EMS (ELECTRO-ELECTRICAL MUSCLE STIMULATION) - ANKARA

blog yazısı ekle !

EMS (ELECTRO-ELECTRICAL MUSCLE STIMULATION) - ANKARA

EMS (ELECTRO ELECTRICAL MUSCLE STIMULATION) İLE GÜNDE 20 DAKİKADA ZAYIFLAYIN

İş hayatının, okul hayatının yoğunluğu insanların spora ayırdığı zamanı kısaltmaktadır. Hatta çoğu insan spora zaman bile ayırmamaktadır. Bu durumda sıkı bir vücut elde etme uğraşları bir yana birçok hastalığın veya sağlık sorunun oluşmasına da neden olmaktadır. Kireçlenme, ağrılar, fıtık gibi sorunlar günümüzde oldukça artmıştır. Hemen her insan da görülen bu sorunların temelinde hareket sayısının sınırlı olmasından kaynaklanmaktadır. Teknoloji her alanda hayatımızı kolaylaştırdı. İşlerimizin çoğunu bir tık ile halletmekteyiz. Ancak yukarıda bahsettiğim sorunları da beraberinde getirmektedir. Spora teknolojinin uyarlanması ile bütün bu sorunlara yeni bir çözüm üretildi. EMS (elektro muscle stimulation) uygulaması hem tıp dünyasında hem de spor dünyasında uygulanmakta ve popülerliği artmaktadır. Tembel kaslar da dâhil kasları harekete geçirmek için beyne gönderilen belirli düzeylerdeki elektrik akımlarını kapsamaktadır.



AŞAĞIDA ANKARA'DAKİ EMS SPOR SALONLARI LİSTELENMİŞTİR

BAZI SALONLAR SİTEMİZE ÖZEL İNDİRİM VERMEKTEDİR.

SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ

EMS nedir?

EMS (electro electrical muscle stimulation) ektriksel kas uyarımı olarak Türkçeye çevrilir. EMS ; rutin uygulamalar ile çalıştırılamayan kaslar da dâhil bütün kasları uyararak harekete geçiren bir uygulamadır. Vücudu yormadan, eklemleri zedelemeden çok az bir zamanda çok etkili ve verimli çalıştırma şeklidir. Diğer spor uygulamalarında daha fazla hareket ve ağırlık çalışmaları ile kaslar harekete geçirilmeye çalışılırken EMS uygulaması ile vücudu yormadan daha fazla uyarım sağlamaktır. EMS cihazına bağladığınız kas gruplarını çalıştırma daha uzun sürelidir. Yani normal bir antrenman esnasında yorulduğunuz da veriminiz düşer. Hareket sayınız azalır ve kasların çalıştırılması zorlaşır. Ancak Ems ile kaslar ilk dakika da olduğu gibi çalışmaya devam ettirilir. Böylece zamanı olmayan insanlar için az zaman ayırarak daha verimli ve başarılı sonuçlar alması demektir. EMS, Fitness sporuna ait yeni bir uygulamadır. Electro Electrical Muscle Stimulation ile teknolojinin hızı avantaja dönüştürülmektedir.

EMS konusunda fikir sahibi olmak için videoyu izleyebilirsiniz.





AŞAĞIDA ANKARA'DAKİ EMS SPOR SALONLARI LİSTELENMİŞTİR

BAZI SALONLAR SİTEMİZE ÖZEL İNDİRİM VERMEKTEDİR.

SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ

Move'n More Personal Training

Eryaman

Move'n More'da bildiğinin çok ötesinde bir personal Training deneyimini sunuyoruz size. Diyetisyen, Fizyoterapist ve Uzman Antrenörler eşliğinde Fitness, Ems, Fonksiyonel Antrenman ve Reformer Pilates alanlarında birebir ve düet çalışmalar yapıyoruz. Rutin ölçümlerin dışında gerçekleştirdiğimiz Gen Testi ile 5 gen yapınıza bakıyor, antrenman ve beslenme programını gen testi sonucuna göre oluşturuyor ve %100 sonuç almanızı hedefliyoruz. İçeri girdiğiniz andan itibaren enerjinizi yükseltecek mimari tasarımı ile her ayrıntıyı sizin için tasarladık.


ERYAMAN'DA Bilim, eğlence ve sporu bir araya getiren özel üyeler kulübü olan Move'da yapılan Workshoplar ve outdoor etkinliklerle kendinizi özel hissedeceksiniz.
devamını oku...
Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Malazgirt 1071.Cadde Göksu Hill Tower No:18 Eryaman - Ankara

Mead Boutique Sports

Batıkent

devamını oku... Adres: İlkyerleşim Mahallesi 1997/1 Sokak No:2 Batıkent - Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

Neden Biz ?

Randevu sistemi ile stüdyomuzda size özel hizmet, kişisel antrenör eşliğinde kişiye özel antrenman, kişiye özel beslenme programı ile kilo verme, 20 dakikalık ems antrenmanı ile 4 saatlik spor etkisi, uzman antrenörler eşliğinde, birebir reformerpilates, ems, personaltrainer, fitness, fonksiyonel antrenman, kişiye özel antrenman programları ve daha fazlası. Hijyen standartlarının en üst düzeyde olan stüdyomuzda antrenman keyfi, avrupa,dünya şampiyonalarında derece alan milli güreşçi survivor 2019 türkiye-yunanistan finalisti ve üçüncüsü Okay Köksal' ın gözetiminde kişiye özel antrenman programları, personal traning, ems, fitness, ıso 9001 kalite yönetim sertifikası onaylı konsept

Kısaca; SPOR ve BESLENME İLE İLGİLİ EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN Sizleri ParSport Club 'a Bekliyoruz

SPORUN HAKİMİ

PARSPORT CLUB

ParsportClup spor merkezi bölümümüz, modern ekipmanlar ve uzman antrenörler eşliğinde spor yapmak isteyenler için ideal bir seçenek sunmaktadır. Spor merkezimizde, fitness ekipmanları, ağırlık antrenmanı alanları, kardiyo ekipmanları ve aerobik salonları gibi birçok imkan mevcuttur. Tüm ekipmanlarımız son teknolojiye uygun olarak tasarlanmış ve düzenli olarak bakımları yapılmaktadır. Bu sayede, spor yaparken en yüksek verimliliği elde etmenizi sağlıyoruz. Uzman antrenörlerimiz, spor yapmak isteyenler için özel antrenman programları hazırlayarak, spor performansınızı artırmaya yardımcı oluyorlar. Ayrıca, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacınız olan beslenme danışmanlığı ve diyet programları da sunuyoruz.

Spor merkezimiz, tüm yaş gruplarına hitap etmektedir. Yaşam kalitenizi artırmak ve formda kalmanız için, her seviyede sporcu için uygun bir egzersiz programı hazırlayabiliriz. Ayrıca, düzenlediğimiz spor etkinlikleri ile de sizleri motive ediyoruz.

ParsportClup tesisimizde, sağlıklı bir yaşam için ihtiyaç duyacağınız tüm imkanlar mevcuttur. Spor yapmak isteyenler için modern ekipmanlar, uzman antrenörler, özel diyet programları ve daha birçok seçenek sunuyoruz. Siz de sağlıklı bir yaşam için bizi tercih edebilir, kendinizi formda hissetmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Spor tesisimiz açık ve kapalı spor alanları ile hizmetinizdedir.

MİSYON & VİZYON

PARSPORT CLUB olarak Misyonumuz;
Spor, eğitim ve kültür sanat ile iç içe bir ortamda, bilimsel yöntemlerle eğitilmiş, çağdaş, üreten, sorgulayan ve potansiyelini ortaya çıkartan bireyler yetiştirmektir.

PARSPORT CLUB olarak Vizyonumuz ise;
Uygun tesis, ekipman, sistem ve personele sahip olarak;
Faaliyet gösterilen tüm branşlarda sporcularımızın olimpik hedef doğrultusunda ulusal ve uluslararası alanda maksimum başarıyı ortaya koyabilecekleri, sporu yaşam biçimi haline getirmiş bireylerin sportif yaşam hedeflerine ulaşabilecekleri, ve tüm paydaşların aidiyet duygusu hissederek bir parçasını oluşturabilecekleri ortamları yaratmak ve sürdürülebilir bir yapıda ANKARA'nın Lider Spor Kulübü olmaktır.

DEĞERLERİMİZ

Kurumumuzun temel taşı olan, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, tutarlılığımızı sağlayan ve misyonumuzun gerçekleşmesini mümkün kılan değerlerimiz şunlardır;

Etik ve Ahlak

İyi niyet, dürüstlük ve tarafsızlık çerçevesi içerisinde davranırız. Taahhüt ettiğimiz işi yapar, sözümüzü tutarız. Doping'in her türlüsüne karşıyız ve sporcularımızın bu konuda bilinçlendirilmesini sağlarız. İş ile ilgili bilgilerin ve kişisel verilerin gizliliğine saygı gösteririz. Evrensel değerlere saygı gösteririz. Herkese adil davranır ve adil kültürü kurum kültürünün ayrılmaz parçası kabul ederiz.

Saygı ve Güven

İnsana, doğaya, çevreye ve tüm canlılara layık oldukları ilgiyi ve saygıyı gösteririz. Hareketlerimizin başkalarını nasıl etkileyeceğini her zaman göz önünde bulundururuz. Farklılıklara saygı duyarız; ırk, etnik köken, yaş, cinsiyet, din veya siyasi görüş sebebiyle ayrım yapmayız. Güler yüzü ve selamımızı hiç kimseden esirgemeyiz. Güven duygusunun planda tutarız.

Samimiyet, Açıklık ve Yenilikçilik

Doğruyu ve en uygunu bulmak için sorgulamaktan vazgeçmeyiz, doğru bildiklerimizi söylemekten çekinmeyiz, açıkça paylaşırız, dolaylı anlatım yerine doğrudan aktarmayı tercih ederiz, açık ve samimi şekilde görüş ve düşüncelerini paylaşanların görüşlerine saygı gösteririz.
merakla öğrenir, heyecanla öğretir, açıkça paylaşır, cesaretle değiştirir ve ilerleriz, yeniliklere açık oluruz.

EMS Antrenmanı Nedir?

EMS antrenmanları, yani Türkçesiyle elektriksel kas uyarımı antrenmanları günümüz insanlarının en önemli sorunu olan egzersiz yapmama sorununa çare oluyor. Bunun sonucu olarak da ortaya hareketsizlikten çıkabilecek pek çok hastalık ve risk engellenmiş oluyor

EMS ile tam vücut egzersizlerinde, her kasılmada kas liflerinin %90'ından fazlası aynı anda harekete geçer. Genel ağırlık egzersizlerine oranla daha derindeki kaslar da uyarılır. Bu da, intra ve interselüler koordinasyonu arttırır. Bu sebepten, vücuda ve kas yapısına olan etkisi, genel ağırlık egzersizlerinden çok daha hızlıdır.

Kaslar çalışırken, bölgesel kan dokusu yoğun şekilde uyarılır. Artan kan akışıyla birlikte cilt yapısı olumlu yönde etkilenir, beden kuvveti artar ve selülitli bölgeler etkin bir şekilde tedavi edilebilir. Egzersizden sonra kendinizi rahat ve tazelenmiş hissedersiniz. EMS antrenmanları ile fiziksel performansınız da gelişir, daha esnek, daha sağlıklı hisseder ve daha az yorulursunuz. Genel ağırlık egzersizleriyle karşılaştırıldığında, EMS çok daha kısa bir sürede daha etkili bir egzersiz tecrübesi sunar. Hızlı bir şekilde kilo verme, yağ yakma ve sıkılaşmak için ideal çözümlerden biridir.


Ems Antrenmanı Nasıl Yapılır?

EMS (ElectroMuscleStimulation)- Elektriksel kas uyarımı) antrenmanları özel bir giysi giyilerek uzmanların Antrenörlerin gözetiminde ve programa göre yapılır. Klasik egzersizler sırasında beynimiz, kaslarımızın harekete geçmesini sağlamak için ilgili kaslara elektrik sinyalleri gönderir. EMS antrenmanlarında ise sporu yaparken giydiğimiz ve vücudumuza bağlı olan özel giysimiz, beynimizin kaslara gönderdiği elektriksel sinyallere ek olarak dışarıdan yine düşük frekanslı ve yoğun elektriksel titreşimler gönderir. Bu uyarılar egzersiz sırasında kasılan kaslarımızın ve bunlara bağlı olarak az çalışan, erişilmesi güç olan kaslarımızı bile harekete geçirerek çalışmasını sağlar.


Diğer Antrenmanlardan Temel Farkı Nedir?

Bu yöntemle kaslar az efor harcayıp daha yüksek bir performans ile çalışma yaparlar. EMS antrenmanları, normalde çok uzun antrenmanlar sonucunda ( 4 saatlik bir çalışma ile) elde edilebilecek performansı 20 ile 25 dakika arası bir seansta gerçekleştirebilir. Genel olarak haftada bir kez 20 dakikalık EMS seansı ile tembelliğinizi üzerinizden atıp siz de spor yapmanın ve kaslarınızın keyfine varabilirsiniz.


EMS'nin Faydaları Nelerdir?

Haftada bir kere (programınıza göre) yapacağınız 20 dakikalık kısa antrenmanlarla sağlıklı, diri ve canlı bir vücut yapısına sahip olabilirsiniz. Yine göbeğinizdeki yağlanmalar, belinizdeki fazlalıklar, istenmeyen selülitlerden size özel verilecek EMS antrenmanı ile kurtulabilir, kısa sürede istenen seviyede amacınıza ulaşırken, kişisel zamanınızdan tasarruf edip, spor yapmanın vücudunuz ve psikolojiniz üzerindeki diğer rahatlatıcı etkilerden sonuna kadar faydalanmanın keyfine varabilirsiniz. Spor yapmayan kişilerin düzenli spor yapmasını sağlaması ve bunun doğal bir getirisi olarak kendinizi daha dinç ve zinde hissetmeniz EMS antrenmanlarının doğal bir yararıdır.


Olumsuz Yönleri Var mıdır?

Bu alanda yapılan resmi çalışmalar, fiziksel olarak spor ve fitness yapabilecek sağlıklı kişilerde herhangi bir zararlı etkisinin olmadığını göstermiştir. Aksine pek çok faydası bulunmaktadır. Aklınıza antrenman sırasında kaslara verilen düşük frekanslı elektrik akımının zararlı olup olmayacağı sorusu gelebilir. Akım düşük frekanslı olduğu için sadece iskelet kaslarını harekete geçirir. Ancak EMS antrenmanı yapabilmeniz için uzman bir eğitmenin gözetiminde olmanız ve belirli sağlık şartlarını taşımanız gerekir.

Spor, yalnız beden iktidarının bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve zekâ, ahlâk da bu işe yardım eder.Ben Sporcunun Zeki ,Çevik ,aynı zamanda Ahlaklısını Severim. M.Kemal ATATÜRK

devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Via Fizyo

Etimesgut

devamını oku... Adres: Ahi Mesut Mahallesi Ahi Mesut Bulvarı Menekşe Meydan Plaza No:63/11 Etimesgut - Ankara

Lion Fit Club

Ümitköy

devamını oku... Adres: Galeria AVM Kat: 3 No: 52 Ümitköy - Ankara

Gymfona Personal Training Studio

Yıldız

Stütyomuzda EMS (miha bodytech) egzersizleri, Aletli Plates (REFORMER) egzersizleri, Personal Trainer eşliğinde fitness dersleri mevcuttur.devamını oku... Adres: Hilal Mah. 676. Sok. No:23 Yıldız Çankaya-Ankara

PilateSystem Eryaman

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi 2651. Cadde No:2-A Eryaman-Ankara

G Training Vip

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No:40 Bahçelievler - Ankara

Lets Fit Yıldız

Yıldız

Lets Fit - Yıldız Ankara

AQ8 Kablosuz EMS Sistemi kontrollü kas kasılmaları sağlayan orta-düşük frekanslı bir elektrik iletim sistemidir. Hedefinize bağlı olarak (zayıflama, sıkılaşma, selülitlerin giderilmesi ya da tedavi amaçlı) frekans, derinlik, yoğunluk algılama, gevşeme ya da kasılma süreleri gibi teknik parametreleri kendinize göre uyarlayabilme olanağı sağlar.

EMS yüksek performanslı bir spor sistemidir. Bu sistem düşük ve orta frekanslı akımlarla vücuttaki kas gruplarının uyarılmasını sağlar. Antrenman süresince bireyler, daha az efor harcayarak daha yüksek performansla çalışırlar. AQ8 Wireless Multiuser EMS Teknolojisi ile kaslar saniyede 5 ila 100 aralığında kasılarak çok uzun zamanda yapılacak antrenman performansı 20 dakikalık kısa bir seansta gerçekleştirilir.

Tüm vücudu ideal bir şekilde antrenmana tabii tutmak için, özellikle yapılan her bir kas grubunu statik ve dinamik olarak içte ya da dışta olacak şekilde çalıştıran bir sistemdir.devamını oku...
Adres: İlkbahar Mahallesi Konrad Adenauer Caddesi No:56/A Yıldız-Ankara

Life Pilates

Batıkent

devamını oku... Adres: Kent Koop Mah. Anıt İş Merkezi 1864. Sokak Yeşim Can Sitesi A1 Blok 17/C Batıkent - Ankara

Deniz Pilates Zumba Keçiören

Keçiören

devamını oku... Adres: Pınarbaşı Mahallesi Aksaray Caddesi 3/B Şehitler Metro Durağı Karşısı Keçiören-Ankara

Vision Fit Body Ems ve Pilates Stüdyo

Yenimahalle

Elektriksel kas simülasyonu anlamına gelen EMS, son zamanların en popüler sporlarından… Şimdiye kadar alışılagelmiş spor modellerini kullananlar ilk başta EMS'yi benimseyemese de geçmişi sporculara dayanan EMS, kısa zamanda kendisini kanıtlamayı başardı. Aslında EMS hakkında çok fazla bilgi olmadığı için bu konudaki soru işaretleri de doğal olarak artıyor. Ancak deneyenler biliyor ki EMS antrenmanı, anlatıldığından çok daha iyi.

Aklınızda kalan tüm sorulara cevap bulabileceğiniz, aynı zamanda da EMS ile ilgili yanlış bilinen gerçekler konusunda bilgi alacağınız yazımızda, EMS'nin aslında ne olduğu hakkında da sizi aydınlatmak istedik.

Hayat hızla akıp giderken saatler süren antrenmanlara her geçen gün daha az vakit ayırabiliyor ve zamanla fark etmeden spordan kopup gidiyoruz. Ancak EMS ile bunu tekrar daha güçlü bir şekilde yakalamak mümkün. Öncelikle gelelim EMS hakkında yanlış bilinen gerçeklere.

EMS zararlıdır!

EMS, uzun yıllar boyunca sağlık sektörünün fizik tedavi alanında kullanılmış ve hala da kullanılmaya devam eden bir sistemdir. Motor sinirlerin uyarılması neticesinde kas kasılmalarının arttığı bu sistemle kanıtlanmış ve sağlık sektöründe etkin bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Medical Fitness tedavilerinde de kullanılan bu sistem, ayarlanabilir ve ölçümlenebilir akımlar sayesinde kişiye uygun olarak verilmektedir. Ancak kalp rahatsızlığı yaşayan kişilerin doktor raporu ile EMS antrenmanına başlaması gerekmektedir.

Gerçek Sporcular EMS yapmaz!

EMS, hayatı kolaylaştıran antrenman çeşidi olduğu için saatlerce ter akıtarak spor yapan kimsenin EMS ile ilgilenmeyeceği düşünülse de tarih bunu da yalanlamaktadır. 1960'lı yıllarda Rus atletler EMS sistemini oldukça yoğun olarak kullanmış ve kas kütlelerini artırmayı başarabilmişlerdir. Şu anda da bazı üniversitelerin Spor Bilimlerinde EMS sisteminin öncü ve yenilikçi teknolojisi kullanılmaktadır.

20 dakikada 3000 kalori vermek gerçek olamaz!

Kulağa, gerçek olamayacak kadar inanılmaz gelse de kilo, yaş ve farklı faktörler doğrultusunda ortalama 3000 kalori yaktırmaktadır. Alışılagelmiş antrenmanlarla 4 saatte aldığınız verimi EMS sayesinde 20 dakikada alabilmek mucize gibi ama gerçek.

EMS'de Sonuç Almak İçin Sadece Birkaç Ay Yeterli!

EMS antrenmanı ile sonuç çok çabuk görüldüğü için böyle bir yanlış fikir oluşabilir ancak durum göründüğünden biraz farklı. Amaç kilo vermek, sıkılaşmak, sağlıklı bir yaşam sürdürmek, disiplin kazanmak, selülitlerden kurtulmak, anatomik yapının düzgün olmasını sağlamak ve kas hacmini artırmaksa EMS antrenmanlarında mutlaka bir disiplin olmalıdır. Haftada iki gün 20 dakika ayırarak tüm bunları sağlamak sizin elinizde. Ancak amaç sadece zayıflamak ve normal hayata devam etmekse EMS sizin istediğiniz sonucu 3 ayda verir; zayıflar, sıkılaşır, kas hacminizi artırır ve selülitlerinizden kurtulursunuz. Ama devamı gelmediği sürece bunların tekrarlama ihtimalini de artırırsınız.

Ergenler bu sporu yapamaz!

EMS sisteminde antrenman yapmak isteyen ergenler 15-16 yaşından itibaren çalışma yapmaya başlayabilirler. 15-16 yaştan 80-85 yaşa kadar EMS Antrenmanı yapılabilir. Ancak istisnai durumlarda doktor raporu mutlaka gerekmektedir. Ergenlik çağına girmiş genç kız ve erkek çocukları da, sağlıkla ilgili aksi bir durum söz konusu değilse, EMS sistemi ile antrenman yapabilirler. Özellikle okula giden ve sınava hazırlanan genç çocuklar, zamandan da tasarruf edecekleri için EMS antrenmanına yönelmektedirler.

Tüm bu bilgiler ışığında söylemeliyiz ki EMS sistemi, alışkanlıklarınızın dışına çıkıp farklı bir açıdan vücudunuza bakmanız için sizi teşvik eder. EMS sayesinde hayal ettiğiniz vücuda çok daha kısa sürede ulaşabilir, alışılagelmiş antrenmanlarla yıllar süren çalışmalar neticesinde alacağınız sonucu sadece 3-6 ay arasında alabilirsiniz.


devamını oku...
Adres: Mehmet Akif Ersoy mahallesi 313.cadde Bulvar Effect 7/G Yenimahalle-Ankara

Okga Güreş Akademi

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi Palandöken Caddesi No:58 Batıkent-Ankara

Güneş Karate Do Spor Kulübü

Eryaman

Derslerimiz 4-16 yaş aralığı içindir.

Öncelikli amacımız özgüvenli, karakteri düzgün, sporcu ahlakı ile büyüyen nesillere imza atmaktır Güneş karate - do çocuklarınızın odaklanmasını, doğru kararları hızlı vermesini, refleklerinin, kemik ve kas gücünün artmasını, hayatını disiplinli ve düzenli bir şekilde yaşamasını sağlar. karate çocuklarınızın okul derslerinde başarısını artırır ve sınavların da odaklanmasına katkı sağlar.

Biz güneş karate do spor kulubü ailesi olarak çocuklarınızım spor, okul ve özel hayatı ile de yakınen ilgilenerek onlara manevi desteğimizi eksik etmiyoruz.sizde çocuklarınızın hem okul hem sosyal hayatın da başarı sağlamasını istiyorsanız aramıza katılın ve farkımızı görün. Dershanelere verdiğiniz tonlarca paranın boş olduğunu ve sadece çocuğunuzun spor yaparak deşarj olması ve odaklanmasının başarı için yeterli olduğunu göreceksiniz

Güneş Karate milli ve başarılı sporcuları ile Ankara'nın en başarılı karate salonudur. Yine Ankara'nın en ferah ve büyük salonudur. 2 yıldır Şeker mahallesi Eryaman Etimesgut'ta hizmet vermektedir.

İnstagram adresimiz @gunesspor2021
devamını oku...
Adres: Şeker Mahallesi 1437. Sokak No:14/A Etimesgut/Ankara

Holly Life Pilates Studio

Bağlıca

devamını oku... Adres: Bağlıca Mahallesi Mermeroğlu Caddesi No:45/A No:14 Bağlıca-Ankara



EMS Nasıl Kullanılır?

Electro Electric Muscle Stimulation, aslında kompleks bir yapı gibi görünse de işin uzmanları tarafından yapılması EMS'in kullanımını kolaylaştırmaktadır. Ayrıca kişinin ihtiyacına göre ayarlanması ile herhangi bir hata oluşmamaktadır. Böylece EMS ile spor daha başarılı gerçekleşmektedir. EMS uygulaması için özel bir cihaz vardır. Bu cihaz vücudun belirli bölümlerine bağlanması ile başlamak için hazır hale getirilir. Cihaz ve vücudun bağlantısını sağlamak için akımı ileten kablolar ile hazırlanmış bir süveter giyilir. Aynı zamanda kol ve bacaklar için özel donanım bulunmaktadır. Hareket için yalnız değilsiniz. Antrenörün kılavuzluğunda hareketler yapılır. Vücudun durumuna bağlı olarak EMS cihazının gönderdiği akımlar ayarlanır. EMS'in kullanımı kişinin hissettiği titreşim derecesine bağlıdır. İlk önce aralıklar ile gönderilen akımda vücudun alışması sağlanır. Ardından beş dakikalık süre de yağları yok etmeye yönelik hareketler yapılır. Yine beş dakikalık bir sürede vücudu dinlendirmeye yönelik hareketler yapılır.


EMS İle Ne Kadar Zamanda Zayıflanır?

Kişinin metabolizma sistemi herkeste farklı olduğu için EMS uygulamasının etkisi kişiden kişiye değişmektedir. Düzenli ve belirlenen programa uyulması halinde EMS seanslarında etki gözle görülebilir hali ile ortaya çıkmaktadır. EMS uygulaması 5 ile 10 seans arasında zayıflama mümkündür. Aynı zamanda antrenman hocanızın tavsiyelerine uymanız bu süre de zayıflamayı gerçekleştirir. Çünkü doğru çalışma programı ve kişiye uygun seans sayı ile zayıflama sağlanır. İlk seanslar da vücutta sıkılaşma sağlanır. Bunun etkisini siz hissedersiniz. Ancak beşinci seans sonrasında herkes tarafından fark edilebilir bir etki veya zayıflama sağlanır. Antrenörün yanı sıra sizin Ems uygulamanızdaki istek ve azim bu süreci hızlandırır. Uygulama da önemli olan sağlıklı bir şekilde zayıflamaktır.


EMS Kimler İçin Uygundur?

EMS, etkili bir sürece sahiptir. Bunun için kişinin ihtiyaç duyduğu duruma göre Electro Electric Muscle Stimulation uygulaması yapılır. Mesela aşırı kilo sorunu olanlar için EMS çok iyi bir çözümdür. Ya da selülit sorunu yaşayan özellikle de bayanlar için EMS uygulaması uygundur. Bu sorunlara sahip kişilerin problemlerine çözüm olmakta ve sımsıkı bir vücut mümkün olmaktadır. Ayrıca antrenman çalışmaları ve kasların harekete geçirilmesi ile kişide kuvvetlenme söz konusudur. Yani herhangi bir nedenle güç kaybı oluşması durumunda EMS uygulaması çözüm sağlamaktadır. EMS uygulamasının etki alanı bu kadar ile sınırlı değildir. Eklemlerde meydana gelen ağrılar, düzgün oturma pozisyonuna uymayanlarda oluşan duruş bozuklukları veya sırt ağrısı, doğum sonrasında fazla kilolardan kurtulmak isteyenler için, sporcuların kondisyonlarını koruması için EMS uygundur. Ayrıca spor yapmak için zaman ayırmada büyük sorun yaşayan kişiler için EMS uygundur. Kısacası görünüş kadar sağlığına da önem veren kişiler için EMS uygundur.


EMS Kimler İçin Uygun Değildir?

Ciddi sağlık sorunları olan kişiler Electro Electric Muscle Stimulation için uygun değildir. Mesela hamileler. Aşırı hareket veya elektrik akımları hamileler için uygun olmayabilir. Zıplama, germe hareketleri sonucunda bebeğin zarar görmesine neden olabilir. Kalp hastalıkları olanların EMS uygulaması için çalışmaları uygun değildir. Epilepsi hastaları, diyabet hastaları, spor antrenmanları için bir engeli olan kişiler için EMS uygulaması uygun değildir. Sağlık sorunları spor yapmaya engel olabilir. Vücudu aşırı yormak, hareketler esnasında güç harcamak sağlık sorunlarını tetikleyebilir. EMS ile amaç sağlıklı olmaktır. Ancak sağlık sorunları yaşayan kişilerin daha dikkatli davranması gerekir.

EMS Fiyatları

Electro Electric Muscle Stimulation sistemi dünya da ve ülkemizde uygulanmaktadır. EMS fiyatları hakkında net bir sayı ifade etmek mümkün değildir. Çünkü spor salonlarına göre, kullanılan EMS cihazına göre, EMS seans sayısına göre fiyatlar değişmektedir. EMS fiyatları kullanılan EMS cihazlarına göre değişiklik göstereceğini belirttik. Bu cihazlar miha tech, ampli train gibi farklı markalar vardır. Bu durumda farklı fiyat aralığı oluşmaktadır. Ama az çok fiyatlar birbiri ile benzerlik göstermektedir. EMS uygulamalarında paket avantajından yararlanılması daha avantajlıdır. Çünkü antrenman sayısı arttıkça fiyatlar düşmektedir. Ortalama olarak otuz günlük bir antrenmanda EMS fiyatı diğer sporlar gibidir. Böylece EMS cihazlarının kompleks ve modern yapılı olması fiyatların artacağı anlayışını oluşturmamalıdır.


EMS Sistemi ile Zayıflayanlar

EMS sistemi zayıflama süreci için bütün vücut için yapılabileceği gibi lokal de olabilir. Bu işlemde zayıflamak için yağ oranın fazla olduğu bölgelere yerleştirilen cihaz (miha tech, ampli train) yağ kütlesinin daha çabuk ve çok küçük oranlarda parçalanarak bölünmesini sağlar. Böylece kontrollü ve doğru zayıflama işlem gerçekleştirilir. Aynı zamanda metabolizma da devreye girer. Metabolizma da bu işlem esnasında hareket eder ve zayıflamaya katkı sağlar.

Electro Electric Muscle Stimulation sistemi içerisinde yapılan antrenmanların yanı sıra beslenme programı da sürecin kalıcılığını ve uzun süreli olmasını sağlar. EMS sistemi ile zayıflamak için kadınlar, erkekler, on yedi yaş üzeri ve yetmiş yaş altı için kısacası herkes için zayıflamayı kolaylaştırır. Aynı zamanda film artistlerinin, dansçıların, sporcuların, sanatçıların formlarına katkısı büyüktür. Dünyanın her yerinde ve ülkemizde EMS sistemi ile zayıflayanları görmek mümkündür.


EMS Zararlı Mıdır?

Ülkemiz için yeni bir sistem olan EMS , insan vücuduna herhangi bir zararı veya yan etkisi yoktur. Çünkü cihazları (miha tech, ampli train) düşük seviyede akım iletirler. Bu işlem için bilgi ve deneyim düzeyi yüksek uzmanlar tarafından EMS sistemi bağlanır. Aynı zamanda vücudun ihtiyacı olan elektrik akımı için öncelikle bir analiz yapılır. Böylece Electro Electric Muscle Stimulation için gerekli antrenman sayısı ve süresi belirlenir. EMS sistemi kasları hedef almaktadır. Yani daha iyi çalıştırılması ve güçlenmesi için dışarıdan takviye bir uyarıcıdır.

EMS sistemi zayıflama, spor vb. yöntemlerin yanı sıra tıp dünyasında özellikle fizik tedavi de verimli bir yöntem olması ile şüpheleri ortadan kaldırmaktadır. Dolayısı ile zararından ziyade faydası vardır.






EMS Fitness Zararları

Spor, bilinçli ve bir antrenman gözetiminde yapılması halinde herhangi bir zararından söz etmek mümkündür. Aynı şey EMS Fitness için de geçerlidir. EMS Fitness ile vücudun bölümleri ayrı ayrı çalıştırılmaktadır. EMS Fitness ancak ruhsatsız veya yeterli tecrübeye sahip olmayan kişiler tarafından yapılması halinde zararlarından bahsedilir. Onun dışında gerek kullanılan cihazlar (miha tech, ampli train) gerekse uzmanların titiz yaklaşımları ile zararlar minimum düzeye indirilmektedir.



EMS Spor Fiyatları

EMS spor fiyatları, diğer spor programları ile benzerdir. Çünkü donanımlı ve ortalama imkânlara sahip bir spor salonunda düzenli spor yapıyorsanız EMS spor fiyatları ile hemen hemen aynıdır. EMS cihazları, özel donanımı, kişisel antrenör gibi unsurlar düşünüldüğünde çok pahalı olduğu akla gelse de fiyatları da bütçenizi yormayacak, herkese hitap edecek şekilde ayarlanmaktadır. EMS sporu yeni bir aktivite olsa da fiyatların makul düzeyde tutulması, insanların Electro Electric Muscle Stimulation sistemini tanımasını ve sevmesini amaçlamaktadır. Böylece geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflenmektedir.



EMS Fitness Fiyat

EMS Fitness fiyat ortalama olarak 175 TL'dir. Bu fiyat sadece tek seans için geçerlidir. Fırsat fiyatları 80 TL 'ye kadar düşmektedir. Ancak bu fiyatlar değişkendir. Bizim belirlediğimiz fiyatlar Türkiye genelinin taranarak ortalama olarak tespiti sonucunda verilmektedir. Yani bu arama bölgelere, şehirlere, semte indirgenmesi halinde değişkenlik gösterir. Ancak belirlediğimiz fiyat yine de EMS Fitness için oldukça makuldür. Ve yapmayı düşünenler için bir fikir sahibi olmalarına yardımcı olacaktır.





EMS Spor Yorumlar

Çeşitli sebepler ile bu spora başlayan kişilerin başarılı sonuçlar alması sistemin ne kadar etkili olduğunun kanıtıdır. Zayıflama amaçlı, tedavi amaçlı, tavsiyeler doğrultusunda başlamak, spor yapma amaçlı EMS spora başlayanlar belirledikleri hedeflere ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Kendilerinin deneyimleyip etkili sonuçlar alması ile sevdiklerine, ailelerine, akrabalarına EMS spor yapmaları konusunda tavsiyeler vermeleri insanların Electro Electric Muscle Stimulation sistemine güvenmelerini sağlamaktadır.

EMS spor yorumlarında başarılı sonuçların yanı sıra kısa süre de başarılı sonuç almak dikkat çeken diğer konular arasındadır. EMS spor fiyatları, EMS kimler için uygun olduğu, EMS ile zayıflayanlar, EMS zararlı mı gibi pek çok konu EMS spor yorumlarını oluşturmaktadır. Ancak hepsinin pozitif geri bildirim olması EMS sisteminin güvenilir olması ve uygulamayı düşünenlere cesaret vermektedir. Henüz EMS sistemini denemeyenler için, çekinenler için bu konu kılavuz olacaktır.






EMS Spor Ankara

Dünya da yaygın olarak kullanılan yeni yöntem başkentimize de geldi. Saatler süren egzersizleri, antrenmanları dakikalara düşürerek daha verimli yapıldığı ülkemizde de keşfedildi. Ankara büyük ve iş yoğunluğu yüksek bir şehirdir. EMS spor Ankara ile iş adamlarına, politikacılara, sanatçılara kolaylık sağlanmaktadır. Ülkemiz için yeni bir sistem olduğundan yeniliklere kapısını Ankara şehri açmaktadır.

Sporda yeni teknolojiyi tanımak ve tanıtmak için EMS spor Ankara ülkemiz için öncü konumdadır. Ankara da EMS sistemi için özel spor salonları, spor stüdyoları açılmıştır ve tam donanımlı mekân olmaları açısından spora verilen önemi göstermektedir. EMS spor Ankara, halkın sağlığını, huzurunu düşünmektedir. Bunun için dünyadaki yeniliklerden biri olan Ems sistemini halka sunmaktadır.






EMS Spor Salonları

Hangi spor dalı ile uğraşırsanız uğraşın mutlaka hareketlerin daha sağlıklı ve verimli yapılabilmesi için uygun ortamlara ihtiyaç vardır. Bunlara bağlı olarak Electro Electric Muscle Stimulation spor salonları gerekli cihaz, özel donanımın, vücut analizinin yapıldığı, uzmanların bulunduğu kısacası donanımlı yerlerdir. Aynı zamanda hijyen ve temiz olması ile insanların rahat ve relaks olmasına katkı sağlar. Ortamdaki hava akışı, sıcaklık ve ışığın etkisi de sporun verimini etkileyen unsurlardandır. Bu unsurlar sporcuların rahat hareket etmesini sağlamak için düzenli olarak kontrol edilmekte ve ayarlanmaktadır.

EMS spor salonları konum itibari ile şehir merkezlerinde yer alması insanların kolay ulaşmasına imkân sağlamaktadır. Aynı zamanda merkez konum da olması daha önce deneyim sahibi olmayanlar insanların da dikkatini çekmesini sağlar. Böylece insanlara yeni bir dünyanın kapılarını açar. Aynı zamanda kadın ve erkeklere yönelik hizmetler de sunulmaktadır. Böylece sporun evrensel ruhu burada da hissedilmektedir.






EMS Stüdyoları

EMS stüdyoları, gelenleri oldukça nezih ve ferah bir ortam karşılamaktadır. Bu unsurların yanı sıra cihazlar ve çeşitli malzemeler de dikkat çeken diğer unsurlardır. EMS antrenmanına başlamadan önce spor kıyafeti giyilir. Ardından cihaza bağlantının sağlandığı elektrotlar vücuda yerleştirilir. Kollar ve bacaklara kemer gibi bağlantının iletildiği cihazlar sarılır. Ardından antrenörün cihazdan akımı vücuda göndermesi ile süreç başalar. Tempolu çalışmaya, gerekli cihazların bulunduğu ortam olan EMS stüdyoları işlem için en uygun mekânlardır.





EMS Spor Salonu Ankara

Electro Electric Muscle Stimulation spor salonu Ankara, şehrin çeşitli semtlerinde bulunmaktadır. Aynı zamanda taklitlerinden ayırmak için kalite belgeleri ile dünya standartlarına sahip mekânlardır. Tecrübeli antrenörler, diyetisyenler ve güler yüzlü personel müşterileri ile yakından ilgilenmektedir. Ayrıca kişiye özel programlar ile kişinin mekanik ve sistematik özelliklerine göre çalışmalar yapılmaktadır.

EMS spor salonu Ankara, insanların spora olan bakış açılarını genişletme ve sporun sürekli olarak yapıldığı, alışkanlığa dönüştü bir eylem olmasını sağlamaktadır. Kişinin spor yaparken herhangi bir zarar, sakatlanmadan yapmanın mümkün olduğunu göstermektedir. Ayrıca insanların ince beden hayalleri de EMS spor salonu Ankara da gerçekleştirilmektedir. Büyük bedenlerden küçük bedene geçmek için yirmi dakikalık hafta da bir çalışma yeterli olacaktır.


EMS nedir?
elektro kas stimülasyonu
kas stimülasyonu nedir
elektronik kas çalıştırıcı zararları
elektronik kas geliştirme aletleri
elektronik kas geliştirme aletleri işe yararmı
ems sistemi ile spor
ems fizik tedavi
ems ile kas geliştirme
electro muscle stimulation ekşi
electrical muscle stimulation side effects
electrical muscle stimulation nedir
ems training zararları
ems miha bodytec
electrical muscle stimulation side effects
electrical muscle stimulation nedir
ems training zararları
electrical muscle stimulation ekşi
electro muscle stimulation nedir