TUNALI POWERPLATE

blog yazısı ekle !

TUNALI POWERPLATE

Power Plate, diğer adıyla Whole Body Vibration vibrasyon uygulamasıyla insan vücudu üzerindeki yer çekimi kuvvetini yaklaşık 6 misli arttırmaktadır. Bu şekilde bu spor dalında devinim gösteren kişiler bir süre sonra vücutlarının düzenli bir şekilde forma girdiğini görecektir. Öte yandan bu spor dalında kullanılan aletle kaslar 30 ila 50 Hertz frekans aralıklarında calışıyor.



New Body Pilates Studio

Çankaya

devamını oku... Adres: Cidde Caddesi Sancak Mahallesi 31/A Çankaya-Ankara


Şayet sindirim sisteminizde sıkıntı çekiyor ve bu durumdan sıklıkla yakınıyorsanız o zaman powerplate sporu sizin için vazgeçilmez olabilir. Zira bu spor dalını yapan kişilerin mekanizması daha düzenli bir şekilde çalıştığı için kişilerin sindirim sistemine karşı bir korunak oluşturmuş olur.

Tunalı power plate salonları ile müşteriler arık çok daha sağlıklı ve spora karşı çok daha duyarlı. Malumunuz o ki günümüzde spor dallarıyla sadece bedeninin görsel olarak iyileştirmek isteyen kişiler ilgilenmektedir. Oysa ki spor bunun yanı sıra sağlıklı yaşam açısından da kişiye birçok şey kazandırmaktadır. Sporun size sunmuş olduğu bu özellikten vazgeçmeyin.