TUNALI SPOR SALONU

blog yazısı ekle !

TUNALI SPOR SALONU

Başkent olması nedeniyle Ankara birbirinden farklı kültüre sahip insanların bir arada yaşadıkları yerler arasında yer almakla birlikte söz konusu ilde bulunan spor salonlarının başında Tunalı spor salonu öne çıkmaktadır. Daha çok elit tabakanın yoğunlaştığı bu semtteki insanlar spora ayrı bir önem vererek hayatları boyunca sağlıklı kalabilmek için spor yapmaktadırlar.



New Body Pilates Studio

Çankaya

devamını oku... Adres: Cidde Caddesi Sancak Mahallesi 31/A Çankaya-Ankara

MZ Sport Club

Çankaya

devamını oku... Adres: İlkbahar Mahallesi Galip Erdem Caddesi 576.Sokak No:12 Çankaya-Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara

Over Gym

Tunalı

Ankara Tunalı'da bulunan personal training salonumuzda, alanında uzman eğitmen kadromuz ile sizlere kaliteli eğitim vermeye devam ediyoruz.
-Otopark
-Kişiye özel antrenman programı
-Kişisel Antrenör
-Hocalarla sürekli iletişim
-Temiz ortam
-Beslenme desteği
devamını oku...
Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi No:50/D Tunalı-Ankara

ATC Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Kavaklıdere Mahallesi Tunus Caddesi No:6 Köprülü Apartmanı No:13 Kat:4 Tunalı-Ankara


Bu nedenle de bu bölgede spor salonları bir haylice fazladır. Daha çok fitness ve vücut geliştirme merkezlerinin yer aldığı bu civar salonlarında bunların dışında yaz okulları da bulunmaktadır. Bu denli geniş bir kitleye sahip olan bu spor salonlarında insanlar kendilerini yetiştirmek için her türlü imkanlardan yararlanarak bilgilerini ortaya koymaktadırlar. İşte bu nedenle buralarda insanların kendilerini yetiştirebilmeleri için tasarlanmış olan ve yüksek donanıma sahip teknolojik aletlerle karşınıza çıkan bu yerler, insanların kendilerini sağlıklı ve zinde kılabilmek için en ideal yollar arasında bulunmaktadır.

Tunalı spor salonu ayrıca resmi olarak da genişletilerek ilerletilmeye çalışılmaktadır. Özellikle Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen spor merkezleriyle bu yerler daha da genişletilerek insanların yararlanılmasına sunulmuştur. Bu nedenle spor salonları daha da artırılarak projelerin kuvvetlendirilmesi amaçlanmış olmaktadır.

Bu spor salonlarında futboldan voleybola, tenisten hentbola, basketboldan hokeye ve daha pek çok spor branşlarında insanların kendilerini geliştirebilmeleri için vatandaşların hizmetine sunulmuş olarak halkın karşısında durmaktadır. Özellikle Tunalı Hilmi caddesindeki Tunalı spor salonu insanlar tarafından genişletilmiş programlarla daha da artırılarak insanların karşısında bulunmaktadır. Bu açıdan da bu yerlerdeki spor salonlarına olan ilgi günden güne artış göstermektedir.

Ayrıca bu spor salonlarında savunma sanatlarının başında gelen boks, kick boks, tekvando ve karate gibi spor branşları da öğretilerek insanların kendilerini dışarı müdahalelere karşı savunacak hale gelmeleri ve bu sayede kendilerini korumaları amaç edinilmektedir. İşte bu yüzden bölgedeki spor salonlarına olan ilgi günden güne tüm hızıyla artış gösterme düzeyini artırmaya devam etmektedir. Bir başka şey de bu yerlerdeki spor salonlarının iyileştirilmeye dönük olarak üzerine aldığı tasarımlardır. Hem özel hem de resmi spor salonları tribün kapasitelerini genişletme yönünde yeni adımlar atmaya başlamışlardır.