ETLİK-KEÇİÖREN POWERPLATE

blog yazısı ekle !

ETLİK-KEÇİÖREN POWERPLATE

Power Plate spor türünde tüm vücutta vibrasyon uygulaması yapılmaktadır. Whole Body Vibration denilen bu sistem vücudunuzun her bölgesine nüfuz etmektedir. Bu vibrasyon uygulamasıyla insan vücudu üzerindeki yer çekimi kuvvetini yaklaşık 6 misli arttırıyor. Bu aletle birlikte kişi gün içerisinde hareket ettiremediği bölgelerini harekete geçirerek vücudunda oldukça temel bir mekanizmayı hareket geçirmektedir.





Gün içerisinde kimi zaman oldukça yoğun süreçlere tabi tutuluruz ancak bu tür şeyler hiçbir zaman gözümüzü korkutmasın. Zira kişi düzenli bir şekilde spor yaptıktan sonra aradığı fizyolojik sistematik hareket mekanizmasına sahip olacaktır. Bu noktada kişilerin en çok dikkat etmesi gereken husus şudur ki powerplate uzmanı bulmaktır. Şayet kişi alanında uzman bir powerplate uzmanı bulamazsa o vakit yaptığı bu sporun anlamı da kalmayacaktır. Sonuç olarak hem alanında uzman kişi hem de buna uygun olarak iyi bir spor salonu bulmakta fayda vardır.

Etlik power plate salonları müşterilerine hem dünya kalitesinde hizmet vermekte hem de bu spora bağlı olarak bünyesinde bulundurduğu uzman kadro ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.