HERBALİFELİNE MAX OMEGA-3 TABLET

blog yazısı ekle !

HERBALİFELİNE MAX OMEGA-3 TABLET

HerbalifelineMax Nedir? Faydaları Nelerdir?

HerbalifelineMax, kalbin normal fonksiyonuna, normal görme yetisinin korunmasına, normal beyin fonksiyonlarının korunmasına ve normal kan trigliserit seviyesinin korunmasına katkıda bulunan, Omega-3 esansiyel yağ asitleri EPA ve DHA açısından zengin gıda takviye ürünüdür.

Vücut için önemli ölçüde faydalar sağlayan Omega-3 yağ asitleri, Herbalife'ın yeni formülü ile sizlere sağlıklı bir gelecek sunmaktadır.

– EPA ve DHA kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

– DHA normal beyin fonksiyonlarının ve normal görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur.

– DHA ve EPA normal kan trigliserit seviyesinin korunmasına katkıda bulunur.

– HerbalifelineMax' ın tüm içeriği vejetaryen jel kapsülleri kullanılarak kapsüllenmiştir.

HerbalifelineMax Faydaları Nelerdir?

Herbalife kilo yönetiminden sporcu beslenmesine, aktif yaşamdan kişisel bakıma dek çok sayıda ürünle kullanıcılarının sağlıklı ve zinde bir hayat sürmesini amaçlar. HerbalifelineMaxOmega3 te bu amaca hizmet eden ürünlerden biridir.

– Göz sağlığına faydaları

HerbalifelineMax, göz sağlığını geliştirmede olumlu etkiye sahiptir. İçeriğinde bulunan DHA ,göz retinasının önemli bir yapısıdır. Eğer yeterli DHA alınmazsa görme problemleri ortaya çıkabilir. Yapılan araştırmada sarı nokta hastalığının Omega-3 asidi alımıyla bağlantılı olduğu sonucuna ulaşılmıştır.

– Beyin sağlığına faydaları

Omega-3 çocuklarda beyin gelişimi için önemli bir etkiye sahiptir. Hamilelik döneminde alınan omega-3 asidinin daha yüksek zeka ve daha iyi konuşma becerisi sağladığı tespit edilmiştir. Ayrıca davranışsal problemler, geç olgunlaşma riski ve otizm riskinin azaldığı bulgularına ulaşılmıştır.

– Kalp sağlığına faydaları

Kalp ve kalbe bağlı ölümler her geçen yıl artmaktadır. 1990'larda yapılan bir araştırmaya göre balık tüketen toplumlarda kalp rahatsızlıkları oranının daha az olduğu sonucuna ulaşılmıştır. Bunun da omega-3 tüketimi ile bağlantılı olduğu ortaya çıkmıştır. Bu bakımdan HerbalifelineMax:

– Triglerisidin azaltılmasında yardımcıdır.

– Kan basıncının optimum düzeyde olmasında yardımcıdır.

– Kolesterol seviyesini düzenlemede etkindir.

– Kan pıhtı oluşumunu önlemede yardımcıdır.

– Plak sertleşmesi önüne geçmede rol oynar.

– Hiperaktivite bozukluğuna faydaları

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu günümüz çocuklarında sıkça görülen rahatsızlıklar arasında yer almaktadır. Yapılan araştırmalarda bu rahatsızlığa sahip olan çocukların amino asit değerlerinin düşük olduğu sonucuna varılmıştır. Ayrıca yürütülen çok sayıda çalışma Omega-3 alımının "Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu" olarak bilinen "ADHD" belirtilerini yok edebileceği ve azaltacağını göstermektedir.

– Zihinsel rahatsızlıklara faydaları

Yine düşük seviyede Omega-3'e sahip bireylerde psikiyatrik bazı rahatsızlıklar gözlemlenmiştir. Omega 3'ün az olması şizofren ve bipolar bozukluk hastalıklarıyla ilişkilidir. Bunun yanında Omega-3 alımı anksiyete bozukluğunu azaltmada yardımcı etkiye sahiptir.

– Alzheimer'e karşı faydaları

Halk arasında bunama, unutkanlık olarak bilinen Alzheimer (alzaymır) genellikle ilerleyen yaşlarda görülür. Çok sayıda araştırma DHA yağ asidinin yaşa bağlı zihinsel rahatsızlıkların ve alzaymır hastalığının azaltılması veya ortadan kaldırılmasında olumlu etki bıraktığını göstermiştir. Bu zihinsel problemlerin ihtimalini ortadan kaldırmak adına genç yaşta HerbalifelineMax alımı bireyler için sağlıklı bir adım olabilir.

– Kansere karşı faydaları

Beslenme şekillerinin ve yaşam koşullarının değişmesi kanser ve kansere bağlı ölümlerin artmasına yol açmıştır. Yine yapılan bir çalışma Omega 3'ün kanser üzerinde olumlu etkiye sahip olduğunu kanıtlamıştır. Omega-3 yağ asidi özellikle kolon, prostat ve göğüs kanseri riskinin azalmasında önemli rol oynamaktadır.

– Cilt sağlığına faydaları

HerbalifelineMax bileşiğini oluşturan maddelerden biri olan DHA, cildin yapı taşları arasında yer alır. Hücre zarı üzerinde onarıcı etkiye sahip olan DHA cildin nemli ve yumuşak olmasını sağlar. Diğer amino asit EPA da ciltte yağ üretimi görevini üstlenir. Sivilce ve akne oluşumunu azaltır. Erken cilt yaşlanmasının önüne geçer.

– Kemik ve eklemler üzerindeki faydaları

Kemik erimesi ve eklem iltihabı iskelet sisteminde görülen yaygın rahatsızlıklardır. Bu noktada HerbalifelineMax, kemiklere yeteri düzeyde kalsiyum aktarımı sağlamada yardımcıdır. Bu da kemik erime riskini azaltmak anlamına gelmektedir. Ayrıca eklem ağrısını ve şiddetli sancıyı azaltmada yardımcıdır.

HerbalifelineMax diğer faydaları

Depresyon ve aksiyeteye karşı savaşır.

Metabolik rahatsızlıkları azaltmada yardımcıdır.

İhtilabı yok etmede önemli rol oynar.

Çocuklarda astımı azaltmada yardımcıdır.

Adet sancısını azaltmada etkilidir.

Daha iyi bir uyku sağlar.



HerbalifelineMax İçeriğinde Neler vardır?

– Balık Yağı (Omega-3) : Hücrelerimizi çevreleyen hücre zarının yapısında bulunan fakat vücutta üretilemeyen yağ asitlerinden oluşur. Bu yağlar, vücudumuzda belli oranda bulunmazsa hücre zarı geçirgenliği bozulur ve ihtiyacımız olan vitaminler, mineraller, proteinler ve hatta oksijen, yeterli düzeyde hücre içine giremez. Dolayısıyla kalp, beyin, kas ve iskelet sistemi, göz, cilt ve ruh sağlığımız için omega 3 alımına çok dikkat etmeliyiz.

– EPA (omega-3 yağ asiti): Omega-3 yağ asitlerinden birisinin adının kısaltılmış halidir. DHA ile birlikte balık yağı takviyelerinde bulunur. Genellikle kalp sağlığını desteklemek amacıyla kullanılır. DHA ile birlikte çocukların zihinsel gelişimini destekler. DHA ile birlikte vücut metabolizmasını hızlandırdığı için yağ yakımına yardımcı olur ancak kilo kaybı sağlamaz. Beyne oksiyen ve glikoz taşınması EPA ve DHA ile birlikte daha rahat olmaktadır.

– DHA (omega-3 yağ asiti): En önemli Omega-3 yağ asitlerinden birisinin adının kısaltılmış halidir. Vücuttaki tüm hücrelerin bir parçasıdır. Beyin, göz ve cilt için önemli bir yapısal bileşendir. Özellikle beyin için çok önemlidir. Beyindeki Omega-3 yağ asitlerinin %90'ından fazlasını ve beyinin yaklaşık %25'ini oluşturur. DHA yaşam boyu beynin fonksiyonları açısındanönemlidir. Özellikle hamilelik ve bebeklik döneminde kritik rol oynar. Vücut ihtiyacı olan DHA' yı kendi üretemediği için gıdalarla alınması gerekir.