ANKARA' DA NERDE KOŞULUR

blog yazısı ekle !

ANKARA' DA NERDE KOŞULUR

Aletsiz yapılabilen sporlardan biri koşmaktır. Koşu, tüm vücudu çalıştırarak, az zamanda çok kalori yakılmasını sağlar. Kilo vermenin yanında vücut direncini arttırır, ciğer kapasitesini genişletir. Böylece efor artar böylece nefes nefese çıkılan merdivenler artık sorun olmaz. Koşmaya başlamadan önce sağlık durumu gözden geçirilmelidir. Düzenli koşu yapanların, ayrıca spor salonlara para harcamasına, kalabalıkla spor aletlerini paylaşmasına gerek yoktur. Burada kast edilen haftada üç kez ve en az on beş dakikalık koşulardır. Ankara'da koşu ve yürüyüş yapılabilecek pek çok parkur vardır.



Fuff Pilates Stüdyosu

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 274. Sokak 1/A 109 Wings Ankara Yenimahalle - Ankara

Non Stop Sports Center

Çayyolu

Non Stop Sports Center - Çayyolu'ndaki Komple Spor Salonu

Non Stop Sports Center, Çayyolu semtinde yer alan bir spor salonudur. Çeşitli hizmetleri ve geniş donanımıyla sporculara birçok seçenek sunmaktadır. İster pilates, boxing, cardio, gym fitness, dans, aikido, zumba, yoga gibi bireysel egzersizlere odaklanın, isterseniz de grup pilates dersleri alarak sosyal bir ortamda spor yapın.

Pilates - Vücudunuzu Dengelerken Güçlenin

Pilates, vücudu dengeleyen, kasları güçlendiren ve esneklik sağlayan bir egzersiz metodudur. Non Stop Sports Center, uzman eğitmenler eşliğinde pilates dersleri sunarak vücudunuzun ihtiyaçlarına uygun programlar oluşturur.

Boxing - Kuvvetinizi ve Dayanıklılığınızı Artırın

Non Stop Sports Center'da, boks salonunda eğitmenler rehberliğinde boks yapabilir, kuvvetinizi artırabilir ve dayanıklılığınızı geliştirebilirsiniz.

Cardio - Kardiyovasküler Fitness ile Enerji Yakın

Cardio ekipmanlarının bulunduğu geniş spor salonunda, kalp atışlarını hızlandıran egzersizler yapabilir, enerji yakabilir ve formda kalabilirsiniz.

Gym Fitness - Vücudunuzun Tüm Kaslarını Çalıştırın

Non Stop Sports Center'da gym fitness alanında bulunan profesyonel aletler ve serbest ağırlıklar ile vücudunuzun tüm kas gruplarını çalıştırabilir ve güçlenebilirsiniz.

Dans - Ritmin Sesiyle Egzersiz Yapın

Dans stüdyosunda dans eğitmenleri eşliğinde ritimli müzikler eşliğinde dans edebilir ve hem eğlenebilir hem de formda kalabilirsiniz.

Aikido - Kendinizi Savunmayı Öğrenin

Non Stop Sports Center'da uzman aikido eğitmenlerinin rehberliğinde kendinizi savunmayı öğrenebilir ve disiplinli bir şekilde çalışarak bedeninizi güçlendirebilirsiniz.

Zumba - Latin Ritimleriyle Eğlenceli Egzersiz

Non Stop Sports Center'da zumba dersleri, latin ritimleri eşliğinde keyifli bir şekilde dans ve egzersiz yapmanızı sağlar.

Yoga - Bedeninizi ve Zihninizin Eşsiz Uyumunu Bulun

Yoga stüdyosunda uzman eğitmenler eşliğinde yoga yaparak bedeninizi esnetebilir, stresi azaltabilir, zihninizi sakinleştirebilir ve içsel huzuru bulabilirsiniz.

Grup Pilates Dersleri - Motivasyonu Artırın

Non Stop Sports Center, grup pilates dersleri ile motivasyonu yüksek bir ortamda egzersiz yapmanızı sağlar. Uzman eğitmenler eşliğinde grup içinde çalışarak daha keyifli bir pilates deneyimi yaşayabilirsiniz.

Non Stop Sports Center ile Sağlıklı ve Aktif Bir Yaşama Adım Atın

Non Stop Sports Center, Çayyolu semtindeki kompakt spor salonudur. Zengin hizmetleri ve donanımlı mekanıyla her türlü spor faaliyetinizi gerçekleştirebileceğiniz bir ortamdır. Pilates, boxing, cardio, gym fitness, dans, aikido, zumba, yoga gibi çeşitli hizmetler sunan bu salon, sağlıklı ve aktif bir yaşam için ideal bir seçenektir. Hemen Non Stop Sports Center'ın kapılarını açın ve spor yapmanın keyfini çıkarın!
devamını oku...
Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2400 Sokak No:5 Çankaya - Ankara

Mead Boutique Sports

Batıkent

devamını oku... Adres: İlkyerleşim Mahallesi 1997/1 Sokak No:2 Batıkent - Ankara

G Training Vip

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No:40 Bahçelievler - Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara

All Time Fitness Club

Yaşamkent

Yaşamkent'te 7000 m2 üzerine kurulu şehrin gürültüsünden uzak, keyifli ve huzurlu sporun adresi All Time Fitness Club.

Toplam 7000 m2 alan üzerine kurulu olan tesis içerisinde açık kapalı yüzme havuzu, geniş ve havadar fitness alanı, 4 adet grup egzersiz stüdyosu, boks ringi, masa tenisi, açık hava basketbol ve voleybol sahası, turk hamamı, sauna, Fin hamamindan oluşan SPA bölümü, aletli pilates stüdyosu, havuz manzaralı Cafe restoran bölümü bulunmaktadır.

Ankara'nin en deneyimli ve uzman eğitmenleri tarafından hazırlanan kişiye özel programlar, yaz aylarında açık havada kışın studyolarda yapılan grup egzersizleri, spor sonrasi dinlenme ve keyifli zaman geçirmek için zengin menüye sahip Cafe restoran bölümüyle sadece spor yapılan bir tesis değil aynı zamanda bir yaşam kulübü.

Yazın yeşillikler arasında yarı olimpik yüzme havuzunda otel konforunda bir dinlenme ve rahatlık sizleri bekliyor.devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3253 Cadde No:4 Crystal Towers E Blok Yaşamkent-Ankara

Level Up Fitness Center

Keçiören

Level Up 2015 yılında Mustafa Yaman ve Samet Çetin ortaklığında LEVEL UP FITNESS CENTER adıyla Tepebaşı Mahallesi Çığ Sokak No:62 Keçiören Ankara adresinde kurulmuştur. Profesyonel işletmecilik anlayışıyla en iyi ve en sağlıklı şekilde hizmet vermek için profesyonel ekipmanlar ve uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Sağlıklı yaşam, sağlıklı spor için sürekli yenilikler ve araştırmalar yaparak hizmet kalitesini en yüksek seviyeye taşıyoruz. Aileler çocuklarını çocuk kulübüne getirip onlar spor yaparken çocukların da eğlenerek veya ödevlerini yaparak ebeveynlerini bekleyebilirler. Spor sonrası Teras Cafe'de dinlenmek, kısacası yaşam seviyenizi yükseltmek için gerekli hizmeti vermeye hazırız.







devamını oku...
Adres: Tepebaşı Mahallesi Çiğ Sokak No: 62 Keçiören-Ankara

Ataform Spor Merkezi

Eryaman

Ataform Diyet ve Spor Merkez'imizde kişi odaklı çalışmaktayız. Kişiye özel diyet ve
spor hizmeti sunmaktayız. Hem Diyet Hem Spor Hizmeti bir arada paketlerimiz ile daha hızlı sonuç
için hizmet vermekteyiz.
Reformer-cadillac, Kick Boks, Dumbell ekipmanları, koşu bandı dahil olmak üzere birden çok ekipman
le birebir ve grup derslerimiz mevcuttur. Alanında Uzman, Diyetisyen, Erkek-Kadın Antrenörler, Erkek-Kadın Fizyoterapistlerimiz eşliğinde
çalışılmaktadır. Grup derslerimiz: Mat Pilates, Kick Boks , Boks dersleri yapılmaktadır. Birebir : Vücut
geliştirme, Aletli Pilates, Kick boks ve Boks dersleri yanında kadınlara özel ders saatleri de vardır.
Ücretsiz deneme dersleri için bizi arayın.

Ataform Diyet Ve Spor Merkezimizde Erkek-Kadın Fizyoterapistlerimiz danışmanlığında, derslerimiz yapılmakta, antrenmanlar sizin için hazırlanmakta ve fiziğinize yönelik, duruş bozukluğu, bel ağrısı, sırt ağrısı, fiziksel bozukluklar vs. fizyoterapist danışmanlığında egzersiz planlaması yapılmaktadır.
devamını oku...
Adres: Eryaman Mahallesi Subaşı Sokak Ata Apartmanı No:27/A Ata Apartmanı Eryaman-Ankara

HK Pilates Salonu

Çukurambar

devamını oku... Adres: 1427. Cad. 1522 Sok. Merkez Sahil Sitesi A Blok Gökhan Apt. No: 10-A 100. Yıl-Ankara

Real Fight Academy

Yaşamkent

Yumruklarımızı hayatın monotonluğuna atıyoruz!!!

Hem eğlen, hem sıkılaş !!

ALANINDA UZMAN, ŞAMPİYON ANTRENÖRLER TARAFINDAN eğitimlerimiz son hızıyla devam etmektedir...
devamını oku...
Adres: 3251.Cadde Besa Nova Plaza 1 D-2 Yaşamkent Ankara

CSR Sports Center

Birlik Mahallesi

CSR Sports Center - Birlik Mahallesi

*Taekwando*
Pzt-Çar-Cum:17:00-18:00

*Boks/Kickboks*
Pzt-Çar-Cum:20:00-21:00

ÖZEL TAEKWANDO VE BOKS/KICK BOKS DERSLERI VERILIR.

Taekwando Aylık: :600 TL
Boks/Kick Boks Aylık :300 TL

1 AYLIK : 500 TL
3 AYLIK : 1200 TL
6 AYLIK : 2000 TL
YILLIK: 3000 TL
GÜNLÜK : 70 TL
devamını oku...
Adres: Birlik Mahallesi 450 cadde 65/12 (eski 9. cadde) Birlik-Ankara


Yüzüncü Yıl O.D.T.Ü Ormanı koşu parkuru. Orta Doğu Teknik Üniversitesi yerleşkesi ve ODTÜ Ormanı içinde yer alır. Öğrenciler sayesinde iyi korunan nezih bir ortamdır. Şunu belirtmek gerekir ki sincap gibi hayvanların yanında çok fazla kedi ve köpek de vardır.

Keçiören Botanik parkın içinde oldukça iyi bir parkurdur. Etrafta ki çiçekler ve ağaçlar yürümeyi zevkli hale getirmektedir.

Anıt Tepe koşu parkuru Anıtkabir manzaralı oluşundan tercih edilebilir. Ayrıca Kızılay, Beşevler ve Tandoğan'a oldukça yakındır.

Kızılay Kurtuluş parkı ayrı bir seçenektir. Ankara'nın en eski parklarındandır. Ağaçlar büyük ve çoktur. Park oldukça geniştir. İçinde piknik alanları ve yapay havuzlar vardır. Yürüyüş sırasında gelinlerle karşılaşmak ise çok normaldir zira evlendirme dairesi parkın içindedir.

Gölbaşı Mogan Gölü parkuru. Ankara' da deniz yoktur ama çok güzel göller ve baraj gölleri vardır. Bazıları halka açıktır. Mogan da onlardan biridir. Özellikle akşama yakın koşulursa manzara oldukça etkileyicidir.

Etimesgut A.O.Ç koşu yolu ve parkı. Sincan yolu üzerinde oldukça iyi ağaçlandırılmış bir alandır.

Batıkent Ali Dinçer Parkı. Batıkent merkezde ünlü gökdelenlerin hemen yanında yer almaktadır. Yeni olmasından henüz ağaçlar yeterince büyümemiştir. Yazın güneş battıktan sonra gidilmesi daha iyi olur.

Çankaya Lozan parkı uygun olabilir. Birlik mahallesi yakınında oldukça güzel bir koşu yoludur. Yetişkin ağaçları ve kafe türü işletmeleri vardır.

Dikmen Dikmen Vadisi parkuru ideal yerlerden biridir. Ankara'nın koşması en zevkli parkurlarından birisidir. Oldukça büyük yapay bir gölün etrafını çevreleyen ağaçlar ve yeşil alanlara sahiptir. Vadi, ismine uygun dizayn edilmiştir.