ORAN POWERPLATE

blog yazısı ekle !

ORAN POWERPLATE

Herhangi bir spor dalıyla vücudunuzun hemen her yerine nüfus eden bir titreşim mekanizmasına sahip olmak istiyorsanız o zaman powerplate tam da sizin aradığınız türden bir spor dalı demektir. Powerplate sporu sahip olduğu Whole Body Vibration aletiyle bu spora başladığınız andan itibaren vücudunuzun tüm bölgelerine hakim olan bir titreşim mekanizmasıyla sizi etki altına alır.



New Body Pilates Studio

Çankaya

devamını oku... Adres: Cidde Caddesi Sancak Mahallesi 31/A Çankaya-Ankara


Biliyorsunuz ki gün içerisinde ne kadar çok hareket etsek de vücudumuzun hemen her bölgesine erişebilecek bir titreşim mekanizması sağlayamıyoruz. Bu türden fizyolojik bir destek için belli spor dallarıyla ilgilenmemiz gerekiyor. Bu noktada kişilerin en çok dikkat etmesi gereken husus şudur ki powerplate uzmanı bulmaktır. Şayet kişi alanında uzman bir powerplate uzmanı bulamazsa o vakit yaptığı bu sporun anlamı da kalmayacaktır. Sonuç olarak hem alanında uzman kişi hem de buna uygun olarak iyi bir spor salonu bulmakta fayda vardır.

Oran power plate salonları müşterilerine hem dünya kalitesinde hizmet vermektehem de bu spora bağlı olarak bünyesinde bulundurduğu uzman kadro ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.