HERBALİFE REBUİLD ENDURANCE

blog yazısı ekle !

HERBALİFE REBUİLD ENDURANCE

HerbalifeRebuildEndurance nedir?

HerbalifeRebuildEndurance, fiziksel aktivite gerçekleştiren bireylerin spor sonrasında vücut ve beden iyileşmesini sağlar ve dayanıklılığı arttırır. Ürün bir koşucu, bisiklet sürücüsü, futbolcu hatta spor salonunda yoğun antrenman yapan kullanıcılar tarafından tercih edilebilir.

RebuildEndurance barındırdığı yüksek kalitede protein ve karbonhidratla vücuttaki glikojeni yenilirken, kasların yeniden yapılandırılmasında ve onarılmasında büyük yardımcıdır. Ayrıca içerisindeki süt proteini karışımı, glutamin ve karnitin kasların iyileşmesinde rol oynarken bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkiye sahiptir. Hızlıca metabolize edilen whey proteini ile daha yavaş sindirilen kazein hem hızlı hem de uzun süreli kas oluşumu sağlar.

HerbalifeRebuildEndurance kimler kullanabilir?

Herbalife24 ailesi, yaşam ürünleri kapsamında RebuildEndurance yoğun antrenman ve müsabaka sonucunda hızlı iyileşme ve kas onarımına ihtiyaç duyan bireyler tarafından tercih edilebilir. Ürün, Türkiye'de çok sayıda spor salonunda tercih edilmekte, atletler, dağ sürücüleri, futbol oyunları, triatletler ve diğer yoğun ağırlık veya performans içeren spora dahil olanlar tarafından kullanılmaktadır.

HerbalifeRebuildEndurance faydaları nelerdir?

RebuildEndurance, ailenin diğer ürünü olan RebuildStrength ile benzerlik gösterir. Protein açısından zengin olan konsantre süt proteini (kazein) ve izole whey proteini içeren ürün hem yüksek hızda hem de kalıcı iyileşme sağlar. Kas gelişimini destekleyen ürün kaslardaki glikojenin değişimini teşvik eder ve dinlenme süresinin kısa olmasını, daha verimli geçmesini sağlar. Bunun yanında ürün içerisinde bulunan glutamin bağışıklık sistemini destekler ve kas inşasının oluşumunda yardımcı göreve sahiptir.

Endurance B2 vitamini ile gelmektedir. Karbonhidrat ve proteinin metabolize edilmesinde yardımcıdır. B1 Endurance'nin teminini kolaylaştırır ve enerji kısa sürede ortaya çıkar. Ayrıca sinir sistemi korunur ve kan dolaşımının gerçekleşmesinde rol oynar. C vitamini proteinin ana maddesi kolljen üretimini sağlar ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Demir ve E vitamini emilimini kolaylaştırır. RebuildEndurance içeriğinde yer alan E vitamini damar akışkanlığını hızlandırır ve hücre zarını kullanır. E vitamini demir emilimi için olumlu katkı sağlar. Endurance'nin temel bileşenlerinden olan demir kan hücrelerinin oluşumunde ve kan oksijeninin taşınmasında etkilidir. Bu idman sonrası dinlenme sürenizi kısaltacak ve sonraki müsabaka, spor ve antrenmanlar için dayanıklılığınızı arttıracaktır.

Yine içinde bulunan L-glutamin ile l-karnitin vücut ve kaslarda, doku oluşumunda önemli etkiye sahiptir. Glutamin bağışıklık sistemini güçlendirip ortaya çıkan vücut stresini engellerken, karnitin kasın metabolize edilmesine katkı ve egzersiz sonrasında verimli, hızlı iyileşme sağlar.

Dinlenmek neden önemlidir?

Spor, beslenme ve dinlenmeyi yüzdelik önem sırasına koymak gerekirse, spor %10, beslenme %25 ve dinlenme %65 öneme sahiptir. Vücut gerçekleştirilen her aktivite, eylem veya operasyonun ardından mutlaka dinlenmeye ihtiyaç duyar. Dinlenmenin daha verimli olabilmesi için beslenmeye ihtiyaç duyulur. Vücut gücünün yeniden kazanılması, enerjinin artması ve dokuların iyileşmesi sağlıklı beslenme ve uygun dinlenme koşullarıyla gerçekleşir. Bunun yanında yeterince dinlenmemek kötü ruh haline ve strese yol açar. Bu durumlar ise bize uzun vadede fiziksel rahatsızlıklar olarak geri dönebilir.

Tüm bu olumsuzluklardan kaçınmak adına yoğun iş ve spor temposu altında tüm ihtiyaçları karşılayabilecek düzeyde olan RebuildEndurance'i tercih etmek yararınıza olabilir. Konuya dair detaylı bilgi almak için danışmanlarımızla iletişime geçin.

RebuildEndurance içeriği

  • Glutamin – kas gelişimini sağlar. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Hormon gelişimini destekler ve performans artışı sağlar.
  • Karnitin: Aktivite sonrasında iyileşme süresini kısaltır.
  • BCAA (Zincirli amino asit destekleri) – Kas kütlesi gelişimini sağlar ve hızlandırır. Dayanıklılığı arttır. Bağışıklık sistemini düzenler ve kas dokularının daha hızlı iyileşmesini sağlar.
  • Süt proteini: %80 kazein ve %20 whey proteini ile gelen karışım hem hızlı hem de yavaş emilim özellikleri gösterir. Kişide tokluk hissi yaratan bu protein karışımı kas kütlesi gelişimini muhafaza eder ve yağsız kilo oluşumunu veya fit kalmayı destekler.
  • Kalsiyum kazein: Bağışıklık sistemine iyi gelir. Whey proteini sindirimini kolaylaştırır.
  • Whey protein: Kas kütlesinin artışına destek olur. Kötü kolesterolü azaltırken bağışıklık sistemini destekler. Sporda ve sportif performansta artış sağlar. İyileşme süresini hızlandırır ve yorgunluğun azalmasında yardımcıdır.