ankara GYM 'ye gelen müşterilerin arasında küçük yaş grubu ve gençlerde bulunmaktadır. Kapılarını Ankaralılara açtığından beri çeşitli bir sebepten kaynaklanan müşteri şikâyeti ile karşılaşılmamıştır. Müşteriler ile ilişkiler seviyeli bir şekilde yürütülmektedir. Gym Ankara, en büyük özelliği sınıfta derslerde samimi ve sıcak ortam hakimdir.

Ankara GYM'nin hizmet yelpazesi oldukça geniştir. Spor branşlarının yanı sıra dans dersleri de ilgililerine sunulmaktadır. İster kadınlar ister erkekler hangi branşa ya da alana ilgi duyuyorsa hizmetin en kalitesini burada bulabilir.

Gym Ankara'nın diğer özelliği ise esnek bir yapı ve tecrübeli ekip ile faaliyet vermesidir. Böylece uzun yıllar boyunca Ankaralılara hizmet sunuyor. Gelecekte de bütün ekip işini severek yapmaya devam edecektir.

Hayatınızı monotonluktan kurtarmak istiyorsanız Gym Ankara'nın renkli dünyasını yakından görmelisiniz. Çünkü masa başında çalışarak geçirilen günler, bir yerden bir yere giderken arabaları tercih etme gibi nedenlerden dolayı insanların hareket sayısı sınırlı hale gelmiştir. Bu durum sadece kişinin dış görünüşünün bozulmasına neden olmuyor. Aynı zamanda çeşitli iç hastalıklar (kalp damar rahatsızlıkları, metabolizma gibi) da ortaya çıkmaya başlıyor. Dolayısı ile temel ihtiyaçlar arasında yer alan yemek yeme kadar spor da artık bir temel ihtiyaç sayılmaktadır. Bunun için yapmanız gereken Ankara GYM şubelerinden birine uğrayarak bolca hareket etme fırsatını yakalayabilirsiniz. Düzenli olarak Ankara GYM gelip derslere katılarak büyük değişime hazır olun. Değişim kısa sürede ve hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Yeteneklerin artırılmasının yanı sıra kilo verme, forma girme gibi konularda gözle görülebilir şekilde değişim yaşanmaktadır.

Ankara GYM de bol hareket içerisinde yapılan spor süresinin ardından sauna, buhar odaları ile müşterilerinin rahatlamalarını ve duş alabilecekleri ortamları mevcuttur. Böylece müşterilerin memnuniyeti her zaman hep üst düzeyde tutmayı amaçlamaktadır. Bütün bu anlattıklarımızı yakından gözlemleyebilirsiniz. Bunun için 1 günlük deneme derslerine katılarak süreci yakından takip edebilirsiniz. Üstelik bunun için para ödemenize gerek yok. Ücretsiz olarak herkes katılabilir. Ayrıca üyelik paketleri ile müşterilere kolaylıklar sağlanmaktadır. Mesela 3 aylık pakete üye olabilirsiniz. Üyelik paketindeki sürenin artması ile birbirinden farklı hediyeler de müşterilere sunulmaktadır. Mesela 6 ay üyelik paketini seçerseniz 30 gün de bonus olarak verilmektedir. Peki bu paket hizmetler neleri kapsıyor? Diye merak ediyorsanız işte cevabı; dans çeşitlerinden biri ve 3 çeşit egzersiz dersleri verilmektedir. Beslenme programı, aktiviteler süresi boyunca vücuttaki değişimlerin verilere aktarılması için vücut analizinin yapılması, günün sonunda buhar banyosu ya da sauna hizmetleri. Kafanızda spor hakkında ya dans çeşitleri hakkında kördüğüm olan soruların cevap bulduğu yer; Ankara GYM. Sporu etkili yapmanın yolu, sporu destekleyen beslenme alışkanlıkları kazanma gibi konularda basit düzenlemeler sayesinde çözüme kavuşmaktadır. Sporu doğru yapmak, antrenmanlar ile kondisyon sağlamak oldukça basittir. Tabi doğru adreste, doğru uzman eğitmenler ile çalıştığınız takdirde.

Gym Ankara, ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde kolayca erişilebilir. Otobüs durakları ya da otopark alanları sayesinde Ankara'nın farklı yerlerinden araba ile gelen müşteriler için oluşturulmuştur. Böylece arabanızı güven içinde park edebilir, park ücreti alınmamaktadır.