KIZILAY SPOR SALONU

blog yazısı ekle !

KIZILAY SPOR SALONU

Kızılay spor salonu yıllardan beri sizin hizmetinizdedir. Çoğu yerde bulabileceğiniz Kızılay spor salonlarında birçok spor çeşidi vardır. Basketbol, voleybol, yüzme, tenis, futbol, satranç, masa tenisi, jimnastik, eğitsel oyunlar, stretching gibi branş dallarında uzman kişiler aracılığı ile öğretim gerçekleştirmektedir. Uzman bir kadroya sahip olmasıyla ve yıllardan beri çok yerde kurulmasıyla dikkat çekmektedir. İster spor salonuna giderek dilediğiniz sporu serbest yapın ister bir uzman ile dilediğiniz sporu yapın. Çocuklarınız içinde Kızılay Spor Salonunda her branş vardır.



G Training Vip

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No:40 Bahçelievler - Ankara

Over Gym

Tunalı

Ankara Tunalı'da bulunan personal training salonumuzda, alanında uzman eğitmen kadromuz ile sizlere kaliteli eğitim vermeye devam ediyoruz.
-Otopark
-Kişiye özel antrenman programı
-Kişisel Antrenör
-Hocalarla sürekli iletişim
-Temiz ortam
-Beslenme desteği
devamını oku...
Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi No:50/D Tunalı-Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara

Anıttepe Ata Spor Kulübü

Anıttepe

Basketbol : Anıttepe Anadolu Lisesi Spor Salonu
Adres : Yücetepe, 88 sokak no 7 Çankaya/ Ankara

Voleybol : Ankara Lisesi Spor Salonu, Sıhıye
Adres : Hacettepe, turkocagi sokak no 1 Altındağ/ Ankara

Anıttepe Gençlik Spor Kulübümüzün amaci gençlerimize spor kültürünü aşılamak, sağlıklı, doğru kararlar alan iyi sporcular olarak yetiştirmektir.

Deneyimli ve donanımlı antrenör kadromuzla sporcularımız her zaman emin ellerdedir.
devamını oku...
Adres: Anıttepe Anadoılu Lisesi Yücetepe Mahallesi 88 Sokak No:7 Anıttepe-Ankara

ATC Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Kavaklıdere Mahallesi Tunus Caddesi No:6 Köprülü Apartmanı No:13 Kat:4 Tunalı-Ankara

Deniz Spor Kulübü

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Sıcak, samimi ve aile ortamında rahat bir şekilde antrenman yapabilmeniz için, özenle seçtiğimiz hoca ve öğrenci kadromuzla sizlerede eğitim vermek istiyoruz. Alanında Uzman Kadrosu ile Mma, Kickboks, Muaythai, Aletli Pilates (Reformer), v.b, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle hedefinize ulaşacaksınız. Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Şehit Gönenç Caddesi No:16/A (Eski maltepe pazarı karşısı) Çankaya-Ankara

Deniz Spor Kulübü - Pilates Studio

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Sıcak, samimi ve aile ortamında rahat bir şekilde antrenman yapabilmeniz için, özenle seçtiğimiz hoca ve öğrenci kadromuzla sizlerede eğitim vermek istiyoruz. Alanında Uzman Kadrosu İle Vucut geliştirme, Fitness, Mma, Kickboks, Muaythai, Pilates, Aletli Pilates (Reformer),, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle hedefinize ulaşacaksınız. Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.devamını oku... Adres: Maltepe Mah. Şehit Gönenç Cad. 16 / B Maltepe - Ankara

Diva Pilates

Cebeci

devamını oku... Adres: Cebeci Mahallesi Evren Sokak No:32/B-C Cebeci-Ankara


Hem bu çocuklarınızın daha iyi gelişmesi için hem de sağlıklı olması için sporun önemi büyüktür. İstediği bir branşı seçerek o dalda uzmanlaşabilir ve kendini geliştirebilir. Kızılay Spor Salonlarına güveniniz tam olsun. Çocuklarınızı emanet edebilir ya da kendiniz bir branşa kayıt olabilirsiniz. Sizin açınızdan da Kızılay spor salonları oldukça yararlıdır. Boş vaktinizi değerlendirebilecek ve hayatınız daha eğlenceli hale gelecektir. Asosyal olmaktan çıkarak daha zevkli, sağlıklı bir yaşam yaşayacaksınız.

Kızılay spor salanları her zaman güzel bir kadrosuyla her semtte bulunmaktadır. Size en yakın olan bir Kızılay spor salonuna giderebilirsiniz. Herhangi bir vaktinizi seçin ve spora ayırın pişman olmayacaksınız. Her zaman yapmak isteyeceksiniz ve daha önce neden spor yapmadığınıza üzüleceksiniz. Zayıflamak istiyorsunuz ve değişik hareketler yaparak ve sadece koşarak, kendinizi zorlayarak zaman geçirmeyin. Belli bir spor seçin ve bir hedefiniz amacınız olsun. Kendinizi geliştirebileceğiniz bir spor dalınız zaman harcayacağınız bir eğlenceniz olsun. Böylece spor yaparak sıkılmadan kendinizi zorlamadan farkında olmadan spor yapmış olursunuz. Bu sporla ilgilenirken yorulduğunuzu dahi hissetmezsiniz.

Zevkle oynayacağınız için zaman hızla geçer ve sağlıklı bir birey olursunuz. Hemen bir Kızılay Spor Salonlarına gidin ve başlayın. Zaman kaybederek kendinizi üzmeyin. Sizin evinizin en yakın yerlerinde Kızılay spor salonu bulunacaktır. Her gün gidip gelmek için zorlanmadan gideceksiniz ve zamanınızı yolda da kaybetmeyeceksiniz. Çünkü sizin için her semte açılmıştır. Spor ile vakitlerinizi harcamaktan korkmayın ne kadar çok vakit harcarsanız spora o kadar daha dinç ve sağlıklı olursunuz.