ETLİK-KEÇİÖREN YOGA

blog yazısı ekle !

ETLİK-KEÇİÖREN YOGA

Yoga kişinin kondisyonunu ekstra arttırır. Kişi bu şekilde gündelik yaşamında çok daha rahat bir şekilde hareket ederek kendi çalışma alanında keyifli vakitler geçirebilir. Hatta bu durum kişinin en yoğun günlerinde bile aktif olarak mevcut olur. Bildiğiniz üzere insanların gün içerisinde en çok yakındıkları şey çalışmalarındaki yoğunluk. Şayet kişi bu yoğunluk ve yoğunluğa bağlı stresten uzaklaşmak istiyorsa yogayı tercih etmeli.



Büşra Pilates Center

Keçiören

devamını oku... Adres: Kavacık Subayevleri Mahallesi Şehit Oğuzhan Duyar Sokak 12/B (Botanik Parkın Yanı) Keçiören - Ankara

Deniz Pilates Zumba Keçiören

Keçiören

devamını oku... Adres: Pınarbaşı Mahallesi Aksaray Caddesi 3/B Şehitler Metro Durağı Karşısı Keçiören-Ankara

Rise Up Pilates

Yenimahalle

Rise up Pilates Yenimahalle de Onkoloji hastanesi karşısında Bulvar effect residance içerisinde bulunan sadece kadınlara özel hizmet veren bir salondur.

Alanında uzman antrenörleri ile kişilerin vucüt analizi yapılarak kişiye özel program oluşturulur. Üyelere her ay ölçüm yapılarak sıkılaşma oranları gözlemlenir.

Rise Up Pilates Ücretsiz deneme dersi için iletişime geçebilirsiniz.devamını oku...
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Vatan Caddesi No:93/136 Bulvar Efect Yenimahalle-Ankara


Bu spor dalı alanında uzman eğitmenler eşliğinde yapılmalıdır. Bu eğitmenler sayesinde bu sporu yapan ilgili kişiler yapmakta oldukları bu spor dalını uzun bir süre devam ettirirler. Bu sayede vücutları belli bir hareket mekanizmasına alıştığı için kişilerin daha rahat bir hayat yaşaması muhtemeldir. Bu spor dalıyla ilgilenen kişilerin tek yapması gereken şey kendilerine, beklentilerine uygun bir spor salonu ile anlaşmak.

Etlik yoga salonları yoga yapmak isteyen herkese açıktır. Burada yoga konusunda uzman kadroyla birlikte hizmet verilen salonları ziyaret ederek yeniden doğuşa bir adım daha yaklaşın.