YALNIZCA PELOPS' TA

blog yazısı ekle !

YALNIZCA PELOPS' TA

NEFES TEKNİKLERİ , EGZERSİZLER VE KARMA SAVUNMA SANATLARI

Her şey nefesle başlar ve nefesle biter. Biz derslerimizde doğru nefes alımı ve bunun günlük yaşama nasıl etki etmesi gerektiğini gösteriyoruz. Migren , sinüzit , astım gibi hastalıkların hangi nefes tekniği ile iyileşebileceğini yani hangi nefes tekniğinin ve egzersizinin gün içerisinde ne şekilde uygulanması gerektiğini anlatıyoruz .Genelde boyun , sırt , bel , diz , kalp gibi organların ve bel boyun fıtığı , romatizma , diz ağrılarının hangi egzersizlerle düzeleceğini gösteriyoruz . Bunda da şu ana kadar %90 başarı eldeettik . Vücudun önce kondisyonun artmasını ve sıkılaşmasını sağlıyoruz . Bunda da %100 başarı elde ettik .

Öncelikle insanların gün içerisinde 5 dakikada olsa yalnızca kendisinevakit ayırması ve sevdiği şeyleri yapmasını istiyoruz . Temel amacımız doğru nefes ve teknikleri egzersizlerinin hangi bölge için olursa olsun doğru yapılması ve bir şeyin adı ders ise bunun çabuk bir şekilde hayata yansımasını sağlayabilmektir .



KARMA SAVUNMA SANATLARI

Karma savunma sanatlarında uzak doğuTaekwondo , Karate , Kung fu ,kata ve stillerin kişiye göre en doğru duruş , blok , mesafe , hız ve uygulanabilir teknikler öğretiyoruz . Temel amacımız özgüven , dikkat dağınıklığı , başarı ,
azim ve kazanma duygusunun tadının öğrencilere verilmesini sağlamaktır .