MALTEPE POWERPLATE

blog yazısı ekle !

MALTEPE POWERPLATE

Power Plate, Whole Body Vibration denilen bir alet eşliğinde yapılan bir spor dalıdır Bu alet kişinin bedeni üzerinde belli titreşimler yayarak kasların hızlı ve düzenli çalışmasını sağlar. Böylece vibrasyon uygulamasıyla insan vücudu üzerindeki yer çekimi kuvveti yaklaşık 6 misli artar. Bu sayede kaslar düzenli bir şekilde uyumlu olarak çalışmayı sürdürüyor. Zira üretilen fiziksel vibrasyon sayesinde kaslara yüklü miktarda enerji transfer ediliyor. Bu aletle kaslar 30 ila 50 Hertz frekans aralıklarında calısılabiliyor.



G Training Vip

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No:40 Bahçelievler - Ankara


Power Plate bilhassa belli bir yaş aralığını geçmiş olan kişiler için önerilir. Zira bu spor dalıyla o yaş aralığında olan kişilerin kas yapıları daha düzenli çalışacağı için hem formsal hem de sağlıksal açıdan çok daha olumlu etkilerle karşı karşıya kalabilirler.

Maltepe power plate salonları ile müşterilerine Power Plate alanında uzman kişilerle birlikte hizmet vermektedir. Günümüzde Türkiye'de her ne kadar bu spor dalı adına uzman kişilerin sayısının az olduğunu bilsek de bu salonlar hizmette sınır tanımayarak yurtdışından uzman kişiler getirmektedir.