BATIKENT KAPALI HAVUZ - YÜZME

blog yazısı ekle !

BATIKENT KAPALI HAVUZ - YÜZME

Yüzme insanın küçüklüğünden bu yana en sevdiği spor dallarından biridir. Daha anne karnından itibaren su ile yakından ilişkide olduğumuz için yüzme gibi faaliyetler her zaman kişide ilgi uyandırmıştır. Bundan ötürü yüzme ile ilgili olan kişiler yaz, kış demeden bu spor dalına ilişkin faaliyetlerini sürdürmek istemiştir.

Yeni Ufuklar Spor Kulübü

Eryaman

2015 Yılında faaliyetlerine başlayan kulübümüz; Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Voleybol Federasyonuna akredite olup, ilgili federasyonlarca düzenlenen resmi altyapı liglerinde
müsabakalara katılmaktadır.

Basketbol branşında Ankara ve Türkiye şampiyonalarında önemli başarılar elde eden kulübümüz, altyapı milli takımlarına kazandırdığı oyuncularla gururlanmıştır.

Voleybol branşında da başarılı bir antrenör kadrosu oluşturularak, altyapılarda önemli başarılar elde edilmeye başlanmıştır.


Kulüp olarak yaptığımız çalışmalarda
- Planlı ve sistemli çalışma
- Alanında uzman antrenör kadrosu
- 20 Kişilik gruplar
- Antrenmanlara eşlik edecek 3 antrenör ile çocuklarımızın sportif gelişimini tesadüflere bırakmıyoruz.

Hayal edebilirseniz, gerçekleştirebilirsiniz….
devamını oku...
Adres: Tunahan Mahallesi 211. Cadde No:12 Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eryaman - Ankara

Krav Maga Ankara

Eryaman

Şehit Osman Avcı Mahallesi 1071 malazgırt cad goksu prestij konutları no:37
Eryaman Etimesgut Ankara Defans Savunma Akademisi) Eryaman - Ankara

Yetkili ve iyi çalıştırıcılarımız sayesinde çocuklarınızı için Krav Maga kinds büyükler için Kravmaga, Aikido ,Judo, Bjj , combat jiujutsu ,Muaytai ,kickboks ,boks ,karate , taekwondo gibi savunma sanatlarını kapsar.

Kravmaga kişisel savunma Akademisi olarak, her biri kendi alanında profesyonelleşmiş ve akademik uzman kadromuzla, sizin için özel hazırlanmış programlarımızı, uygulamaların bilimsel yönünü de koruyarak ve bu amaca yönelik en alt seviyeden en üst seviyeye kadar sporsal akitivitelerde bulunmak, sporun ve sağlığın ön planda tutulmasına ve geniş kitlelere yayılmasına olanak sağlamak ve sporun bir yaşam stili haline gelmesini sağlamak, başlıca amaçlarımızdandır.

Yaptıklarımız

Her yaş grubuna hizmet veren Kravmaga kişisel savunma Akademisi olarak Vip (bire bir dersler) ile sizlere spor yapma alışkanlığını kazandırmak, çocukların girişimciliğini, sosyallleşmelerini ve vücut yapılanmasını desteklemek ve her bir üyemizin kendi yaşamları ve çevreleriyle ilgili farkındalıklarının ve yaşam kalitelerinin artmasına hizmet etmeyi kendisine misyon edinmiştir.

Yaşam ve fitness üzerine uzman çalıştırıcılarımız ile hizmet veriyoruz. Gruplarımız her yaş grubuna uygundur.

Çocuk Kulübü

Çocuklarınız spor ile iç içe büyüdüğünde; sağlıklı gelişim gösterirler. İleri de kötü alışkanlıklardan uzak durur ve sporun disiplini ile daha düzenli bir hayat kurmaya meyilli hale gelir. Çocuk kulübünde Judo Aikido ve Krav Maga Kinds üzerine 4 ile 15 yaş arası gruplarımız vardır.

Savunma Sanatları
kurslarımız konusunda uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Kravmaga, Aikido,Judo Brazilian Jıu-jutsu ve combat jiujutsu üzerine kurslarımız vardır.devamını oku...
Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

ENT Spor Akademisi

Eryaman

ENT Spor Akademisi ve Sağlıklı Yaşam Kulübü, kapsamlı spor eğitimi ve sağlıklı yaşam hizmetleri sunan öncü bir kuruluştur.

Eryaman bölgesinde faaliyet gösteren ENT Spor Akademisi'nde eğitim verilen branşlar;

Yüzme
Cimnastik
Reformer Pilates
Savunma Sanatları

Temel Yüzme Eğitimi ile başlayarak, stilli yüzme eğitimleri ile bireylerin suyla uyum içinde olmalarını sağlar. Müsabık Yüzücü Eğitimleri ile yetenekli sporcuları destekleyerek onların potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı hedefler. Su İçi Fizik Tedavi, suyun rahatlatıcı etkisiyle rehabilitasyon süreçlerini destekler. Ayrıca, Cimnastik ve Reformer Pilates dersleri ile vücut gücünü, esnekliği ve dengeyi artırmayı amaçlar. EN-T, uzman antrenör kadrosu ve modern tesisleriyle bireylere sağlıklı bir yaşam tarzını benimsetirken, sporu keyifli ve etkili bir deneyime dönüştürmeyi misyon edinir. Bu sayede, bireylerin fiziksel ve zihinsel sağlıklarını destekleyerek kaliteli bir yaşam sürmelerine katkıda bulunur.
devamını oku...
Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Kaplan Caddesi 8/B Daire:49 Bordo Platinum Residence Etimesgut - Ankara

HK Pilates Yenimahalle

Yenimahalle

HK Pilates 2.şubemiz ile Yenimahalle Wings Ankara'da sizlerleyiz. Grup Aletli pilates ve bire bir aletli pilates ,hamile pilatesi,klinik pilates dersi vermekteyiz. Beden eğitimi öğretmenliğini derece ile bitirmiş , alanında 10 yıldır uzman ve 2. Kademe antrenörlerden ders alabilirsiniz . Ücretsiz deneme derslerimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.devamını oku... Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 274. Sokak Wings Ankara B Blok No: 1B/130 Yenimahalle - Ankara

Başkent Yüzme Spor Kulübü Yenimahalle

Yenimahalle

Başkent Yüzme Spor Kulübü müsabık yüzücü eğitimleri ve stilli yüzme eğitimi ile çocuklardan yetişkinlere geniş bir yelpazede hizmet sunar. Uzman antrenör kadrosu, bireylere temel yüzme becerilerini kazandırmak ve stilli yüzme tekniklerini öğretmek için özel eğitimler düzenler. Çocuklar için özel tasarlanmış eğlenceli derslerle suya olan güveni artırırken, teknik becerileri geliştirmeye odaklanır. Müsabık yüzücü eğitimleri, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek amacıyla profesyonel bir yaklaşımla gerçekleştirilir.

Yenimahalle bölgesinde faaliyet gösteren Başkent Yüzme Spor Kulübü'nde hizmetler;

Temel Eğitim Yüzme
Teknik Yüzme
Müsabık Yüzme (Lisanslı sporcu olma şansı)
Yetişkin Yüzme
Su İçi Fizik Tedavi Egzersizleri ( Skolyoz, Bel Fıtığı, Kifoz, Boyun Fıtığı )

Faaliyet Bölgelerimiz

Yenimahalle, Çayyolu, Eryaman, Söğütözü

Detaylı Bilgi 0538 762 40 54
devamını oku...
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yenimahalle - Ankara


Bu spor dalını faal olarak yapan kişinin üzerinde birçok etkisi bulunmaktadır. Zira bu spor dalını düzenli olarak yaptığınız takdirde kaslarınızdaha düzenli ve daha hızlı bir şekilde çalışır. Buna bağlı olarak sindirim sisteminiz düzenli bir şekilde çalışır hale gelir. Ayrıca sağlık açısından kendinizi iyi hissedeceğiniz için sosyal hayatta da belli başarıların bu spor dalından geçtiği savunulmaktadır.

Batıkent kapalı havuz – yüzme salonları yüzme konusunda müşterisine yılın her mevsiminde hizmet vermektedir. Bu anlayışla hizmette sınır tanımayan bu salonlar uzman kadrosu eşliğinde müşterilerine en iyi hizmeti sağlamaktadır.