KÜÇÜKESAT OKÇULUK KURSU

blog yazısı ekle !

KÜÇÜKESAT OKÇULUK KURSU

Ok ve yay birleşiminden oluşan okçuluk kişinin gelişimi açısından oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu sporu yapan ilgili kişilerde bir yerden sonra fizyolojik olarak toparlanma gözlenir. Bilhassa kişinin kol ve ellerinde güçlenme söz konusu olduğu için fizyolojik olarak kişinin kaslarında gelişimi en çok o bölgelerde görmekteyiz. Erkeklerin ilgisini çeken bu spor dalı bugün kadınlar tarafından da tercih edilmektedir.





Okçuluk, olimpik yay, makaralı yaylı olmak üzere değişik yay türlerini içerisinde barındırmaktadır. Okçuluk kendi içerisinde bir disipline sahip olduğu için kişinin okuçuluk alanında tam olarak ne yapmak istediğine göre işlevi değişmekte olan bir spor dalıdır bu. Nitekim yukarıda bahsettiğimiz bu yay çeşitleri belli bir işleve sahiptir. Hepsi aynı işleve tabii tutulamaz.

Küçükesat okçuluk kursu salonları uzman ekibiyle okçuluk alanında spor yapmak isteyen kişiler için kapılarını sonuna kadar açmaktadır. Uygun fiyatta, yüksek kalitedeki bu hizmet tüm okçuluk sever kişiler için bulunmaz bir fırsattır.