MALTEPE PERSONAL TRAINING

blog yazısı ekle !

MALTEPE PERSONAL TRAINING

Öyle zamanlar olur ki kişi herhangi biri tarafından yönlendirilmedikçe çalışmalarında istediği başarıyı yakalayamaz. Bu tip insanların yanında her zaman onları yönlendirerek eşlik edebilecek birileri olmalıdır. Günümüzde bu işi gören alanında uzman personal training yani yaşam koçları vardır. Bu kişiler sayesinde kişi çok daha refah düzeyi yüksek bir hayat sürer.



Cat Sports

Beştepe

Fitness üyelik ücretleri:

  • 1 aylık : 2750 TL
  • 3 aylık : 5200 TL
  • 6 aylık :9250 TL
  • Yılık :17.000 TL
  • Günlük :500 T
Boks
  • Aylık :8500 10 saat
devamını oku...
Adres: Beştepe Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi 61 / A Çakıroğlu Plaza Beştepe - Ankara

ME Pilates

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi Şehit Temel Kuğuoğlu Caddesi No:2/A Çankaya - Ankara

G Training Vip

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No:40 Bahçelievler - Ankara

Only Pilates Studio

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Mahallesi Atatürk Bulvarı Atahan İş Hanı No:117/32 Kat:8 Kızılay-Ankara

Deniz Spor Kulübü

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Sıcak, samimi ve aile ortamında rahat bir şekilde antrenman yapabilmeniz için, özenle seçtiğimiz hoca ve öğrenci kadromuzla sizlerede eğitim vermek istiyoruz. Alanında Uzman Kadrosu ile Mma, Kickboks, Muaythai, Aletli Pilates (Reformer), v.b, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle hedefinize ulaşacaksınız. Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Şehit Gönenç Caddesi No:16/A (Eski maltepe pazarı karşısı) Çankaya-Ankara

Deniz Spor Kulübü - Pilates Studio

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Sıcak, samimi ve aile ortamında rahat bir şekilde antrenman yapabilmeniz için, özenle seçtiğimiz hoca ve öğrenci kadromuzla sizlerede eğitim vermek istiyoruz. Alanında Uzman Kadrosu İle Vucut geliştirme, Fitness, Mma, Kickboks, Muaythai, Pilates, Aletli Pilates (Reformer),, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle hedefinize ulaşacaksınız. Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.devamını oku... Adres: Maltepe Mah. Şehit Gönenç Cad. 16 / B Maltepe - Ankara


Artık spor salonlarının da fazgeçilmez bir alanı olan personal training alanında uzman kadroyla birlikte si de hizmet alabilir ya da hizmet vermek üzere eğitilebilirsiniz. Bu alanda ülkemizd eherhangi bir okul olmadığı için kendinizi bu türden yana bir şeyler öğrenmek üzere uzman bir salonunda bulabilirsiniz.

Maltepe personal training spor salonları müşterisine hizmette kalitede sınır tanımadığı için bugün dünyadan birçok uzman kadrosuyla alanında en iyi hizmeti verirken aynı zamanda ekonomik olarak müşterilerine makul fiyatlar sunmaktadır.