ANKARA’NIN EN İYİ SPOR SALONLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA’NIN EN İYİ SPOR SALONLARI

En İyi Ankara Spor Salonu Hangisi?

Spor salonuna başlamak isteyen birçok insanın aklında çoğunlukla en iyi spor salonunun hangisi olduğu sorusu oluşmaktadır. İşte bu noktada Ankara spor salonları arasında seçim yaparken birkaç önemli noktaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Bunlardan ilki bu işin uzmanlarının, profesyonellerinin bulunması, sizlere doğru bir şekilde rehberlik edebilmesi ve motive edici olmasıdır. Ardından spor salonun ücreti, spor salonun çalışma saatleri, evinize olan uzaklığı, spor ekipmanlarının çeşitliliği gibi etkenler gelmektedir.  Gelin bu noktalara daha detaylı bakalım.

AŞAĞIDA ANKARA SPOR SALONLARI LİSTELENMİŞTİR

BAZI SALONLAR SİTEMİZE ÖZEL İNDİRİM VERMEKTEDİR.

SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ

En İyi Spor Salonu Nelere Göre Tercih Edilir?

Yakınlık: Başlangıçta evinize en yakın spor salonunu seçmeniz gerekmektedir. Şehrin diğer bir noktasında olan spor salonları devamlılık sağlamanız açısından sizi zorlayacaktır. Ancak bu noktada evinize yakın ama donanımlı olmayan bir spor salonu tercih etmemeye dikkat etmelisiniz.

Ekipmanlar: Salonda ekipmanların ihtiyaçlarınızı karşılayacak çeşitlilikte olması son derece önemlidir. Vücudunuzun tüm kaslarını çalıştırmaya yönelik aletlerin olup olmadığına mutlaka göz atmalısınız.

Büyüklük, Temizlik, Ferahlık: Bir diğer dikkat edilmesi gereken nokta spor salonunun büyük, ferah ve temiz olmasıdır. Sizinle birlikte yüzlerce insan bu aletlere dokunmaktadır.  Bu bakımdan aletlerin temizliği ve tüm spor salonun hijyeni oldukça önemlidir.

Havalandırma, Klima: Aynı şekilde çok sayıda insanın bulunmasından dolayı havalandırma sisteminin ve klimanın kesinlikle bulunması gerekmektedir. 

Antrenörler: Özellikle spora yeni başladıysanız salondaki eğitmenlerin, antrenörlerin yeterliliği çok büyük önem taşır. Olası sakatlıklara yol açmadan hangi alet üzerinde nasıl çalışacağınız veya sağlıklı beslenmenize destek olacak bu antrenörlerin profesyonel olup olmamasına çok dikkat etmeniz gerekir. Sizin ihtiyacınızı karşılayacak en doğru programı size sunacak ve motivasyonunuzu yüksek tutacak tecrübeli eğitmenlerin olduğu spor salonlarını tercih etmelisiniz.

AŞAĞIDA ANKARA SPOR SALONLARI LİSTELENMİŞTİR

BAZI SALONLAR SİTEMİZE ÖZEL İNDİRİM VERMEKTEDİR.

SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ

Ankara Spor Salonları Listesi. Telefon, Adres ve Fotoğrafları. AnkaraSporMerkezleri.com sitesine Özel İndirimler

Fenerbahçe Spor Okulları Eryaman

Eryaman

Fenerbahçe Spor Okulları Türkiyenin en büyük, en kapsamlı ve başarılı alt yapı spor okullarıdır. Çocuklarımızın fikren ve bedenen üstün özelliklerle donatılması için özveri ile çalışmalarını sürdüren , Türk sporuna hizmet eden Fenerbahçe Spor Okulları Eryaman ve Etimesgut şubelerinde çocuklarımıza doğru spor eğitimi,branşlarında uzman,iletişim becerileri yüksek ve akademik kariyerleri üst seviyede olan antrenörlerimiz tarafında verilmektedir. Onlarca çocuğumuzun fikren, ruhen ve bedenen üstün özelliklerle donatılması için, eğitimci bakış açısıyla ve tüm gayretimizle çalışmaktayız

Fenerbahçe Spor Klubü'nün geleneklerine bağlı olarak Okullarımızın temel amacı

*Çocuklarımızı spor ile tanıştırmak.
*Sportif anlamla yeteneklerini taramak.
*Spor eğitimi ve spor ahlakını geliştirmek.
*Zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak.
*Planlı ve güncel antreman yöntemleri ile fiziksel,ruhsal ve düşünsel gelişimlerine katkı sağlamak.
*Sosyal iletişimi kuvvetlendirmek. Arkadaşlığı paylaşmayı rekabeti birebir yaşayarak öğrenmelerini sağlamak.
*Sağlıklık bireyler yetiştirmek.
*Spor okullarımızda takım gruplarımız ve müsabakalarımız için lisanslı sporcu yetiştirme
bu sporcularımızı müsabık kılmak.
*Müsabakalarda üstün başarı gösteren çocuklarımızın Fenerbahçe üst lig takımlarına ve
ülke sporuna yani milli takımlara kazandırılmasını sağlamak.

devamını oku...
Adres: 1. Meşrutiyet Caddesi Nacit Avcı Sokak No:1 Şehit Oğuzhan Yaşar Anadolu Lisesi Spor Salonu Etimesgut - Ankara

Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulu - Oran

Oran

devamını oku... Adres: Hayri Çeçen Sokak No:4 Çankaya - Ankara

Kulüp 150 Karate ve Savunma Sanatları

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2400.Sokak No:5 Çayyolu-Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

Neden Biz ?

Randevu sistemi ile stüdyomuzda size özel hizmet, kişisel antrenör eşliğinde kişiye özel antrenman, kişiye özel beslenme programı ile kilo verme, 20 dakikalık ems antrenmanı ile 4 saatlik spor etkisi, uzman antrenörler eşliğinde, birebir reformerpilates, ems, personaltrainer, fitness, fonksiyonel antrenman, kişiye özel antrenman programları ve daha fazlası. Hijyen standartlarının en üst düzeyde olan stüdyomuzda antrenman keyfi, avrupa,dünya şampiyonalarında derece alan milli güreşçi survivor 2019 türkiye-yunanistan finalisti ve üçüncüsü Okay Köksal' ın gözetiminde kişiye özel antrenman programları, personal traning, ems, fitness, ıso 9001 kalite yönetim sertifikası onaylı konsept

Kısaca; SPOR ve BESLENME İLE İLGİLİ EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN Sizleri ParSport Club 'a Bekliyoruz

SPORUN HAKİMİ

PARSPORT CLUB

ParsportClup spor merkezi bölümümüz, modern ekipmanlar ve uzman antrenörler eşliğinde spor yapmak isteyenler için ideal bir seçenek sunmaktadır. Spor merkezimizde, fitness ekipmanları, ağırlık antrenmanı alanları, kardiyo ekipmanları ve aerobik salonları gibi birçok imkan mevcuttur. Tüm ekipmanlarımız son teknolojiye uygun olarak tasarlanmış ve düzenli olarak bakımları yapılmaktadır. Bu sayede, spor yaparken en yüksek verimliliği elde etmenizi sağlıyoruz. Uzman antrenörlerimiz, spor yapmak isteyenler için özel antrenman programları hazırlayarak, spor performansınızı artırmaya yardımcı oluyorlar. Ayrıca, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacınız olan beslenme danışmanlığı ve diyet programları da sunuyoruz.

Spor merkezimiz, tüm yaş gruplarına hitap etmektedir. Yaşam kalitenizi artırmak ve formda kalmanız için, her seviyede sporcu için uygun bir egzersiz programı hazırlayabiliriz. Ayrıca, düzenlediğimiz spor etkinlikleri ile de sizleri motive ediyoruz.

ParsportClup tesisimizde, sağlıklı bir yaşam için ihtiyaç duyacağınız tüm imkanlar mevcuttur. Spor yapmak isteyenler için modern ekipmanlar, uzman antrenörler, özel diyet programları ve daha birçok seçenek sunuyoruz. Siz de sağlıklı bir yaşam için bizi tercih edebilir, kendinizi formda hissetmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Spor tesisimiz açık ve kapalı spor alanları ile hizmetinizdedir.

MİSYON & VİZYON

PARSPORT CLUB olarak Misyonumuz;
Spor, eğitim ve kültür sanat ile iç içe bir ortamda, bilimsel yöntemlerle eğitilmiş, çağdaş, üreten, sorgulayan ve potansiyelini ortaya çıkartan bireyler yetiştirmektir.

PARSPORT CLUB olarak Vizyonumuz ise;
Uygun tesis, ekipman, sistem ve personele sahip olarak;
Faaliyet gösterilen tüm branşlarda sporcularımızın olimpik hedef doğrultusunda ulusal ve uluslararası alanda maksimum başarıyı ortaya koyabilecekleri, sporu yaşam biçimi haline getirmiş bireylerin sportif yaşam hedeflerine ulaşabilecekleri, ve tüm paydaşların aidiyet duygusu hissederek bir parçasını oluşturabilecekleri ortamları yaratmak ve sürdürülebilir bir yapıda ANKARA'nın Lider Spor Kulübü olmaktır.

DEĞERLERİMİZ

Kurumumuzun temel taşı olan, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, tutarlılığımızı sağlayan ve misyonumuzun gerçekleşmesini mümkün kılan değerlerimiz şunlardır;

Etik ve Ahlak

İyi niyet, dürüstlük ve tarafsızlık çerçevesi içerisinde davranırız. Taahhüt ettiğimiz işi yapar, sözümüzü tutarız. Doping'in her türlüsüne karşıyız ve sporcularımızın bu konuda bilinçlendirilmesini sağlarız. İş ile ilgili bilgilerin ve kişisel verilerin gizliliğine saygı gösteririz. Evrensel değerlere saygı gösteririz. Herkese adil davranır ve adil kültürü kurum kültürünün ayrılmaz parçası kabul ederiz.

Saygı ve Güven

İnsana, doğaya, çevreye ve tüm canlılara layık oldukları ilgiyi ve saygıyı gösteririz. Hareketlerimizin başkalarını nasıl etkileyeceğini her zaman göz önünde bulundururuz. Farklılıklara saygı duyarız; ırk, etnik köken, yaş, cinsiyet, din veya siyasi görüş sebebiyle ayrım yapmayız. Güler yüzü ve selamımızı hiç kimseden esirgemeyiz. Güven duygusunun planda tutarız.

Samimiyet, Açıklık ve Yenilikçilik

Doğruyu ve en uygunu bulmak için sorgulamaktan vazgeçmeyiz, doğru bildiklerimizi söylemekten çekinmeyiz, açıkça paylaşırız, dolaylı anlatım yerine doğrudan aktarmayı tercih ederiz, açık ve samimi şekilde görüş ve düşüncelerini paylaşanların görüşlerine saygı gösteririz.
merakla öğrenir, heyecanla öğretir, açıkça paylaşır, cesaretle değiştirir ve ilerleriz, yeniliklere açık oluruz.

EMS Antrenmanı Nedir?

EMS antrenmanları, yani Türkçesiyle elektriksel kas uyarımı antrenmanları günümüz insanlarının en önemli sorunu olan egzersiz yapmama sorununa çare oluyor. Bunun sonucu olarak da ortaya hareketsizlikten çıkabilecek pek çok hastalık ve risk engellenmiş oluyor

EMS ile tam vücut egzersizlerinde, her kasılmada kas liflerinin %90'ından fazlası aynı anda harekete geçer. Genel ağırlık egzersizlerine oranla daha derindeki kaslar da uyarılır. Bu da, intra ve interselüler koordinasyonu arttırır. Bu sebepten, vücuda ve kas yapısına olan etkisi, genel ağırlık egzersizlerinden çok daha hızlıdır.

Kaslar çalışırken, bölgesel kan dokusu yoğun şekilde uyarılır. Artan kan akışıyla birlikte cilt yapısı olumlu yönde etkilenir, beden kuvveti artar ve selülitli bölgeler etkin bir şekilde tedavi edilebilir. Egzersizden sonra kendinizi rahat ve tazelenmiş hissedersiniz. EMS antrenmanları ile fiziksel performansınız da gelişir, daha esnek, daha sağlıklı hisseder ve daha az yorulursunuz. Genel ağırlık egzersizleriyle karşılaştırıldığında, EMS çok daha kısa bir sürede daha etkili bir egzersiz tecrübesi sunar. Hızlı bir şekilde kilo verme, yağ yakma ve sıkılaşmak için ideal çözümlerden biridir.


Ems Antrenmanı Nasıl Yapılır?

EMS (ElectroMuscleStimulation)- Elektriksel kas uyarımı) antrenmanları özel bir giysi giyilerek uzmanların Antrenörlerin gözetiminde ve programa göre yapılır. Klasik egzersizler sırasında beynimiz, kaslarımızın harekete geçmesini sağlamak için ilgili kaslara elektrik sinyalleri gönderir. EMS antrenmanlarında ise sporu yaparken giydiğimiz ve vücudumuza bağlı olan özel giysimiz, beynimizin kaslara gönderdiği elektriksel sinyallere ek olarak dışarıdan yine düşük frekanslı ve yoğun elektriksel titreşimler gönderir. Bu uyarılar egzersiz sırasında kasılan kaslarımızın ve bunlara bağlı olarak az çalışan, erişilmesi güç olan kaslarımızı bile harekete geçirerek çalışmasını sağlar.


Diğer Antrenmanlardan Temel Farkı Nedir?

Bu yöntemle kaslar az efor harcayıp daha yüksek bir performans ile çalışma yaparlar. EMS antrenmanları, normalde çok uzun antrenmanlar sonucunda ( 4 saatlik bir çalışma ile) elde edilebilecek performansı 20 ile 25 dakika arası bir seansta gerçekleştirebilir. Genel olarak haftada bir kez 20 dakikalık EMS seansı ile tembelliğinizi üzerinizden atıp siz de spor yapmanın ve kaslarınızın keyfine varabilirsiniz.


EMS'nin Faydaları Nelerdir?

Haftada bir kere (programınıza göre) yapacağınız 20 dakikalık kısa antrenmanlarla sağlıklı, diri ve canlı bir vücut yapısına sahip olabilirsiniz. Yine göbeğinizdeki yağlanmalar, belinizdeki fazlalıklar, istenmeyen selülitlerden size özel verilecek EMS antrenmanı ile kurtulabilir, kısa sürede istenen seviyede amacınıza ulaşırken, kişisel zamanınızdan tasarruf edip, spor yapmanın vücudunuz ve psikolojiniz üzerindeki diğer rahatlatıcı etkilerden sonuna kadar faydalanmanın keyfine varabilirsiniz. Spor yapmayan kişilerin düzenli spor yapmasını sağlaması ve bunun doğal bir getirisi olarak kendinizi daha dinç ve zinde hissetmeniz EMS antrenmanlarının doğal bir yararıdır.


Olumsuz Yönleri Var mıdır?

Bu alanda yapılan resmi çalışmalar, fiziksel olarak spor ve fitness yapabilecek sağlıklı kişilerde herhangi bir zararlı etkisinin olmadığını göstermiştir. Aksine pek çok faydası bulunmaktadır. Aklınıza antrenman sırasında kaslara verilen düşük frekanslı elektrik akımının zararlı olup olmayacağı sorusu gelebilir. Akım düşük frekanslı olduğu için sadece iskelet kaslarını harekete geçirir. Ancak EMS antrenmanı yapabilmeniz için uzman bir eğitmenin gözetiminde olmanız ve belirli sağlık şartlarını taşımanız gerekir.

Spor, yalnız beden iktidarının bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve zekâ, ahlâk da bu işe yardım eder.Ben Sporcunun Zeki ,Çevik ,aynı zamanda Ahlaklısını Severim. M.Kemal ATATÜRK

devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

18 Boutique Pilates

Yenimahalle

Yenimahalle'nin en prestijli ve deneyimli stüdyosu olan 18 boutique pilates ile sevenlerle buluşuyoruz!

Kadınlara özel pilates stüdyomuzda ücretsiz deneme dersleri için bizi arayın! Aletli pilatesin muhteşem etkilerini kısa sürede hissedebileceğiniz deneyimli eğitmen kadrosuyla en etkili,disiplinli,en keyifli,en eğlenceli ve enerji verici egzersizlerle yaşam kalitenizi arttırmak için sizleri bekliyoruz.. Randevu ve detaylı bilgi için bize hemen ulaşın!
devamını oku...
Adres: Çamlıca Mahallesi Bağdat Caddesi No:83 Faras Ofis Kat:2 No:110 Yenimahalle - Ankara

Tower Pilates - Ümitköy

Ümitköy

devamını oku... Adres: Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı 5387. Cadde Beytepe Ümitköy-Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

MZ Sport Club

Çankaya

devamını oku... Adres: İlkbahar Mahallesi Galip Erdem Caddesi 576.Sokak No:12 Çankaya-Ankara

Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları - Bilkent

Bilkent

Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları


Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları önce iyi insan sonra iyi sporcu yetiştirmeyi hedeflemektedir. Amacımız ve Hedef Kitlemiz : 5-17 yaş arası spor yapan gençlerin daha bilinçli spor yapmalarını sağlamak ve tüm kulüplere hazır başarılı, disiplinli, bilinçli altyapı sporcuları yetiştirmek.5-17 yaş arası spor yapmayan gençleri de Hidayet Türkoğlu önderliğinde spora başlatarak, kendilerine, ailelerine ve ülkesine yararlı sağlıklı bireyler haline getirmek. Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okullarında amaç dostluğu, disiplini, spor yapmanın zevkini, paylaşmayı ve rekabeti zaman içinde çocuklarımıza öğretmektir. Uzman eğitmen, idareci ve antrenörlerimizle, Basketbol ve yaz spor kampında verilecek sosyal ve sportif eğitimler, çocuklarımızın daha sağlıklı bireyler olmaları için destek olacaktır.

Hidayet Türkoğlu Basketbol Okullarında çocuklarımızın tüm fiziksel özellikleri akademisyenler ve uzmanlar tarafından test edilecek ve çıkacak sonuçlara göre hem fiziki performanslarını arttırmak, gelişim süreçlerini hızlandırmak amaçlı antrenman programları ve beslenme programları çıkartılacaktır. Bunun sonrasında ise, tecrübeli antrenörlerden oluşan teknik kadromuz ile, basketbol seviyelerini çok üst seviyelere çıkarma imkanı bulacaklardır. Hidayet Türkoğlu basketbol Okulları yine Türkiye'de ilk defa yetenek seçimi ve performans testleri için Sporttech ekibiyle ortak çalışmaktadır. Yapılacak görsel eğitimler ile de basketbol bilgileri en üst seviyeye çıkartılacaktır...Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları'nda diğer bir amaç ise çocuklarımızın sporcu gibi disiplinli bir hayat yaşamaları için onlara verilecek, beslenme, davranış ve genel kültür dersleridir. Bu konularla ilgili detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirdiğimiz HİDAYET TÜRKOĞLU BASKETBOL OKULUMUZ 4 Aralık 2010 tarihinde başlamıştır. Çalışma programımız Ankara Sorumlumuz Ozan BİLGİLİ tarafından hazırlanmış olup, Ozan BİLGİLİ'nin yakın gözetiminde antrenörlük ve pedagojik formasyon eğitimi almış antrenörlerle uygulanmaktadır. Her sporcunun eğitimi yakından takip edilmekte, bu gelişim düzenli aralıklarla kendisine ve ailesine rapor edilmektedir.

Ozan BİLGİLİ – Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları Ankara Sorumlusu Eğitim:·
Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu – Antrenörlük Eğitimi Bölümü·
Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü – Antrenman ve Hareket Bilimi

Kariyer:·
Efes Pilsen Basketbol Okulları· Tofaş Basketbol Okulları – Kurucu Ortağı·
Five Star Basketball Camp (USA) - Antrenör·
Atılım Üniversitesi – Spor Koordinatörü·
Üniversite Sporları Federasyonu – Organizasyon Kurulu Üyesi·
Üniversite Sporları Federasyonu – İl Temsilcisi Yrd.·
Çankaya Üniversitesi - Antrenör·
Gazi Üniversitesi – Antrenör·
Mülkiye Spor Kulübü – Antrenör·
Ankaragücü SK – Antrenör·
TED Ankara Kolejliler – Antrenör·
Ankara Basketbol Kulübü – Basketbol Şube Sorumlusu

Hizmetlerimiz:·
Spor Psikoloğu
Videolu Eğitim
Lisanslı sporcu olma imkanı
Erkek ve Kız takımlarVeliler için Kafeterya Wireless Internet
Her Oyuncuya 1 Top· 8-10 Oyuncuya 1 Antrenör
Antropometrik ve Motorik Testler
Sürekli Sıcak Su

5-17 Yaş arası Kız Erkek tüm çocuklara açıktır
devamını oku...
Adres: Üniversiteler Mahallesi İhsan Doğramacı Bulvarı No:3 Sport İnternational Bilkent-Ankara

Cedi Osman Academy Eryaman

Eryaman

devamını oku... Adres: Yeşilova Mahallesi 4016 Caddesi 2/3 Eryaman - Ankara

Quads Team

Çayyolu

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi 3028. Cadde 16-B/10 Kule Evo Çayyolu-Ankara

Akademi Spor Uğur Öneş

Demetevler

2013 Yılı itibari ile vücut geliştirme ve fitness kulübü olarak hizmetteyiz. Vücut geliştirme kategori ve sıkletlerinde 90 bölge, 17 Türkiye derecesi yaptık ve devam ediyoruz. İç Anadolu bölgesinin en donanımlı ekipman ve antrenör sistemine sahip narrow space gym konsepti ile kısa sürede (1 saat), 3 saatlik ders eforlarını bireysel antrenörlük sistemi ile sizlere hızlı, kesin, etkili sonuçlar sağlıyoruz.devamını oku... Adres: 357. Cadde No: 25/G Demetevler - Ankara

İkra Spor Kulübü - Çakırlar

Batıkent

BATIKENT İKRA 2 SPOR KULÜBÜ ÇAKIRLAR ŞUBE
BRANŞ ÜCRETLERİ : 3-6-12 AYLIK VE AİLE ÜYELİK ÜCRETLERİ İÇİN - 05468410033

Batıkent STEP - PİLATES - ZUMBA : 500 TL Özel İNDİRİM Avantajıyla - 500 TL

Batıkent TAEKWONDO : 500 TL Özel İNDİRİM Avantajıyla - 500 TL

Batıkent CİMNASTİK : 500 TL Özel İNDİRİM Avantajıyla - 500 TL

Batıkent KİCK BOKS : 500 TL Özel İNDİRİM Avantajıyla - 500 TL

Batıkent BAYANLARA ÖZEL KİCK BOKS : 500 TL Özel İNDİRİM Avantajıyla - 500 TL

Batıkent MİNİKLER KİCK BOKS : 500 TL Özel İNDİRİM Avantajıyla - 500 TL

Batıkent BOKS : 500 TL Özel İNDİRİM Avantajıyla - 500 TL

İkra Spor Kulübü - Batıkent ankara Spor Salonuİkra Spor Kulubu Ankara Batıkent semtinde faaliyet gösteren ve TeknikDirektör Abdullah Keleş hoca tarafından faaliyetlerine devam eden bir spor salonudur. Özellikle Batıkent' te #REFORMER #ALETLİPİLATES #KİCKBOKS #TAEKWONDO #PİLATES #STEP #AEROBİK #ZUMBA #BOKS #BAYANLARAÖZELKİCKBOKS #MİNİKLEREÖZELKİCKBOKS #CİMNASTİK #PT #Kursları ve #ÖZELDERS başta olmak üzere hem sizin hem çocuklarınız için profesyonel spor hocaları ( MİLLİ TAKIM ANTRENÖRLERİ VE MİLLİ SPORCULARI ) eşliğinde spor yapma şansınız olur. Batıkent İkra Spor Kulübü' nde bayanlara özel ve çocuklara özel programlarda bulabilirsiniz. Ankara Batıkent ve çevresinde bir spor salonu arıyorsanız tam aradığınız özelliklerde bir spor kulübü.

http://ikrasporkulubu.com/

Batıkent ZUMBA - PİLATES
PAZARTESİ - ÇARŞAMBA - CUMA : 19:00 - 20:00
PAZARTESİ - ÇARŞAMBA - CUMA : 20:00 - 21:00

Batıkent BAYANLARA ÖZEL KİCK BOKS
SALI - PERŞEMBE - CUMARTESİ : 18:30 - 20:00

Batıkent KİCK BOKS
PAZARTESİ - ÇARŞAMBA - CUMA : 20:00 - 21:30

Batıkent MİNİKLER KİCK BOKS
CARSAMBA - CUMA :18:45 -19:45
CUMARTESİ - PAZAR : 13:30 - 14:30

Batıkent BOKS
SALI - PERŞEMBE - CUMARTESİ : 20:30 - 22:00

Batıkent TAEKWONDO
CUMARTESİ - PAZAR : 10:00 - 11:30 ( 1 . GRUP )
CUMARTESİ - PAZAR : 11:30 - 12:30 ( 2 . GRUP )

Batıkent CİMNASTİK
CUMARTESİ - PAZAR : 11:00 - 12:00 (1.GRUP )
CUMARTESİ - PAZAR : 12:00 - 13:00 (2.GRUP)
Abdullah KELEŞ Milli Takım Antrenörü 5. KADEME TEKNİK DİREKTÖR 6.DAN Kick Boks - Taekwondo - Boks - Wushu eğitmeni Kick Boks ve muay thai hakemİ
Çalıştırdığı yerler : KARA HARP OKULU, İKRA SPOR KULÜBÜ, FLAŞ SPOR KULÜBÜ, YENİMAHALLE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ

Hatice KELEŞ MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ - MİLLİ SPORCU 5. KADEME TEKNİK DİREKTÖR 5 DAN Bayan Kick Boks Eğitmeni - Taekwondo eğitmeni step - aerobic - pilates eğitmeni
Çalıştırdığı yerler : KARA HARP OKULU, İKRA SPOR KULÜBÜ, FLAŞ SPOR KULÜBÜ, YENİMAHALLE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ, SAYE KOLEJİ
devamını oku...
Adres: Yeni Batı Mahallesi 2349.Sokak Genel İş 11 Sitesi Batıkent - Ankara

Step Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Barbaros Mahallesi Guniz Sokak No:33/2 Tunalı - Ankara

Bee Gym

İncek

devamını oku... Adres: Kızılcaşar Mahallesi 1209. Sokak 3/A Avlu Sitesi Gölbaşı - Ankara

Tower Pilates - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: Via Tower Söğütözü Mahallesi Nergiz Sokak 7/A 25.Kat No:7 Çukurambar-Ankara

Cat Sports

Beştepe

Fitness üyelik ücretleri:

  • 1 aylık : 2750 TL
  • 3 aylık : 5200 TL
  • 6 aylık :9250 TL
  • Yılık :17.000 TL
  • Günlük :500 T
Boks
  • Aylık :8500 10 saat
devamını oku...
Adres: Beştepe Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi 61 / A Çakıroğlu Plaza Beştepe - Ankara

Sports House

Çukurambar

"Kaliteli bir yaşam, sağlıklı bir omurgadan başlar." düşüncesiyle açmış bulunduğumuz stüdyomuzda; kadın-erkek farklı yaş gruplarındaki sedanter bireylere ve profesyonel sporculara; Pilates, Fonksiyonel Egzersiz, Düzeltici Egzersiz, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Masaj Terapi gibi birçok alanda Grup ve PT seanslarını; alanında uzman eğitmen, akademisyen, antrenör, fizyoterapist ve masör kadrosuyla egzersiz ve tedavi hizmeti vermekteyiz.

Bireye özgü egzersiz programı hazırlayabilmek için öncesinde Sports House olarak yapmış olduğumuz Antropometrik Ölçümler ve Dinamik Statik Postür Analizi sayesinde neye ihtiyacı olduğunu tespit ederek; Skolyoz, HiperKifoz ve HiperLordoz vb. gibi duruş bozukluğu ve diğer sağlık problemlerinin varsa düzeltilmesi, yoksa ölçüm sonuçlarına göre bireyinde istekleri göz önünde bulundurularak sürecin planlaması yapılmaktadır.

Aynı zamanda bilginin paylaşıldıkça çoğalan bir dinamiğe sahip olduğunu düşünerek; uzun süredir spor sektörüne ait alt branşlarda antrenör gelişimlerine yönelik Sports House bünyemizde, Spor Bilim Uzmanı olarak eğitimler vermeye de devam ediyoruz.

Sports House ailesi olarak sizleri; Kızılırmak Mah. Ufuk Üniversitesi Cad. Farilya İş Merkezi No: 8/58 Kat:15'de spor yapmayı bir yaşam tarzı haline getiren ailemize katılmaya davet ediyoruz.

"Unutmayın; önemli olan hareket etmek değil, doğru hareket etmektir." Hepinize şimdiden enerji olsun.devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi Farilya İş Merkezi No:8/58 15.Kat Çankaya - Ankara

Heda Pilates

Yenimahalle

Heda Pilates Stüdyo , 12 yıllık deneyimi ile sadece hanımlara özel hizmet vermektedir . Alanında uzman ve başarılı kadrosuyla hedefinize ulaşmanızı sağlar . Fıtık, omurga eğrilikleri , eklem sorunları gibi sağlık problemlerinin minimalise edilmesinden , kilo alma ve kilo vermeye kadar her türlü ihtiyaca göre egzersiz planlaması yapılır . Sağlıklı ve fit vücutlara ulaşmak bizimle birlikte çok kolay . Heda Pilates Stüdyomuzda reformer ve mat pilates dersleri, hamile pilatesi ,diyetisyen ve psikolog hizmetlerimiz bulunmaktadır . Beden ve ruh olarak bütünsel iyiliğiniz için aradığınız her şey stüdyomuzda . Temiz, ferah ve hijyenik koşullarda kendinizi bizimle ödüllendirin.devamını oku... Adres: Demetlale Mahallesi 407. Cadde No: 4 / B Yenimahalle - Ankara

Jack Gym Personal Coaching

Çayyolu

2017 den beri Çayyolu park caddesinde the jack gym olarak pilates fitness ve boks ana branşlarında hizmet vermekteyiz. Sadece Pt olarak çalışmaktayız.

Jack Gym olarak tecrübeli deneyimli, alanında başarılı eğitmenlerimizle insanların hayatına dokunmakta ve mutlak değişim anlayışıyla öğrencilerimizle birlikte başarıya ulaşmaya çalışıyoruz.devamını oku...
Adres: Alacaatlı Mahallesi Park Caddesi 3350. Cadde No:C-3/2 Çankaya - Ankara

SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ

En İyi Fitness Salonunun Özellikleri Ne Olmalıdır?

Güvenilirlik: Fitness salonlarının güvenilir olup olmaması da oldukça önemlidir, sonuç olarak haftada birkaç gün ve günce birkaç saatinizi harcayacağınız bir mekanın güvenlik sorunu olmamalıdır. Soyunma odaları, eşyalarınızı koyacağınız dolapların güvenliği de mühimdir. Fitness salonunun her noktasının güvenlik kameralarını ile donanımlı olup olmamasına da dikkat edin.

Aletlerin Kalitesi ve Sayısı: Fitness aletlerinin kalitesi de oldukça önem taşır. Örneğin her kiloya uygun, her türde ağırlık aletleri, koşu bantlarının çalışma kapasitesi ve vücudunuzun tüm kaslarını çalıştırmaya yönelik aletlerin olması fitness salonunu tercih etmenizde ayırt edici kısımlardandır.

Çalışma Saatleri: Birçok kişinin atladığı ve parasının çöpe gitmesine sebep olduğu noktalardan biri de spor salonunun çalışma saatleridir. İş çıkış saatleriniz geç ise veya tek aralığınız Pazar günü ise seçeceğiniz fitness salonunun her gün açık olmasına ya da size uygun saatleri kapsamasına dikkat etmelisiniz.

Hijyen: Hijyen konusu da yine dikkat edilmesi gereken noktalardan. Gün içeresinde yüzlerce kişinin girdiği lavabolar, duşlar yine yüzlerce kişinin dokunduğu aletlerin temizliğine de önem vermeniz gerekmektedir.

Havalandırma: Fitness ve spor salonlarında havalandırmanın da yeterli olması gerekir. Seçtiğiniz fitness veya spor salonunun konumu da oldukça önemlidir.

Evinize Yakın Olması: Ankara gibi büyük şehirlerde spordan veya fitness’dan çıktıktan sonra yorgun olacağınız için evinize yakın ya da ulaşımı kolay, işlek bir yerde olması tercih edilir. 

SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ

En İyi Pilates Reformer Salonu ve Hocası Nasıl Seçilir?

Aletli pilates olarak da bilinen reformer pilatesler oturur veya yatar pozisyonda çeşitli aparatlar ile vücudun farklı bölgelerini ve hemen hemen tüm kas gruplarını çalıştırmaya yönelik bir pilates egzersizidir.

Sertifikalı Pilates Hocaları: Ankara’da kaliteli bir pilates reformer salonu arayışındaysanız çalışacağınız eğitmenlerin sertifikaya sahip olmasına dikkat etmelisiniz. İyi bir pilates hocası sizlerin fiziksel olarak herhangi bir sağlık sorununa sahip olup olmadığınızdan emin olmalı, buna yönelik pilates hareketleri belirlemelidir.

Deneyimli Uzman Eğitmenler: Ankara’da pilates kursu seçerken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta deneyim süresidir. Uzun süre sektörün içerisinde olan pilates kursları olumsuz bir durumla karşılaşmanızı olabildiğince engeller. Özellikle Reformer pilates gibi aletlerle yapılan ve bedeninize direkt edecek olan egzersizlerde uzman bir hoca ile çalışmak son derece önem arz etmektedir. Bu durum yaşayabileceğiniz sakatlanmalarının önüne geçmenizi sağlar.

Ekipmanların Yeterliliği: Tercih edeceğiniz pilates salonun ekipmanlarının yeterli olması da dikkat edilmesi gereken noktalardandır. Özellikle Reformer pilates ekipmanların eksiksiz olması gereken bir egzersiz türüdür. Kullanacağınız aletlerin sağlam, temiz ve güvenilir olması gerekmektedir.

Tüm bu detaylara dikkat ettikten sonra Ankara’da en iyi pilates deneyimini yaşamak oldukça kolay olacaktır.

SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ

En İyi Spor Okulu (Cimnastik, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Tenis) Nasıl Bulunur?

Çocuğunuzun spora başlama yaşının çok önemli olduğunu unutmadan onların hem antrenman ve eğlenmesini sağlayarak gelişmesine yardımcı olacak bir spor okulu seçmelisiniz.

İyi ve Deneyimli Hocalar: Çocuğunuz hangi sporu seçerse seçsin bundan bağımsız olarak çocuğunuzun gideceği spor okulunda en iyi ve en donanımlı hocalarla çalışması oldukça önemlidir. Antrenörlük belgesi olup olmamasına, imza attığı başarılara dikkat edin. Sadece antrenörün değil spor okulunun da başarıları iyi araştırılmalıdır.

Yeterli ve Kaliteli Ekipmanlar: Ayrıca spor okulunun yeterli ekipmana sahip olması, güvenlik ve hijyen ihtiyacını karşılayabilmesi oldukça önemlidir.

Kapasite ve Yoğunluk: Öğrenci kapasitesi ve yoğunluğu, spor okulu kapasitesi 10 ise çocuk sayısının bu sayıyı geçmemesi gerekir. Hem çocuğun gelişimi hem de hocaların bireysel olarak ilgilenme süresi yeterli düzeyde olmalıdır.

Geri Dönüş: İyi bir spor okulu öğrencisinin çabalarını görerek onu teşvik ve tebrik etmelidir.

Güvenlik: Tüm bunların yanında iyi bir spor okulu antrenmanlar ve maçlar sırasında güvenlik kurallarına uymalı, çocukları aynı seviyede oyuncularla eşleştirmelidir. Çocuklar için güvenli br ortam olmalıdır. Herkesin girip çıkamadığı bir kompleks olmalıdır.

SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ

En İyi Savunma Sporları Kursu (Taekwondo, Kick Boks, Karate, Boks, Tae Bo, Wushu) Neye Göre Belirlenir?

Savunma sporları kasları yoğun bir şekilde çalıştıran, güçlendiren ve esneten özelliklere sahiptir.

Savunma sporlarıyla uğraşan kişiler sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarak da değişim ve gelişim göstererek daha dengeli, disiplinli ve sakin bir yapıya sahip olurlar.

Disiplin ve Felsefe: En iyi savunma sporu kursu sadece savunma ve fiziksel çeviklik değil, eğitim verdiği savunma sporunun disiplin anlayışına sahip olan, kişinin kendine güvenini arttıran, benlik saygısı kazandıran ve liderlik yeteneğinin artmasına yardımcı olan yeterlilikte olmalıdır.

Eğitmen Yeterliliği: Kurstaki uzman eğitmenler alanında sertifikaya sahip olmalı, kişilerle birebir ilgilenmeli, her hareketin üzerinde önemle durmalıdır.

Kursun Tecrübesi: En iyi savunma sporu kursu seçerken kursun ne kadar süredir eğitim verdiği de önemli bir ayrıntıdır.

Deneyimli Hocalar: Sektörde bilinen, alanında deneyimli ve nitelikli eğitmenlerin olduğu kurslar tercih edilmelidir. Özellikle uluslararası müsabakalarda yer almış kişilerin eğitim verdiği kurslar seçim yaparken dikkat edilebilecek önemli noktalardandır.  

Ekipmanlar: Kick Boks, Boks gibi savunma sporları öğrenmek için seçeceğiniz kurslarda torba, yastık gibi ihtiyaç duyulan tüm ekipmanların mevcut olması gerekmektedir. Torbaların yeterince ağır olması da son derece önem arz etmektedir. Ağır torbalar kişiye güç kazandırmaktadır.

SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ

Spor için teknik, güç, yetenek gibi unsurların belirli oranlarda kullanarak eğlencenin ve yarış unsurları da aktivite sırasında eklenir. Spor günümüzde kişinin bedensel hareketlerinin yanı sıra yardımcı malzemeler de kullandığı görülmektedir. Top, raket, çubuk, gülle, hayvan gibi bu nesneleri uzatabiliriz. Spor ile uğraşan kişiler sporcu olarak adlandırılmaktadır.

Spor ile kişiler yeteneklerini, dayanıklılıklarını artırabileceği gibi sağlıklarını koruma ve eğlenceli vakit geçirmenin oldukça verimli halidir. Spor ne zaman başladı bilinmez ama durmaksızın günümüzde devam etmek ve gelecekte de devam edeceğini rahatlıkla görebiliriz.

Spor Dalları Nelerdir?

  • Aikido
  • At yarışı
  • Atıcılık
  • Badminton
  • Bilardo
  • Bowling
  • Bungeejumping
  • Dağcılık
  • Fitness
  • Jimnastik
  • Kaykay
  • Kürek
  • Lakros
  • Motor sporları
  • Okçuluk
  • Paddleboarding
  • Paraşüt
  • Parkour
  • Yağlı güreş

Sporun Kısa Tarihçesi

Ritimli yürümek gibi küçük aktivitelerde spor yapmaktan sayılarak günlük hayatımızın vazgeçilmezi olmuştur. Böylece sporun kesin başlangıç tarihini belirlemek zordur. İlk çağlarda avlanma faaliyeti beslenme ihtiyacını karşılamaya yönelikken daha sonra insanlar güçlerini korumak için avlanma faaliyetini spor olarak kullanmışlardır.

Zaman içinde spor bazı toplumlarda dini ayinler ile harmanlanmıştır. Örneğin eski Yunanlılara ait olduğu bilinmektedir.

Eski Roma da sporun amacı dini ayinden ziyade savaş gücünü korumak ve geliştirmek içindi. Belirli yaşa gelen gençleri savaşa hazır hale getirmek için sporun belirli dallarında mücadele ederek yetenek kazandırılıyordu. Kılıç kullanmak, avlanmak bu faaliyetlerden bazılarıdır.

Ve tabi ki Türkler spora en önem veren milletlerden biridir. Türkler için milli spor olarak benimsenmiş güreş ve at binme oldukça önemlidir. Türklerin yaşam tarzlarından, beslenme alışkanlıklarından, yaşadıkları coğrafya gibi pek çok faktör spor üzerinde etkili olmuşlardır. Ata binmek ve güreşmenin yanı sıra ok atmak, kılıç kullanmak gibi spor dallarında da başarıyı bütün dönemler boyunca ellerinde tutmuşlardır.

Günümüzde spor dalları ulusal ve uluslararası yarışmalar ile geniş kitlelere yaymak ve insanları spor yapmaya yöneltmek için yarışmalar düzenlenmiştir. Mesela olimpiyat oyunları bütün milletler için oldukça cezbedici ve heyecan verici bir spor müsabakasıdır.

SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ

Spor Yarışmalarına Hazırlık İçin En İyi Spor Salonları

Yukarıda bahsettiğimiz mesela olimpiyat yarışmaları için insanların spor yeteneklerini ancak belirli düzeye getirerek katılmaları mümkün olmaktadır. Böylece programlı çalışma, antrenör gözetimi ve iyi beslenme programları ile spor salonları kapılarını açmıştır.

Ankara ülkemizin spor konusunda özverili çalışan sporcularına en iyi spor salonları başta olmak üzere birçok desteği sağlamaktadır. Malzeme ve teçhizat donanımı ile her spor dalına uygun mekanlar olarak kabul edilmektedir Ankara'daki mevcut spor salonları. Peki Ankara'nın en iyi spor salonları nereden ulaşabileceğiniz gibi konularda internet sayfamız oldukça başarılı makaleler ve yönlendirme ile hizmetinizdedir. İnternet sayfamızda yapacağınız gezinti Ankara'nın en iyi spor salonları hakkında çok daha fazla
sına ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

SALONLARI ARADIĞINIZDA "AnkaraSporMerkezleri.com Sitemize Özel İndirimi" SORUNUZ