G..O.P. YOGA

blog yazısı ekle !

G..O.P. YOGA

Günümüzde dünyanın birçok yerinde aktif olarak spor dalları arasında büyük rol oynayan yoga kişinin kendisini rahat hissetmesi; hem ruhsal hem de fizyolojik olarak rahatlamasını sağlar. Kişi böylelikle hem formunun belli bir oranda takibini sağlar hem de mental olarak ferah olacağı için gündelik yaşam içerisinde karşısında çıkabilecek herhangi bir şeye karşı gayet dayanıklı ve rahat olur. Nitekim yoganın kelime manası da tam olarak yukarıda bahsetmiş olduklarımıza denk düşmektedir.


Ece Haspolatlı Fizyoterapist Pilates Salonu

Çankaya

devamını oku... Adres: Oran Mahallesi Turan Güneş Bulvarı Park Oran Ofis Kat:7 No:18 Çankaya - Ankara

More Pilates Studio

Yıldız

devamını oku... Adres: Yıldızevler Mahallesi Sukarno Caddesi 46/B Çankaya - Ankara

ATC Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Kavaklıdere Mahallesi Tunus Caddesi No:6 Köprülü Apartmanı No:13 Kat:4 Tunalı-Ankara


Bu spor dalı artık hemen her spor merkezinde yaygın olarak uzmanlar eşliğinde yapılmaktadır. Müşteri açısından da oldukça rağbet gören bu salonlara bu spor dalı altında hizmet almak isteyen kişilerin yoğunluğu her cinsiyet aralığı açısından birbiriyle uygunluk gösterir. Ayrıca spor salonları genç yaşta bu spor dalıyla ilgilenmek isteyen kişilere ise özel indirim uygulamaktadır.

G.O.P. yoga salonları yoga yapmak isteyen hem erkek hem de kadın sporcuları bugün ilgili merkezlerinde uzman kadrosuyla beraber ağırlamaktadır