Tenis Okulları

Spor Merkezleri

Squash

Fitness

Bayanlara Özel Spor Salonları

Voleybol Okulları

Pilates Salonları

Futbol Okulları

Kapalı Havuzlar

Spinning

Basketbol Okulları

Spor Hocaları

Savunma Sanatları

Aletli Pilates Salonları

Fitness Salonları

Fitness Ankara'daki fitness salonları, fiyatları, fotoğrafları ve kampanyaları.

Pilates Ankara'daki pilates salonları, fiyatları, fotoğrafları ve kampanyaları.

Savunma Sporları Ankara'daki savunma sporları salonları, fiyatları, fotoğrafları ve kampanyaları.

Basketbol Okulu Ankara'daki basketbol okulları, fiyatları, fotoğrafları ve kampanyaları.

Bayanlara Özel Spor Merkezi Ankara'daki bayanlara özel spor salonları, fiyatları, fotoğrafları ve kampanyaları.

Body Building (Vücut Geliştirme) Ankara'daki body building salonları, fiyatları, fotoğrafları ve kampanyaları.

Ankara Spor Salonu

Sağlıklı bir yaşamın olmazsa olmazları arasında ilk sıralarda gelenler arasında hiç kuşku yok ki spor geliyor. Sıradan bir yürüyüş bile insanların yaşamını olumlu anlamda etkiliyor. Ankara yürüyüş, koşu vb. sporlar için birçok park ve açık alanın olduğu bir kent. Ama Ankara'da insanlar kendilerine bir spor merkezi seçimi yaparak farklı spor dallarını da yapabiliyor. İyi bir spor salonu kendi bünyesinde farklı spor dallarını barındırabilmeli. Bir merkezi farklılaştıran biraz da fitness, vücut geliştirme (body building), pilates, pilates reformer, yoga, crossfit, yüzme, çocuklar için jimnastik, basketbol gibi farklı spor dallarını bünyesinde barındırabilmesi.

Zira insanlar özellikle Ankara'da bir spor merkezine gidip birden fazla spor dalını yapmak ve başka Eryaman spor salonu arayışına girmemek istiyor. Sizin de böyle bir arayışınız varsa Ankara spor salonu adreslerine ve telefon bilgilerine sitemizden kolayca ulaşabilir ve her türlü bilgiyi alabilirsiniz.

Ankara Fitness

Her spor dalının kendine özgü meraklıları var. Örneğin fitness kimilerimiz için son derece özel bir spor dalı. Çünkü 21. Yüzyılda Ankara'da ya da başka bir kentte yaşayan insanlar fit olmak, kusursuz güzellikleri ile tüm bakışları üzerlerine çevirmek istiyorlar. Ama fitness tek başına yapılabilecek bir spor dalı var. Evet, Ankara'da fitness özel ders yapılabilecek birçok salon var lakin bunlar arasında günlerin yoğunluğu ve koşturmacası içinde insanın kendisine en doğru adresi bulabilmesi zor olabiliyor. Hoş bazen insan gözünün önündekini bile göremiyor o da ayrı bir konu. Siz de eğer kendinize en yakın Ankara'da fitness spor salonlarını öğrenmek istiyorsanız sitemizin ilgili sayfalarına bakmanız ve iletişime geçmeniz yeterli. Ankara için tüm fitness spor salonları adresleri sitemizde eksiksiz olarak mevcut.

Ankara Pilates

Ebru Şallı olmasa hayatımıza pilates böyle etkileyici bir biçimde girebilir miydi bilemiyoruz tabi ki bu bir varsayım. Hamile anne adaylarından, yeni doğum yapan annelere, her dem genç ve fit kalmak isteyen, güncel sporları adım adım takip eden insanlar için pilates çok özel bir spor. Kendisine ait özel bir top ile yapılan bu spor dalının birçok faydası olduğu da kanıtlanmış durumda ve televizyonlarda da bu alanda pek çok yayın bulunuyor ama bu spor dalı tek başına yapılabilecek bir spor dalı. Pilates mutlaka bu işi iyi bilen bir pilates hocası ile beraber yapılmalı. Ankara' da bu noktada sayısız alternatif var. Eğer siz de Ankara'da pilates, pilates reformer, aletli pilates sporu yapılmaya yönelik kaç adres var. Sitemize girdiğinizde Ankara 'da hangi semtte hangi spor merkezinde pilates hizmeti veriliyor öğrenebilir, Ankara içinde kendinize en yakın merkeze giderek, her dem bu sporu yapabilirsiniz.

Ankara Bayanlara Özel Spor Salonu

Spor gündelik yaşamlarımızda olmazsa olmazlar arasında. Artık spor yapmak bir mecburiyet değil bir yaşam biçimi bunu da hepimiz biliyoruz zaten. Ankara kadınlara özel spor salonu alternatifinin çok fazla olduğu yer. Kimi bayanlar özel spor salonuna giderek Ankara'da bayanlara özel hizmet almak ve erkeklerle beraber spor yapmak istemiyorlar. Bunu da elbette anlayışla karşılamak gerekiyor. Sonuçta bu bir tercih meselesi ve saygı duymak gerekiyor elbette ki. Ankara bayanlara özel spor salonu noktasında bir diğer avantajlı durum ise bu spor salonlarında çok farklı spor dallarının olması. Siz de Ankara'da kadınlara özel spor salonu arıyor ve gönlünüzce spor yapmak istiyor iseniz lütfen sitemizin ilgili sayfalarını dikkatlice inceleyiniz. İncelediğinizde kadınlara özel spor salonu çokluğuna siz bile inanamayacaksınız hem de çok özel şartlarda.

Ankara Crossfit

Yoksa crossfit sözcüğü size hiçbir şey ifade etmiyor mu? Hoş bilenler çok iyi biliyor ama bilmeyenler için bu sözcüğün kelime anlamı tam olarak şöyle: Crossfit özel bir olimpiyat sistemi desek belki de çok şeyi anlatır ama daha detaylı bilgi vermek icap eder ise crossfit basic jimnastik hareketlerinin atletizm, olimpik halter teknikleri ile birleşmesi ile oluşan bir spor dalı. Yani çok özel bir spor dalı bu. Her babayiğidin harcı değil. Crossfit deyip geçmemek lazım. Kendine has teknikleri var. Ankara' da bu alanda hizmet veren yerler var. Siz Ankara'da crossfit için en iyi yerleri öğrenip, en iyi hocalardan bu spor dalını öğrenmek, önce Ankara'da sonra Türkiye'de, sonra da dünya çapında bir crossfit sporcusu olmak istiyorsanız o zaman sitemizin Ankara crossfit sayfalarına bakmanız ve size en doğru hizmeti verebileceğine inandığınız merkezin adres ve telefon bilgilerine ulaşıp, iletişime geçmeniz yeterli.


Ankara Bodybuilding-Vücut Geliştirme

Şimdi ki yeni nesil pek hatırlamaz belki ama bugün kırk yaşın üstünde olanlar çok iyi bilir ki, bizim topraklarımızdan dünya çapında son derece ünlü bodybuilding ya da nam-ı diğer vücut geliştirme sporcuları çıkmıştır. Üstelik başta Ankara olmak üzere. Bunu bir yere koyarak bodybuilding sporunun yani vücut geliştirme sporunun son yıllarda kadınlar arasında da son derece popüler hale gelmeye başladığını, ünlü aktörlerin vücutlarının basında yer almasıyla insanların onlara benzemeye çalışmak arzusu ile Ankara'da bodybuilding - vücut geliştirme sporuna ilgili gün geçtikçe artıyor ki, bu da bu alanda hizmet veren merkezlerin artmasını sağlıyor. Eğer siz de Ankara'da bu sporu yapmak istiyorsunuz Ankara'da yer alan bodybuilding - vücut geliştirme spor salonlarının adreslerini ve telefon bilgilerini sitemizden öğrenebilir ve en kısa zamanda iletişime geçerek bu spora başlayarak kusursuz bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Ankara Yoga

Yoga uzak doğudan, Hint felsefesinden bugünlere kadar gelen çok ama çok eski bir spor dalı. Ve kendi içinde çok yoga çeşidi var. Günümüzde inanç sıçraması başlığı altında pek çok etkinlik düzenleniyor. Yoga düzenli yapıldığında hem beden sağlığına, hem ruh sağlığına son derece iyi geliyor. Beyni ve bedeni dinlendiriyor en basitinden ama kolay da değil tek başına yapması. Ankara'da yoga eğitimi veren çok iyi düzeyde yoga öğretmenleri ve yoga merkezleri var. Ankara yoga öğrenmenin en ideal kentlerden birisi de denebilir ki, siz de Ankara'da tam da kafanızdaki o yoga eğitimini almak isterseniz sitemizde yer alan ilgili sayfalardan yoga merkezlerinin adreslerini öğrenebilir ve dilediğiniz merkezden, size uyan zaman diliminde Ankara'da bu spor dalını öğrenebilirsiniz. Yapmaya başladıkça siz de bir gün bile olsa yoga yapmadan duramayacaksınız.

EMS (Electro Muscle Stimulation) EMS (Electro Muscle Stimulation)

EMS (electro-electrical muscle stimulation)

Elektriksel kas uyarımı ifadesinin baş harflerinden oluşmaktadır. Çalışma prensibi de adından anlaşılacağı üzere belirli frekanslara kadar elektriksel akımların vücuda gönderilmesi ile kasların olağan çalışma durumuna ekstra hareketlilik kazandırır. Spor yaparken kaslar kişinin isteğine veya ruh haline bağlı olarak çalıştırmak yerine daha tempolu ve daha çok çalıştırılmış olacaktır. Spor, insan gücü ile yapılması halinde uzun zaman ve enerji harcamayı gerektirir. Ancak teknolojinin spora dahil olması ile bu yorgunluk, uzun süreli çabalar ortadan kalkmaktadır. Teknoloji sporda da insanların işlerini kolaylaştırmaktadır. Yeni bir sistem olan elektriksel akımın kaslara yönlendirilmesi şüphesiz ki yüzyılın en büyük icatlarından biri olmaktadır.

EMS, bölgesel olarak elektrik akımlarının gönderilirken aynı zamanda kişi antrenman ve egzersiz yapmaktadır. Böylece sıradan antrenmanların gücü bu akımlar ile daha da güçlendirilmektedir. EMS, kişinin vücudunda değişik bölgelere bağlanan ekipmanlar ile bağlantı kurulur. İnsan vücudunda belirlenen yaklaşık on bölgeye kadar EMS cihazlarının ekipmanları yerleştirilebilir.

Yaşamımız devam ederken kaslarımızı hareket ettirmek veya kontrol etmek için merkezi sinir sistemi düzenli olarak elektriksel akımlar ile uyarılır. İşte insan vücudunun temel çalışma prensibinden yola çıkarak EMS electro-electrical muscle stimulation sistemine uygulanmıştır. Kasları günlük işler yerine egzersiz ile daha aktif hale getirileceğinden işlem için tercih edilmiştir. Böylece ulaşılması en zor kaslar da kolaylıkla harekete geçer. Kısacası EMS, kasların yoğun çalışması için takviye olarak elektriksel akım üretimini sağlayan sistemdir.

Ankara Basketbol Kursları

Ankara'da çocuklar için birçok basketbol kursu hizmet vermektedir. Bazı basketbol kursları büyük basketbol kulüpleri tarafından işletilmekte, bazıları ise basketbol camiyasından gelen esi basketbolcular veya antrenörler tarafından kurulmuş ve işletilmektedir.
Ankara Basketbol Kursları için linke tıklayabilirsiniz.