YILDIZ BODY BUILDING – VÜCUT GELİŞTİRME

blog yazısı ekle !

YILDIZ BODY BUILDING – VÜCUT GELİŞTİRME

Vücut geliştirme günümüzde oldukça popüler olan ve kadınlardan ziyade daha çok erkekler tarafından yapılmakta olan spor dalıdır. Bu spor dalı esasında kişinin kaslarını düzene sokmak ve kişide varsa belli sarkma ve yağlanmalara dur demek için yapılır. Ancak bu spor dalını belli bir süre düzenli olarak yaptıktan sonra kişi yapmış olduğu bu spor dalını daha ileri boyutlara taşıyarak ilerletmek ister. Bunun sonucunda ise kişinin fizyolojik olarak hemen hemen tüm kas yapısı ortaya çıkar.



MZ Sport Club

Çankaya

devamını oku... Adres: İlkbahar Mahallesi Galip Erdem Caddesi 576.Sokak No:12 Çankaya-Ankara

CSR Sports Center

Birlik Mahallesi

CSR Sports Center - Birlik Mahallesi

*Taekwando*
Pzt-Çar-Cum:17:00-18:00

*Boks/Kickboks*
Pzt-Çar-Cum:20:00-21:00

ÖZEL TAEKWANDO VE BOKS/KICK BOKS DERSLERI VERILIR.

Taekwando Aylık: :600 TL
Boks/Kick Boks Aylık :300 TL

1 AYLIK : 500 TL
3 AYLIK : 1200 TL
6 AYLIK : 2000 TL
YILLIK: 3000 TL
GÜNLÜK : 70 TL
devamını oku...
Adres: Birlik Mahallesi 450 cadde 65/12 (eski 9. cadde) Birlik-Ankara


Bu spor dalı düzenli bir şekilde yapıldığında kesin ve olumlu sonuçlar doğurmaktadır. Ancak şayet bu spor dalını belli bir süre yaptıktan sonra bırakmak niyetindeyseniz o vakit bu sporu yapmaya hiç kalkışmayın deriz zira bu spor dalı yapmaya başlandıktan sonra su içme eylemi gibi hayatınızda yapılması gereken zorunlu şeyler arasına girmeyi başarmalıdır.

Yıldız body building – vücut geliştirme salonları bugün uzman kadrosuyla birlikte müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Hem mental hem de fizyolojik olarak rahatlamak için daha ne duruyorsunuz!