ÇAYYOLU BAYANLARA ÖZEL SPOR MERKEZLERİ

blog yazısı ekle !

ÇAYYOLU BAYANLARA ÖZEL SPOR MERKEZLERİ

ÇAYYOLU BAYANLARA ÖZEL SPOR MERKEZLERİ

Çayyolu Kadınlara Özel Spor Salonları

Aşağıdaki Spor Salonları Size İndirim Vermektedir.
AnkaraSporMerkezleri.com'a Özel İndirimlerini Salonlara Özellikle Sorunuz !



Kulüp 150 Karate ve Savunma Sanatları

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2400.Sokak No:5 Çayyolu-Ankara

Tower Pilates - Ümitköy

Ümitköy

devamını oku... Adres: Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı 5387. Cadde Beytepe Ümitköy-Ankara

Gold Pilates

Çayyolu

Yıllar süren pilates eğitmenliği tecrübelerimin ardından butik bir sütüdyo açma kararı aldım ve şuan Çayyolu Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde Gold Pilates adını verdiğim nezih sade olacak tarzda bir stüdyo kurarak siz değerli spor severlerin ve kendine, bedenine değer veren öğrencilerimin hizmetine sunduk.

Şu anki bulunduğumuz yer bir başlangıç bu yolda bana ve pilates sanatına eşlik edecek herkesi bekliyoruz.

Sevgiler.devamını oku...
Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2837. Sokak No:10 Çankaya - Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

YAŞAMKENT KİCKBOKS KURSU

Tuğcu Fight Club, Ankara'nın Yaşamkent ilçesinde yer almaktadır. İçerisinde dövüş sanatlarına dair birçok eğitim verilmektedir. Yaşamkent Kickboks kursu, başarılı eğitmenler eşliğinde verilmesi gereken bir derstir. Yumruk, tekme, diz ve clinch uygulamalarının bir araya gelmesiyle oluşan spor dalı kickboks, oldukça faydalıdır. Eklemleri çalıştıran egzersiz dalı hem kendini savunmanıza hem de tam temaslı dokunuşlu sporlara başlamanıza yardımcı olur.

Bu spor dalında Tuğcu Fight Club içerisinde detaylı çalışmalar yapılmakta olup dersler hem bireysel hem de grup halinde verilmektedir. WAKO, Türkiye Kickbocks Federasyonu gibi uluslarası federasyonların turnuvalarına çıkmak üzere çalışmalar gerçekleştirilir. Tuğcu Fight Club içerisinde,güç, kuvvet ve esneklik üzerine antrenmanlar yapmak isteyenler için de uygun çalışmaları bul unmaktadır.

Tuğcu Fight Club dersleri arasında Yaşamkent Kickboks kursunda çeşitli dersler yer almaktadır. Kicboksun birden fazla alanı vardır. Bu alanlar; pradal serey, Japon kickboks boksu, full contact( Amerikan boksu), K-1, Light Contact, Semi contact, Kick Light,Point Fighting gibi dallara sahiptir.

Kickboks Derslerine Kimler Katılabilir?

Yaşamkent Kickboks kursu arasında Tuğcu Fight Club aracılığıyla düzenlenen dersler yaşa göre çeşitlilik gösterir. Kickboks, profesyonel sporcular tarafından verilen, grup ve birebir olarak verilen derslerdir. Gruplara dağılan eğitimler bu şekilde belirlenir;

  • Gençler ; 16-18 Yaş
  • Kadınlar: 50- 70 kg
  • Yıldızlar ; 13-15 Yaş ( Kadın- Erkek)
  • Erkekler : 42 + 69 kg.
  • Minikler ; 10-12 Yaş (Kadın- Erkek) : 28 – 32 – 37 – 42 – 47 – (+ 47) kg.
Kicboks Sprounun Faydaları

Tuğcu Fight Club ile kicboks derslerinin çeşitli faydaları bulunur;

  • Vücudun koordinasyonlu çalışmasını sağlar
  • Yüksek kalori harcatır
  • Özgüveni artırır
  • Endorfin hormonu salgılatır.
  • Gruplar içerisinde savunma yetisini artırır.
Tuğcu Fight Club ile kickboks derslerine katılım sağlayabilirsiniz.

YAŞAMKENT MMA KURSU

Tuğcu Fight Club ile MMA derslerine hazırlanabilirsiniz. Ankara'nın Yaşamkent ilçesinde yer alan kulüp içerisinde profesyonel sporculardan ders alabilirsiniz. Alanında uzman isimler. Yaşamkent MMA kursu çalışmalarınızı devam ettirebilirsiniz. MMA, karmaşık dövüş sanatları anlamına gelir. Mixed Martial Arts olarak bilinen dövüş sanatı incelikli bir spordur. Çokça çeşide sahip bu spor, Tuğcu Fight Club ile uluslarası imza taşımaktadır.

MMA Nasıl Bir Spordur?

Türkçe'de Karma Dövüş Sanatları olarak bilinen spor içerisinde Tuğcu Fight Club içerisinde verilen dersler, çeşitli teknikler içermektedir. Karmaşık çalışmalarda; geniş savunma, atak ve mücadele yer alır. Tuğcu Fight Club tarafından verilen MMA dersleri, her yaştan birey tarafından gerçekleştirilen bir spordur.

Tuğcu Fight Club, çokça tercih edilen MMA sporunu kişinin seviyesine göre belirleyerek vermektedir. Yoğun ve yüksek tempolu egzersizlere yer verilmektedir.

MMA Sporunun Faydaları Neler?

Tuğcu Fight Club içerisinde verilen MMA dersleri kişiye birçok açıdan fayda sağlar;

  • Fiziksel beceriyi artırır.
  • Kondisyonu güçlendirir.
  • Vücudunuzun fitliğini korur.
  • Tuğcu Fight Club antrenmanları sporda özgüven kazandırır.
YAŞAMKENT MUAY THAI KURSU

Tuğcu Fight Club içerisinde Yaşamkent Muay Thai kursu bulabilirsiniz. Yaşamkent, Ankara'nın meşhur ilçelerinden biridir. Oldukça merkezi konuma sahip Tuğcu Fight Club bünyesinde alanında uzman milli sporcular ve eğitmenler bulunmaktadır. Muay Thai, Tayland'da ortaya çıkan profesyonel bir sanat dalıdır.

Muay Thai Dersleri Kimlere Uygundur?

Yumruk, diz, dirsek ve tekmelerinin kullanıldığı Muay Thai dersleri, Tuğcu Fight Club ile yüksek performanslı bir şekilde verilmektedir. Dersler, 3 dalda verilmektedir. Tuğcu Fight Club ile Muay Thai derslerini; Profesyonel, Amatör ve Tradisyonel (Geleneksel) olarak derslerine katılım gösterebilirsiniz. Tuğcu Fight Club dersleri;

  • Çocuklar
  • Gençler
  • Yetişkinler
Olmak üzere üç gruba verilmektedir.

Muay Thai Derslerinin Faydaları Nelerdir?

Tuğcu Fight Club ile Muay Thai dersleri kişiye oldukça katkı sağlar;

  • Stresi azaltır
  • Özgüveni artırır
  • Savunma sanatlarını öğretir
  • Vücutta hızlı değişim yaratır
  • Esneklik artar.
Tuğcu Fight Club beraberinde gerçekleştirilen derslerde yeni çevre edinerek sporu sosyal hayatınıza katabilirsiniz. Yaş grubunuza göre aşamalı bir şekilde seviyenize uygun derslere katılım sağlayabilirsiniz. Alanında profesyonel sporcu olabilirsiniz.

YAŞAMKENT BOKS KURSU

Ankara'nın Yaşamkent ilçesinde yer alan Tuğcu Fight Club ile dövüş sanatlarına yönelik dersler alabilirsiniz. Yaşamkent Boks Kursu arayışınıza özgün olarak Tuğcu Fight Club ile alanında uzman isimlerle çalışabilirsiniz. Profesyonel boksör olma yolunda ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.

Boks Dersleri Nasıl Gerçekleşir?

Tuğcu Fight Club ile boks derslerine katılım sağlayabilirsiniz. İki kişinin hakem gözetimi altında yumruklaştığı ve ringte yapılan bir spor dalıdır. Çokça müsabakaları düzenlenir ve uluslarasıdır. Boks sporu çokça tercih edilir. Nakavt ve puan ile yenme ve yenilme belirlenir. Antrenmanlar içerisinde yalnızca ring karşılaşması değil destekleyici çalışmalara da yön verilir. Tuğcu Fight Club ile boks derslerinde;

  • Gölge boksu
  • Kum torbası ile antrenmanlar
  • İp atlama
  • Kondisyon
Gibi çalışmalar yer almaktadır. Tuğcu Fight Club ile dersleri yaş grubunuza uygun olarak alabilir. Profesyonel ring deneyimini yaşayabilirsiniz.

Boks Derslerinin Faydaları Neler?

Tuğcu Fight Club ile boks dersleri oldukça faydalıdır;

  • Disiplin ve düzene alıştırır
  • Yumrukları güçlendirir
  • Vücut kondisyonunu artırır.
  • Sağlık açısından yararlıdır.
Tuğcu Fight club ile başarabilirsiniz.

YAŞAMKENT TAEKWONDO KURSU

Yaşamkent Taekwondo Kursu, Ankara'nın Yaşamkent ilçesinde bulunur. Tuğcu Fight Club ile Taekwondo kursuna katılabilirsiniz. Çıplak el ve ayakla yapılan bir savunma sanatıdır. Tuğcu Fight Club ile uzak doğu felsefesini alanında uzman antrenörlerden öğrenebilirsiniz. Belirli kuşaklar çerçevesinde tekvando müsabakalarına Tuğcu Fight Club ile hazırlanabilirsiniz.

Taekwondo Kuşakları Nelerdir?

Tekvando sporunda 6 kuşak bulunur. Tuğcu Fight Club içerisinde seviyelere göre eğitim verilmektedir.

  • Beyaz kuşak: Tekvando sporuna ilk başlayanları temsil eder, masumiyet olarak tanımlanır.
  • Sarı kuşak: kök salmak anlamına gelir, tekvando prensiplerini öğrenen kişilere uygundur.
  • Yeşil kuşak: sürgün vermek anlamındadır. Tekvando becerilerini kazanan kişilere eğitim verilir.
  • Mavi kuşak: Gelişmeyi temsil eden kuşaktır, gelişimini tamamlayan ve temel becerileri edinenlere göre uyumludur.
  • Kırmızı kuşak: Tehlike anlamına gelir. Bu kuşaktaki kişi kendini rakibine karşı savunur.
  • Siyah kuşak: Olgunluğu temsil eder. Eğitimi tamamlamış kişilerin kuşağıdır.
Tekvando Eğitimi Kazanımları

Tuğcu Fight Club içerisinde uzak doğu savunma sanatını kavrayabilirsiniz. Tuğcu Fight Club ile başarabilirsiniz. Tuğcu Fight Club tüm kuşakları görebilirsiniz.

YAŞAMKENT DÖVÜŞ SANATLARI KURSU

Tuğcu Fight Club içerisinde çeşitli dövüş sanatları derslerine yer verilmektedir. Yaşamkent Dövüş Sanatları Kursu, Ankarada'nın Yaşamkent semti içerisinde bulunur. Tuğcu Fight Club içerisinde verilen dersler; Kungfu, Boks, Karate, Tekvando, kickboks, krav maga türlerinden oluşmaktadır. Her dersin Tuğcu Fight Club içerisinde de ayrı bir felsefesi vardır. Alanında uzman eğitimciler tarafından ders verilmektedir.

Dövüş Sanatlarının Amacı Nedir?

Dövüş sanatları silah kullanılmadan yapılan, karşı rakibe kendini savunmayı gösteren bir ifade biçimidir. Tuğcu Fight Club içerisinde farklı kökenlerden gelen karate, tekvando, kung fu gibi spor dallarının dersleri alanındaki uzman antrenörler tarafından öğretimi aktarılmaktadır. Bu alan içerisindeki sanatlar, kişinin zorluk anında kendini savunmasından oluşan felsefenin hareketlerle ifade biçimidir. Tuğcu Fight Club içerisinde birebir ve grup dersleriyle ifade edilmektedir.

Dövüş Sanatının Faydaları Var Mıdır?

Tuğcu Fight Club içerisinde verilen dövüş sanatları derslerinde kazanımlar oldukça fazladır;

  • Vücudun koordineli çalışmasını sağlar.
  • Özgüven artırır.
  • Hızlı yağ yakımını başlatır.
  • Kendini savunmayı keşfeder.
Tuğcu Fight Club ile çeşitli dövüş sanatlarını öğrenebilirsiniz.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara

Seven Pilates Premium

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2815 Sokak No:14 Çayyolu-Ankara

Bayanlara özel olarak spor salonlarının her geçen gün artış göstermekte olduğunu gözlemlemekteyiz. Zira karma spor salonlarında bayanlara özel olarak yapılmakta olan spor kolları yeterince rağbet görmediğinden ötürü ilgili firmalar sadece bayanların kendilerine uygun olarak yapabilecekleri spor dallarını aktifleştirmeye yönelmişlerdir.


Günümüzde fitness, crossfit, vücut geliştirme, cimnastik gibi spor dallarını aynı anda müşterisine sunan bayanlara özel spor merkezleri uzman kadrosuyla ve yüksek teknolojili çalışma aletleriyle hizmette sınır tanımamaktadır.

Çayyolu bayanlara özel spor merkez salonları yukarıda bahsetmiş olduklarımız çerçevesinde yapılan spor eğitiminin çok daha iyi bir sonuç vereceğine inanan spor merkezi kadrosunu her geçen gün daha da güçlendirmektedir. Sadece bayan müşteriler için özel olarak açılmış olan bu salonlarında bir sporcunun arayıp da bulamayacağı hiçbir şey yoktur. Spora dair hemen her şey elinizin altındadır.