GYM ANKARA ÖVEÇLER

blog yazısı ekle !

GYM ANKARA ÖVEÇLER

Öveçler semti Ankara da yeni yeni gelişmeye başlayan semtlerdendir. Çankaya'ya bağlı olması nedeni ile kalkınma süreci de hızlandı. Öveçler iki kısımdan oluşmaktadır. Yukarı öveçler, aşağı öveçler. Öveçler semti bir zamanlar tek katlı evler, gecekonduların yoğun olduğu bir yerdi. Ancak Ankara'nın her semtinin yenilenme sürecine tabi tutulması ile yenileşme süreci başladı. Öveçler semti de yeniliğe tabi tutulan yerler arasındadır. Evler, yollar, binalar, eğitim kurumları, caddeleri. Kısacası öveçler semtinde yıkık dökük yapılar yerini modern ve lüks yapılara bırakmıştır. Plan ve projeler esası üzerine semt yeniden kuruldu. Ankara'nın son günlerde baştan aşağı yenilenen semti öveçler, yeni hizmetleri ile bu günlerde isminden yeniden söz ettirmeye başladı. GYM Ankara öveçler markası sayesinde Ankara halkı için yeni bir hizmet seçeneği oluşturuldu.

Fit GYM

Çukurambar

devamını oku... Adres: Söğütözü Mahallesi Söğütözü Caddesi 2 D Blok No:10 Koç Kuleleri Çukurambar - Ankara

Atakule Spor Akademisi

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve futbol branşlarında hizmet vermekteyiz.

Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız.

Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz.

Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz.

Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.
devamını oku...
Adres: Çankaya

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Ada Yüzme Kursu

Çukurambar

Orhan Hocadan;
Yüzme Sporunun Faydaları:

-Hem eğlenceli, hem serinletici hem de dinlendirici bir spordur.
-Yüzme: Zihinsel ve fiziksel faydalarının yanında diğer bazı kara sporlarını yapmayı kısıtlayıcı fiziksel sınırlamaları olan kişilerinde kolayca yapabileceği bir spordur.
-Yüzme deyince hemen aklınıza olimpik bir havuzda yüzen profosyonel yüzücüler gelmesin. Uygun bir çalışma programı ve bazı temel teknikleri öğrenerek vücut dayanıklılığınızı kaslarınızın kuvvetini ve esnekliğini arttırabilirsiniz.

Sağlık açısından:
Bilimsel olarak kanıtlanmıştır ki yüzme sporu, halk arasında bilinen; bel fıtığı, boyun fıtığı, kas ‐iskelet sistemi ve şeker hastalıklarında alternatif tedavi olarak kullanılmaktadır.

Avantajları:
Dayanıklılık ve esnekliğinizi geliştirir. Adelelerinizi geliştirir ve denge sağlar. Kalbi güçlendirir. Fiziksel görünümünüzü değiştirir. Dolaşımı düzenler.Varis gibi hastalıklarda faydalıdır. Kilo kontrolunu sağlar. Stres ve gerilimi azaltır. Eklem iltihabı gibi hastalıklarda eklemleri ve bağları daha az zorladığından önerilen egzersiztipidir. Haftada 3 gün yüzme önerilir. 1 saat yüzme ortalama 500 kalori harcatır. Enerji verir. Kas güçsüzlüklerini tedavi eder. Şişmanlarda, hamilelerde ve hareketsiz kişilerde özellikle yararlıdır. Çünkü suda yapılacakegzersizler eklemleri ve bağları daha az zorlamaktadır. Sudaki vücut ağırlığı karadakinin 10misli azalır. Suda yapılan rehabilitasyonun fizik tedavinin etkin bir formu olduğukanıtlanmıştır.


Suda Egzersiz Tipleri:

Suda yürüyüş veya koşu.Bel seviyesine kadar girilen suda yapılan yürüyüş veya koşu karada yapılandan 2 kat daha fazla dirence karşı yapıldığından iyi bir aerobic egzersizdir.
Üstelik karada yapılan çalışmalarda oluşabilecek kazalar ve yaralanmalar suda % 90 oranında azalmaktadır.
Boyun seviyesindeki suda 20 dk veya daha uzun süreyle yapılacak, bütün vücudu çalıştıran ritmik aerobik hareketleri kalp damar sistemini güçlendirmektedir. Su içinde yapılacak pedal çevirme hareketi ve kolları açıp kapama hareketi faydalı olacaktır.

Krawl ya da serbest yüzebiliyorsanız 100 metre yüzme ile işe başlayın. 25 er metrelik 4 tur ile 100 metreyi tamamlayın ve tur aralarında 1 er dakika dinlenin. Daha sonra bu turları kademeli olarak arttırarak 20 dakika hiç durmadan yüzmeyi hedefleyin.

65 Kilo ağırlığında bir kişinin 1 saat yüzerek harcayacağı kalori ortalama:

-Genel yüzme 420 Cal. Kuvvetli Yüzme 650 Cal. Sırtüstü Yüzme 550 Cal. Kurbağalama
-Yüzme 550 Cal. Kelebek Yüzme 750 Cal.Crawl Yüzme750 Cal. Olarak hesaplanmıştır.
devamını oku...
Adres: Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:43/1 ( Sportif Yaşam Kulübü İçi ) Çukurambar-Ankara

Başkent İz Spor Kulubü

100. Yıl

Ankara ve Türkiye altyapı basketboluna katkıda bulunmak ve gençlerimize basketbol sevgisini aşılamak için uzun yıllara dayanan tecrübemiz ile faaliyetlerimize başladık. Başkent İz Spor Kulübü olarak her geçen gün genişleyen kadromuz ve basketbola gönül vermiş sporcularımız ile çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.

Gelecek nesillere spor sevgisini aşılamayı ve her anlamda donanımlı sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Kurs Saatleri
Antrenmanlarımız: Hafta içi Aksam 16:00-22:00 arası, Hafta sonu 9:00-22:00 arası gerçekleşmektedir.
devamını oku...
Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1539. Sokak No:12 (Berfo Ana Parkı İçi) 100.Yıl - Ankara

MZ Sport Club

Çankaya

devamını oku... Adres: İlkbahar Mahallesi Galip Erdem Caddesi 576.Sokak No:12 Çankaya-Ankara

Fizyozi Pilates

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak mah. Ufuk Ünv. cad. 16/45 5. Kat No: 45 Çukurambar-Ankara

Fizyoumut Pilates

Çankaya

devamını oku... Adres: Turan Güneş Bulvarı Akçam Plaza 100/7 Kat:1 Çankaya - Ankara

Wox Academy

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi 1445. Sokak No:2/16 (Paragon Tower Teras Katı) Çankaya - Ankara

Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Tower Pilates - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: Via Tower Söğütözü Mahallesi Nergiz Sokak 7/A 25.Kat No:7 Çukurambar-Ankara

Filenin Sultanları Voleybol Okulları - Dikmen

Dikmen

Filenin Sultanları Voleybol Okulları - Ankara Voleybol - Dikmen Voleybol Okulu

Dönüp ona bir bakın!

Son nefesinize kadar en büyük hazineniz olacak pırıl pırıl çocuğunuza.

Kentleşmenin neredeyse yeşil alan bırakmadığı, betonarmelerle kuşatılmış şehrin park ve oyun sahalarını daralttığı günümüzde, çocuğunuz, eğitiminden arta kalmış kişisel gelişimini kazanacağı zaman dilimleri olan hafta sonlarında ne yapıyor gözlemliyor musunuz?

Ya bilgisayarının başında oyun oynuyor ya da televizyondaki programları takip ediyor.

Bu da sizi tüm paylaşımlarını arkadaşlarıyla internet üzerinden gerçekleştirmeye başlamış, sosyal yaşamı ev sınırları içine sıkışmış ve dolayısıyla giderek hareketsizliğe gömülmüş çocuğunuzun geleceği ile ilgili endişeye sürüklüyor.

Şimdi endişelerinizi arkanızda bırakıp acil bir önlem alın ve sağlıklı, başarılı bir birey olmanın temel dinamiklerinden biri olan sporun, çocuğunuzun yaşamında, varlığını yalnızca beden eğitimi derslerinde sürdürüyor olmasına göz yummayın!

Filenin Sultanları Voleybol Okulları şimdi çocuklarınızı müthiş bir fırsatla voleybol ile tanıştırmaya çağırıyor!

Filenin Sultanları Voleybol Okullarında 5-17 Yaş Grubundaki Çocuklara Voleybol Kursu

Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi Spor Salonunda yer alan Filenin Sultanları Voleybol Okulları, 5-17 yaş grubundaki kız-erkek öğrencilerine voleybol branşlarında; bu branşlara yönelik spor eğitimlerini ve bu branşlarda spor yapan çocuklara kendilerini geliştirebilecekleri spor hizmetleri vermektedir.

Çalışma programları ise Filenin Sultanları Voleybol Okulları Antrenörlük ve pedagojik formasyon eğitimi almış antrenörler tarafından uygulanmaktadır. Her sporcunun eğitimi yakından takip edilmekte, bu gelişim düzenli aralıklarla kendisine ve ailesine rapor edilmektedir.

Filenin Sultanları Voleybol Okulları Amaç ve Hedef Kitlesi:

5-17 yaş arası spor yapan gençlerin daha bilinçli spor yapmalarını sağlamak ve tüm kulüplere hazır başarılı, disiplinli, bilinçli altyapı sporcuları yetiştirmek.

5-17 yaş arası spor yapmayan gençleri spora başlatarak, kendilerine, ailelerine ve ülkesine yararlı sağlıklı bireyler haline getirmek.
Filenin Sultanları Voleybol Okulları'nda amaç dostluğu, disiplini, spor yapmanın zevkini, paylaşmayı ve rekabeti zaman içinde çocuklarımıza öğretmektir. Uzman eğitmen, idareci ve antrenörlerle, voleybol ve yaz spor kampında verilecek sosyal ve sportif eğitimler, öğrencilerin daha sağlıklı bireyler olmaları için destek olacaktır.

Filenin Sultanları Voleybol Okulları'nda öğrencilerin tüm fiziksel özellikleri akademisyenler ve uzmanlar tarafından test edilecek ve çıkacak sonuçlara göre fiziki performanslarını arttırmak, gelişim süreçlerini hızlandırmak amaçlı antrenman programları ve beslenme programları çıkartılacaktır. Bunun sonrasında ise, tecrübeli antrenörlerden oluşan teknik kadro ile, voleybol seviyelerini çok üst seviyelere çıkarma imkanı bulacaklardır.

Filenin Sultanları Voleybol Okulları Hizmetleri:


• Videolu Eğitim
• Lisanslı sporcu olma imkanı
• Her Oyuncuya 1 Top
• 8-10 Oyuncuya 1 Antrenör
• Antropometrik ve Motorik Testler


Filenin Sultanları Voleybol Okulu

Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi Spor Salonu
(Dikmen Caddesi Emniyet Genel Müdürlüğü Karşısı )


devamını oku...
Adres: Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi - (Dikmen polisevi kavşağı Shell benzinlik Arkası.) Selimiye caddesi 23/B Dikmen-Ankara

New Body Pilates Studio

Çankaya

devamını oku... Adres: Cidde Caddesi Sancak Mahallesi 31/A Çankaya-Ankara

Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları - Dikmen

Dikmen

Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları



Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları önce iyi insan sonra iyi sporcu yetiştirmeyi hedeflemektedir. Amacımız ve Hedef Kitlemiz : 5-17 yaş arası spor yapan gençlerin daha bilinçli spor yapmalarını sağlamak ve tüm kulüplere hazır başarılı, disiplinli, bilinçli altyapı sporcuları yetiştirmek.5-17 yaş arası spor yapmayan gençleri de Hidayet Türkoğlu önderliğinde spora başlatarak, kendilerine, ailelerine ve ülkesine yararlı sağlıklı bireyler haline getirmek. Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okullarında amaç dostluğu, disiplini, spor yapmanın zevkini, paylaşmayı ve rekabeti zaman içinde çocuklarımıza öğretmektir. Uzman eğitmen, idareci ve antrenörlerimizle, Basketbol ve yaz spor kampında verilecek sosyal ve sportif eğitimler, çocuklarımızın daha sağlıklı bireyler olmaları için destek olacaktır.

Hidayet Türkoğlu Basketbol Okullarında çocuklarımızın tüm fiziksel özellikleri akademisyenler ve uzmanlar tarafından test edilecek ve çıkacak sonuçlara göre hem fiziki performanslarını arttırmak, gelişim süreçlerini hızlandırmak amaçlı antrenman programları ve beslenme programları çıkartılacaktır. Bunun sonrasında ise, tecrübeli antrenörlerden oluşan teknik kadromuz ile, basketbol seviyelerini çok üst seviyelere çıkarma imkanı bulacaklardır. Hidayet Türkoğlu basketbol Okulları yine Türkiye'de ilk defa yetenek seçimi ve performans testleri için Sporttech ekibiyle ortak çalışmaktadır. Yapılacak görsel eğitimler ile de basketbol bilgileri en üst seviyeye çıkartılacaktır...Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları'nda diğer bir amaç ise çocuklarımızın sporcu gibi disiplinli bir hayat yaşamaları için onlara verilecek, beslenme, davranış ve genel kültür dersleridir. Bu konularla ilgili detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirdiğimiz HİDAYET TÜRKOĞLU BASKETBOL OKULUMUZ 4 Aralık 2010 tarihinde başlamıştır. Çalışma programımız Ankara Sorumlumuz Ozan BİLGİLİ tarafından hazırlanmış olup, Ozan BİLGİLİ'nin yakın gözetiminde antrenörlük ve pedagojik formasyon eğitimi almış antrenörlerle uygulanmaktadır. Her sporcunun eğitimi yakından takip edilmekte, bu gelişim düzenli aralıklarla kendisine ve ailesine rapor edilmektedir.

Ozan BİLGİLİ – Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları Ankara Sorumlusu Eğitim:·
Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu – Antrenörlük Eğitimi Bölümü·
Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü – Antrenman ve Hareket Bilimi

Kariyer:·
Efes Pilsen Basketbol Okulları· Tofaş Basketbol Okulları – Kurucu Ortağı·
Five Star Basketball Camp (USA) - Antrenör·
Atılım Üniversitesi – Spor Koordinatörü·
Üniversite Sporları Federasyonu – Organizasyon Kurulu Üyesi·
Üniversite Sporları Federasyonu – İl Temsilcisi Yrd.·
Çankaya Üniversitesi - Antrenör·
Gazi Üniversitesi – Antrenör·
Mülkiye Spor Kulübü – Antrenör·
Ankaragücü SK – Antrenör·
TED Ankara Kolejliler – Antrenör·
Ankara Basketbol Kulübü – Basketbol Şube Sorumlusu

Hizmetlerimiz:·
Spor Psikoloğu
Videolu Eğitim
Lisanslı sporcu olma imkanı
Erkek ve Kız takımlarVeliler için Kafeterya Wireless Internet
Her Oyuncuya 1 Top· 8-10 Oyuncuya 1 Antrenör
Antropometrik ve Motorik Testler
Sürekli Sıcak Su

5-17 Yaş arası Kız Erkek tüm çocuklara açıktır
devamını oku...
Adres: Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi - (Dikmen polisevi kavşağı Shell benzinlik Arkası.) Selimiye caddesi 23/B Dikmen-Ankara

Ece Haspolatlı Fizyoterapist Pilates Salonu

Çankaya

devamını oku... Adres: Oran Mahallesi Turan Güneş Bulvarı Park Oran Ofis Kat:7 No:18 Çankaya - Ankara

Sports House

Çukurambar

"Kaliteli bir yaşam, sağlıklı bir omurgadan başlar." düşüncesiyle açmış bulunduğumuz stüdyomuzda; kadın-erkek farklı yaş gruplarındaki sedanter bireylere ve profesyonel sporculara; Pilates, Fonksiyonel Egzersiz, Düzeltici Egzersiz, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Masaj Terapi gibi birçok alanda Grup ve PT seanslarını; alanında uzman eğitmen, akademisyen, antrenör, fizyoterapist ve masör kadrosuyla egzersiz ve tedavi hizmeti vermekteyiz.

Bireye özgü egzersiz programı hazırlayabilmek için öncesinde Sports House olarak yapmış olduğumuz Antropometrik Ölçümler ve Dinamik Statik Postür Analizi sayesinde neye ihtiyacı olduğunu tespit ederek; Skolyoz, HiperKifoz ve HiperLordoz vb. gibi duruş bozukluğu ve diğer sağlık problemlerinin varsa düzeltilmesi, yoksa ölçüm sonuçlarına göre bireyinde istekleri göz önünde bulundurularak sürecin planlaması yapılmaktadır.

Aynı zamanda bilginin paylaşıldıkça çoğalan bir dinamiğe sahip olduğunu düşünerek; uzun süredir spor sektörüne ait alt branşlarda antrenör gelişimlerine yönelik Sports House bünyemizde, Spor Bilim Uzmanı olarak eğitimler vermeye de devam ediyoruz.

Sports House ailesi olarak sizleri; Kızılırmak Mah. Ufuk Üniversitesi Cad. Farilya İş Merkezi No: 8/58 Kat:15'de spor yapmayı bir yaşam tarzı haline getiren ailemize katılmaya davet ediyoruz.

"Unutmayın; önemli olan hareket etmek değil, doğru hareket etmektir." Hepinize şimdiden enerji olsun.devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi Farilya İş Merkezi No:8/58 15.Kat Çankaya - Ankara

Atakule Spor Kulübü Esat

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve branşlarında hizmet vermekteyiz. Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız.

Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz. Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz. Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır.

Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.
devamını oku...
Adres: Tunalı Caddesi No:2 Çankaya - Ankara

Sevda Altuntaş Yoga

Dikmen

devamını oku... Adres: Dikmen

Big Town Academy

Cevizlidere

devamını oku... Adres: Cevizlidere Mahallesi 1243 Sokak No:10/B Cevizlidere-Ankara

HK Pilates Salonu

Çukurambar

devamını oku... Adres: 1427. Cad. 1522 Sok. Merkez Sahil Sitesi A Blok Gökhan Apt. No: 10-A 100. Yıl-Ankara


Sağlığına önem veren kişiler ya da fiziksel görüntüsünde atletik bir duruşa sahip olmak isteyen kişiler spor merkezleri bulamamaktan yakınıyor. Sadece bir spor branşı yerine çeşitli spor branşlarını aynı çatı altında birleştiren gelişmiş spor merkezleri oldukça azdır. Her geçen gün spor yapan, sporun önemini fark eden sporcuların GYM Ankara öveçler ile hedeflerini profesyonel bir şekilde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Buradaki uzman eğitmenler, nitelikli bilgi sayesinde bilinçli spor yapılmaktadır. Laboratuvar ortamlarında yapılan araştırmalar gösteriyor ki, sporcunun çalışmaları doğru yönlendirme, doğru teknik bilgi, yeterli çalışma planı ile mümkündür. Bu da ancak uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilebilir. Sporcunun hedeflerini belirleyip, çalışmaları bu hedeflere göre yönlendiren, deneyimleri ile riskleri minimuma indiren destekçiler ile sağlanmaktadır.

Bilinçli spor yapmanın yanı sıra spor salonlarının, spor stüdyolarının, spor malzemelerinin de bilinçli kullanılması gerekir. Bu kurallara uyulması spor bilinci ile doğrudan orantılıdır. Ayrıca GYM Ankara öveçler de sürekli aktif olan temizlik personeli spor öncesinde ve spor sonrasında spor malzemelerinde, ders yapılan salonları, duş gibi alanları dezenfekte ederek diğer müşterilere hijyenik ortam sunmaktadır.

GYM Ankara öveçler bünyesinde sınırsız spor branşları bulmak mümkündür. Mesela pilates, fitness ve eğlence dolu diğer antrenman çalışmaları. Rutin spor anlayışı burada değişime uğrayarak eğlence ile birleşiyor. Dersler bireysel yapılabileceği gibi kişisel personel training yani kişisel çalışma sayesinde spor yapılabilir. Saydığımız ya da sayamadığımız pek çok seçenek sayesinde kendinize yüksek bir hayat kalitesi sunun. Kendinizi şımartmak bu kadar basit. Bütün bunlara ilave olarak spor sonrasında keyif yapabileceğiniz buhar banyosu, spa, tenis gibi seçenekleri de unutmamak gerekir. Bütün ayrıntılar düşünülmüştür. Gerekli olan hizmetler büyük titizlik içinde tasarlanmıştır. Şimdi olduğu gibi gelecekte de değişen şartlar ve isteklere uyum sağlayarak en hızlı şekilde cevap vermeyi amaçlamaktadır.

GYM Ankara öveçler, sadece öveçler de yaşayan kişiler için değil bütün Ankara halkı için oluşturulmuş hizmetler bütünüdür. Ankara'nın neresinde olursanız olun bir otobüs mesafesi kadar uzaksınız. Yapmanız gereken spor için gerekli isteği ve arzuyu hissedip spor yapmaya karar vermektir. Gerisi GYM Ankara öveçler uzman ve deneyimli kadrosu tarafından kolay çözüm süreci ile halledilmektedir.

Yeni dönemdeki spor sistemlerine uygun bir şekilde hizmet veren GYM Ankara öveçler, Ankara halkına daha çok hitap etmektedir. Dolayısı ile müşterilerine sunduğu yeni tarz sistem anlayışı ile spor yapmanın mutluluğunu yaşatıyor. GYM Ankara öveçler ailesine katılmayı bekleyen sıra da pek çok Ankaralı var.

GYM Ankara öveçler ilk günden itibaren gerek modern çizgilere sahip binası ile gerekse sistemdeki yeni çizgileri ve teknolojik spor malzemeleri ile hizmet sunmaktadır. Sadece belirtilen kapasitedeki kişi kadar üyelik yapılmaktadır. Çünkü derslerin, çalışmaların rahat ve ferah ortamlarda yapılması sağlanmaktadır. Hizmetteki kalite ve teknolojinin spor le harmanlanması ile profesyonel spor yapma imkânı ile diğer spor yerlerinden ayrılmaktadır.

GYM Ankara öveçlerin üye sayısının her geçen gün artması bu işte ne kadar başarılı ve uzman bir şekilde yapıldığını kanıtlar niteliktedir. GYM Ankara öveçlerin yöneticileri, bünyesindeki ekibin işinde uzman ve deneyimli olması sayesinde her zaman zirvede kalmayı başarmıştır. Çünkü işini gerçekten severek yapan, işinde belirli eğitimleri ve süreçleri tamamlayarak gelmiş eğitmenleri kadroya almaktadır. Günlerinizin sağlık ve form içerisinde geçmesi için GYM Ankara öveçleri ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.