KONUTKENT CİMNASTİK (JİMNASTİK)

blog yazısı ekle !

KONUTKENT CİMNASTİK (JİMNASTİK)

Genellikle kişilerin çocuk yaştan itibaren bu spor dalını yapmaya başlamalarının daha sağlıklı olacağına inanılır. Zira bu şekilde ilgili kişiler ilerleyen yıllarda bir anda bu spor dalıyla uğraşmaya başladıklarında bedenleri bu spor dalının hareketlerini kabul etmeyebilir. Bu da kişinin üzerinde hem psikolojik hem de fizyolojik sıkıntılar doğurabilir.

Non Stop Sports Center

Çayyolu

Non Stop Sports Center - Çayyolu'ndaki Komple Spor Salonu

Non Stop Sports Center, Çayyolu semtinde yer alan bir spor salonudur. Çeşitli hizmetleri ve geniş donanımıyla sporculara birçok seçenek sunmaktadır. İster pilates, boxing, cardio, gym fitness, dans, aikido, zumba, yoga gibi bireysel egzersizlere odaklanın, isterseniz de grup pilates dersleri alarak sosyal bir ortamda spor yapın.

Pilates - Vücudunuzu Dengelerken Güçlenin

Pilates, vücudu dengeleyen, kasları güçlendiren ve esneklik sağlayan bir egzersiz metodudur. Non Stop Sports Center, uzman eğitmenler eşliğinde pilates dersleri sunarak vücudunuzun ihtiyaçlarına uygun programlar oluşturur.

Boxing - Kuvvetinizi ve Dayanıklılığınızı Artırın

Non Stop Sports Center'da, boks salonunda eğitmenler rehberliğinde boks yapabilir, kuvvetinizi artırabilir ve dayanıklılığınızı geliştirebilirsiniz.

Cardio - Kardiyovasküler Fitness ile Enerji Yakın

Cardio ekipmanlarının bulunduğu geniş spor salonunda, kalp atışlarını hızlandıran egzersizler yapabilir, enerji yakabilir ve formda kalabilirsiniz.

Gym Fitness - Vücudunuzun Tüm Kaslarını Çalıştırın

Non Stop Sports Center'da gym fitness alanında bulunan profesyonel aletler ve serbest ağırlıklar ile vücudunuzun tüm kas gruplarını çalıştırabilir ve güçlenebilirsiniz.

Dans - Ritmin Sesiyle Egzersiz Yapın

Dans stüdyosunda dans eğitmenleri eşliğinde ritimli müzikler eşliğinde dans edebilir ve hem eğlenebilir hem de formda kalabilirsiniz.

Aikido - Kendinizi Savunmayı Öğrenin

Non Stop Sports Center'da uzman aikido eğitmenlerinin rehberliğinde kendinizi savunmayı öğrenebilir ve disiplinli bir şekilde çalışarak bedeninizi güçlendirebilirsiniz.

Zumba - Latin Ritimleriyle Eğlenceli Egzersiz

Non Stop Sports Center'da zumba dersleri, latin ritimleri eşliğinde keyifli bir şekilde dans ve egzersiz yapmanızı sağlar.

Yoga - Bedeninizi ve Zihninizin Eşsiz Uyumunu Bulun

Yoga stüdyosunda uzman eğitmenler eşliğinde yoga yaparak bedeninizi esnetebilir, stresi azaltabilir, zihninizi sakinleştirebilir ve içsel huzuru bulabilirsiniz.

Grup Pilates Dersleri - Motivasyonu Artırın

Non Stop Sports Center, grup pilates dersleri ile motivasyonu yüksek bir ortamda egzersiz yapmanızı sağlar. Uzman eğitmenler eşliğinde grup içinde çalışarak daha keyifli bir pilates deneyimi yaşayabilirsiniz.

Non Stop Sports Center ile Sağlıklı ve Aktif Bir Yaşama Adım Atın

Non Stop Sports Center, Çayyolu semtindeki kompakt spor salonudur. Zengin hizmetleri ve donanımlı mekanıyla her türlü spor faaliyetinizi gerçekleştirebileceğiniz bir ortamdır. Pilates, boxing, cardio, gym fitness, dans, aikido, zumba, yoga gibi çeşitli hizmetler sunan bu salon, sağlıklı ve aktif bir yaşam için ideal bir seçenektir. Hemen Non Stop Sports Center'ın kapılarını açın ve spor yapmanın keyfini çıkarın!
devamını oku...
Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2400 Sokak No:5 Çankaya - Ankara

Kulüp 150 Karate ve Savunma Sanatları

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2400.Sokak No:5 Çayyolu-Ankara

Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

DÜNYAYI TİTRETEN GENÇ KADIN ŞAMPİYON HOCAMIZ BUSE YAVUZ İLE ANLAŞTIK.
TEAKWONDO BRANŞIMIZDA
ŞU ANA KADAR
4 Avrupa şampiyonluğu
1 Avrupa 3. Lüğü
1 Dünya 2. Liği
1 Dünya 3. Lüğü
Bir çok TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU bulunuyor. HEDEFİ EN AZ KENDİ GİBİ VE
DAHA BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK.devamını oku...
Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Gym Dayz Akademi

Çayyolu

GYMDAYZ Akademi, Bilkent, Beysukent, Beytepe, İncek, Konutkent, Bağlıca ve Çayyolu konumlarına çok yakın bir yerde konumlanmış, 600 m2'lik alana kurulmuş bir çocuk yaşam ve spor merkezidir. Çocukların; bilişsel, fiziksel, sosyal duygusal gelişimini desteklemek ve potansiyellerini en üst seviyeye taşımak için milli takım antrenörleri ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından düşünülmüş ve çocuklar için tasarlanmıştır. GYMDAYZ Akademi'de 18-24, 25-36, 37-48 ay' dan 4-5, 6-7, 8-10, 11-12 yaşa kadar olan çocukların fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişimlerine yardımcı olmak için sıra dışı bir program hazırlanmıştır. Çocukların sosyal becerilerini, oyun destekli-fiziksel aktivitelerle geliştirmeye teşvik etmekteyiz.

Bünyemizde sunmuş olduğumuz aktivite, spor ve oyun alanıyla, kadrosunda; çocuk fitness, artistik jimnastik ve aerobik jimnastikte eski milli takım sporcuları ve şimdinin milli takım antrenörleridir. Spor salonumunuz da spor ve oyun ekipmanları, özenle her 18-ay 12 yaş arası çocukları düşünülerek seçilmiştir. Ev sıcaklığında ve rahat ortamlar kurmuş ve çocuklara, hem akranları ile sosyalleşebilecekleri alanlar yaratıp hem de eğitimin eğlenceli yollarını birlikte keşfetmeyi amaçladık. Bu doğrultuda, çocuğunuzu ihtiyacı olan alanda, ihtiyacı olan eğitime kavuşturarak, psikolojik ve fiziksel gelişimine katkıda bulunmak, en büyük gayemiz haline geldi.

Ebeveynler için oldukça faydalı olan bu programlar, çocuk ve ebeveynler arasında kurulan bağı kuvvetlendirmektedir. Ebeveynler de gerekli aktivitelere katılarak, çocukları ile iletişimlerini güçlendirebilirler. Çocuğunuzun gelişiminin yakın takibi sonucunda, doğru yöne yönlendirerek, geleceğe en uygun şekilde hazırlamak eğitimci olan bizlerin hakiki görevidir.
devamını oku...
Adres: 2677 cad So Çayyolu Plaza Bina no: 3 Blok no:4 Kapi no D-1 Çayyolu Ankara

Force Crossbox

Bilkent

Force crossbox olarak bireysel antrenman hizmetleri veren bir atletik performans salonuyuz.

5 yıldır hizmet vermekteyiz. Bünyemizde aletli pilates,boks-kick boks- atletik performans (sedanter ve profesyonel sporcular) - olimpik halter - movement- diyetisyen ve daha vücudunuz için ihtiyacınız oldugunu dusundugumuz bir cok sistem mevcuttur.

Sürecimiz ise şu şekilde,
Sizlerle randevulaşıyoruz ve ücretsiz olarak analiz günümüz için spor eşyalarınızla beraber davet ediyoruz. Geldiğiniz zaman Detaylı olarak analizlerinizi yapıyoruz. Hem bizim için yol haritası çıkmış oluyor. Size de hepsini ilgili antrenörümüz açıklıyor. Sonrasında başlamak isterseniz sizi planlamaya alıp başlatıyoruz. İstemezseniz ise testlerinizi almış ve tanışmış oluyoruz.devamını oku...
Adres: Üniversiteler Mah. 1598. Cad. Bilkent Plaza A3 Blok No:5 Ankuva İş Merkezi Yanı Bilkent - Ankara

Yaşamkent Koryo Spor Kulübü

Yaşamkent

Taekwondo Nedir?

Tae: ayak tekniği, kwon: el tekniği, do: sevgi, saygı, iyi ahlak ve doğru yol felsefesi anlamına gelen sözcüklerdir. Bu sözcüklerin birleşiminden bir araya gelen Taekwondo ise bir savunma sanatıdır.

Taekwondo Kaç Yaşından İtibaren Yapılmalıdır?

Taekwondo, 5 yaşından itibaren yapılmaya başlanabilen ve her yaş grubuna hitap eden olimpik bir spor dalıdır.

Taekwondo' da Kuşak Yükselmesi Nasıl Olur?

Taekwondo'ya her yeni başlayan kişi, beyaz kuşak olarak başlar. Beyaz – Sarı – Yeşil – Mavi – Kırmızı – Kırmızı Siyah – Siyah bu sporda yer alan ana kuşaklardır. Taekwondo'ya düzenli olarak devam eden her sporcu 2.5 yıl sonra siyah kuşağa sahip olur. Yaşamkent Koryo, sadece Taekwondo üzerine hizmet veren bir spor kulübüdür. Onlarca siyah kuşak öğrenci temelden başlayıp siyah kuşak ve müsabık sporcular olarak yetiştirilmiştir. Her yaş ve seviyeye uygun olarak farklı gün ve saatlerde seanslarımız vardır.

Taekwondo Zayıflatır Mı?

Taekwondo, çocuklarda ve yetişkinlerde; fiziksel gelişim, dayanıklılık, kuvvet, sürat, esneklik, denge ve reflex becerilerinin tümünü çalıştıran ve geliştiren bir branştır. Bunun yanı sıra; çocuğun dikkatini toplama ve konsantre olma özelliğini geliştirir. Çocukların kendine olan güvenini artırır ve güçlülük duygusu sağlar. Mental yeteneği artırır ve doğru karar verebilme sürecine katkıda bulunur. Kemik yoğunluğunu artırır ve enfeksiyonlara karşı vücut direncinin artmasında yardımcı olur.

Yaşamkent Koryo Spor Kulübü - Ankara

Yaşamkentte bulunan spor kulübümüzde Taekwondo, Karate, Tai Chi ve Jui Jutsu gibi savunma sanatlarına yönelik eğitimler verilmektedir. Yaşamkent Ankara'da bulunan savunma sanatları merkezimiz de çocuklara özel eğitim programları da bulunmaktadır.

Taekwondo bir sanattır. Bu sanatı ankarada taekwondo yu yaşam biçimi haline getirmeyi hedefleyen koryo taekwondo merkezi aynı zamanda muay tai, kick boks, savunma sporları gibi ustalık isteyen branşları ile siz değerli Yaşamkent ve Ankara'lılara hizmet vermekten mutluluk duyar.

Ümitköy ve çayyolu yakınlarında kendinize en yakın taekwondo salonu arıyorsanız salonumuz hem ümitköy taekwondo hem de çayyolu taekwondo merkezi olarak size oldukca yakındır. Yaşamkentte hizmet veren salonumuz konusunda uzman kadrosu ile hizmetnizidedir.

Teakwondo yapmamının yaşı yoktur ister çocuk olun ister yaşlı her yaşta tercih edilebilinir. Sdney olimpiyatlarında resmi spor dalı olan taekwondo, Türkiye de en çok lisanslı sporcusu olan amatör spor dalıdır. Bu durum son zamanlarda tüm türkiyede olduğu gibi Ankarada da taekwondo ya olan ilgiyi arttırmıştır. Özellikle ümitköy ve çayyolunda bu oran daha çok kick bok ve muay tai ankara semtleri arasında oldukca artmıştır.

Taekwondo ne işe yarar?

  • Çocuğun dikkatini toplama ve konsantre olma özelliklerini geliştirir.
  • Eğlence ve arkadaşlıkların sürdüğü bir yere ait olmaduygusunu geliştirir
  • Çocugun kendine olan güvenini artırır ve güçlülük duygusunu arttırır
  • Mental yeteneği artırır ve doğru karar verme süresini çabuklaştırır
  • Kemik yoğunluğunu artırır ve enfeksiyonlara karşı vucudun direncini artırır
5 Yaşından itibaren minik, genç, yaşlı, bay, bayan herkesi ankara da taekwondo ile buluşmaya davet ediyoruz. Yaşamkent te taekwondo, muay tai, kicks boks, savunma sanatları konusunda bilgili ekibiyle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent mah. 3207 cad. No: 95 Yaşamkent-Ankara


Barparalel, barfiks, halka ve kulplu beygir, ürdeş olmayan çubuklar, barfiks, denge kalası gibi temel hareketler yer alan bu spor dalı günümüzde popülerliğini korumakta. Bu spor dalıyla kişi formunu her yaşta dinç tutabilir. Belli bir zaman sonra vücudunda esneklik kazanabilir. Dolayısıyla kişi her türlü fizyolojik sıkıntılarını bu spor dalıyla rahatlıkla çözümleyebilir.

Konutkent cimnastik salonları bugün bu spor dalıyla ilgilenen tüm sporculara uzman ve alanında profesyonel ekibiyle beraber hizmet vermektedir. 7/24 hizmet vermekte olan bu spor salonları müşterisinin arayıp da bulamadığı tüm hizmeti onun ayaklarına getirmektedir.