MALTEPE YOGA

blog yazısı ekle !

MALTEPE YOGA

Yoga sizi hem rahatlatacak hem de günlük yaşamın tüm yorgunluğun ve yoğunluğundan sıyırıp çıkaracak bir spor dalıdır. Bu spor dalıyla günlük işlerinizde dikkatinizi daha rahat bir şekilde toplayıp, çalışma esnekliğinizi arttırabilirsiniz. Bu spor dalına kendisini bırakmak isteyen kişiler genellikle bu amaç doğrultusunda bu spora başlamazlar ancak bu sporu zamanla yaptıktan sonra anlarlar ki yaşamlarında belli bir düzen sistematik bir şekilde oturmuştur. Zaten önemli olan şey de budur. Kişinin mental ve fiziksel rahatlığı; bu şekilde yaşamda istenen rahatlık yakalanmış olur.



Cat Sports

Beştepe

Fitness üyelik ücretleri:

  • 1 aylık : 2750 TL
  • 3 aylık : 5200 TL
  • 6 aylık :9250 TL
  • Yılık :17.000 TL
  • Günlük :500 T
Boks
  • Aylık :8500 10 saat
devamını oku...
Adres: Beştepe Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi 61 / A Çakıroğlu Plaza Beştepe - Ankara

ME Pilates

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi Şehit Temel Kuğuoğlu Caddesi No:2/A Çankaya - Ankara

Deniz Spor Kulübü - Pilates Studio

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Sıcak, samimi ve aile ortamında rahat bir şekilde antrenman yapabilmeniz için, özenle seçtiğimiz hoca ve öğrenci kadromuzla sizlerede eğitim vermek istiyoruz. Alanında Uzman Kadrosu İle Vucut geliştirme, Fitness, Mma, Kickboks, Muaythai, Pilates, Aletli Pilates (Reformer),, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle hedefinize ulaşacaksınız. Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.devamını oku... Adres: Maltepe Mah. Şehit Gönenç Cad. 16 / B Maltepe - Ankara

Deniz Spor Kulübü

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Sıcak, samimi ve aile ortamında rahat bir şekilde antrenman yapabilmeniz için, özenle seçtiğimiz hoca ve öğrenci kadromuzla sizlerede eğitim vermek istiyoruz. Alanında Uzman Kadrosu ile Mma, Kickboks, Muaythai, Aletli Pilates (Reformer), v.b, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle hedefinize ulaşacaksınız. Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Şehit Gönenç Caddesi No:16/A (Eski maltepe pazarı karşısı) Çankaya-Ankara


Yoga çoğunlukla bir spor dalı olarak düşünülmez. Bu düşünce şekli kişilerin spor dallarına bakış şekilleriyle alakalıdır. Ne yazık ki çoğu spor dalı olarak bilinmesi gereken şeyler esasında insanların gözünde pek de öyle değildir. Öte yandan günümüzde bu spor dalını icra eden ilgili uzmanlar bulunmaktadır.

Maltepe yoga salonları yoga yapmak isteyen herkese 7/24 uzman kadrosuyla açıktır. Yoga konusunda hemen her konuda danışabileceğiniz uzman kadro size hizmet kalitesinde zirve yaşatacaktır.