ETLİK-KEÇİÖREN PERSONAL TRAINING

blog yazısı ekle !

ETLİK-KEÇİÖREN PERSONAL TRAINING

Belli bir uzmanlık gerektiren personal training daha çok kişinin gelişimi açısından oldukça önemli bir yere sahiptir. Kişinin kendisini ve hayatını belli bir düzene sokmak için bu türden eğitici bir kişinin gözlemine ihtiyacı vardır. Bu şekilde ilgili kişi iyi bir şekilde eğitilerek hayatınında çeşitli düzenlemelere imza atabilir.



Büşra Pilates Center

Keçiören

devamını oku... Adres: Kavacık Subayevleri Mahallesi Şehit Oğuzhan Duyar Sokak 12/B (Botanik Parkın Yanı) Keçiören - Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Fuff Pilates Stüdyosu

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 274. Sokak 1/A 109 Wings Ankara Yenimahalle - Ankara

Akademi Spor Uğur Öneş

Demetevler

2013 Yılı itibari ile vücut geliştirme ve fitness kulübü olarak hizmetteyiz. Vücut geliştirme kategori ve sıkletlerinde 90 bölge, 17 Türkiye derecesi yaptık ve devam ediyoruz. İç Anadolu bölgesinin en donanımlı ekipman ve antrenör sistemine sahip narrow space gym konsepti ile kısa sürede (1 saat), 3 saatlik ders eforlarını bireysel antrenörlük sistemi ile sizlere hızlı, kesin, etkili sonuçlar sağlıyoruz.devamını oku... Adres: 357. Cadde No: 25/G Demetevler - Ankara

18 Boutique Pilates

Yenimahalle

Yenimahalle'nin en prestijli ve deneyimli stüdyosu olan 18 boutique pilates ile sevenlerle buluşuyoruz!

Kadınlara özel pilates stüdyomuzda ücretsiz deneme dersleri için bizi arayın! Aletli pilatesin muhteşem etkilerini kısa sürede hissedebileceğiniz deneyimli eğitmen kadrosuyla en etkili,disiplinli,en keyifli,en eğlenceli ve enerji verici egzersizlerle yaşam kalitenizi arttırmak için sizleri bekliyoruz.. Randevu ve detaylı bilgi için bize hemen ulaşın!
devamını oku...
Adres: Çamlıca Mahallesi Bağdat Caddesi No:83 Faras Ofis Kat:2 No:110 Yenimahalle - Ankara

Heda Pilates

Yenimahalle

Heda Pilates Stüdyo , 12 yıllık deneyimi ile sadece hanımlara özel hizmet vermektedir . Alanında uzman ve başarılı kadrosuyla hedefinize ulaşmanızı sağlar . Fıtık, omurga eğrilikleri , eklem sorunları gibi sağlık problemlerinin minimalise edilmesinden , kilo alma ve kilo vermeye kadar her türlü ihtiyaca göre egzersiz planlaması yapılır . Sağlıklı ve fit vücutlara ulaşmak bizimle birlikte çok kolay . Heda Pilates Stüdyomuzda reformer ve mat pilates dersleri, hamile pilatesi ,diyetisyen ve psikolog hizmetlerimiz bulunmaktadır . Beden ve ruh olarak bütünsel iyiliğiniz için aradığınız her şey stüdyomuzda . Temiz, ferah ve hijyenik koşullarda kendinizi bizimle ödüllendirin.devamını oku... Adres: Demetlale Mahallesi 407. Cadde No: 4 / B Yenimahalle - Ankara

HK Pilates Yenimahalle

Yenimahalle

HK Pilates 2.şubemiz ile Yenimahalle Wings Ankara'da sizlerleyiz. Grup Aletli pilates ve bire bir aletli pilates ,hamile pilatesi,klinik pilates dersi vermekteyiz. Beden eğitimi öğretmenliğini derece ile bitirmiş , alanında 10 yıldır uzman ve 2. Kademe antrenörlerden ders alabilirsiniz . Ücretsiz deneme derslerimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.devamını oku... Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 274. Sokak Wings Ankara B Blok No: 1B/130 Yenimahalle - Ankara

First Step Pilates Studio

Keçiören

devamını oku... Adres: Şefkat Mahallesi Dr. Besim Ömer Caddesi No:49/B Keçiören-Ankara

Red Deluxe Personal Coaching - Keçiören

Keçiören

devamını oku... Adres: Şenlik Mahallesi Şehit Tayfun Sümer Sokak No:15/3 Gazino Keçiören-Ankara

Switch Zone Pilates

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Çarşı Mahallesi Ragıp Tüzün Caddesi No: 152-8 Yenimahalle-Ankara

Ess Pilates

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Çamlıca Mahallesi Bağdat Caddesi No:82 Kat:3 Daire:208 Yenimahalle - Ankara

Level Up Fitness Center

Keçiören

Level Up 2015 yılında Mustafa Yaman ve Samet Çetin ortaklığında LEVEL UP FITNESS CENTER adıyla Tepebaşı Mahallesi Çığ Sokak No:62 Keçiören Ankara adresinde kurulmuştur. Profesyonel işletmecilik anlayışıyla en iyi ve en sağlıklı şekilde hizmet vermek için profesyonel ekipmanlar ve uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Sağlıklı yaşam, sağlıklı spor için sürekli yenilikler ve araştırmalar yaparak hizmet kalitesini en yüksek seviyeye taşıyoruz. Aileler çocuklarını çocuk kulübüne getirip onlar spor yaparken çocukların da eğlenerek veya ödevlerini yaparak ebeveynlerini bekleyebilirler. Spor sonrası Teras Cafe'de dinlenmek, kısacası yaşam seviyenizi yükseltmek için gerekli hizmeti vermeye hazırız.







devamını oku...
Adres: Tepebaşı Mahallesi Çiğ Sokak No: 62 Keçiören-Ankara

Meteoroloji Spor Kulübü

Keçiören


devamını oku...
Adres: Kalaba Mahallesi Halıç Sokak No:1 Keçiören - Ankara

Buff Gym

Yenimahalle

Buff Gym ; 2018 yılından bu yana ilk spor salonumuz, 600 m2 alan, 2 katlı spor salonunda, deneyimli ve güler yüzlü ekibi, profesyonel ekipmanı ile misafirlerine sağlıklı, hijyenik ve eğlenceli spor yapmanın keyfini sunuyor. Fitness, cardio, body building, pilates, zumba ve daha fazlası için Buff Gym sporda değişmeyen adresi olarak hizmetlerine devam ediyor.

Deneyimli uzman antrenörlerimizin kişiye özel olarak hazırladığı Buff Gym spor programı eşliğinde bilinçli ve amacınıza yönelik çalışmanızı gerçekleştirip, grup derslerine katılıp eğlenceli vakit geçirebilir günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.devamını oku...
Adres: Yukarı Yahyalar Mahallesi İvedik Caddesi 962. Sokak No:8/11-2 Yenimahalle-Ankara

Rise Up Pilates

Yenimahalle

Rise up Pilates Yenimahalle de Onkoloji hastanesi karşısında Bulvar effect residance içerisinde bulunan sadece kadınlara özel hizmet veren bir salondur.

Alanında uzman antrenörleri ile kişilerin vucüt analizi yapılarak kişiye özel program oluşturulur. Üyelere her ay ölçüm yapılarak sıkılaşma oranları gözlemlenir.

Rise Up Pilates Ücretsiz deneme dersi için iletişime geçebilirsiniz.devamını oku...
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Vatan Caddesi No:93/136 Bulvar Efect Yenimahalle-Ankara

Air Beam Pilates Stüdyosu

Demetevler

devamını oku... Adres: Demetevler 404.Cadde 10/F Demetevler-Ankara

Deniz Pilates Zumba Keçiören

Keçiören

devamını oku... Adres: Pınarbaşı Mahallesi Aksaray Caddesi 3/B Şehitler Metro Durağı Karşısı Keçiören-Ankara

Vision Fit Body Ems ve Pilates Stüdyo

Yenimahalle

Elektriksel kas simülasyonu anlamına gelen EMS, son zamanların en popüler sporlarından… Şimdiye kadar alışılagelmiş spor modellerini kullananlar ilk başta EMS'yi benimseyemese de geçmişi sporculara dayanan EMS, kısa zamanda kendisini kanıtlamayı başardı. Aslında EMS hakkında çok fazla bilgi olmadığı için bu konudaki soru işaretleri de doğal olarak artıyor. Ancak deneyenler biliyor ki EMS antrenmanı, anlatıldığından çok daha iyi.

Aklınızda kalan tüm sorulara cevap bulabileceğiniz, aynı zamanda da EMS ile ilgili yanlış bilinen gerçekler konusunda bilgi alacağınız yazımızda, EMS'nin aslında ne olduğu hakkında da sizi aydınlatmak istedik.

Hayat hızla akıp giderken saatler süren antrenmanlara her geçen gün daha az vakit ayırabiliyor ve zamanla fark etmeden spordan kopup gidiyoruz. Ancak EMS ile bunu tekrar daha güçlü bir şekilde yakalamak mümkün. Öncelikle gelelim EMS hakkında yanlış bilinen gerçeklere.

EMS zararlıdır!

EMS, uzun yıllar boyunca sağlık sektörünün fizik tedavi alanında kullanılmış ve hala da kullanılmaya devam eden bir sistemdir. Motor sinirlerin uyarılması neticesinde kas kasılmalarının arttığı bu sistemle kanıtlanmış ve sağlık sektöründe etkin bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Medical Fitness tedavilerinde de kullanılan bu sistem, ayarlanabilir ve ölçümlenebilir akımlar sayesinde kişiye uygun olarak verilmektedir. Ancak kalp rahatsızlığı yaşayan kişilerin doktor raporu ile EMS antrenmanına başlaması gerekmektedir.

Gerçek Sporcular EMS yapmaz!

EMS, hayatı kolaylaştıran antrenman çeşidi olduğu için saatlerce ter akıtarak spor yapan kimsenin EMS ile ilgilenmeyeceği düşünülse de tarih bunu da yalanlamaktadır. 1960'lı yıllarda Rus atletler EMS sistemini oldukça yoğun olarak kullanmış ve kas kütlelerini artırmayı başarabilmişlerdir. Şu anda da bazı üniversitelerin Spor Bilimlerinde EMS sisteminin öncü ve yenilikçi teknolojisi kullanılmaktadır.

20 dakikada 3000 kalori vermek gerçek olamaz!

Kulağa, gerçek olamayacak kadar inanılmaz gelse de kilo, yaş ve farklı faktörler doğrultusunda ortalama 3000 kalori yaktırmaktadır. Alışılagelmiş antrenmanlarla 4 saatte aldığınız verimi EMS sayesinde 20 dakikada alabilmek mucize gibi ama gerçek.

EMS'de Sonuç Almak İçin Sadece Birkaç Ay Yeterli!

EMS antrenmanı ile sonuç çok çabuk görüldüğü için böyle bir yanlış fikir oluşabilir ancak durum göründüğünden biraz farklı. Amaç kilo vermek, sıkılaşmak, sağlıklı bir yaşam sürdürmek, disiplin kazanmak, selülitlerden kurtulmak, anatomik yapının düzgün olmasını sağlamak ve kas hacmini artırmaksa EMS antrenmanlarında mutlaka bir disiplin olmalıdır. Haftada iki gün 20 dakika ayırarak tüm bunları sağlamak sizin elinizde. Ancak amaç sadece zayıflamak ve normal hayata devam etmekse EMS sizin istediğiniz sonucu 3 ayda verir; zayıflar, sıkılaşır, kas hacminizi artırır ve selülitlerinizden kurtulursunuz. Ama devamı gelmediği sürece bunların tekrarlama ihtimalini de artırırsınız.

Ergenler bu sporu yapamaz!

EMS sisteminde antrenman yapmak isteyen ergenler 15-16 yaşından itibaren çalışma yapmaya başlayabilirler. 15-16 yaştan 80-85 yaşa kadar EMS Antrenmanı yapılabilir. Ancak istisnai durumlarda doktor raporu mutlaka gerekmektedir. Ergenlik çağına girmiş genç kız ve erkek çocukları da, sağlıkla ilgili aksi bir durum söz konusu değilse, EMS sistemi ile antrenman yapabilirler. Özellikle okula giden ve sınava hazırlanan genç çocuklar, zamandan da tasarruf edecekleri için EMS antrenmanına yönelmektedirler.

Tüm bu bilgiler ışığında söylemeliyiz ki EMS sistemi, alışkanlıklarınızın dışına çıkıp farklı bir açıdan vücudunuza bakmanız için sizi teşvik eder. EMS sayesinde hayal ettiğiniz vücuda çok daha kısa sürede ulaşabilir, alışılagelmiş antrenmanlarla yıllar süren çalışmalar neticesinde alacağınız sonucu sadece 3-6 ay arasında alabilirsiniz.


devamını oku...
Adres: Mehmet Akif Ersoy mahallesi 313.cadde Bulvar Effect 7/G Yenimahalle-Ankara

Power Line Sport Center

Demetevler

Power Line Sport Center - Yenimahalle Spor Salonu Demetevler Spor Salonu

POWERLINE SPORT CENTER SAĞLIKLI YAŞAM KULÜBÜNDE;

ALTUN-POLAT VÜCUT GELİŞTİRME SPOR KULÜBÜ VE DERNEĞİ

Uzman eğitmenler eşliğinde bayanlar için fitness, bölgesel çalışmalar, aletli çalışma, sağlıklı kilo verme, sağlıklı kilo alma body building ve streching çalışmaları.

Çeşitli nedenlerden dolayı sağlık sorunlarında fizik tedavi sonrası rehabilite çalışmaları.

Farklı cardio ekipmanları (cross trainer, stepper, yatay ve dikey bisikletler, koşu bantları) ile donatılmış fitness merkezimizde cardio antremanınızı belirlerken eğitmenler yaş, cinsiyet, k,lo ve sağlık durumunuzu analiz ederek size uygun programı çıkartıcaklardır.

Uzman eğitmenlerin vereceği antreman programları ile hedefe yönelik antreman programları uygulanmaktadır. Fitness ve ya bodybuilding (vücut geliştirme) hedefinizi gerçekleştirmek için en iyi ekipmanlarla çalışabileceksiniz. Profesyonel hazırlanan antreman programları ve beslenme programı desteği ile etkin antremanlar uygulanmaktadır.

Çok yakında demetevlerde ilki gerçekleştireceğiz ve birbirinden farklı güncel grup egzersiz programlarının sunulduğu geniş aerobik salonunda pilates, yoga pilates, taebo, crunch, cycle , mix, taekwando, kick box gibi aktiviteler kendi branşında deneyimli eğitmenlerin verdiği derslerle faaliyete geçicektir.

AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİMİZLE SPORDA SINIR OLMAYACAĞINI KANITLAYACAĞIZ...
devamını oku...
Adres: 412. sokak (eski 7.sok) No:6/B Demetevler-Ankara


Daha önceden bireysel olarak çalışan bu daldaki uzman ekipler artık belli bir spor salonuna bağlı olarak çalışma göstermektedir. Bu şekilde ilgili kişiler aradıkları hemen her şeye rahatlıkla erişebiliyorlar. Gerek müşteri olsun gerek uzman aralarında belli bir uyumu yakaladıktan sonra çok rahat bi şekilde ortak çalışma sürecine girebilmektedirler. Her geçen gün tercih sebebi olan personal training sizin de göz bebeğiniz olacaktır.

Etlik personal training spor salonları müşterisine bu konuda uzman ekibiyle birlikte hizmet vermektedir. Bu hizmet doğrultusunda sınır tanımayan bu salonlar 7/24 müşterisine açıktır.