HERBALİFE FORMUL 2 VİTAMİN VE MİNERAL KOMPLEKS KADINLAR İÇİN

blog yazısı ekle !

HERBALİFE FORMUL 2 VİTAMİN VE MİNERAL KOMPLEKS KADINLAR İÇİN

Herbalife Formül 2 Vitamin ve Mineral Kompleks (Kadın) nedir?

Herbalife 1980 yılından bu yana hizmet veren ve dünya üzerinde 100'ü aşkın ülkede sağlıklı ve yaşam dostu ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturmayı amaçlayan firmadır. Formül 1 Shake ürünüyle ön plana çıkan Herbalife , kısa bir süre sonra yeni bir formu kullanıcılara sundu: Formül 1 Vitamin ve Mineral Kompleks.

Bu ürün erkekler ve kadınlar için ayrı şekilde formülize edildi. Cinsiyetin ve haliyle ihtiyaçların farklı olmasından dolayı geliştirilen Formül 2 Vitamin ve Mineral Kompleks günlük kullanıma uygundur. İçerdiği 21'ü aşkın temel besin günlük gereksinimin tamamını karşılar.

Herbalife Kadın Vitamin ve mineral tabletinde vitamin ve mineral oranları

A VİTAMİNİ : Bedenimiz için gerekli olan vitaminlerden biri. kas ve kuvvette ihtiyaç duyulan A vitamini herbalife kadın vitamin kompleksini iki tabletinde 800 uq olup, günlük A vitamini ihtiyacınızın %100 karşılar. Gümlük iki tablet almanızı tavsiye ederiz.

D VİTAMİNİ : Bütün bilim insanlarının ve araştırmacıların üzerinde durduğu D vitamini, vücudumuzun bağışıklık sisteminin çok sevdiği ender vitaminlerden biridir. Günlük iki tablet formül iki kadın vitamin ve mineral tableti D vitamini ihtiyacınızın çok üstünde bir oran içerir. Bu durum size D vitamini eksikliğinde destek sağlar. Düzenli kullanımda D vitamini deponuzun dolmasına yardımcıdır.

E VİTAMİNİ : Bizim çok ihtiyaç duyduğumuz kan oluşumu ve damarlar ayrıca bağışıklık sistemine destek sağlayan bir vitamindir. İki tablet kullanımında günlük ihtiyacın çok üstünde E vitamini almanıza yardımcı olur.

K VİTAMİNİ : İki tablet günlük kullandığınızda günlük ihtiyacınız olan K vitaminini alabilirsiniz.

C VİTAMİNİ : Bağışıklık sistemimizin sürekli ihtiyaç duyduğu bir vitamindir. Günlük ihtiyaç duyduğunuz c vitaminini herbalife formül iki vitamin ve mineral tabletten karşılayabilirsiniz.

TİAMİN

RİBOFLAVİN

NİASİN

B 6 VİTAMİNİ

FOLİK ASİT

B12 VİTAMİNİ

BİOTİN

PANTOTENİK ASİT

olmak üzere iki tablet vitamin ve mineral tablet günlük ihtiyacın bazen tamamını bazen çok büyük bir oranını veya daha fazlasını vücudun almasına yardımcıdır.

Faydaları nelerdir?

Herbalife Formül 2 Vitamin ve Mineral Kompleks içeriği şu şekilde: Vitamin A, C, D, E, tiamin, Vitamin B3, B6, Folik asit, Vitamin B12, biyotin, kalsiyum, demir, potasyum, magnezyum, çinko, selenyum, manganez, lütein ve diğer.

Ürün kadınların ihtiyaçlarına göre geliştirilmiştir. Vücudun ihtiyaç duyduğu mineral ve vitaminleri optimum düzeyde sağlar. 69 AB onayı alan ürün, beslenme uzmanları tarafından geliştirilmiştir ve bilimsel olarak kullanımı desteklenmektedir. Herbalife Formül 1 Shake ile kullanımı en iyi sonuçları almanızı sağlayacaktır.

  • İçeriğinde bulunan A vitamini kemik gelişimi, göz ve sağlığını geliştirmede yardımcıdır.
  • B vitamini ve ailesi solunum, sindirim ve sinir sistemlerinin stabil çalışmasını sağlar.
    – B12 vitamini kansızlık sorunu yaşayan kadınlarda olumlu etkiye sahiptir. Ayrıca hafızayı ve dikkati olumlu yönde etkiler. Özellikle ilerleyen yaşlarda B12 vitaminin alımı önem taşır.
    – B1 vitamini sinir sistemini destekler, büyümeye yardımcı olur ve zihinsel kapasiteyi arttırır. B2 ise cilt sağlığının gelişiminde yardımcıdır. Görme üzerinde olumlu etkilere sahiptir.
    – B3 vitamini yağların metabolize edilmesinde yardımcıdır. Kilo vermede işimizi kolaylaştırır ve damar sertliğine karşı mücadele eder.
    – B6 vitamini bağışıklığı ve sinir sistemini destekler. B12 emilimini kolaylaştırır.
  • C vitamini kemikleri güçlendirir ve antioksidan görevi görür. Ayrıca yaraların hızlı iyileşmesi, zararlı ışınlara karşı cildin korunması, görevlerini üstlenir.
  • D vitamini kalsiyum ve fosfor düzeylerini dengeler ve kemiğin korunmasını sağlar. Tiroidlerin ve metabolizmanın istenen şekilde çalışmasına katkıda bulunur. Bağışıklık sistemini destekler ve vücuttaki organ ve dokuların çalışmasında dengeleyicidir.
  • Biyotin saçların siyah kalmasını sağlar. Cilt sağlığını korumada yardımcıdır. Ayrıca saç dökülmesinde önleyicidir.
  • Folik asit sinir dokusunun gelişimini sağlar ve kan hücre yapımında yardımcıdır. Bağışıklık sistemine de katkı sunar. B9 olarak bilinen vitamin cilt sağlığı için önemlidir.
  • E vitamini serbest radikal oluşumunu önler ve yaşlanmayı geciktirici etkiye sahiptir. Ayrıca bunama ve alzaymır rahatsızlıklarının engellenmesi ve yavaşlatılmasında olumludur.
  • Çinko hücre tamirini sağlar, protein sentezinde gereklidir. Kısırlık tedavisinde kullanılmaktadır ve saç dökülmesinde engelleyicidir.
  • Kadınlarda kansızlık sorununun en önemli sebeplerinden biri demir eksikliğidir. Demir kan hücrelerin yapımında kullanılır. Kansızlığı engeller ve bağışıklık sistemini olumlu yönde etkiler.
  • Magnezyum kasları kontrol eder ve çalışmasını düzenler. Depresyona karşı direnç gösterir ve kalp damar sağlığını korur. Ayrıca PMS sancısını azaltır.
  • Selenyum kalp rahatsızlıkları ve kansere karşı vücudu dirençli hale getirir. Bağışıklık sistemini destekler. Menopoz sorunlarını ve şikayetlerini azaltır.