HERBALİFE FORMUL 2 VİTAMİN VE MİNERAL KOMPLEKS ERKEKLER İÇİN

blog yazısı ekle !

HERBALİFE FORMUL 2 VİTAMİN VE MİNERAL KOMPLEKS ERKEKLER İÇİN

Herbalife Formül 2 Vitamin ve Mineral Kompleks (Erkek) nedir?

40 yılı aşkın tecrübesi ve 100'ü aşkın ülkedeki yaygın ağı ile prestijini koruyan firma olan Herbalife yakın zaman önce "Herbalife Formül 2 Vitamin ve Mineral Kompleks" isimli ürünü geliştirdi. Erkek ve kadın olmak üzere iki farklı türle gelen multivitamin gıda takviyesi popülerliğini koruyan Herbalife ürünleri arasında.

Herbalife Formül 2 Vitamin ve Mineral Kompleks cinsiyet farklılıklarından dolayı iki şekilde kullanıma sunulmuştur. Kadın ve erkeklerin günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarının farklı olması, fiziksel ve genetik farklılıklardan dolayı ayrıma gidilmiştir. Erkekler için Formül 2 Vitamin ve Mineral, 24 farklı temel besinin vücuda alınmasının en kolay yoludur. Ürün optimum düzeyde erkeğin mineral ve vitamin gereksinimini karşılar.

Faydaları nelerdir?

Sağlıklı kalp

Herbalife Formül 2 Vitamin, kalp sağlığı noktasında büyük faydalar sağlar. Herbalife'ın yürüttüğü çalışmalar göstermektedir ki B3 ve magnezyum mineralleri ile K1, B6, B1 ve B2 vitaminleri kardiovasküler sağlığınız için önemli görevleri yerine getirir.

Göz dostu

Diğer bir fayda ise gözler üzerinde görülür. İçeriğindeki A,E ve C vitaminleri ile lütein ve zeaksantin kombinasyonu görme kaybı riskini ortadan kaldırmada yardımcıdır. Ayrıca selenyum, lütein, B3 ve zeaksantin gibi multivitaminler gözleri zararlı ultraviole ve mavi ışınlardan korur.

Güçlü bağışıklık

Formül 2 Erkek vitamin ve tablet bağışıklık sistemini güçlendirmede yardımcıdır. Bu noktada C, D ve E vitaminleri vücuttaki ajerjiyi önlerken, enfeksiyon ve hastalıklara karşı vücutta direnç oluşmasını sağlar.

Yaşlanmayı geciktirici

Zaman geçtikçe vücudun besin ihtiyacı artar fakat vücut yiyeceklerden gerekli mineral ve vitaminleri temin etmekte güçlük geçer. Bu noktada Herbalife Formül 2 Vitamin ve Mineral vücuda ihtiyaç duyulanları daha kolay almayı sağlar ve yaşlanmanın önüne geçmede yardımcı olur.

Güçlü kaslar ve fizik

B3 vitamini egzersiz esnasında gücünüzü arttırır. B12 ise kasların uyarılması ve büyümesinde önemli yere sahiptir. B1 sayesinde ise kan hücreleriyle daha fazla oksijen taşınarak kas gelişim süreci hızlandırılır.

Düşük kanser riski

Vitaminler hastalıklara ve enfeksiyonlara karşı direnç gösterir. Herbalife vitamin tabletinin alımı serbest radikalleri azaltır ve kansere yakalanma riski azalır.

Düşük stres ve sinir

Herbalife Vitamin Tablet içeriğinde bulunan "B vitamini ve familyası" sinir ve stres rahatsızlıklarıyla etkili mücadele eder. Yakın zamanda enerji seviyenizi yükseltir. Strese yüksek oranda maruz kalan bireyler B vitamini alımı ile beyin hücre sağlığını korumuş olur.

Sağlıklı saç ve cilt

B3 Vitamini, C Vitamini ve biyotin güçlü ve dolgun bir saça sahip olmanızda yardımcıdır. Ayrıca A, C, E ve Q10 enzimi saçların sağlıklı biçimde hızlı uzamasını sağlar.