KIZILAY PERSONAL TRAINING

blog yazısı ekle !

KIZILAY PERSONAL TRAINING

Yaşam koçluğu dediğimiz personal training günümüzde günün bize getirdiği yoğunluğun yanında belki de en çok ihtiyacımızın olduğu şeydir. Her geçen gün gelişen, değişen ve büyüyen dünyayla birlikte birçok alanda pek çok çalışmalara imza atılmaktadır. Buna bağlı olarak biz de kendimizi çoğu zaman günün yoğunluğu içerisinde bulmaktayız. Şayet günün yoğunluğundan sıyrılmak istiyorsanız o vakit kendinize bir yaşam koçu edinerek ilk adımınızı atabilirsiniz. Diğer adımları yaşam koçunuz sizin için de atacaktır.



Step Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Barbaros Mahallesi Guniz Sokak No:33/2 Tunalı - Ankara

Over Gym

Tunalı

Ankara Tunalı'da bulunan personal training salonumuzda, alanında uzman eğitmen kadromuz ile sizlere kaliteli eğitim vermeye devam ediyoruz.
-Otopark
-Kişiye özel antrenman programı
-Kişisel Antrenör
-Hocalarla sürekli iletişim
-Temiz ortam
-Beslenme desteği
devamını oku...
Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi No:50/D Tunalı-Ankara

G Training Vip

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No:40 Bahçelievler - Ankara

ATC Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Kavaklıdere Mahallesi Tunus Caddesi No:6 Köprülü Apartmanı No:13 Kat:4 Tunalı-Ankara

ME Pilates

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi Şehit Temel Kuğuoğlu Caddesi No:2/A Çankaya - Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara

Only Pilates Studio

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Mahallesi Atatürk Bulvarı Atahan İş Hanı No:117/32 Kat:8 Kızılay-Ankara

Deniz Spor Kulübü - Pilates Studio

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Sıcak, samimi ve aile ortamında rahat bir şekilde antrenman yapabilmeniz için, özenle seçtiğimiz hoca ve öğrenci kadromuzla sizlerede eğitim vermek istiyoruz. Alanında Uzman Kadrosu İle Vucut geliştirme, Fitness, Mma, Kickboks, Muaythai, Pilates, Aletli Pilates (Reformer),, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle hedefinize ulaşacaksınız. Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.devamını oku... Adres: Maltepe Mah. Şehit Gönenç Cad. 16 / B Maltepe - Ankara

Deniz Spor Kulübü

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Sıcak, samimi ve aile ortamında rahat bir şekilde antrenman yapabilmeniz için, özenle seçtiğimiz hoca ve öğrenci kadromuzla sizlerede eğitim vermek istiyoruz. Alanında Uzman Kadrosu ile Mma, Kickboks, Muaythai, Aletli Pilates (Reformer), v.b, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle hedefinize ulaşacaksınız. Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Şehit Gönenç Caddesi No:16/A (Eski maltepe pazarı karşısı) Çankaya-Ankara

Diva Pilates

Cebeci

devamını oku... Adres: Cebeci Mahallesi Evren Sokak No:32/B-C Cebeci-Ankara


Yaşam koçu sizin gün içerisinde hem fizyolojik hem de mental olarak ihtiyaçlarınızı karşılar. Böylelikle gün içerisinde çok yol alabilir ve bunun sonucunda kendinizi çok yorulmuş hissetmezsiniz. Böylelikle zamandan tasarruf edersiniz. Yaşam koçları size yaşamınızın her anında düzenli bir program oluşturarak gün içerisinde daha düzenli olmanızı sağlar.

Kızılay personal training spor salonları müşterisine hem kaliteli hizmet vermek hem de uzmanlar eşliğindeki ilgili spor dallarında onların cebini yakmayacak derecede standartlara uygun olarak ücretler uygulamaktadır. Bu şekilde müşteriler hem ekonomik hem de kaliteli bir hizmetten yararlanmış oluyorlar.