ANKARA SPOR SALONLARININ MODADI ARTIK ANKARA SOKAKLARINDA

blog yazısı ekle !

ANKARA SPOR SALONLARININ MODADI ARTIK ANKARA SOKAKLARINDA

Ankara'da bir spor salonunda kullandığınız giyecekler artık rahatlığı ile sokağa kadar taşmakta. Artık bu rahatlıkta olan giyim ürünleri daha çok çeşitle yayılmaya ve kullanılmaya başlandı.

Zaman her zaman gittikçe daralmaktadır. Ankara' da hızla akan hayata ayak uydurmanız gerekli. Bundan dolayı rahatlığınız ilk önceliğiniz olmalı. Yoga pantolonlarının rahatlığı artık sokakta spor giyimin önünü açmış durumda.



Fuff Pilates Stüdyosu

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 274. Sokak 1/A 109 Wings Ankara Yenimahalle - Ankara

Move'n More Personal Training

Eryaman

Move'n More'da bildiğinin çok ötesinde bir personal Training deneyimini sunuyoruz size. Diyetisyen, Fizyoterapist ve Uzman Antrenörler eşliğinde Fitness, Ems, Fonksiyonel Antrenman ve Reformer Pilates alanlarında birebir ve düet çalışmalar yapıyoruz. Rutin ölçümlerin dışında gerçekleştirdiğimiz Gen Testi ile 5 gen yapınıza bakıyor, antrenman ve beslenme programını gen testi sonucuna göre oluşturuyor ve %100 sonuç almanızı hedefliyoruz. İçeri girdiğiniz andan itibaren enerjinizi yükseltecek mimari tasarımı ile her ayrıntıyı sizin için tasarladık.


ERYAMAN'DA Bilim, eğlence ve sporu bir araya getiren özel üyeler kulübü olan Move'da yapılan Workshoplar ve outdoor etkinliklerle kendinizi özel hissedeceksiniz.
devamını oku...
Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Malazgirt 1071.Cadde Göksu Hill Tower No:18 Eryaman - Ankara

Khai Pilates Stüdyo

Bağlıca

devamını oku... Adres: Eski Bağlar Caddesi Astoria Life Sitesi G Blok Villa No:1 Bağlıca-Ankara

Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları - Dikmen

Dikmen

Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları



Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları önce iyi insan sonra iyi sporcu yetiştirmeyi hedeflemektedir. Amacımız ve Hedef Kitlemiz : 5-17 yaş arası spor yapan gençlerin daha bilinçli spor yapmalarını sağlamak ve tüm kulüplere hazır başarılı, disiplinli, bilinçli altyapı sporcuları yetiştirmek.5-17 yaş arası spor yapmayan gençleri de Hidayet Türkoğlu önderliğinde spora başlatarak, kendilerine, ailelerine ve ülkesine yararlı sağlıklı bireyler haline getirmek. Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okullarında amaç dostluğu, disiplini, spor yapmanın zevkini, paylaşmayı ve rekabeti zaman içinde çocuklarımıza öğretmektir. Uzman eğitmen, idareci ve antrenörlerimizle, Basketbol ve yaz spor kampında verilecek sosyal ve sportif eğitimler, çocuklarımızın daha sağlıklı bireyler olmaları için destek olacaktır.

Hidayet Türkoğlu Basketbol Okullarında çocuklarımızın tüm fiziksel özellikleri akademisyenler ve uzmanlar tarafından test edilecek ve çıkacak sonuçlara göre hem fiziki performanslarını arttırmak, gelişim süreçlerini hızlandırmak amaçlı antrenman programları ve beslenme programları çıkartılacaktır. Bunun sonrasında ise, tecrübeli antrenörlerden oluşan teknik kadromuz ile, basketbol seviyelerini çok üst seviyelere çıkarma imkanı bulacaklardır. Hidayet Türkoğlu basketbol Okulları yine Türkiye'de ilk defa yetenek seçimi ve performans testleri için Sporttech ekibiyle ortak çalışmaktadır. Yapılacak görsel eğitimler ile de basketbol bilgileri en üst seviyeye çıkartılacaktır...Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları'nda diğer bir amaç ise çocuklarımızın sporcu gibi disiplinli bir hayat yaşamaları için onlara verilecek, beslenme, davranış ve genel kültür dersleridir. Bu konularla ilgili detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirdiğimiz HİDAYET TÜRKOĞLU BASKETBOL OKULUMUZ 4 Aralık 2010 tarihinde başlamıştır. Çalışma programımız Ankara Sorumlumuz Ozan BİLGİLİ tarafından hazırlanmış olup, Ozan BİLGİLİ'nin yakın gözetiminde antrenörlük ve pedagojik formasyon eğitimi almış antrenörlerle uygulanmaktadır. Her sporcunun eğitimi yakından takip edilmekte, bu gelişim düzenli aralıklarla kendisine ve ailesine rapor edilmektedir.

Ozan BİLGİLİ – Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları Ankara Sorumlusu Eğitim:·
Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu – Antrenörlük Eğitimi Bölümü·
Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü – Antrenman ve Hareket Bilimi

Kariyer:·
Efes Pilsen Basketbol Okulları· Tofaş Basketbol Okulları – Kurucu Ortağı·
Five Star Basketball Camp (USA) - Antrenör·
Atılım Üniversitesi – Spor Koordinatörü·
Üniversite Sporları Federasyonu – Organizasyon Kurulu Üyesi·
Üniversite Sporları Federasyonu – İl Temsilcisi Yrd.·
Çankaya Üniversitesi - Antrenör·
Gazi Üniversitesi – Antrenör·
Mülkiye Spor Kulübü – Antrenör·
Ankaragücü SK – Antrenör·
TED Ankara Kolejliler – Antrenör·
Ankara Basketbol Kulübü – Basketbol Şube Sorumlusu

Hizmetlerimiz:·
Spor Psikoloğu
Videolu Eğitim
Lisanslı sporcu olma imkanı
Erkek ve Kız takımlarVeliler için Kafeterya Wireless Internet
Her Oyuncuya 1 Top· 8-10 Oyuncuya 1 Antrenör
Antropometrik ve Motorik Testler
Sürekli Sıcak Su

5-17 Yaş arası Kız Erkek tüm çocuklara açıktır
devamını oku...
Adres: Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi - (Dikmen polisevi kavşağı Shell benzinlik Arkası.) Selimiye caddesi 23/B Dikmen-Ankara

Asi Gym Pilates Maidan

Mustafa Kemal Mahallesi

devamını oku... Adres: Mustafa Kemal Mahallesi Maidan İş Merkezi C Blok 11.Kat No:139 Çankaya - Ankara

Quads Team

Çayyolu

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi 3028. Cadde 16-B/10 Kule Evo Çayyolu-Ankara

Krav Maga Ankara

Eryaman

Şehit Osman Avcı Mahallesi 1071 malazgırt cad goksu prestij konutları no:37
Eryaman Etimesgut Ankara Defans Savunma Akademisi) Eryaman - Ankara

Yetkili ve iyi çalıştırıcılarımız sayesinde çocuklarınızı için Krav Maga kinds büyükler için Kravmaga, Aikido ,Judo, Bjj , combat jiujutsu ,Muaytai ,kickboks ,boks ,karate , taekwondo gibi savunma sanatlarını kapsar.

Kravmaga kişisel savunma Akademisi olarak, her biri kendi alanında profesyonelleşmiş ve akademik uzman kadromuzla, sizin için özel hazırlanmış programlarımızı, uygulamaların bilimsel yönünü de koruyarak ve bu amaca yönelik en alt seviyeden en üst seviyeye kadar sporsal akitivitelerde bulunmak, sporun ve sağlığın ön planda tutulmasına ve geniş kitlelere yayılmasına olanak sağlamak ve sporun bir yaşam stili haline gelmesini sağlamak, başlıca amaçlarımızdandır.

Yaptıklarımız

Her yaş grubuna hizmet veren Kravmaga kişisel savunma Akademisi olarak Vip (bire bir dersler) ile sizlere spor yapma alışkanlığını kazandırmak, çocukların girişimciliğini, sosyallleşmelerini ve vücut yapılanmasını desteklemek ve her bir üyemizin kendi yaşamları ve çevreleriyle ilgili farkındalıklarının ve yaşam kalitelerinin artmasına hizmet etmeyi kendisine misyon edinmiştir.

Yaşam ve fitness üzerine uzman çalıştırıcılarımız ile hizmet veriyoruz. Gruplarımız her yaş grubuna uygundur.

Çocuk Kulübü

Çocuklarınız spor ile iç içe büyüdüğünde; sağlıklı gelişim gösterirler. İleri de kötü alışkanlıklardan uzak durur ve sporun disiplini ile daha düzenli bir hayat kurmaya meyilli hale gelir. Çocuk kulübünde Judo Aikido ve Krav Maga Kinds üzerine 4 ile 15 yaş arası gruplarımız vardır.

Savunma Sanatları
kurslarımız konusunda uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Kravmaga, Aikido,Judo Brazilian Jıu-jutsu ve combat jiujutsu üzerine kurslarımız vardır.devamını oku...
Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

Ece Haspolatlı Fizyoterapist Pilates Salonu

Çankaya

devamını oku... Adres: Oran Mahallesi Turan Güneş Bulvarı Park Oran Ofis Kat:7 No:18 Çankaya - Ankara

More Pilates Studio

Yıldız

devamını oku... Adres: Yıldızevler Mahallesi Sukarno Caddesi 46/B Çankaya - Ankara

Step Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Barbaros Mahallesi Guniz Sokak No:33/2 Tunalı - Ankara

Çaba Akademi

Yenimahalle

Yapılan araştırmalara göre; spor, bireylerin zihnen, bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlayan en önemli bilim dalıdır.
Özellikle teknolojinin her geçen gün hızla ilerlediği, bilgisayar, televizyon vb mecraların çocukların birincil etki alanı olduğu günümüzde sporun değeri daha da artması gerekirken, spora verilen önem maalesef gittikçe düşmektedir.
Geleceğimiz olan gençlere spor kültürü kazandırarak onları ülkemiz için yararlı bireyler haline getirmek en büyük arzumuzdur.
Bu düşüncelerle, 2011 yılından sürdürdüğümüz faaliyetlerimizi 2021 yılı itibariyle Ankara'nın en büyük ve en modern tesislerinde biri olan ÇABA Akademi Çocuk Spor eğitim Merkezimizde devam ettirmekteyiz
Bu bağlamda; gelin ülkemizin ve geleceğimizin en büyük teminatı olan gençlerimizi güçlü, spor kültürü olan bireyler olarak yetiştirmek için hep beraber ÇABA'layalım.
Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.devamını oku...
Adres: Macun Mahallesi 201. Cadde No:3 Yenimahalle-Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulu - İncek

İncek

devamını oku... Adres: Iğdır Caddesi No:13 Çankaya - Ankara

Atakule Spor Akademisi

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve futbol branşlarında hizmet vermekteyiz.

Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız.

Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz.

Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz.

Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.
devamını oku...
Adres: Çankaya

Era Pilates

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Yaşamkent Mahallesi 3114 Sokak No:5 Çankaya - Ankara

Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

Anadolubeyi Spor Kulübü, Oran semtinde hizmet veren köklü bir spor kulübüdür. Kulüp, spor severlere geniş bir yelpazede hizmetler sunarak, sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralamaktadır.

Basketbol Kursu

Anadolubeyi Spor Kulübü, basketbol tutkunlarına yönelik profesyonel basketbol kursları düzenlemektedir.

Uzman antrenörler eşliğinde gerçekleşen bu kurslar sayesinde sporcular, basketboldaki becerilerini geliştirme fırsatı bulmaktadırlar.

Cimnastik Kursu

Kulüp bünyesinde bulunan cimnastik kursları, çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir yaş aralığında hizmet vermektedir.

Esneklik ve dengeyi artırmaya yönelik olarak yapılan çalışmalar, katılımcılara fiziksel ve zihinsel olarak fayda sağlamaktadır.

Futbol Okulları

Anadolubeyi Spor Kulübü, futbol tutkunlarına yönelik çeşitli seviyelerde futbol okulları düzenlemektedir.

Çocuklar ve gençler için düzenlenen bu okullar, futbolun temel becerilerini geliştirmeye ve takım ruhunu pekiştirmeye yöneliktir.

Kapalı Spor Salonu Kiralama

Kulüp, spor yapmak isteyenler için modern ve donanımlı bir kapalı spor salonuna sahiptir.
Bireysel antrenmanlar ya da grup dersleri için kullanılan salon, sporculara konforlu bir ortam sunmaktadır.

Kış Kampı

Anadolubeyi Spor Kulübü, kış aylarında spor yapmaya devam etmek isteyenler için kış kampı imkanı sağlamaktadır.

Karlı ve soğuk günlerde dahi spor yapabilme imkanı sunan kamp, sporculara keyifli bir deneyim yaşatmaktadır.

Yaz Okulları

Yaz aylarında boş vakitlerini sporla değerlendirmek isteyenler için yaz okulları düzenleyen kulüp, farklı spor dallarında eğitimler vermektedir.

Profesyonel antrenörler eşliğinde gerçekleşen yaz okulları, katılımcılara keyifli ve verimli bir yaz tatili yaşatmaktadır.

Anadolubeyi Spor Kulübü, geniş bir spor yelpazesi sunarak spor yapmayı sevenlere farklı seçenekler sunmaktadır.

Profesyonel antrenörler eşliğinde gerçekleşen etkinlikler, sporcuların becerilerini geliştirme konusunda destek olmaktadır.

Spor yapmayı seven herkesi Anadolubeyi Spor Kulübü'nün kapılarını aralamaya davet ediyoruz.
devamını oku...
Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Bee Gym

İncek

devamını oku... Adres: Kızılcaşar Mahallesi 1209. Sokak 3/A Avlu Sitesi Gölbaşı - Ankara

Heda Pilates

Yenimahalle

Heda Pilates Stüdyo , 12 yıllık deneyimi ile sadece hanımlara özel hizmet vermektedir . Alanında uzman ve başarılı kadrosuyla hedefinize ulaşmanızı sağlar . Fıtık, omurga eğrilikleri , eklem sorunları gibi sağlık problemlerinin minimalise edilmesinden , kilo alma ve kilo vermeye kadar her türlü ihtiyaca göre egzersiz planlaması yapılır . Sağlıklı ve fit vücutlara ulaşmak bizimle birlikte çok kolay . Heda Pilates Stüdyomuzda reformer ve mat pilates dersleri, hamile pilatesi ,diyetisyen ve psikolog hizmetlerimiz bulunmaktadır . Beden ve ruh olarak bütünsel iyiliğiniz için aradığınız her şey stüdyomuzda . Temiz, ferah ve hijyenik koşullarda kendinizi bizimle ödüllendirin.devamını oku... Adres: Demetlale Mahallesi 407. Cadde No: 4 / B Yenimahalle - Ankara

Grenada Life Personal Training Beauty

Ümitköy

Grenada Life Personal Training Beauty - Ümitköy Pilates

Grenada Life Personal Training and Beauty Center kişiye özel programları uzman eğitmenler ile hazırlayan butik bir spor ve güzellik merkezidir.

Grenada Life'ın rahat, huzurlu ve misafirperver ortamında spor, güzellik, beslenme ve zindelik bir arada sunularak, üyelerin yaşam alışkanlıklarını sağlıklı yönde değiştirecek kalıcı alışkanlıkları kazanmaları hedeflenmektedir.

Kişiye özel antrenman, güzellik ve beslenme programları üyelerin yaşam alışkanlıklarına, koşullarına, yaşlarına ve beklentilerine göre hazırlanmaktadır ve izlenmektedir böylelikle üyelerin bu programları düzenli uygulamaları ve en çok yararı elde etmeleri güvence altına alınmaktadır.

Grenada Life Personal Training & Beauty Merkezimizde Pilates, Fitness, Core Training, Functional Training, Cardio, Stretching gibi özel programlar konusunda uzman ekipler ile takip edilmektedir. Kişiye özel postür analizleri, yağ ve kas analizleri, fitness testleri, kaliper ölçümleri ile dayanıklılık, kuvvet ve esnekliğin gelişiminin kontrolü, fiziksel rahatsızlıkların sağlık yönünde desteklenmesi ve yaşlılık öncesi sürece hazırlama konularında hizmet vermekteyiz.

Grenada Life Personal Training & Beauty Merkezimizde spor sonrası kişiye özel cilt, vücut bakımı hizmetleri ile üyelerimiz kendilerini yenilenmiş, rahatlamış hissetmeleri ve kulübümüzde keyifli zaman geçirmeleri saglanmaktadır.

Uzman diyetisyenlerimiz tarafından üyelerimize günlük yaşamda uygulanabilen, kendilerini daha sağlıklı ve zinde hissetmelerini sağlayan beslenme programları hazırlanmaktadır.

GRENADA LIFE PERSONAL TRAINING

Uzman eğitmenlerden alınan ölçüm sonuçlarına göre kuvvet, dayanıklılık, esneklik ve postür düzenlenmesine yönelik fitness, cardio ve pilates programlarının kişiye özel olarak birleştirilmesi ve diyetisyenler tarafindan hazırlanan özel beslenme programlari ile bu kişiye özel programların desteklenmesidir.

Bu programlar uzman eğitmenlerden oluşan ekip çalışması ile bütünlük kazanıyor. Ekibin yaptığı haftalık özel toplantılarla üyelerin gelişimleri yakından takip ediliyor. Altı sekiz haftalık programlar sonunda testlerin tekrar uygulanması ile programların verimlilikleri değerlendiriliyor ve üyemizin ihtiyaçlarına yönelik yeni programlar hazırlanıyor.

PERSONAL TRAINER bütün bunların aksamadan yapılması için kişilerin motivasyonunu en yüksek seviyede tutar, ayrıca kişilerin beklentileri doğrultusunda yaşam kalitelerini yükseltecek alışkanlıklar kazandırır. Böylece hedeflenen sonuca ulaşmak kaçınılmazdır.

GRENADA LIFE PERSONAL TRAINING SİSTEMİ ile bilimsel kişiye özel egzersiz programları ve her zaman yanınızda olan eğitmeninizle, günden güne vücudunuzun nasıl sağlıklı şekillendiğini yaşayarak görerek ve eğitmeniniz ile karşılıklı geri bildirim vererek sonuçları gördükçe mutlu olacaksınız.

Yaşam kalitesini arttırmak için hayatın içine sağlıklı yaşam amaçlı sporu katmanın gerekli olduğunu hepimiz biliyoruz. Fakat bunu yaparken bilinçli ve bilimsel yaklaşmak da akıllıca bir yaklaşımdır. Sağlık amaçlı spora başlarken veya fiziksel uygunluğun ve zindeliğin arttırılması istenirken profesyonel yardım almak hem yapılan egzersizin kalitesini arttıran hem de ulaşılmak istenen hedefe yönelik önemli bir çalışma olacaktır.

PİLATES

  • Uzun süre bilgisayar karşısında oturuyor musunuz?
  • Esnekliğinizi artırmak mı istiyorsunuz?
  • Eski bir rahatsızlığınızdan dolayı ağrılarınız mı var?
  • Sıkı ve düz karın mı istiyorsunuz?
  • Sırt ağrılarından mı şikayetçisiniz?
  • Duruş bozukluğunuz mu var?
  • Vücudunuz kadar zihninizide de rahatlatmak ve zindelik mi kazanmak istiyorsunuz?
  • Eğlenceli bir egzersiz programı mı uygulamak istiyorsunuz?
Hollywood'un en parlak yıldızlarının güzelliklerini borçlu olduğu 'Pilates' yöntemini tüm Pilates Ekipmanları ile Grenada Life' ta uygulayın.

10 seans sonunda kendinizi iyi hissedecek, farkı hissetmeye ve vücudunuzu tanımaya başlayacaksınız.

20 seans sonunda yeni bir vücuda sahip olmaya başlayacak, farkı görecek ve fiziksel uygunluk düzeyini arttıracaksınız.

30 seans sonunda tamamen yenilenmiş bir vücuda, özellikle de sağlıklı, sıkı karın ve sırt kaslarına sahip olacaksınız.

BESLENME

Grenada Life Personal Training and Beauty Merkezinden bir ilk daha...

Kişiye özel postür analizleri, egzersiz konsültasyonları, fitness değerlendirmeleri ve beslenme programları ile hedefinizi en iyi şekilde belirleyerek, sağlıklı ve hızlı adımlar ile sonuca beraber ulaşırız.

Kilo vermede dikkat edilmesi gereken önemli husus kiloların kalıcı olarak verilmesidir. Yoksa sürekli olarak kilo alıp veren bir vücut çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalabilir.

Vücudumuz alınan ve verilen kilolara kolayca uyum sağlayan ve onları korumaya alan bir programa sahiptir. Böylece diyet yapılmaya başlanıldığından itibaren organizmamız eski kiloyu korumak için bir mücadeleye girer. Birdenbire çok düşük kalorili diyetler uygulanırsa organizmayı bu duruma karşı çıkar ve bazal metabolizmayı uyarır. Yavaş çalışmaya başlayan metabolizma ise kilo verme sürecini yavaşlatır. Bu nedenle günlük kalori miktarı birdenbire değil yavaş yavaş azaltılır.

Diyet ''kişiye özel'' olmalıdır. Çünkü her bedenin ihtiyacı, alması gereken protein, vitamin ve karbonhidratlar farklıdır. Bu nedenle bir diyetisyen kontrolünde bilinçli olarak kilo verilmesi gerekir.

Fazla kiloların birden çok nedeni vardır. Örneğin hormon bozuklukları, troid bezinin az çalışması, şeker hastalığı, kan şekeri düşüklüğü gibi sorunlar fazla kilo sebebi olabilir. Öncelikli olarak bu durumların araştırılması ve uygun şekilde doktor gözeriminde ele alınması gerekir.

Kilo verme, ciddi anlamda kararlılık ve iç disiplin isteyen bir süreçtir. Bu disiplin ve kararlılık sağlanamazsa kilo verme durumu güçleşir.

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsak yapabileceğimiz en doğru şey kişiye özel uygulanacak uygun bir egzersiz programıyla diyeti desteklemek olacaktır.

Aşırı yoğun bir egzersiz ve bununla birlikte aşırı kısıtlanmış bir diyet yapılabilecek yanlışlar arasındadır. Bu durum kilo koruma sürecini oldukça zorlaştırır. Herkesin kendi yaşam standartlarına uygun bir şekilde düzenli egzersiz yapması gerekir.

Zayıflama sürecinde, düzenli ve kişiye özel bir diyetle birlikte düzenli bir egzersizin, en basitinden yürüyüşün yapılması gerekir. Bu yüzden haftada 3 kez en azından yarım saatlik yürüyüşlerle diyetin desteklenmesi önemlidir.

Düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme bütünü kas gücünü, dayanıklılığı, koordinasyonu artırıp, kardiyovasküler uyumu sağlar, şişmanlık riskini azaltır, daha mutlu ve stressiz bireyler yaratır.

Doğru kilo kaybı yağ kaybıdır; bunun için vücudun kas kitlesini artırmalı ve metabolik faaliyeti yükselterek yağ yakımını hızlandırmalısınız. Bunun en temel yolu da diyet programları için her zaman söylediğimiz kişiye özel ilkesinin spor programları için de uygulanmasından geçmektedir. Kendi vücudunuza, yaşam şartlarınıza ve isteğinize uygun bir spor seçip o sporu yapmayı sürdürmelisiniz.

GRENADA LIFE'TAN SİZE ÖZEL BİR BESLENME PAKETİ...
devamını oku...
Adres: Ümit Mahallesi 2481. Sokak Kafkas Sitesi No: 22 Çankaya - Ankara


Yoga pantolonları mı? Yoksa eşofmanları mı?

Yoga pantolonlarının karşı konulamaz bir rahatlığı olduğunu herkes bilmekte. Bu özelliği ile günlük hayatımıza kadar girmeyi başardı. Lululemon yoga kıyafetlerinde bir devrim yaptı ve bu devrim yeni bir dönemin ilk evresiydi. Acne, Under Armour gibi markalar bu işe el attı. Bu markaların ünlü ve başarılı kumaşları sayesinde kısa sürede yayılım gerçekleşti. Kaşmir bir yoga pantolonunun rahatlığını bırakmak ise neredeyse imkânsızdır. Üstelik bu pantolonlar artık herkes tarafından normal kabul ediliyor.

Grafik şekilli taytlar

Spor salonlarının vazgeçilmezi grafik desenli taytlar artık sokakta. Bu taytlar hem çok rahat hem de inanılmaz tarz. Termal olarak ısı kaybını da önleyen bu taytlara Urban ve Live the Proces markalarından bir göz atmanızı öneririz.

Alexander Wand ceketleri

Bu ünlü isim çıkardığı spor serisi ile tüm ünlüler arasında oldukça çok ses getirmişti. Bu ünlü ismin kullandığı bomber ceket modeli ise kısa süre içerisinde ün salmaya başladı. Erkekler bu özel kanvas, deri gibi malzemelerin karışımı olan ceketi kısa sürede sokaklara taşıdı.

Farklı tasarımda spor ayakkabıları

Dünyaca ünlü marka chanel yamalı ayakkabı modeli ile bu trendi başlattı. Kısa süre içerisinde pek çok ünlü marka bu markanın başlanıgıcı ile farklı spor ayakkabı tasarımlarını piyasaya sürdü. Stella McCartney ve Riccardo Tisci gibi dünyaca ünlü isimlerde bu işin içinde.

Şort etekler

Athleisure trendi Lululemon ile yayılmaya başladı. Şort şeklinde etekler sayesinde bayanlar hem şık olmakta hemde komforu sonuna kadar yaşamakta.

İş kıyafetleri ve Tuxedo serisi

Live the Process'in Tuxedo serisi normal hayatta iş ortamında kullandığınız kıyafetlerin rahat kumaşlardan tasarlanını. Gri ve siyah renkler ile düz çizgileri birleştiren bu seri hem maskülen bir tarz hem de şık bir görünüm için favorilerimizden.